Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Aκραία λαμπερά φαινόμενα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!

Καλημέρα κούκλες!

Ας μιλήσουμε για νύχια... Όλες θέλουμε τα πιο λαμπερά και glamorous νυχια για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για τις γιορτινές μέρες γενικότερα.

Η γλυκήτατη Έφη Ανέστη και το beauty diaries blog το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και έτσι έδωσαν τη δυνατότητα, στις φίλες τους την ευκαιρία να αποκτήσουν το εορταστικό manicure των ονείρων τους!


Kαι ποιος είναι πιο κατάλληλος για αυτό, από το λατρεμένο Nyxi-nyxi;;;

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο Nyxi nyxi nail academy στο Σύνταγμα, όπου μας περίμενε στρωμένο το πιο καλαίσθητο και σικ τραπέζι και χριστουγεννιάτικη μουσική. Ρόλο οικοδέσποινας είχαν αναλάβει η Έφη Ανέστη και η γλυκήτατη Άννα Αλμπάνη, ενώ οι μαθήτριες του Nyxi nyxi nail academy, έφτιαχναν το manicure μας σε γιορτινά χρώματα και σχέδια!





 Πραγματικά τα κορίτσια έκαναν καταπληκτική δουλειά και όλες μείναμε κατευχαριστημένες!



Όσο για την Άννα Αλμπάνη, έχω να πω ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, γεμάτη καλή διάθεση και χιούμορ, πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μεταξύ φίλων! Η δε Έφη, πάντα χαμογελαστή μεταδίδει σε όλους την θετική της ενέργεια!


Voila και το σχέδιο που διάλεξα εγώ και η υπέροχη Αngelique μου το έφτιαξε!


Πώς σας φαίνεται;

Θα τολμούσατε κάτι τέτοιο;
Read More

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Tα 12 αγαπημένα του 2012!

Καλησπέρα όμορφες!

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να κάνω ποστ, αλλά απολαμβάνω τις γιορτές και παίρνω δυνάμεις και έμπνευση για ακόμα περισσότερο blogging!

Δεν θα μπορούσα όμως, να μην σας δείξω τα αγαπημένα του χρόνου που πέρασε σε ένα ποστ που έχουμε δει από τις περισσότερες bloggers: Tα 12 αγαπημένα του '12!


Πάμε λοιπόν να δούμε τα δικά μου!

Σε επίπεδο περιποίησης προσώπου, λάτρεψα:


-Το effaclar gel, ένα καθαριστικό gel, πολύ απαλό με το δέρμα, που όμως καθαρίζει τέλεια, αφήνοντας το δέρμα σας πεντακάθαρο και καθόλιυ ερεθισμένο! Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα με ατέλειες, κάνει τα μάυρα στίγματα και τους βρώμικους πόρους παρελθόν!

-Ιαματικό νερό της AveneQ: Το καλοκαίρο στην τσάντα απαραιτήτως για έξτρα δροσιά, αλλά και όλο το χρόνο, πριν την κρέμα που βάζω στο πρόσωπό μου για έξτρα ενυδάτωση και μείωση των ερεθισμών και των κοκκινίλων!

-Kiehl's creamy eye treatment with avocado: Απίστευτα ενυδατική κρέμα ματιών, την οποία φοράω μόνο το βράδυ και η ενυδάτωσή της διαρκεί όλη μέρα! Χρειάζεται μια ελάχιστη ποσότητα, ενώ χάρη στο πράσινο χρώμα της προσδίδει λάμψη στο βλέμμα!

-Αpivita lip care with propolis: 98% φυσικό προϊόν, ό,τι καλύτερο υπάρχει για τα χείλη... Σκασίματα και αντιαισθητικές φολίδες, τέλος!

- Αpivita express gold with papaya: Μάσκα που την παρασκευάζετε εσείς, αναμειγνύοντας τη σκόνη που πειρέχει το φακελάκι με νερό. Υπέροχη αίσθηση δροσιάς, ενυδάτωση και λάμψη- δεν την αλλάζω με τίποτα!

Από τα προϊόντα περιποίησης σώματος, ξεχώρισα το Body Butter ροδάκινο, από τα The Body Shop... Κατά γενική ομολογία, το καλύτερο άρωμα ΜΑΚΡΑΝ! Απίστευτα ροδακινένιο και εθιστικό! Όσες δεν το έχετε μυρίσει, μια δοκιμή θα σας πείσει! Οι υπόλοιπες με καταλαβαίνετε...

Και πάμε στο μακιγιάζ:

 

-Garnier bb cream (combination to oily skin): Πλέον πολύ σπάνια φοράω make-up διότι την έχω βολευτεί απίστευτα! Μέτρια κάλυψη, ομοιομορφία, ματ αποτέλεσμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

-Fit me compact powder by Maybelline: Ελαφριά πούδρα, αρκετά καλυπτική όμως, κρατάει το μακιγιάζ μου στη θέση του για ώρες. Οικονομική, αλλά με πολύ καλή ποιότητα και προσεγμένη συσκευασία!

- Glam Bronze Wild Instinct by L' Oreal 302 Μedium: To τέλειο bronzer! Mεγάλη ποσότητα, πολύ ωραίο χρώμα, με δικό του πινελάκι και καθρεφτάκι για ευκολία!

-Erre Due Sparkling Powder for face and Body: To πιο τέλειο ρουζ. Κάπως μωβ-ροζ, με λίγη λάμψη μέσα για λαμπερές εμφανίσεις και χωρίς highlighter!

- Χ-traordinaire mascara by Seventeen: Το πα και το ξαναλέω, καταπληκτική μάσκαρα! Δίνει όγκο, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες! Την έχω σε μαύρο, μωβ και μπλε σκούρο! Δοκιμάστε την οπωσδήποτε στην απόχρωση violet 03!

-Korres professional liquid eyeliner: Το πιο τέλειο eyeliner ever! Mε βουρτσάκι που επιτρέπει τόσο λεπτές, όσο και λίγο πιο χοντρές γραμμές, υπέροχο κατάμαυρο χρώμα και απίστευτη διάρκεια! Δεν φεύγει ακι δεν μουτζουρώνει με τίποτα!

Αυτά τα ολίγα από μένα!

Καλή χρονιά σε όλες σας, γεμάτη υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και ομορφιά... Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, και γι' αυτό πρέπει να φροντίζουμε κυρίως!



Read More

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

The Οrofluido Giveaway winners!

Kαλημέρα όμορφες!

Ήρθε η ώρα για τις νικήτριες του orofluido giveaway!!!

Oι τρεις τυχερές είναι οι:

Νantoylaki
Claire Gianneli
Dana M

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!

Θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας για την παραλαβή των δώρων σας!

Επίσης να σας ενημερώσω όλες ότι τρέχει ένας διαγωνισμός στις GBB για το αγαπημένο blog του 2012. Μέχρι στιγμής με έχετε στηρίξει πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό! Αν θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε το blog μου, εδώ!




Read More

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Apivita masks review: A beauty must!

Γεια σας, γεια σας!

Όσες με ακολουθείτε στο Facebook, πριν λίγο καιρό, είδατε ότι είχα αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία με κάποιες μάσκες προσώπου που είχα αγοράσει από την Apivita.


Όπως βλέπετε, αγόρασα κάμποσες, γιατί ήθελα να τις δοκιμάσω όλες και να αποφασίσω ποιες μου αρέσουν πιο πολύ. Σε αυτό βοηθάει πολύ και το γεγονός, ότι οι μάσκες αυτές έρχονται σε μονοδόσεις, σε συσκευασία των δύο, οπότε προσφέρονται για δοκιμή!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγαπημένες μου;

Η κορυφαία κατά την άποψή μου, είναι η express gold with papaya. Είναι μια μάσκα peel- off ,πράγμα που βρίσκω άκρως απολαυστικό! Είναι σε σκόνη, την ανακατεύετε με λίγο νεράκι (εγώ βάζω από το ψυγείο) και την απλώνετε. Μετά από δέκα λεπτά σταθεροποιείται, την αφαιρείτε πανέυκολα σε κομμάτια και προσφέρει απολέπιση και λάμψη, γεγονός που θα το διαπιστώσετε και μόνες σας, καθώς το δέρμα σας θα λάμπει και θα ναι φράπα!!! Α! Και με το νεράκι από το ψυγείο, εξασφαλίζετε έξτρα δροσιά!



 Το μόνο αρνητικό με αυτές τις μάσκες είναι ότι κοστίζουν γύρω στα 4 €, οπότε δεν τις λες και οικονομικές.


Eξίσου καταπληκτική, είναι η express beauty with carrot. Ναι, ναι με καρότο. Είναι μια μάσκα θρέψης και αναζωογόνησης. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και πραγματικά πολύ φρέσκο, σαν να το έχετε ταϊσει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά! Την λάτρεψα και ήδη έχω κάνει στοκ!

 



Η Apivita όμως, αντιλαμβανόμενη ότι αν σε κάποιον αρέσουν αυτές οι μάσκες, δε συμφέρει να τις αγοράζει σε μόνιμη βάση (πολλές φορές περισσεύει αρκετό προϊόν), έβγαλε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς της μάσκες, αλλά και 2 scrub σε κανονικές συσκευασίες των 40 ml στην τιμή των 10 €, τιμή πολύ συμφέρουσα!


Πάμε να δούμε τις δύο αγαπημένες μου, που τις είχα πρώτα αγοράσει σε φακελάκι, και μετά μας τις έδωσαν στο event της Apivita και στις νέες συσκευασίες!

Όσες έχετε δοκιμάσει το scrub βερίκοκο, θα με καταλάβετε όταν λέω ότι το άρωμά του είναι εθιστικό! Μυρίζει σαν μαρμαλάδα βερίκοκο, και πραγματικά θα ξετρελαθείτε με τη μυρωδιά του. Έχει πολύ μικρούς και απαλούς κόκκους, και είναι κατάλληλο για ήπια απολέπιση που δε γδέρνει το δέρμα! Μετά τη χρήση του, δεν θα χορταίνετε να χαϊδεύετε το δέρμα σας, που θα ναι απίστευτα απαλό, και καθαρό από μαύρα στίγματα και βρωμιά!

 

Από μάσκες ξεχώρισα το ρόδι , που και αυτό το χα ξαναγοράσει! Πολύ ευχάριστο άρωμα και πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη λάμψη του δέρματος!



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τις μάσκες της Apivita;

Ποιές ξεχωρίζετε;
Read More

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Orofluido: Nothing but gold for your hair and a Giveaway!

Hello dolls!

Πριν κάμποσο καιρό, παρέλαβα κάποια προϊόντα Orofluido τα οποία είχε η εταιρία την καλοσύνη να μου στείλει για να τα δοκιμάσω!

Μου έστειλε το σαμπουάν και κάποια travel size λαδάκια για τα μαλλιά.
Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου!

Κατ' αρχάς να σας πω ότι γενικά για την περιποίση των μαλλιών μου, δεν θέλω να χαλάω πολλά χρήματα, καθώς θεωρώ ότι υπάρχουν οικονομικά προϊόντα που είναι ικανοποιητικότατα.

Έτσι όταν μου έστειλαν το σαμπουάν,απογοητεύτηκα ελαφρώς, καθώς θεωρώ ότι ειδικά για σαμπουάν δεν αξίζει να δίνει κανείς πολλά λεφτά, αφού ξεπλένεται! Δεν είναι σαν τη μάσκα ή τα λαδάκια που ανάλογα με την σύστασή τους, δυεισδύουν διαφορετικά στα μαλλιά και τα ενυδατώνουν κλπ κλπ.
Πρέπει όμως να παραδεχθώ ότι το Οrofluido Shampoo έχει διαφορά από τα σαμπουάν που χρησιμοποιώ συνήθως: Για πρώτη φορά, μόλις ξέπλυνα τα μαλλιά μου ήταν τόσο απαλά, σαν να μην χρειαζόντουσαν καν conditioner... Eίναι το πιο ακριβό σαμπουάν που έχω χρησιμοποιήσει και το πιο καλό... Όμως κοστίζει 13 € για 200 ml, και ομολογώ ότι είναι κάτι που δεν θα αγόραζα...

Και πάμε τώρα στο Οrofluido beauty elixir, κοινώς το λαδάκι για τα μαλλιά.


Αχχχχχ! Δυστυχώς σ' αυτή τη ζωή τα πιο ωραία πράγματα είναι ακριβά... Έχω δοκιμάσει πολλά φτηνά αντίστοιχα προϊόντα. Σας έχω ξαναπεί ότι ξεχωρίζω αυτό της Lorven, για τα υπέροχα αποτελέσματά του στα μαλλιά, αλλά και για το απίστευτο άρωμά του.

Αν και το Orofuido δεν μυρίζει τόσο τέλεια όσο της Lorven, έχει και αυτό ένα πολύ ωραίο άρωμα, που δε μένει όμως καθόλου στα μαλλιά.

ΑΛΛΑ

Ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αλλά το αγαπάω. Αχ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τέλειο είναι! Με έχει κατακτήσει γιατί:

- Αν το βάλετε σε βρεγμενα μαλλιά θα καταλάβετε τη διαφορά μόλις στεγνώσουν. Σας εγγυώμαι ότι τα μαλλιά σας ποτέ δεν ήταν πιο απαλά (ούτε και με το kerastase για όσες αναρωτιέστε). Το συγκλονιστικό είναι ότι μένουν εξίσου απαλά μέχρι να τα ξαναλούσετε. Δηλαδή βάζετε μια φορά και ξενοιάζετε, πράγμα που δε συμβαίνει , με τα πιο φτηνά λάδια που χρειάζονται επανάληψη. Σαν να κλειδώνει την υγρασία ένα πράγμα και να τα αναδομεί!
- Κάνει θαύματα σε βαμμένα-ταλαιπωρημένα μαλλιά (το πειραματόζωο είναι η μαμά μου). Εκεί η διαφορά φαίνεται πολύ περισσότερο...
- Σε στεγνά μαλλιά , τα τιθασεύει, τα ξεφριζάρει και τα κάνει μετάαααξι!

Αχ, ο έρωτας δεν κρύβεται και πραγματικά έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο μου αυτό το λαδάκι.

Αλλά όπως όλοι οι έρωτες, πληγώνει και αυτό... Η τιμή του 29 €. Πολλά...

Αλλά θα σας πω το εξής: Είναι μια μικρή απόλαυση που θα την επιτρέπω που και που στον εαυτό μου, γοατί πραγματικά αξίζει κάθε ευρουλάκι!

Και επειδή δεν είμαι μονοφαγού, και θέλω να το δοκιμάσετε και εσείς για να έχετε σούπερ λαμπερά μαλλάκια για τις γιορτές (και για να καταλάβετε γιατί το αγαπώ τόσο πολύ) , σας έχω δωράκι!

Σας περιμένουν 9 orofluido travel size, τα οποία θα κερδίσουν 3 από εσάς! Δηλαδή κάθε τυχερή θα κερδίσει από 3 λαδάκια!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έιστε μέλη του blog μέσω GFC!

Συμπληρώστε τη φόρμα και καλή επιτυχία σε όλες!

a Rafflecopter giveaway
Read More

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Review: Seventeen The Stylist mascara ή πώς να αποκτήσετε βλεφαρίδες βεντάλια!


Καλημέρα όμορφες!

Όσες με ακολουθείτε και με διαβάζετε, θα γνωρίζετε σίγουρα ότι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ EVER είναι ένα: μάσκαρα και ξερό ψωμί!

Πάντα λοιπόν ψάχνω καινούριες συνθέσεις που θα με ενθουσιάσουν και θα μου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα: μακριές, διαχωρισμένες βλεφαρίδες, με όγκο, χωρίς να κολλάνε για να φαίνονται πυκνές! Ζητάω πολλά;;;

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν έχω βρει το τέλειο, αυτό που θα με κάνει να πετάξω τα (πάρα) πολλά ανοιγμένα και μισοτελειωμένα μου μάσκαρα στα σκουπίδια... Το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου βρωμάει!

Η αναζήτηση όμως έχει πλάκα, και βοηθάει στην ανακάλυψη προϊόντων που πραγματικά με κάνουν να ενθουσιάζομαι και να "κολλάω" μαζί τους!


Παράδειγμα η μάσκαρα της Seventeen, Τhe Stylist! Aπό τη Seventeen, είχα δοκιμάσει μόνο την X-Traordinaire mascara, review για την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Την λάτρεψα ( πέρα από το στόμιό της, για το οποίο πρέπει να κάνουν κάτι).

Έτσι λοιπόν, όταν η Seventeen είχε την καλοσύνη να μου τη στείλει, και την πρωτοδοκίμασα το νέο μου απόκτημα, έμεινα ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!


Γιατί:

- Είναι οικονομική (γύρω στα 11 €, αν δεν κάνω λάθος)
- Δεν κολλάει καθόλου τιω βλεφαρίδες, ούτε τις κοκκαλώνει.
- Δίνει εφέ βεντάλιας, δηλαδή τις κάνει να φαίνονται πιο πολλές, αν και οι δικες μου βλεφαριδες είναι μικρές και λίγες.
- Την έχω στο Νο 3 Plum Brown, που είναι ένα καφέ που μελιτζανίζει όμως. Αν έχετε πράσινα ή μπλε μάτια, συστήνω το συγκεκριμένο χρώμα ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! Τα τονίζει υπέροχα, διότι κάνει αντίθεση! Αλλά και σε καφέ μάτια που την έχω δει, τα αναδεικνύει ωραία, γιατί δεν είναι μόνο καφέ!
- Την φοράω τόσο πρωί για πιο φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και βράδυ για μια αλλαγή από το μαύρο που αγριεύει λίγο το βλέμα...

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, και για να μη νομίζετε ότι σας λέω αρλούμπες, voila οι αποδείξεις!(Δυστυχώς, στις φωτογραφίες δε φαίνεται το χρώμα στις βλεφαρίδες)

Το πριν

Και το μετά!!



Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα;
 
Εσείς χρησιμοποιείτε μάσκαρα με χρώμα ή μόνο μαύρο;
Read More

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στα Body Shop και μια νέα αγάπη στα κόκκινα!

Καλημέρα όμορφες!

Πρίν λίγο καιρό μας είχαν καλέσει στα Body Shop στο χριστουγεννιάτικο event τους, για να γνωρίσουμε τα νέα προΪόντα τους!

Είδαμε τα διάσημα body butters σε 3 χριστουγεννιάτικες εκδοχές: cranberry joy, vanilla bliss και ginger sparkle! Όλες οι σειρές περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, scrub, body lotion, body butter, κρέμες χεριών, άλατα μπάνιου, σαπουνάκια, lip balms και αρωματικά χώρου!


Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι βγάλανε τόσα πολλά προϊόντα σε κάθε σειρά, ενώ υπάρχουν και πολλά σετάκια για δωράκι σε συμφέρουσες τιμές!


Όλες ανυπομονούσαμε να τα μυρίσουμε και κυρίως τον "μπισκοτούλη", αφού ονειρευόμασταν μπισκότα και μπαχαρικά, να μας συνεπαίρνουν...

 

Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι ακριβώς... Ο κ. Μπισκοτένιος μυρίζει περισσότερο λεμόνι στην αρχή, και παίρνεις μια απογοήτευση... ΟΜΩΣ σε λίγη ώρα φέυγει η όξινη μυρωδιά και μένει μόνο το άρωμα των ζεστών μπαχαρικών, το οποίο διαρκεί κάμποση ώρα στο δέρμα!

Το cranberry μου άρεσε πολύ και το θεώρησα την πιο πετυχημένη ίσως μυρωδιά, πράγμα που σαφώς αρνούνται οι λάτρεις της βανίλιας!

 

Υπάρχουν πάντα δύο στρατόπεδα: οι λάτρεις και οι πολέμιοι της βανίλιας. Όσες αγαπάνε βανίλια, ξετρελάθηκαν με το άρωμά του vanilla bliss και ενθουσιάστηκαν που το είδαν στην goodie bag! Εγώ που δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, το έδωσα στην μαμά μου που ξετρελάθηκε και αυτή!

 

Αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο στη χριστουγεννιάτικη συλλογή των tbs, είναι η σειρά μακιγιάζ.

Νομίζω ότι εμφανώς έριξαν φέτος εκέι το βάρος και κατά τη γνώμη μου, έκαναν πολύ καλή δουλειά...
Λάνσαραν δύο τετραπλές παλέτες (μια με χάλκινες-καφέ αποχρώσεις και μια με γκρι-καφέ), shimmer για το σώμα και τα μαλλιά, και το καλύτερο, υπέροχα κραγιόν!

 

Θα σας μιλήσω για αυτό που εγώ ξεχώρισα από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή, που δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά κραγιόν!

Η συσκευασία τους είναι πολύ προσεγμένη και σικ, απλή αλλά καλαίσθητη. Το χρώμα που ξεχώρισα, είναι το Νο 12, ένα καταπληκτικό κόκκινο. Όλα τα κραγιόν της σειράς είναι shimmery (όχι όμως και υπερβολικά), πολύ ενυδατικά και αφήνουν μια καταπληκτική γυαλάδα στα χείλη, αλλά και πλούσιο χρώμα. Όταν είδα πόσο ενυδατικο είναι, φοβήθηκα ότι θα μείνει στα χείλη μου μόνο για ελάχιστο, αλλά όοοοοχι! Ούτε εδώ με απογοήτευσε και έχει και πολύ καλή διάρκεια (μην φανταστείτε ότι το φοράς το πρωί και το βράδυ είναι ανέπαφο, αλλά η διάρκειά του είναι άκρως ικανοποιητική!).



Έχει γίνει από τα αγαπημένα μου κραγιόν και μάλλον θα ναι και αυτό με το οποίο θα υποδεχτώ τον νέο χρόνο, μιας και το θεωρώ πολύ ταιριαστό για ρεβεγιόν!


Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν;

Read More

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Nικητές του Mastic Spa Giveaway!

Read More

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"Forever" beautiful: Eργαστήρι ομορφιάς με προϊόντα aloe vera!

Hello dolls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου από ένα εργαστήρι ομορφιάς που παρακολούθησα χτες και που μπορεί να το παρακολουθήσει και όποια άλλη θέλει!

Ο λόγος για το εργαστήριο ομορφιάς που διοργανώνεται στην Κηφισιά από τις συμβούλους ομορφιάς της εταιρίας Forever!

Eγώ το είδα αυτό μέσω της σελίδας τους στο Facebook εδώ... Γίνεται κάθε Τετάρτη στην Κηφισιά, δεν έχει καμία χρέωση, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλέισετε θέση τηλεφωνικά!

Τώρα τι θα κάνετε εκεί:

Θα περάσετε ένα απολαυστικό μιαμισάωρο, δοκιμάζοντας προϊόντα περιποίησης που περιέχουν aloe vera! Τo concept είναι ότι κάθε κοπέλα κάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου (καθαρισμός- και με γαλάκτωμα και με σαπούνι, όπως είναι το σωστο- scrub, μάσκα, serum κρέμα) με τα προίόντα της forever!



Tι είναι όμως η forever;

Eίναι μια εταιρία που έχει ως βάση των προϊόντων της την aloe vera! Μάλιστα για να είναι βέβαιη για την ποιότητά της, την καλλιεργεί η ίδια η εταιρία! Έχει πληθώρα πιστοποιήσεων και βραβείων που την αναδεικνύουν ως την πρώτη σε δικτυακές πωλήσεις για πολλά συναπτά έτη! Το πιο εντυπωσιακό για μένα, είναι ότι το βασικό συστατικό των προϊόντων της, δεν είναι όπως συνήθως το νερό, αλλά η αλόη!




Ομολογουμένως ούτε εγώ την ήξερα, αλλά επειδή (το χουμε ξαναπεί), μ' αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα, αποφασίσαμε με την Γλυκοπαραμυθένια να μην χάσουμε την ευκαιρία!


Πάμε όμως να δούμε τι δοκιμάσαμε και τι με εντυπωσίασε!


Ξεκινήσαμε με το γαλάκτωμα καθαρισμού  Αloe Cleanser, το οποίο δεν περιέχει λιπαρές ουσίες και αφιαρεί απαλά αλλά αποτελεσματικά, ρύπους και μακιγιάζ. Στη συνέχεια πλύναμε το πρόσωπό μας με το Aloe Liquid Soap, που είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα και κάναμε scrub με το  Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator: Ενα scrub με πολύ λεπτούς κόκους jojoba,που δεν γδέρνει καθόλου το δέρμα και το αφήνει απίστευτα απαλό χάρη στην ενυδατική δράση της αλόης! Αυτό που με εντυπωσίασε επίσης, είναι ότι χρειάζεται μια πραγματικά πάααρα πολύ μικρή ποσότητα!


Μετά την απολέπιση, ήρθε το προίόν το οποίο θεωρώ και πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό από όλα όσα δοκιμάσαμε: Η μάσκα προσώπου! Μια μάσκα σε σκόνη που αναμειγνύεται με ένα ειδικό υγρό που ονομάζεται Aloe Activator! Η ανάμειξη γίνεται επιτόπου, πριν την εφαρμογή και χρειάζεται κυριολεκτικα ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσότητα από τη μάσκα που είναι υδαρής- πράγμα πολύ θετικό, διότι με αυτόν τον τρόπο, βγάζει πολλές εφαρμογές!(Από την ποσότητα που βλέπετε, έμεινε κιόλας!!!!) Την απλώνετε με τα δάχτυλά σας, και δεν έχει την υφή κρέμας, αλλά μοιάζει με νερό! Μόλις στεγνώσει θα αισθανθείτε να σας τραβάει πολύ, πάρα πολύ! Όσες έχετε δοκιμάσει να κάνετε μάσκα με ασπράδι αυγού, έχει αυτή ακριβώς την αίσθηση! Βοηθάει στη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος, την ενυδάτωσή του αλλά και το κάνει να φαίνεται πιο λευκό! Η διαφορά που θα δείτε μετά στο δέρμα σας είναι εμφανέστατη! Μια κοπέλα, την άπλωσε σε όλο της το πρόσωπο, εκτός από το πηγούνι της, διότι είχε κάποια ευαισθησία. Μόλις την αφαίρεσε, φαινόταν η διαφορά κανονικότατα! Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από αυτή τη μάσκα και είναι κάτι το οποίο θέλω να δοκιμάσω πιο διεξοδικά!

 


Στη συνέχεια βάλαμε ,μια τονωτική λοσιόν ( Rehydrating Toner) και συνεχίσαμε με το άλλο προίόν που με εντυπωσίασε: το Forever Alpha- E Factor. Ένα serum- ξηρό λαδάκι που έχει αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση, που απορροφάται ΑΜΕΣΩΣ και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ακόμα και σε λιπαρά δέρματα σαν το δικό μου!


Ολοκληρώσαμε την περιποίησή μας με την κρέμα ματιών (Forever Alluring Eyes) και κρέμα νυκτός ( Recovering Night Cream). Πολύ πλούσιες υφές και στις δύο κρέμες, ενώ η κρέμα νυκτός δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.

Συνολικά είμαι ενθουσιασμένη με τα προοϊόντα από την πρώτη αυτή εφαρμογή. Μου άρεσε επίσης πολύ το γεγονός, ότι απο χτες το απόγευμα στις 6, μέχρι σήμερα το πρωί, το δέρμα μου δεν έβγαλες ίχνος λιπαρότητας, ενώ είναι απίστευτα λείο και απαλό!

Είναι μια εμπειρία που τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες: οι κοπέλες που κάνουν το εργαστήρι (η Μαρίνα και η Έφη) είναι πολύ γλυκές και πρόθυμες να εξηγήσουν τα πάντα, ο χώρος είναι πολύ ζεστός και φιλόξενος, προσφέρουν ένα υπέροχο τσάι με άνθη από aloe vera και θα γνωρίσετε καινούρια προϊόντα δοκιμάζοντάς τα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα τους στο Facebook εδώ, να πάρετε τηλέφωνο και να κλέισετε τη θέση σας για μια επόμενη Τετάρτη! Δεν θα σας κοστίσει τίποτα, αλλά θυμηθείτε με, αποκλείεται να μην μείνετε εντυπωσιασμένοι!

Read More

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ένα υπέροχο event από την Αpivita:η συνταγή της επιτυχίας έχει ελληνική υπογραφή!

Καλημέρα κορίτσια!

Συνήθως δεν γράφω για τα events όπου παρευρίσκομαι, γιατί θεωρώ ότι ίσως και να ναι λίγο βαρετό, όμως πραγματικά, δεν γίνεται να μην σας μιλήσω για το χτεσινό, της Apivita, το οποίο ήταν το καλύτερο EVER!


Έγινε που λέτε, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο εστιατόριο Hytra! Με το που μπήκαμε μέσα, μας συμεπήρε η πιο Χριστουγεννιάτικη μυρωδιά που μπορείτε να φανταστείτε! Εγώ σαν λαγωνικό των μυρωδιών (ξέρετε πια, ότι έχω θέμα) έψαχνα απεγνωσμένα να εντοπίσω την πηγή... Και την εντόπισα! Το νέο κεράκι της Apivita, μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Τόσο χριστουγεννιάτικα και πολύ καλύτερα από τα πασίγνωστα Yankee Candles στην αντίστοιχη μυρωδιά (το είχα και εγγυώμαι για αυτό!). Επειδή δε, δεν περιέχει παραφίνη και άλλα χημικά, δοκίμασα μετά από παρότρυνση της υπεύθυνης, και το άλειψα στο χέρι μου, όπως είχε λιώσει: Δεν καίει καθόλου, είναι μόνο χλιαρό και μυρίζει ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Αφήστε που το άρωμα δεν έφυγε ακόμα και αφού είχα πλύνει 2 φορές τα χέρια μου (μάρτυς μου οι υπόλοιπες bloggers που τις είχα πρήξει!).


Στη συνέχεια μας παρουσίασαν συνοπτικά την ιστορία της εταιρίας, η οποία ξεκίνησε από δύο έλληνες φαρμακοποιούς που άρχισαν να κατασκευάζουν φυτικά καλλυντικά στο φαρμακείο τους, και σήμερα η Apivita βρίσκεται σε Ευρώπη, Ασία (με τεράστια επιτυχία), Αυστραλία και Αμερική!

 Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η χρήση δραστικών συστατικών παρμένα από τη φύση και η ενσωμάτωσή τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στα προίόντα τους. Με σεβασμό στην ολιστική προσαέγγιση του Ιπποκράτη και στην ελληνική φύση, δημιουργούν καλλυντικά με 80-100% φυτικής προέλευσης συστατικά...

Το νέο τους λανσάρισμα είναι η προέκταση (κατά την άποψή μου) κάποιων ήδη λατρεμένων προϊόντων της εταιρίας... Ο λόγος ασφαλώς για τις μάσκες προσώπου, που όποιες με κολουθείτε στο fb θα θυμάστε ότι πρόσφατα είχα αγοράσει γύρω στις 10, για να τις δοκιμάσω όλες (δεν ξεχνώ τα reviews, έρχονται πολύ σύντομα!)... Το μόνο αρνητικό μέχρι σήμερα, ήταν ότι έβγαιναν μόνο σε μονοδόσεις σε συσκευασία των δύο, και ήταν ελαφρώς οικονομικά ασύμφορες... ΌΜΩΣ η Apivita το έλυσε και αυτό: Πέντε από τις πιο αγαπημένες μάσκες και δύο scrub, έρχονται πλέον και σε συσκευασίες των 40 ml στην τιμή των 10 €!!! Πολύ καλή τιμή, αλλά και συμφέρουσα, αν σκεφτείτε ότι πολλές φορές, κάτι περίσσευε από τα φακελάκια, αλλά δεν γινόταν να το κρατήσεις για άλλη φορά!



Οι νέες συσκευασίες διατίθενται για τα εξής: scrub με βερίκοκο (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μυρωδιά), scrub με ελιά, μάσκα με πράσινη άργιλο, με ρόδι, με βασιλικό πολτό, με σταφύλι και aloe vera!



Η δε παρουσίασή τους, ήταν τόσο πρωτότυπη, και έδειχνε την άμεση σύνδεσή τους με τροφές που κάνουν θαύματα για τον οργανισμό μας! Απολάυστε!




Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε την παρασκευή μιας σαλάτας με κινόα (σούπερ ενεργειακή και ωφέλιμη για τον οργανισμό τροφή) και ένα γλυκάκι με κολοκύθα, αποξηραμένα φρούτα και σως γιαουρτιού! (Αν θέλετε κάποια συνταγή θα χαρώ πολύ να τη μοιραστώ μαζί σας! Είναι και οι δύο πανεύκολες και απίστευτα γευστικές, αλλά κυρίως υγιεινές!)


Επίσης μας παρουσίασαν και τους ορούς της Apivita, που πλεόν όλες γνωρίζουμε και ήδη έχουν πολλές πιστές! Ένας για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, αποκλείεται να σας απογοητευσουν: ενυδάτωση, λάμψη, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη... Τέσσερις οροί που έχουν πολύ λεπτόρρευστες και ευχάριστες υφές, αλλά και ωραία αρώματα... Θα δοκιμάσω τους δύο πρώτους και σύντομα ακολουθεί review!




Aυτά από μένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τεράστιο ποστ, αλλά πραγματικά πρόκειται για μια εταιρία την οποία πίστευα και αγαπούσα πολύ πριν γίνουν της μόδας τα φυτικά καλλυντικά, πριν αποκτήσει πλήρεις σειρές και ανανεωμένες συσκευασίες...

Ένα από τα πρώτα μου ποστς, όταν ξεκίνησα το blog ήταν για προίόντα της Apivita, και μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ ουκ ολίγα! Γιατί αυτό που μετράει κυρίως, είναι η ποιότητα των προϊόντων αλλά και των ανθρώπων πίσω από αυτα.

Και για μένα, και στα δύο η Apivita παίρνει Άριστα, 10! Το ήξερα από παλιά και μου το επιβεβαίωσε περίτρανα και χτες...
Read More

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Korres Ruby Red set review!

Hello dolls!

To σημερινό ποστ, αφορά ένα σετάκι Korres που έχω αγοράσει εδώ και κάμποσο καιρό... Επειδή το έχω κατευχαριστηθεί, αποφάσισα να σας κάνω ένα mini review, για να το γνωρίσετε και εσείς!



Όπως ίσως θα ξέρετε, εδώ και λίγο καιρό, ο Korres λάνσαρε τα νέα του σετάκια, μεταξύ αυτών και το Ruby Red... Aυτό που με εντυπωσίασε και μου κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν ότι περιείχε ένα eyeliner, το οποίο και χρειαζόμουν και έτσι το αγόρασα!

Το συγκεκριμένο σετ περιέχει ένα μαύρο eyeliner, ένα lip gloss και ένα μανό...

Το μανό είναι ένα κόκκινο ελαφρώς περλέ, που για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι πρέπει! Σύντομα θα το δείτε και σε ένα NOTD, για να δείτε ακριβώς το χρώμα του!

Το lip gloss, ήταν μια αποκάλυψη... Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ, αλλά το έχω λατρέψει!
Πρόκειται για ένα υπέροχο μπορντώ, όχι πολύ σκούρο, με φοβερά λαμπερή υφή, αλλά και πολύ καλή διάρκεια! Όταν φύγει η γυαλάδα, μένει στα χείλη ένα διακριτικό χρώμα για ώρες! Όπως θα δείτε, γράφει πολύ έντονα, οπότε κατ' ουσίαν είναι ένα gloss-κραγιόν!



Και πάμε στο αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ από τον Korre μέχρι στιγμής. Το eyeliner είναι απλά υπέροχο! Έχει σφουγγαράκι στην άκρη και μπορεί κανείς να πετύχει τόσο λεπτές όσο και πιο χοντρές γραμμές. Γράφει πού έντονα, και έχει καταπληκτική διάρκεια: Αφού στεγνώσει, δεν θα φύγει αν δεν το αφαιρέσετε εσείς!


 

Κόστιζε γύρω στα 17 €, αν θυμάμαι καλά, τιμή την οποία θεωρω αρκετά συμφέρουσα για την ποιότητα των προϊόντων!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena