Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν Σεμινάρια ομορφιάς από την Seventeen!

Καλημέρα κούκλες! Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Σεμινάρια Ομορφιάς που διοργανώνει η Seventeen!



Η Seventeen 2 ή 3 φορές το χρόνο, βγάζει έναν οδηγό ομορφιάς, όπου μας παρουσιάζει τις προτάσεις της για μακιγιάζ, αποτυπωμένες στο υπέροχο πρόσωπο της Mαριέττας Χρουσαλά. Αυτό το γνωρίζουμε οι περισσότερες, αν όχι όλες, αφού  τα συγκεκριμένα φυλλάδια, τα παίρνουμε δωρεάν από οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών.

Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρουν οι περισσότερες (μεταξύ αυτών και εγώ μέχρι προσφάτως), είναι ότι η Seventeen διοργανώνει Σεμινάρια Ομορφιάς! Σε αυτά μπορεί να πάρει μέρος οποιαδήποτε κοπέλα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, κλέινοντας μόνο ένα ραντεβού! Διαρκούν 3 ώρες και περιλαμβάνουν 3 ενότητες: αισθητική, πρωινό και βραδινό μακιγιάζ!



Έτσι λοιπόν ένα πρωινό Τετάρτης στις 10, πήγα στη Μεγάλη Βρετάνια, για να παρακολουθήσω το Σεμινάριο! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω πολλές φωτογραφίες, γιατί με εγκατέλειψε η μπαταρία!

Η κάθε κοπέλα έχει μπροστά της κάποια προϊόντα μακιγιάζ, ανάλογα με τοlook που θα επιλέξει από τον Oδηγό Ομορφιάς και δικά της πινέλα και καθρέφτη. Η αισθητικός που παρουσιάζει το Σεμινάριο, εφαρμόζει ό,τι θέλει να δείξει σε μια κοπέλα που τη χρησιμοποιεί ως "μοντέλο" και οι υπόλοιπες κάνουμε ό,τι βλέπουμε μόνες μας! Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε πώς να κάνουμε το συγκεκριμένο μακιγιάζ μόνες στο σπίτι!


Η εμπειρία είναι πολύ ωραία και το συστήνω σε όλες!

Τι ξεχώρισα: Το νέο λάδι της Lorven για μαλλιά ΚΑΙ σώμα, που μυρίζει υπέροχα, και έχει πολύ ωραία υφή! Νομίζω ότι κοστίζει γύρω στα 11 €, οπότε μου αρέσει που είναι και οικονομικό!


Και κάτι που περίμενα πώς και πώς να δοκιμάσω ήταν τα νέα κραγιόν της Seventeen με ματ αποτέλεσμα... Είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Δεν είναι ενυδατικά, αλλά δεν ξεραίνουν και τρομερά τα χείλη, Αλλά κρατάνε για ώρες!!! Εμένα φανταστείτε κράτησε από τις 12 μέχρι τις 8!!! Πολύ ωραία χρώματα και διάρκεια που με κέρδισε! (Εδώ είναι στις 8 και αφού λεχω βάλει 3 φορές άχρωμο liposan από πάνω!)


Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε τηλέφωνο στο 800-112-7700 και κλείστε το ραντεβού σας!!
Read More

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Mια άκρως χαλαρωτική επίσκεψη στο κατάστημα της Ηarnn και μια πρώτη γνωριμία με τα μοσχομυριστά προϊόντα της!


Kαλημέρα κούκλες!



Την προηγούμενη Δευτέρα, εν μέσω βροχής, μποτιλιαρίσματος, μουντίλας και συννεφιάς, βρέθηκα σε μια όαση στο κέντρο της Αθήνας, στο κατάστημα της Harnn, Ηρακλείτου 15 στο Κολωνάκι.



Για όσες από σας δεν γνωρίζετε την Harnn, είναι μια εταιρία με φυσικά προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και home spa. Εστιάζει στην διατήρηση και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας, μεταξύ σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος, μέσα από τη χρήση φυτικών βοτανικών εκχυλισμάτων. Εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Ασίας και τις αρχές την αρωματοθεραπείας και της Ayuverda, δημιουργεί προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου, αλλά και αρωματικά χώρου, κεράκια, και άλλα χρήσιμα για τον αρωματισμό και την αποκατάσταση της ισορροπίας του χώρου του σπιτιού μας.



Κατ' αρχάς από τη στιγμή που μπαίνεις στο μαγαζί, μυρίζεις τα αιθέρια έλαια που διαχέονται στον χώρο μέσα από μια ειδική συσκευή και ηρεμείς με την απαλή μουσική που παίζει στο βάθος. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και σε ωθεί να χαλαρώσεις. Οι πωλήτριες είναι πολύ γλυκιές, ήρεμες, καταρτισμένες και πολύ πρόθυμες να εξηγήσουν τα πάντα γύρω από τα προϊόντα  και τη φιλοσοφία της εταιρίας.



Τα προϊόντα σε συσκευασίες πολύ προσεγμένες, μινιμαλιστικές αλλά και luxury, σε προκαλούν να τα μυρίσεις και να τα δοκιμάσεις ΟΛΑ!!!

Πράγμα και το οποίο έκανα ασφαλώς! Δοκίμασα σχεδόν ολά τα προϊόντα στο χέρι μου, από το αφρόλουτρο, μέχρι το scrub και από την μάσκα προσώπου μέχρι τα λαδάκια σώματος, για να έχω μια πρώτη άποψη των προϊόντων!

Η αγαπημένη μου σειρά ήταν αυτή με το γιασεμί... Μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος και μαλλιών με άρωμα απλά μαγευτικό και σαγηνευτικό! Με αιθέριο έλαιο γιασεμί (το ξέρατε ότι για την παρασκευή ενός λίτρου απαιτούνται 6.800.000 άνθη;), ρόδι και δημητριακά, αλλά και βιταμίνη C, η σειρά για τα μαλλιά είναι  κατάλληλη για λιπαρά μαλλιά, ενώ η σειρά σώματος για κανονικές- ξηρές επιδερμίδες που στοχεύουν στη διατήρηση της νεανικότητας!



 Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία μυρίζουν αλλά και πόσο υπέροχες υφές έχουν! Το αφρόλουτρο και το σαμπουάν είναι σαν μέλι- ίδιο χρώμα και υφή, με αντλίες, κάτι που βρίσκω πολύ βολικό! Το scrub γίνεται σε στεγνή επιδερμίδα και χάρη στα έλαια που περιέχει, όχι μόνο δε γδέρνει την επιδερμίδα, αλλά την αφήνει και ενυδατωμένη! Για ενυδάτωση ξεχώρισα το body butter και το ενυδατικό λάδι σε σπρέι με αντιγηραντικές ιδιότητες!
 
Aν δεν σας αρέσει πάλι το γιασεμί και προτιμάτε άλλες μυρωδιές θα βρείτε σειρές με τριαντάφυλλο , λεβάντα αλλά και λεμονόχορτο! Επίσης υπάρχει μια σειρά με μανόλια, κρασί και σταφύλι, η οποία έχει και 30 % έκπτωση!!



Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε αρωματικά σπρέι χώρου ( λάτρεψα το γιασεμί και το νερολί-γιασεμί, ok μη βαράτε!!),κεράκια βραδείας καύσεως από φυτικά υλικά, αιθέρια έλαια, λαδάκια για μασάζ σε ΥΠΕΡΟΧΑ αρώματα,σαπουνάκια για το πρόσωπο και το σώμα αλλά και coconut oil!




Τι ξεχώρισα; Μια λεία κεραμική πέτρα, που χρησιμοποιείται ως ελαφρόπετρα αλλά και για απολέπιση σώματος, χωρίς να γδέρνει καθόλου το δέρμα, τα κεράκια που μόλις λιώσουν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λαδάκι που περιέχουν για μασάζ και ενυδάτωση γιατί είναι απόλυτα φυτικά αφού περιέχουν κερί σόγιας, φοινικέλαιο, πιστοποιημένο οργανικό Shea Butter και με φιτίλι από 100% βαμβάκι, χωρίς παραφίνη ή οποιοδήποτε άλλο είδος πετρελαιοειδή!


Επίσης μπορεί κανείς να βρεί υπέροχα δωράκια για φίλους και συγγενείς: μικρές συσκευασίες των 60 ml σε αφρόλουτρα, body lotion, σαμπουάν και conditioner που κοστίζουν από 2- 4 €!!! Επίσης σαπουνάκια για πρόσωπο και σώμα σε διάφορα αρώματα και ιδιότητες στα 6 €, που με καθημερινή χρήση κρατάνε 3 μήνες! Τουτέστιν, με 10- 13 € με 4 προϊόντα για ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και μαλλιών, κάνεις ένα σούπερ δωράκι (γιατί όχι και στον εαυτό σου) που μπορεί να πάρει κανείς μαζί σε ταξίδια, αλλά και να τα χρησιμοποιήσει για να γνωρίσει τα προϊόντα και να δει αν του αρέσουν και αν του  ταιριάζουν!



Tέλος, να σας πω ότι η Harnn ανταμείβει τους πιστούς πελάτες της με κάποια προνόμια:

- Με αγορές από 160 € και πάνω, δώρο 4 κρέμες χεριών.
- Με αγορές από 200 ευρώ και άνω, ακτός από την εγγραφή στο group των VIP του oίκου Harnn και έκπτωση 10% για τις επόμενες αγορές, δίνεται δώρο και το scrub της σειράς Μανόλια.

Επίσης έχει σε έκπτωση όποια σειρά αλλάζει packaging, κάτι που γίνεται αρκετά συχνά, οπότε έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα προϊόντα της σε πολύ καλύτερη τιμή!

 Οι εντυπώσεις μου από τη συγκεκριμένη εταιρία είναι πραγματικά πολύ θετικές, και αν σας βγάλει ο δρόμος σας από το κέντρο, σας προκαλλώ να κάνετε μια επίσκεψη και να γνωρίσετε τα προϊόντα! Και πού ξέρετε, μπορεί να γίνει και η δική σας νέα αγαπημένη ανακάλυψη!
Read More

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φρου φρου και αρωματα ενάντια στην κρίση: BU Free Spirit, C-THRU Blooming, Elode So lovely, Antonio Banderas Ηer Secret !

Kαλημέρα όμορφες!

Έχω να κάνω μια εξομολόγηση και παρακαλώ για την επιείκιά σας... Είμαι perfume-addict! Το χα ξαναγράψει παλιότερα, το επαναλαμβάνω! Το ράφι με τα αρώματά μου κάνει κάποια συνοικιακά μαγαζάκια με καλλυντικά να μοιάζουν ψιλικατζίδικα απέναντι σε super market! Θέλω να αλλάζω συνεχώς άρωμα, πάντα αγοράζω τις μικρότερες συνατόν συσκευασίες και έτσι μου τελειώνουν πολύ σπάνια. Φανταστείτε  ότι έχω ένα άρωμα  εδώ και 8(!!!) χρόνια και το φοράω κάθε Πρωτοχρονιά (Jean Paul Gautier Fragile- απλά μαγευτικό)!

Έτσι λοιπόν κατάφερα να δημιουργήσω μια καθόλου ευκαταφρόνητη συλλογή που μου φτάνει να αρωματίζομαι για 2 ζωές! Για το λόγο αυτό ακριβώς, το πρώτο στο οποίο έκανα περικοπές, είναι τα αρώματα. Είπα ΤΕΛΟΣ. Θα αυτοπεριοριστώ και δεν θα πάρω, δεν θα πάρω δεν θα πάρω -ωμμμμμμμμ!

Και ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μου έλεγε "Και που είναι το πρόβλημα κοπελιά;".

Το πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι εύκολα! Αισθάνομαι ότι τα έχω χιλιομυρίσει όλα και θέλω κάτι καινούριο!

Και εδώ μπαίνει σαν τη νεράιδα του παραμυθιού η εταιρία Σαραντής, που μου έστειλε να δοκιμάσω κάποια αρώματα. Και η παρέμβαση ήταν μαγική, όχι τόσο γιατί απέκτησα νέα αρώματα, αλλά γιατί άλλαξε η νοοτροπία μου.

Και εξηγούμαι: Θυμήθηκα, κορίτσια, ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πλούσιες σε ποικιλία, με αρώματα για όλα τα γούστα που δεν τινάζουν την μπάνκα στον αέρα!

Ποια από εμάς, δεν είχε στο γυμνάσιο τα BU και C-THRU;;; Με τόσες πολλές επιλογές που καλύπτουν όλες τις... μύτες και τιμές που ξεκινούν από 7 €.


Και αν πάλι θεωρείτε αυτά τα αρώματα πολύ...παιδικά και νεανικά (εμένα μου βγάζουν μια απίστευτη νεανικότητα), υπάρχουν και τα αρώματα των Elode, Αntonio Banderas κλπ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ούτε σε packaging, ούτε σε ποιότητα από τα high end αρώματα. Η δε τιμή τους; 5 € τα 100 ml για τα Elode και γύρω στα 19 € για το Ηer Secret από τον Antonio Banderas!!!

Με πολύ καλή διάρκεια, ξεχώρισα το So lovely,και το BU Free Spirit που πέρασαν και το τεστ των φίλων μου. Το τελευταίο δε, το αγόρασα και σαν δωράκι για μια φίλη που της άρεσε πολύ! Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είμαι σίγουρη ότι θα αγοράσω αρκετά από αυτά ως δωράκια για φίλους και γνωστούς!

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να περιγράψω μυρωδιές, για τον απλούστατο λόγο, ότι σε κάθε δέρμα τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά! Πάνω μου, ας πούμε, το θρυλικό Chanel No 5 ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ!

Κάποιες θα πουν ότι δεν θα βρούμε σε αυτές τις συλλογές αρώματα με μοναδική αρωματική υπογραφή με διάρκεια 24 ωρών, αλλά κορίτσια ειλικρινά, ποια θα διαφωνήσει μαζί μου ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό πληρώνουμε κατά βάσιν το brand και όχι την ποιότητα;
 
Σας προκαλώ να τα μυρίσετε, να δείτε αν σας ταιριάζουν, να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τα 70 € που θα σας περισσέψουν και να μου πείτε τις σκέψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα!
Read More

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Smokey eyes by Maybelline!

Hello dolls!

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί- και αν δεν το έχετε κάνει, γι' αυτό είμαι εγώ εδώ- η τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ είναι αναμφισβήτητα το smokey eyes! Μουτζουρωμένα μάτια λοιπόν, αλλά λίιιιγο διαφορετικά: όχι μόνο μαύρα, αλλά και καφέ μπλε, μωβ κλπ κλπ!

Η Maybelline λοιπόν δεν θα μπορούσε να μη λανσάρει κάποια "εργαλεία" για να πετύχουμε το απόλυτο smokey eyes! Πρόκειται για μια μάσκαρα σε 3 αποχρώσεις: μαύρη, καφέ και μπλε και ένα μολύβι ματιών σε 4 αποχρώσεις: μαύρο, καφέ, μπλε και μωβ!

Μας είχαν δώσει τη μάσκαρα και 2 μολύβια στο event που είχαν διοργανώσει, τα δοκίμασα εκτενώς και voila οι εντυπώσεις μου!



Η μάσκαρα ονομάζεται Colossal Volum' express Smoky eyes! Η εταιρία είναι πολύ γνωστη για τα μάσκαρά της, και πραγματικά νομίζω ότι σ' αυτόν τον τομέα διαπρέπει! Έχω δοκιμάσει μάσκαρα της Maybelline που κοστίζει 12 € και κάνει κλάσεις ανώτερη δουλειά από κάποια άλλη high end μάσκαρα των 30 €! Ε λοιπόν και αυτή δε με άφησε παραπονεμένη! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, χωρίς να δίνει φοβερό όγκο, αλλά εστιάζοντας σε μήκος και κυρίως διαχωρισμό! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ξεχωρίζει μια μια τις βλεφαρίδες μου, δεν τις κολλάει δεν τις βαραίνει. Δεν αφήνει glossy effet, αλλά κάπως ματ, και αυτό είναι το μόνο που δε μου αρέσει και τόσο! Ορίστε και οι φωτογραφίες για να μη νομίζετε ότι σας λέω αρλούμπες!



Πάμε τώρα στο μολύβι Master Smoky shadow pencil! Είναι προϊόν 2 σε 1, πράγμα που μου αρέσει πολύ γιατί είναι και οικονομικό και πρακτικό! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μολύβι και σαν σκιά ως εξής: κάνουμε μια γραμμή και με το σφουγγαράκι που έχει στην πίσω πλευρά το μουτζουρώνουμε! Το θετικό είναι ότι το αποτέλεσμα βγαίνει αρκετά έντονο και ως μολύβι μου αρέσει αρκετά. Ως σκιά όμως μου φάνηκε κάπως δύσκολο να μουτζουρωθεί ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετό τρίψιμο. Επίσης, αν έχετε λιπαρά βλέφαρα, δεν θα σας το συνέστηνα, γιατί μαζεύεται  σε συγκεκριμένα σημεία.


Συνολικά από τη σειρά αυτή θα σας πρότεινα τη μάσκαρα, που με το -5 € βγαίνει στα 10 € και έχει ένα ωραιότατο αποτέλεσμα κατά την άποψή μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή τη σειρά;
Read More

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ένα νέο υπέροχο προϊόν από την Αvene και εντυπώσεις από το open event!

Ηello dolls! Το προηγούμενο Σάββατο, το Beauty Diaries σε συνεργασία με την Αvene διοργάνωσε ένα open event στο κέντρο, με σκοπό να μάθουμε περισσότερα για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος!


Την Αvene την αγαπώ.

 Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ προϊόντα της πριν 6 χρόνια μετά από συμβουλή του δερματολόγου μου και από τότε, στο νεσεσέρ μου υπάρχει τουλάχιστον ένα προίόν της. Αρχικά χρησιμοποιούσα το Cleanance Gel, ένα gel καθαρισμού της επιδερμίδας, το οποίο "δούλεψε" για το δέρμα μου για 3 χρόνια! Μετά όμως άρχισε να μου το ξηραίνει με αποτέλεσμα να το αλλάξω.
 Χρησιμοποιούσα τη Diacneal, την Triacneal και διάφορες άλλες κρέμες για να αντιμετωπίσω την ακμή.
Όταν πια δεν είχα πολλά σπυράκια, πήρα την Hydrance Legere ως ενυδατική! Πολύ ελαφριά υφή και καλή ενυδάτωση και τη χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα!

Όπως βλέπετε έιμαι βετεράνος στο θέμα, και γενικά η Avene είναι μια εταιρία που εμπιστεύομαι και χαίρομαι πάντα να βλέπω τα νέα προϊόντα που βγάζει! Έτσι λοιπόν όταν δοκίμασα σε δειγματάκι  το νέο της καθαριστικό-ντεμακιγιάζ Cleanance Eau Nettoyante, ενθουσιάστηκα!



Πρόκειται για ένα νεράκι που καθαρίζει το δέρμα από ρύπους, σκόνες, μακιγιαζ και λιπαρότητα και ΔΕ χρειάζεται ξέβγαλμα! Είναι ειδικό για λιπαρά δέρματα με ατέλειες και είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών!!

Ένα θα σας πω: Το λάτρεψα! Είναι τόσο απαλό με το δέρμα! Δεν αισθάνεσαι κανένα ερεθισμό, κανένα τσούξιμο, κανενα τράβηγμα! Όσες έχετε δοκιμάσει το "νεράκι" της Bioderma, φανταστείτε ότι η αίσθηση είναι παρόμοια! Μια φορά δε, ξέχασα ότι φορούσα φακούς και έκανα ντεμακιγιάζ με αυτό φορώντας τους φακούς και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα! Αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ εύκολα και όντως δε χρειάζεται ξέπλυμα, αφού δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας ή τραβήγματος!

Μόλις μου τελειώσει της Bioderma θα είναι οπωσδήποτε η επόμενη αγορά μου!

Στο event που λέτε περάσαμε τέλεια! Με ωραία παρέα, ωραία cupcakes και ωραία, χαλαρή κουβεντούλα! Στο τέλος πήραμε και το δωράκι μας, γιατί η Avene δεν αφήνει καμιά φίλη της παραπονεμένη! Αλλά ούτε και η Έφη που έδωσε σε κάθε μια μας, από ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης: μια κουκλίτσα του Beauty Diaries, διαφορετική για την κάθε κοπέλα! Εγώ τη δική μου τη λάτρεψα!


Εσείς χρησιμοποιείτε κάτι από Avene?
Read More

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Βeauty diaries event at Inglot!

Kαλημέρα κοριτσάκια!! Την Τρίτη που μας πέρασε, η Έφη Ανέστη και το αγαπημένο Beauty Diaries, διοργάνωσαν ένα open event στα Inglot στη Γλυφάδα, ένα workshop για να μάθουμε να τραβάμε την πολυπόθητη ( και πολύπαθη, τολμώ να πω) γραμμή eye liner!



Επειδή ο Μάρτης δε λείπει από τη Σαρακοστή, και η beauty blogger από ένα καλό event, πήγε και η αφεντιά μου, και καθόλου δεν το μετάνοιωσα!



Παρέα εκεί μου έκανε η γλυκήτατη Nαταλία από το nataliesbeautyland, αλλά και άλλες κοπέλες που είχα τη χαρά να γνωρίσω εκεί! Η Έφη  γλυκήτατη όπως πάντα και γεμάτη θετική ενέργεια μας έκανε να αισθανόμαστε μια παρέα!




Φάγαμε υπέροχα cupcakes από το I Love Cupcakes ( το σοκολατένιο θα συμφωνήσουν όλες μαζί μου ήταν ΣΟΚΟΛΑΣΗ!) και ήπιαμε σπιτική λεμονάδα!


 Οι make-up artists της Inglot μας περιποιήθηκαν, μας έβαψαν και μας έκαναν να αισθανόμαστε όλες κουκλάρες (όχι ότι δεν είμαστε...). Εγώ έβαλα τουφάκια ψεύτικες βλεφαρίδες και μπλε gel eyeliner... Υπέροχο αποτέλεσμα! Το δε eyeliner είναι σε μια ΥΠΕΡΟΧΗ μπλε-μωβ απόχρωση και έχει ήδη μπει στη wishlist μου (ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που δεν σκέφτηκα να το βγάλω φωτογραφία)! Να σημειωθεί ότι μου το έβαλαν στις 5 και όταν γύρισα σπίτι κατά τος 12:30, ήταν σνα το είχα μόλις  βάλει!


Στη συνέχεια μάθαμε πώς να υπολογίζουμε τη σωστή κλίση της γραμμής eyeliner: Παίρνετε ένα μολύβι και ακουμπάτε τη μια άκρη του στην άκρη της μύτης σας και την άλλη στο τέλος των βλεφαρίδων σας και voila η ευθεία πάνω στην οποία πρέπει να κινηθείτε! Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, είναι το gel eyeliner με πινελάκι που συγχωρεί λαθάκια και ασταθές χέρι! Επίσης μια συμβουλή της ειδικού είναι να ζωγραφίζουμε πρώτα μια αχνή γραμμή εμ το μολύβι και μετά να την πατάμε εμ το eyeliner για πιο εύκολο και όμορφο αποτέλεσμα!






Επίσης να ξέρετε ότι για το επόμενο καλοκαίρι η τάση θα είναι έντονο ανοιχτόχρωμο eyeliner κάτω από το μάτι!!!Το "μοντέλο" είναι η Ιωάννα από το Ordinary Pulse blog!


Στο τέλος, η Inglot είχε την καλοσύνη να χαρίσει μετά από κλήρωση σε 10 από μας ένα δωράκι: 2 προϊόντα ματιών, διαφορετικά για την κάθε μια! Εγώ ήμουν η τελευταία νικήτρια και καταχάρηκα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο τέλεια προϊόντα είναι τα Inglot, στη σωστή σχέση ποιότητας-τιμής!


Πραγματικά ανυπομονώ να φορέσω το μολύβι και τη σκιά, και σύντομα θα σας κάνω και swatches! Ευχαριστούμε πολύ Inglot και Beauty Diaries για το υπέροχο απόγευμα!!!

*Mηνε ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο τεράστιο Giveaway μου, με δώρο 10 υπέροχα προϊόντα! http://sissisplace.blogspot.gr/2012/09/my-huge-giveaway.html
Read More

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Fit me by Maybelline review!

Καλημέρα κοριτσάκια! Σήμερα θα  σας μιλήσω για τη νέα σειρά make-up, Fit Me από την Maybelline, την οποία είχαν την καλοσύνη να μας δώσουν οι κοπέλες από την εταιρία στο πρόσφατο event! 'Αργησα να κάνω αυτό το review, γιατί ήθελα πρώτα να δοκιμάσω κάμποσες φορές όλα τα προϊόντα, για να μην σας λέω μόνο πρώτες εντυπώσεις!



Λοιπόν, πρωτίστως να πούμε ότι το διαφορετικό αυτής της σειράς είναι ότι δεν περιέχει σιλικόνες και fillers, με αποτέλεσμα να δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και να ενσωματώνεται πολύ καλά στην επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί εφέ μάσκας.

Δοκίμασα τα προϊόντα (make-up, concealer και πούδρα) και τα τρία μαζί, αλλά και μεμονωμένα. Et voila η άποψή μου!

                                                             Τι μου άρεσε πολύ:

- Οι πολύ ωραίες συσκευασίες: Το make-up είναι γυάλινο, ενώ η πουδρίτσα έχει μέσα καθρέφτη και ένα τέλειο σφουγγαράκι. Πολύ luxury και minimal συσκευασίες που μου φτιάχνουν τη διάθεση!( Το make-up μου θυμίζει τη συσκευασία του Dior!!!)



- Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές: Το foundation κοστίζει 14,95 €, η πούδρα 12,65€ και το concealer 7,95€! Γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ προσιτά δεδομένου της ποιότητάς τους και μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ωραία προϊόντα χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία!

- Έχουν πολύ ωραία σύσταση, πολύ ελαφριά υφή που δεν αφήνει λιπαρότητα ή εφέ μάσκας.

- Το foundation έχει μέτρια κάλυψη, όπως και το concealer, ενώ η πουδρίτσα απορροφά πολύ ωραία τη λιπαρότητα.

- Το foundation είναι ακριβώς στην απόχρωσή μου (120) όπως και η πούδρα και αφήνουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.



                                                                   Τι δεν μου άρεσε:

- Αν έχετε πολύ έντονους μαύρους κύκλους ή σημάδια στο πρόσωπο, δεν θα σας προσφέρουν όση κάλυψη θα θέλατε.

- Το concealer αν και το 120, μου έπεσε πολύ σκούρο! Επίσης πορτοκαλίζει αρκετά για το δικό μου δέρμα.

Γενικά όπως βλέπετε είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτή τη σειρά make-up και είναι κάτι που σίγουρα θα αγόραζα, με εξαίρεση το concealer που εμένα δεν μου ταίριαξε τόσο. Αν είστε στην αναζήτηση μιας φτηνής αλλά και αξιοπρεπέστατης λύσης, σας το προτείνω οπωσδήποτε! Βέβεαια το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε ένα κατάστημα και να ζητήσετε να σας τα εφαρμόσουν για να δείτε πώς σας κάθονται στην επιδερμίδα! Είναι αυτονόητο πως ό,τι ταιριάζει σε μένα δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει και σε σας!

Τα έχει δοκιμάσει κάποια από σας;
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;
Read More

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

L' Occitane Fleur de Cerisier Shimmering Body lotion and Hand Cream: Love at first sight!

Όπως σας είχα υποσχεθεί στα αγαπημένα του Σεπτέμβρη, θα σας κάνω ένα mini review για το Cherry Blossom shimmering body lotion από την L' Occitane.

Kατ' αρχας να σας πω ότι τη L' Occitane τη ΛΑΤΡΕΥΩ! Θεωρώ ότι έχει καταπληκτικά προϊόντα και ό,τι έχω δοκιμάσει, με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Μ' αρέσει, δε, πάρα πολύ και το γεγονός ότι οι συσκευασίες της είναι πολύ προσεγμένες και σου δίνουν την αίσθηση ότι σε κακομαθαίνεις με χλιδάτα προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες. Όσο και αν θα ήθελα να χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο προϊόντα της, δυστυχώς δε γίνεται γιατί θα χρεωκοπήσω... Ονειρεύμαι ότι θα μπορέσω κάποτε, να έχω πολλά πολλά λεφτά και ένα μπάνιο γεμάτο προϊόντα L' Occitane...

H σειρά που μυρίζει άνθη κερασιάς, είναι από τις αγαπημένες μου. Τόσο ιδιαίτερη μυρωδιά που με ταξιδεύει. Η κρέμα χεριών δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου, και αυτό είναι μια απόλαυση που επιτρέπω που και πού στον εαυτό μου. Γιατί ναι μεν κοστίζει 9 € τα 30 ml και δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά μια στο τόσο, όταν χρειάζομαι μια ένεση θετικής αύρας τη βάζω και αισθάνομαι αμέσως καλύτερα.. Η δε συσκευασία είναι τόσο chic που δεν την καταχωνιάζω στο συρτάρι όπως τις άλλες κρέμες, αλλά στολίζει το κομοδίνο μου. (Και ναι, μόλις έβαλα λίγη, γιατί δε γίνεται να γράφω γι' αυτήν και να μην την μυρίζω!!)

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Body lotion. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και διακριτικά αρωματισμένο για ώρες. Το αρνητικό του είναι το shimmer, αλλά ευτυχώς δεν κάνει καραμπάμ! Το άλλο αρνητικό είναι η τιμή του: 22,5 τα 250 ml. Είναι μια μικρή απόλαυση που επιτρέπω στον εαυτό μου μια στο τόσο, μιας και που και που μου αρέσει να με κακομαθαίνω!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας και το αγαπημένο σας προϊόν από την L' Occitane;
Read More

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

My experience with Neal's Yard Remedies cosmetics and mini review!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου με τα οργανικά καλλυντικά Neal's Yard Remedies.


Πριν λίγο καιρό μέσω Facebook είχα δει ότι την 1η Οκτωβρίου μπορούσε όποια κοπέλα ήθελε να κλείσει ένα ραντεβού και να απολαύσει μια μίνι περιποίσης προσώπου με τα συγκεκριμένα καλλυντικά. Καθότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρία, το θεώρησα καταπληκτική ευακιρία, και έσπευσα να κλείσω ραντεβού!


Έτσι λοιπόν βρέθηκα στο Χαλάνδρι, σε έναν καταπληκτικό χώρο, άκρως χαλαρωτικό! Καθώς έπινα ένα τσάι με χυμό αλόης για ευεξία  και έτρωγα αποξηραμένα φρούτα ενημερώθηκα για την εταιρία και τα προίόντα της... Ιδού τι έμαθα: Η Neal's Yard Remedies διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων στην Αγγλία.  Χρησιμοποιεί φυσικά και οργανικά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, για να εασφαλίσει το maximum των φυσικών αντιοξειδωτικών που προσφέρουν τα φυτικά συστατικά!

Υπάρχουν προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος, προϊόντα για το σώμα, για τα μωρά, αφεψήματα και εθαίρια έλαια. Κάτι που μου άρεσε πολύ είναι οι άοσμες βάσεις, όπου μπορείτε να αναμείξετε τα αγαπημένα σας εθαίρια έλαια και να δημιουργήσετε τα δικά σας καλλυντικά, με διαφορετικά αρώματα, αλλά και ιδιότητες!



Κατά τη δίαρκεια της περιποίησης προσώπου ξεχώρισα το white tea toning eye gel, ένα καταπληκτικο τζελ με απίστευτα ελαφριά υφή που δροσίζει την περιοχή γυρω απ' τα μάτια, την ενυδατώνει και περιορίζει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους! Θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω εκτενώς!
 



Επίσης μου άρεσε πολύ η μάσκα με  λευκό άργιλο που έκανε την επιδερμίδα μου απίστευτα καθαρή και λαμπερή, χωρίς να την ξηράνει! Τέλος ξεχώρισα το Rehydrating Rose Toner, μια ενυδατική λοσιόν που μοσχοβολάει τριαντάφυλλο!


Γενικά πρέπει να σας πω ότι το καταπληκτικό με αυτή την εταιρία, είναι ότι τα αρώματα των προϊόντων της,  μυρίζουν αρκετά έντονα με αποτέλεσμα να δρουν και σε επίπεδο ψυχολογίας, σαν αρωματοθεραπεία! Ετσι η περιποίηση της επιδερμίδας μετατρέπεται σε μια ολιστική περιποίηση, όπως είανι εξάλλου και η νοοτροπία της εταιρίας, δηλαδή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ομορφιάς, από μέσα προς τα έξω!


Γενικά οι πρώτες μου εντυπώσεις από την εταιρία είναι οι καλύτερες, ενώ θα δοκιμάσω και κάποια δειγματάκια που μου έδωσαν και θα σας πω αναλυτικά περισσότερες εντυπώσεις! Σημαντική λεπτομέρεια: Όλες οι συσκευασίες είναι γυάλινες και προστατεύουν τα προϊόντα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, όπως βλέπετε και στην κρέμα χεριών που μου δώσανε!



Εσείς είστε φαν των φυτικών, οργανικών κλπ καλλυντικών??? Έχετε δοκιμάσει κάτι από την Neal's Yard Remedies!
Read More

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Tα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου!

Καλημέρα κούκλες! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αποφάσεων, των νέων ξεκινημάτων κλπ κλπ... Έτσι και εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω να κάνω "Τα αγαπημένα του μήνα"!! Οπότεεε, sit back and enjoy!!!

Aρχίζουμε με skincare products, που το δέρμα μου, έχει λατρέψει!


Ο ορός της Lierac Lumenescence πραγματικά έχει κάνει θαύματα στην επιδερμίδα μου! Έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο κοκκίνισμα που είχα, ο  τόνος της επιδερμίδας μου έχει γίνει πιο ομοιόμορφος, το δέρμα μου το αισθάνομαι πιο λαμπερό και λείο!  Θα σας κάνω και ένα αναλυτικό review για να σας πω πόσο λατρεύω αυτό τον ορό!

Στη συνέχεια χρησιμοποίησα πολύ το scrub της Shiseido (αναλυτικό review εδώ ) και τη μάσκα Caladerm ( για περισσότερα, δείτε εδώ ). Eπίσης έχω επιστρατεύσει το Tea Tree Pore Minimizer από τα TBS, κυρίως ως primer, αλλά και ως skincare product μακροπρόθεσμα (review: εδώ ).

Πάμε τώρα στο μακιγιάζ!



Για το μακιγιάζ μου χρησιμοποίησα την BB Cream της Garnier για ματ αποτέλεσμα, αναμεμειγμένη με την All-In-One BB Cream από τo The Body Shop. Έτσι πετυχαίνω πολύ καλή κάλυψη, με φυσικό όμως αποτέλεσμα και όψη υγείας.
Σαν ρούζ χρησιμοποίησα το Sparkling Powder for face and body από την Erre Due, που αφήνει ένα καταπληκτικό απαλό ροζ-μωβ χρωματάκι, πολύ φυσικό!
Στα μάτια χρησιμοποίησα πολύ 3 σκιές της Erre Due, που τα χρώματά τους  είναι άκρως φθινοπωρινά και μου θυμίζουν τα πεσμένα φύλα των δέντρων!
Τέλος τα κραγιόν που δεν αποχωρίστηκα καθόλου το Σεπτέμβρio είναι ένα τέλειο κοραλλί του Κορρέ (Νο 45) , που ταιριάζει τέλεια με τις σκιές της Erre Due, και από τη σειρά Caresse της L' Oreal Paris, το Νο 06 Aphrodite Scarlet που πάει τέλεια με το ρουζάκι!


Και αφού καλά καλά βάφτηκα και στοκαρίστηκα, τα μαντηλάκια της Bioten με έσωσαν και αφαιρούσαν τα πάντα, αφήνοντας το πρόσωπό μου καθαρό, ενυδατωμένο, και απαλό, χωρίς να πλήξουν το πορτοφόλι μου!


Τέλος, λάτρεψα ένα Body Butter και ένα Body Lotion. To πρώτο είναι το Vineyard Peach Body Butter από τα Body Shop, που πραγματικά μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΑ!Σαν να περνάτε μέσα από ροδακινιές και να μοσχοβολάει ο τόπος! Το δεύτερο είναι το Cherry Blossom από την L' Occitane, για το οποίο θα σας κάνω και ένα αναλυτικό review!


Aυτά από μένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!

Εσείς τι λατρέψατε τον Σεπτέμβρη;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena