Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Oι νικήτριες του διαγωνισμού Biotrue!

Kαλησπέρα όμορφες!

Με μια μικρή καθυστέρηση (με έφαγαν τα τρεξίματα) σας ανακοινώνω τις νικήτριες του διαγωνισμού Biotrue!

* Rica
*CuteandGirlyDMS
*Bebe Mimi
*Zozi
*Renata D.

Συγχαρητήρια κορίτσιααα! Πάντα τυχερές! Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όσο και εγώ!

Έχετε 48 ώρες για να επικοινωνήσετε μαζί μου, ώστε να σας στείλω τα δώρα σας!

Οι υπόλοιπες, μην στεναχωριέστε, διότι μετά το Πάσχα ξεκινάει νέος διαγωνισμός έκπληξη που θα σας ενθουσιάσει!


Read More

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τα πάντα για τους φακούς επαφής και ένα δωράκι για σας!

Καλημέρα όμορφες!

Το σημερινό ποστ είναι κάπως πιο "εξειδικευμένο" ως προς την θεματολογία του και απευθύνεται σε όσες φοράνε φακούς επαφής, ενώ περιέχει και ένα δωράκι για 5 τυχερές αναγνώστριες του blog!

Η γράφουσα φοράει γυαλιά μυωπίας από τα 13, και φακούς επαφής τα τελευταία 7 χρόνια... (Ναι, ναι είμαι και εγώ στραβούλιακας!)

Πολύ συχνά, αν και φοράμε χρονια φακούς κάνουμε κάποια λάθη τα οποία μπορεί να μας στοιχίσουν σε άνεση ή ακόμα και σε υγεία...
Και εξηγούμαι!

Πόσες από εμάς, δεν κρατήσαμε τους μηνιαίους φακούς μας παραπάνω από μήνα;
Πόσες δεν κάναμε το λάθος πρώτα να βαφτούμε και μετά να βάλουμε φακούς;
Πόσες τους αφήσαμε μισή ωρίτσα στο υγρό και μετά τους ξαναβάλαμε νομίζοντας ότι έχουν καθαριστεί πλήρως;

Πάμε λοιπόν, να δούμε κάποιους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όλες!

1. Οι φακοι πρέπει να αλλάζονται στην ώρα τους! Σίγουρα όλες έχουμε πει, έλα μωρέ, τι είναι μια μέρα παραπάνω; Και η μέρα γίνεται βδομάδα και μερικές φορές και η εβδομάδα, μήνας... Μέγα λάθος! Πρώτον, διότι δεν θα αισθανόμαστε τόσο άνετους τους φακούς: τα μάτια μας τσούζουν, αισθανόμαστε να μας κόβουν και μπορούμε να τους ανεχτούμε στο μάτι μας, πολύ λιγότερες ώρες! Επίσης μακροπρόθεσμα αυτή η πρακτική μπορεί να οδηγήσει σε μολύνσεις, καθώς οι φακοί όταν έχουν "λήξει" δεν καθαρίζονται τόσο αποτελεσματικά!

2. Πριν βάλουμε ή βγάλουμε τους φακούς πλένουμε ΠΑΝΤΑ τα χέρια μας, για να αποφύγουμε μολύνσεις!

3.Πριν βάλουμε τους φακούς, τους ξεπλένουμε με λίγο υγρό

4. Πριν βάλουμε τους φακούς στην θήκη τους, τους τρίβουμε ελαφρά με λίγο υγρό για 10 δευτερόλεπτα.

5. Οι φακοί για να απολυμανθούν σωστά πρέπει να μέινουν στην θήκη με το υγρό τουλάχιστον 4 ώρες!

6. Πρώτα βάζουμε τους φακούς και μετά βαφόμαστε! Επίσης, πρώτα αφαιρούμε τους φακούς και μετά κάνουμε ντεμακιγιάζ στα μάτια!

7. Προσέχουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στα μάτια να είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα!

Όσον αφορά στο υγρό για τους φακούς, αυτή την περίοδο είμαι ενθουσιασμένη με το Biotrue! Το χρησιμοποιούμε οικογενειακώς και το ξαναγόρασα με μια προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο: Με την αγορά ενός υγρού (13 €), δώρο μια μικρότερη συσκευασία!


Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ReNu, αλλά πραγματικά όσες δοκιμάσετε το Biotrue, θα καταλάβετε πόση σημασία έχει το υγρό για τους φακούς επαφής και το πόσο άνετα τους αισθάνεστε! Το συστήνω ανεπιφύλακτα, καθώς πλέον αισθάνομαι ότι μπορώ να φοράω τους φακούς μου περισσότερη ώρα χωρίς να με ενοχλούνε!

Τέλος, περνάω στους φακούς επαφής... Υπάρχει μια νέα γενιά φακών επαφής: οι φακοί σιλικόνης-υδρογέλης... Το πλεονέκτημα της σιλικόνης-υδρογέλης είναι ότι επιτρέπει περισσότερη ποσότητα οξυγόνου να διαπεράσει το φακό και να φτάσει στον κερατοειδή, συγκριτικά με τα άλλα υλικά των μαλακών φακών. Έτσι, οι φακοί είναι πιο άνετοι, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό προς το τέλος της ημέρας, δεδομένου ότι στεγνώνουν λιγότερο πάνω στα μάτια.


 Εγώ χρησιμοποίησα αυτούς της Bausch+Lomb, και πραγματικά δεν πρόκειται να ξαναγοράσω άλλους φακούς! Ειδικά όσες τους φοράτε πολλές ώρες είτε βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή για ώρες, θα σας σώσουν!

Τέλος, αν και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χρώμα των ματιών μου (πράσινο), αποφάσισα να δοκιμάσω κάποιους έγχρωμους φακούς επαφής και να τους διαχειριστώ σαν αξεσουάρ! Έτσι λοιπόν, δοκίμασα ένα ζευγάρι γκρι και ένα ζευγάρι θαλασσί (pacific) από την Bausch+Lomb! Mε το θαλασσί είμαι ερωτευμένη, διότι φαίνεται απίστευτα φυσικό και φωτεινό! Το γκρι ταιριάζει πολύ ωραία με μακιγιάζ σε πράσινους τόνους (κάτι που μέχρι τώρα απέφευγα, γιατί τα μάτια μου φαινόντουσαν πολύ άτονα!).




Πώς σας φαίνονται;;;

Tέλος, η Bausch+Lomb είχε την καλοσύνη να προσφέρει σε 5 (!) τυχερές αναγνώστριές μου, από ένα υγρό φακών Biotrue, σε travel size 60 ml! Eίναι ιδανικό για τα ταξίδια, όπου δεν θέλουμε να κουβαλάμε μεγάλο βάρος και ογκώδεις συσκευασίες! Επίσης είναι μια ευκαιρία, να το δοκιμάσετε και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε όσο και εγώ!


Το μόνο που θέλω να κάνετε είναι να μου αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω, λέγοντάς μου ποιο υγρό χρησιμοποιείτε εσείς αυτή την περίοδο, αν φοράτε έγχρωμους φακούς, αν έχετε να μοιραστείτε κάποιο tip ή ότι άλλο θέλετε σχετικό με τους φακούς επαφής!Aφήστε μου και το mail σας για να σας ειδοποιήσω!
Επίσης, αν θέλετε κάντε ένα Like στην σελίδα της Bausch+Lomb (εδώ) και ένα share  στο post στο Facebook για περισσότερες συμμετοχές!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 29/04!

Καλή επιτυχία σε όλες!


Read More

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Johnson's Face Care Daily Essentials (κανονική/μεικτή επιδερμίδα): Όταν η ποιότητα συναντά την σωστή τιμή!

Kαλημέρα όμορφες!

Πριν κάμποσο καιρό η Johnson's μου έστειλε κάποια προϊόντα προσώπου για κανονική/μεικτή επιδερμίδα για να τα δοκιμάσω και να σας γράψω την άποψή μου για αυτά...


Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι δοκίμασα και τι μου άρεσε..

Johnson's Daily Essentials, απαλά μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ χωρίς άρωμα:




Γενικά δεν είμαι fan των μαντηλακίων για τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ, γιατί θεωρώ ότι δεν καθαρίζουν τόσο καλά και σε βάθος.. Υπάρχουν όμως μέρες που βαριόμαστε αφόρητα να ξεβαφτούμε και τότε τα μαντηλάκια αποδεικνύονται σωτήρια... Επίσης εγώ τα τιμάω δεόντως σε διακοπές, που δεν θέλω να κουβαλάω πολλά πράγματα... Τα συγκεκριμένα κάνουν πολύ καλή δουλειά, αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ, αλλά όχι και την αδιάβροχη μάσκαρα όπως υποστηρίζουν... Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι δεν ερεθίζουν τα μάτια! Τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, ενώ είναι και πολύ οικονομικά: Τα 25 μαντηλάκια, λιγότερο από 4 €, ενώ συχνά υπάρχουν και πολύ συμφέρουσες εκπτώσεις!



Johnson's Daily Essentials 3 σε 1 αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ ματιών 

 


Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι κατάλληλο και για τα μάτια, αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ αυτό που με ενθουσίασε είναι ότι δεν αφήνει καθόλο λιπαρό το δέρμα, αλλά το κάνει πολύ απαλό. Επίσης έχει ένα πολύ ευχάριστο, δροσερό και ελαφρύ άρωμα! Κοστίζει 5 € τα 200 ml.








Johnson's Daily Essentials αναζωογονητικό gel καθαρισμού:




Απίστευτα δροσερό gel καθαρισμού με μικροκόκκους που διαλύονται με το νερό. Κάνουν μια εξαιρετικά ήπια, μίνι "απολέπιση" που βοηθάει το δέρμα να καθαριστεί ακόμα καλύτερα! Τους κόκκους δεν τους αισθάνεστε καθόλου, αλλά βλέπεται πόσο καλά καθαρίζει η επιδερμίδα, και μένει πολύ δροσερή, χωρίς ίσνος λιπαρότητας! Στα συν, το καταπληκτικό του άρωμα, ίδιο με το γαλάκτωμα! Tιμούλα; Περίπου 5 € τα 150 ml! (Η ξαδέρφη μου δοκίμασε το τζελ καθαρισμού μια μέρα που έμεινε σπίτι μου και ενθουσιάστηκε τόσο που πήγε και το αγόρασε!)






Johnson's Daily Essentials 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με SPF 15:





Mια ελαφριά κρέμα προσώπου αλλά και ματιών! Ενυδατώνει πολύ ωραία την επιδερμίδα, έχει ελαφριά υφή, αλλά βρίσκω ότι από το δικό μου δέρμα απορροφάται κάπως αργά... Στα μεγάλα συν, το ότι είναι κατάλληλη και για τα μάτια, ενώ έχει και δέικτη προστασίας, που ειδικά για φθινοπωρο-χειμώνα είναι ό,τι πρέπει! Κοστίζει 7 € τα 50 ml




Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα τα προίόντα και δεν απογοητεύτηκα από κανένα! 

Μου αρέσει πολύ  ότι βρίσκονται όλα σε χαμηλές τιμές, χωρίς όμως να κάνουν έκπτωση στην ποιότητα! Επίσης, πολύ συχνά βλέπω ότι η Johnson's κάνει προσφορές τύπου 1+1 ή εκπτώσεις, πράγμα πολύ σημαντικό, ενώ όλα τα προϊόντα είναι δερματολλογικά ελεγμένα και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες! Εγώ σκοπεύω να αγοράσω τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, αλλά και το γαλάκτωμα! 

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

 
Read More

The Giveaway winners!

Kαλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Για κάποιες από εσάς όμως, η εβδομάδα μόλις έγινε λίιιγο καλύτερη, αφού κερδίσατε από ένα Miraculous Oil της Garnier! Οι υπόλοιπες, μείνετε συντονισμένες, διότι την Τετάρτη ανεβαίνει νέο ποστ με διαγωνισμό και 5 τυχερές!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά την Garnier για τα υπέροχα δωράκια για τις αναγνώστριές μου!

Oι τυχερές νικήτριες είναι οι:

- Sofia Koukara
-Φωτουλα Ξανθοπούλου
-Syros2js

Συγχαρητήρια κορίτσιααααα! Πάντα τυχερές εύχομαι και ελπίζω να απολαύσετε το λαδάκι σας όσο και εγώ!

Σας έχω ήδη στείλει mail, στο οποίο πρέπει να μου απαντήσετε εντός 48 ωρών, για να δώσω τα στποιχεία σας στην Garnier και να σας στείλει τα δώρα!

Τις υπόλοιπες σας περιμένω την Τετάρτη στον νέο διαγωνισμό!



Read More

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Macadamia Deep Repair Masque & Healing Oil Treatment: Aξίζουν άραγε τον ντόρο;

Hello beauties!

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα προϊόντα Macadamia Natural Oil, και συγκεκριμένα για την μάσκα και το λαδάκι από αυτή την εταιρία...


Τα συγκεκριμένα τα είχα χιλιοακούσει από bloggers και youtubers του εξωτερικού, αλλά και από κάποιες ελληνίδες... Έτσι όταν η εταιρία μου τα έστειλε για δοκιμή, πραγματικά δεν κρατιόμουν να λουστώ και να τα δοκιμάσω, για να δω, αν είναι τόσο καταπληκτικά όσο λένε!

Ξεκινάω από αυτό που λάτρεψα, την Deep Repair Masque.


Τα προφανή: Η συσκευασία είναι πανέμορφη, ένα κόσμημα για το μπάνιο, πολύ προσεγμένη και σου
                     φτιάχνει τη διάθεση! Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, αλλά δεν μένει στα μαλλιά... Είναι
                     μια πολύ παχύρρευστη μάσκα και γι' αυτό χρειαζόμαστε μόνο μια μικρή ποσότητα άρα
                     δεν θα τελειώσει γρήγορα!

Το ζουμί: Είναι καταπληκτική.-
                Έχω δοκιμάσει και άλλες ακριβές μάσκες, αλλά αυτή τις ξεπερνάει όλες,,, Την βάζετε,
                την   αφήνετε 7 λεπτά και ξεπλένετε! Δεν χρειάζεται να τυλίζετε τα μαλλιά σας με πετσέτες
                 κλπ, γιατί γράφει ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεται θερμότητα για να δράσει. Όταν ξεπλένετε τα
                μαλλιά σας, αμέσως αντιλαμβάνεστε ότι όντως τα έχει θρέψει. Τα αφήνει απίστευτα απαλά
                και λαμπερά, σε σημείο που να μην χρειάζονται κάποιο λαδάκι (εγώ πάντα χρησιμοποιώ
                κάποιο μετά το λούσιμο, αλλα με τη συγκεκριμένη μάσκα βρίσκω ότι είναι περιττό!).

Και πάμε στην λυπητερή: Περίπου 19 € τα 100 ml. Φτηνή δεν την λες με τίποτα. ΑΛΛΑ! Μια φορά την εβδομάδα αρκεί, και όπως σας ξανάπα, χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, άρα θα σας κρατήσει καιρό... Και ναι, την συστήνω, γιατί την αγάπησα!

Και πάμε στο Healing Oil Treatment. 


Το λαδάκι αυτό μου άρεσε αρκετά... Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν όπως και τα περισσότερα ακριβά λαδάκια (π.χ: Kerastase, Orofluido κλπ). Κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά, πολύ λαμπερά, και μυρίζει και τέλεια... Το συστήνω σαν εναλλαγή από οποιοδήποτε άλλο high end  λάδι χρησιμοποιείτε, ή αν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ακριβά λαδάκια για τα μαλλιά είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Η τιμή του; 7,40 € τα 10 ml (Αυτό βλέπετε και στην φωτογραφία), 15,90 € τα 30 ml και 36 € τα 125 ml. Στα μεγάλα συν, ότι βγαίνει σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, και έτσι μπορείτε να διαλέξετε για αρχή ένα μικρότερο μέγεθος και να δείτε αν σας ταιριάζει!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν από την Macadamia Natural Oil;
Ποια είναι η αγαπημένη σας μάσκα για τα μαλλιά;

Read More

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Σεμινάριο με την Avon (Part 1): Eκστρατείες ένάντια στον καρκίνο του μαστού και την ενδοοικογενειακή βία

Καλημέρα όμορφες!

Πριν λίγο καιρό η Avon σε συνεργασία με τις Greek Beauty Bloggers, είχε κάνει ένα σεμινάριο, όπου μας έκαναν μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας και των προίόντων της, αλλά είχαμε και την χαρά να απολάυσουμε έναν κορυφαίο make-up artist, τον Αχιλλέα Χαρίτο, επί τω έργω!


Ο κ. Χαρίτος, ενας πολύ ταλαντούχος make-up artist, μας αποκάλυψε σημαντικά μυστικά του επαγγέλματος και εγώ δεν μπορώ παρά να τα μοιραστώ μαζί σας στο Part 2!

Πριν από αυτό όμως, θα σας πω δυο λόγια για την AVON και τις εκστρατείες που υποστηρίζει στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης.

Την Avon, λίγο πολύ την έχουμε ακούσει όλες... Ίσως από κάποια φίλη που είναι αντιπρόσωπος, ίσως από το Internet, ίσως από την εκσταρτεία κατά του καρκίνου του μαστού που στηρίζει εδώ και χρόνια...

Δεν θα σταθώ τόσο στα προϊόντα, καθώς για αυτά θα σας μιλήσω σε επόμενο ποστ, όπου θα κάνω και review κάποιων από αυτά!

Θα σταθώ στις δύο πολύ σημαντικές εκστρατείες που υποστηρίζει η εταιρία: Αυτήν κατά του καρκίνου του μαστού και αυτήν κατά την ενδοοικογενειακής βίας...


Η πρώτη είναι και η πιο γνωστή, με την Avon να ξεκινάει από τον Απρίλιο του 2010, την κινητή μονάδα μαστογράφου. Πρόκειται για μια πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα μαστογραφίας που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές, είτε επειδή μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε για λόγους οικονομικούς... Επίσης, το εξειδικευμένο προσωπικό της κινητής αυτής μονάδας, ενημερώνει το κοινό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού... Μέχρι στιγμής, 12.000 γυναίκες έχουν κάνει δωρεάν μαστογραφία, χάρη σε αυτήν την πρωτοβουλία της Avon. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link http://www.avoncosmetics.gr/PRSuite/crusade.page








Για τη στήριξη αυτής της εκστρατείας, κάθε χρόνο πωλείται ένα ημερολόγιο στην τιμή των 10 €, το οποίο έχω και εγώ!













H δεύτερη, λιγότερο γνωστή, αλλά εξίσου σημαντική καμπάνια, αφορά στην ενδοοικογενειακή βία. Ένα φαινόμενο πολύ εξαπλωμένο, και πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο... Μέσω της ιστοσελίδας http://www.avondomesticviolence.gr/ , όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι η ενδοοικογενειακή βία, να βρει χρήσιμα links, να μοιραστεί ανώνυμα την δική του ιστορία, αλλά και να διαβάσει ιστορίες άλλων... Δυστυχώς πρόκειται ένα θέμα taboo, ειδικά σε μικρότερες κοινωνίες,και γι' αυτό μετράει τόσα πολλά θύματα...



Κατά την άποψή μου, είναι πολύ σημαντικό οι εταιρίες να δραστηριοποιούνται και να επιστρέφουν μέρος των εσόδων τους στην κοινωνία, στηρίζοντας ανάλογες καμπάνιες...

Εμείς με τη σειρά μας, οφείλουμε να στηρίζουμε τα προϊόντα που πωλούνται για τη στήριξη αυτών των σκοπών και έτσι αγοράζοντας κάτι για μας, να βοηθάμε και κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη...

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις σας πάνω σε ό,τιδήποτε αφορά στο ποστ...
Read More

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας (Part 1) : Bioten Bodyshape Intensive Anti-cellulite serum

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εδώ και μισό περίπου μήνα, έχει ξεκινήσει για μένα ο (άνισος) αγώνας κατά της κυταρρίτιδας! Είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί σχεδόν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου σωματότυπου και κιλών!

Έτσι λοιπόν σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάσω όσα έχω χρησιμοποιήσει, χρησιμοποιώ και θα χρησιμοποιήσω εγώ φέτος για να νικήσω την κυτταρίτιδα!

Ξεκινάω με την φετινή πρόταση της Bioten: Ένας εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας!

Όταν το πρωτοείδα στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας, ενθουσιάστηκα... Όταν το δοκίμασα, το αγάπησα.


Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου! Και κυρίως, γιατί να αγοράσετε αυτό και όχι κάποιο άλλο!

1. Είναι serum! Tι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι έχει πολύ ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα και έχει γρήγορα αποτελέσματα. Η υφή του είναι σαν ένα πολύ ελαφρύ τζελ το οποίο απορροφάται κυριολεκτικά σε 2 λεπτά! Εγώ το βάζω πρωί-βράδυ πριν πλύνω τα δόντια μου, και μόλις τελειώσω έχει εξαφανιστεί! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε 10 ώρες μέχρι να απορροφηθεί και να ντυθείτε!


2. Δεν είναι θερμαντικό, αλλά δροσιστικό! Αυτό έχει δύο θετικά: Πρώτον, είναι κατάλληλο για καλοκαίρι, διότι δεν μπορώ να φανταστώ καμία μαζοχίστρια που να θέλει να καίγονται τα μπούτια της, ενώ έξω έχει 40 βαθμούς. Δεύτερον, είναι κατάλληλο και για όσες έχουν ευρυαγγείες, όπου απαγορεύονται τα θερμαντικά τζελ.

3. Έχει ευχάριστο, δροσερό άρωμα.

4. Βλέπεις ορατά αποτελέσματα σε 10 μόνο μέρες. Εξηγούμαι: Δεν θα σας εξαφανίσει την κυτταρίτιδα. Αν το έκανε, εγώ δεν θα μουν εδώ να γράφω, θα ήμουν στα μαγαζιά να τα αγοράζω με τις κούτες. Θαύματα δεν γίνονται, γίνονται όμως βελτιώσεις. Αν το βάζετε ευλαβικά 2 φορές τη μέρα (πράγμα όχι και τόσο δύσκολο, διότι απορροφάται άμεσα και δεν το αισθάνεσαι καθόλου), σε 10 μέρες θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας γίνεται πιο απαλό, πιο σφιχτο και ελάχιστα πιο λείο!
Υπόσχεται δε, ότι σε ένα μήνα, θα έχετε χάσει έως και 3 εκ, από την περιφέρεια των μηρών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χλαπακιάζουμε πιτόγυρα και σοκολατίνες και θα αδυνατίζουμε (δυστυχώς!).

5. Η τιμή του είναι άκρως προσιτή! Κοστίζει 11,45 € τα 100 ml. Λάβετε δε υπόψιν σας, ότι πάρα πολύ συχνά η Bioten βάζει προσφορές τύπου 1+1 δώρο κλπ, οπότε γίνεται ακόμα πιο προσιτό!

Γενικά είναι ένα προϊόν που πιστεύω ότι έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και θα το συνέστηνα ανεπιφύλακτα, σε συνδυασμό με ένα scrub και πολύ νερό, για πολύ καλά αποτελέσματα!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο "όπλο" κατά της κυτταρίτιδας;
Read More

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Review: Capital Soleil Dry Touch/ Idealia by Vichy!

Καλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα δύο προϊόντα της Vichy που περιλαμβάνει το υπέροχο vintage κουτάκι που η εταιρία είχε την καλοσύνη να μου στείλει, και συγκεκριμένα για την Ιdealia και για την νέα της αντιηλιακή Capital Soleil "Dry touch"! Ειδικά την τελευταία την έχω ανακυρήξει σε holy grail προϊόν, οπότε αν σας ενδιαφέρει ένα αντιηλιακό με ματ αποτέλεσμα, keep reading!


Ξεκινάω με την Idealia!

Πρόκειται για μια κρέμα που απευθύνεται στην κανονική-μεικτή επιδερμίδα, λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες, ενώ  χαρίζει λάμψη και απαλότητα...


Κατ' αρχάς να σας πω ότι μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Έχει ένα δροσερό και λουλουδάτο άρωμα, το οποίο με ξετρέλανε- ξέρετε ότι είμαι τρελή με τις  μυρωδιές! Το άλλο στοιχείο της που με κέρδισε είναι το πολύ παλ ροζ χρώμα της που μου φτιάχνει τη διάθεση!


Αλλά επειδή δεν επιλέγουμε κρέμες βάσει αυτών των στοιχείων (αν και συμβάλλουν πολύ στην επιλογή), πάμε και στο ψητό:

Η υφή της είναι πολύ δροσερή, κάτι μεταξύ τζελ και κρέμας, απορροφάται γρήγορα, ενώ αφήνει ένα αποτέλεσμα λάνψης στο δέρμα! Το τελείωμά της δεν είναι σε καμία περίπτωση ματ, αλλά ούτε και γυαλιστερό: κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και πολύ ενυδατωμένο!

Τώρα για τις ρυτίδες, ευτυχώς είμαι ακόμα σε ηλικία που δεν έχω ρυτίδες, οπότε σ' αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να πω τίποτα...

Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα και μια αίσθηση άνεσης που μου άρεσε πολύ, ενώ αφήνει το δέρμα πολύ απαλό!

Και πάμε στο προϊόν που ΛΑΤΡΕΨΑ και πραγματικά νιώθω τόσο χαρούμενη που το ανακάλυψα!

Ο λόγος για το νέο αντιηλιακό της Vichy, την Capital Soleil Dry Touch SPF 30!  Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου, κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες που δίνει ματ αποτέλεσμα!


Και όταν λέει ματ αποτέλεσμα, το εννοεί.-

Εξηγούμαι: Εγώ έμεινα άφωνη μετά το εξής περιστατικό. Είχα σηκωθεί από τις 8, οπότε έπλυνα το πρόσωπό μου και έβαλα την κρέμα μου εκείνη την ώρα, Κατα τις 3 χρειάστηκε να βγω έξω και άρα να βάλω το συγκεκριμένο αντιηλιακό. Το δέρμα μου, από τις 8 το πρωι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ γυάλιζε, αλλά επειδή βιαζόμουν, λέω δεν βαριέσαι; Θα βάλω από πάνω την αντιηλιακή και ο Θεος μεθ' ημών! Την απλώνω που λέτε και μένω σύξηλη: Το δέρμα μου έγινε άμεσα ματ, σαν αν είχα βάλει πούδρα!!! Γυάλισμα ΜΗΔΕΝ!

Από τότε την χρησιμοποιώ καθημερινά (μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αν δεν ζεσταινόμαστε, ο ήλιος είναι παρών και πρέπει πάντα να φοράμε αντιηλιακό) και με έχει σώσει! Την βάζω και πραγματικά μου προσφέρει εκτός από αντιηλιακή προστασία και ματ δέρμα, που με καμιά κρέμα ενυδατική, πολύ δε περισσότερο αντιηλιακή, δεν το χω ξανασυναντήσει!

Αν χρησιμοποιείτε κάποια κρέμα της Vichy, είναι ευκαιρία να την αγοράσετε στην ίδια τιμή στο συλλεκτικό vintage, μεταλλικό κουτάκι, με ΔΩΡΟ την συγκεκριμένη αντιηλιακή στα 30 ml!

 Eπίσης, αν περάσετε από το φαρμακείο σας ή από το Hondos Center, ζητήστε ένα δείγμα για να τη δοκιμάσετε και πιστέψτε με, θα με ευγνωμονείτε!!!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τις δύο κρέμες;
Πώς σας φαίνονται;

*Tέλος μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway που τρέχει αυτλη την περίοδο, με δώρο τρία Miaraculous Oil της Garnier! http://sissisplace.blogspot.gr/2013/04/ts-giveaway-time.html



Read More

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ιt's Giveaway time!!!

Kαλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Και πρόκειται να γίνει ακόμα ακλύτερα διότι όπως πολύ καλά λαταλάβατε από τον τίτλο...


Its's Giveaway timeeeeee!

Είμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ για αυτό το Giveaway, για δύο λόγους:

1. Οι νικήτριες (ή και οι νικητές) θα είναι ΤΡΕΙΣ!!!!

2. Πρόκειται για ένα ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ μου προϊόν, το Miraculous Oil από την Garnier!

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο ποστ μου, εμένα έχει γίνει το αγαπημένο μου λαδάκι! Όταν λοιπόν η Garnier μου πρότεινε αυτόν τον διαγωνισμό, δεν μπορούσα να αρνηθώ σε καμία περίπτωση!

Ήρθε λοιπόν η ώρα τρεις από εσάς να δοκιμάσετε το Miraculous Oil και να δείτε και εσείς πόσο υπέροχο είναι!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πάρα πολύ απλός! Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και καλή σας επιτυχία!

 * Η Garnier είχε την καλοσύνη να προσφέρει αυτά τα δώρα για τις αναγνώστριές μου- θα τα αποστείλει απευθείας στις νικήτριες, αφού της δώσω τα στοιχεία τους- και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν είστε μέλος στο blog μου μέσω GFC, η συμμετοχή σας θα ναι ΑΚΥΡΗ!

* O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 22 Απριλίου και είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα!


a Rafflecopter giveaway

Καλή επιτυχία σε όλους!

Read More

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Avene Mousse Nettoyante: Η κίνηση "Ματ" για το ευαίσθητο, μεικτό δέρμα!

Hello girls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το νέο καθαριστικό της Avene: ένας αφρός καθαρισμού χωρίς σαπούνι, ιδανικός για μεικτές (και ευαίσθητες) επιδερμίδες!

Όπως σας έχω ξαναπεί, η Avene είναι μια εταιρία την οποία εμπιστεύομαι πάρα πολύ, καθώς έχω πλούσια εμπειρία από πολλά προϊόντα της, τα οποία χρησιμοποιούσα κατά καιρούς, καθώς μου τα συνέστηνε ο δερματολόγος μου!


Όταν λοιπόν, η εταιρία λάνσαρε το νέο πρόγραμμα φορντίδας για το ευαίσθητο μεικτό δέρμα, που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, δεν έβλεπα την ώρα να το δοκιμάσω, διότι το δέρμα μου εμπίπτει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία: λιπαρό- μεικτό μεν, ευαίσθητο δε! Διότι συχνά γίνεται η παρανόηση (από εμάς τις ίδιες, αλλά και από τις εταιρίες) ότι το ευαίσθητο δέρμα είναι απαραιτήτως ξηρό... Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Μπορεί να είναι ξηρό, λιπαρό ή μεικτό!

Η Avene λοιπόν, αφουγκραζόμενη αυτή την ανάγκη των καταναλωτών δημιούργησε ένα πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας για το ευαίσθητο μεικτό δέρμα, που αποτελείται από τον καθαριστικό αφρό, και μια ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα...

Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου για τον αφρό καθαρισμού...

Όταν πρωτοάκουσα ότι το καθαριστικό θα είναι σε μορφή αφρού, δεν σας κρύβω ότι μου ξένισε κάπως... Διότι συνήθως οι αφροί είναι πολύ αραιοί με αποτέλεσμα να έχουν μια υφή που δεν με βολεύει καθόλου!


Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει (ευτυχώς) με τον συγκεκριμένο! Έχει αρκετά πυκνή σύσταση, δροσερή υφή και ουδέτερο άρωμα. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι αφαιρεί και το μακιγιάζ, χωρίς να χρειαστεί προηγουμένως γαλάκτωμα! Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο, αλλά χωρίς ίχνος ξηρότητας.

Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί, διότι όντως έχω παρατηρήσει ότι αφήνει το δέρμα πιο ματ, από ένα απλό καθαριστικό προσώπου (π.χ: σε σχέση με το effaclar gel που χρησιμοποιώ το βράδυ). Φυσικά δεν γίνεται να βάλετε από πάνω μια πολύ παχιά ενυδατική και να αναρωτιέστε "γιατί γυαλίζω;"... Αλλά αν το συνδυάσετε με μια λεπτόρρευστη και ελαφριάς σύνθεσης κρέμα, πραγματικά θα δείτε διαφορά, όπως είδα και εγώ!

 Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το καθαριστικό, και είναι σίγουρο ότι μόλις μου τελειώσει, θα το αγοράσω οπωσδήποτε! Επίσης θέλω να δοκιμάσω και την αντίστοιχη κρέμα, που υπόσχεται ματ δέρμα για πολλές ώρες...  Πολύ καλό για να 'ναι αληθινο; Αν κρίνω από τον αφρό, σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες να με κατακτήσει!


Εσάς πώς σας φαίνεται;
Έχετε δοκιμάσει είτε τον αφρό, είτε την κρέμα;

Read More

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Zampple store: H εμπειρία μου από την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία!

Hello girls!


Σήμερα θα σας μιλήσω για το Zampple Store, καθώς το πρωί, πήγα και έκανα την εγγραφή μου!

Κατ' αρχάς να σας πω ότι προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Αθήνα, πολύ κοντά στο μετρό του Συντάγματος- άρα εύκολα προσβάσιμο από παντού!

Eγώ έκανα την ετήσια συνδρομή, η οποία κοστίζει 36,90 ή αλλιώς 3,10 € το μήνα! Υπάρχει όμως και η δυνατότητα για 6μηνη ή και 3μηνη συνδρομή!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Κάνετε την προεγγραφή σας μέσω Ιnternet, χωρίς καμία υποχρέωση, και έπειτα πάτε στο κατάστημα, όπου πληρώνετε εφάπαξ τη συνδρομή σας και παίρνετε την κάρτα μέλους!


Με αυτή διαλέγετε 6 προϊόντα (συνήθως νέες αφίξεις στην αγορά), από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων- από απορρυπαντικά, αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα, μέχρι και καλλυντικά, είδη περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου όλα από πολύ γνωστές εταιρίες (πχ: garnier, max factor, bioten, nivea, l' oreal, schwarzkopf, barilla, gillette, amstel, φαγε κλπ), αλλά και από μικρότερες βιοτεχνίες που παράγουν πιο παραδοσιακά προϊόντα!

Αυτό το κάνετε 1 φορά το μήνα, δοκιμάζοντας κάθε φορά νέα προϊόντα!

Τέλος τα αξιολογείτε! Δεν είναι βέβαια υποχρεωτικό, αλλά αν το κάνετε επιβραβεύεστε με πόντους!

Όσους περισσότερους πόντους μαζεύετε, τόσο περισσότερα προϊόντα παίρνετε! Υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε ακόμα και 8 ή και 10 προϊόντα κάθε μήνα!

Ο χώρος είναι πολύ ευχάριστος και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και φιλικό!

Εγώ είμαι κατενθουσιασμένη και θεωρώ ότι είναι μια κταπληκτική ευκαιρία για όσους θέλουμε να δοκιμάζουμε συνέχεια νέα προϊόντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα οικονομικά εφικτό και συμφέρον! Το ποσό της μηνιαίας μου συνδρομής (3,10 €) θα το πλήρωνα ούτως ή άλλως αν αγόραζα μόνο την κρέμα σώματος που πήρα, άρα είναι σαν να μου κάναν δώρο τα υπόλοιπα προϊόντα!

Αν θέλετε να γραφτείτε, κάντε την αίτηση online μέσω του παρακάτω link, συμπληρώνοντας και με αυτόν τον τρόπο, (επειδή σας έχω συστήσει εγώ) θα κερδίσετε 50 επιπλέον πόντους!


Εγώ έχω κατενθουσιαστεί από το πρωί!
Εσάς πώς σας φαίνεται η ιδέα;
Read More

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

The Body Shop Vitamin E Cool bb cream: A review!

Kαλημέρα όμορφες και καλό μήνα!

Το πρώτο ποστ του μήνα, θα είναι ένα review από την καινούρια bb cream των The Body Shop!

Πριν ένα περίπου μήνα, ήμουν καλεσμένη σε ένα event των TBS, όπου μας έδωσαν την νέα τους bb cream για να τη δοκιμάσουμε...


Όπως όλες θυμόμαστε, με την προηγούμενη είχα κάποια προβήματα ( ήταν πολύ σκούρη και άφηνε μια ελαφριά λιπαρότητα), οπότε ήμουν πολέ περίεργη να δω τι άλλαξε με την καινούρια bb cream!

Kατ' αρχάς, ανήκει στην σειρά ης Vitamin E, που ενδύκνειται για ενυδάτωση για όλους τους τύπους δέρματος... Και από εκεί ξεκινάνε τα καλά: Είναι απίστευτα ενυδατική! Είναι η μόνη bb cream που έχω δοκιμάσει (και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πολλές) που πραγματικά δεν χρειάζεται ενυδατική από κάτω! Tην φοράτε μόνη της και σας προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση που διαρκεί!

Επίσης, η απόχρωσή της είναι πολύ πιο "προσαρμόσιμη" στον τόνο της επιδερμίδας σας! Δεν πορτοκαλίζει καθόλου (όπως η προηγούμενη), και πραγματικά δεν ξεχωρίζει από το δέρμα μου!



Χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, και δεν έχει καθόλου βαριά υφή!

Τα μειον;

Έχει ελαφριά κάλυψη. Ενδείκνυται για κοπέλες που δεν έχουν ιδιαίτερα προβληματικό δέρμα, και απλώς αναζητούν μια ομοιμορφία, με φυσικό, δροσερό αποτέλεσμα...

Δεν έχει SPF, κάτι που τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι απαραίτητο... Από την άλλη πλευρά όλες οι bb creams των ευρείας που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν επαρκή δείκτη, με αποτέλεσμα να χρειάζονται οπωσδήποτε αντιηλιακό από κάτω...

Εγώ την έχω ευχαριστηθεί σαν tinted moisturizer: Την βάζω το πρωί αντί για την ενυδατική μου, και δείχνει το δέρμα μου λίγο καλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, χωρίς να φαίνεται ότι φοράω κάτι!

Κοστίζει 12 € τα 50 ml, ενώ αν συνδυάσετε και ένα skincare consultation, βγαίνει λιγότερο από 10 € (για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό μου ποστ εδώ).

 Εσάς πώς σας φαίνεται;  
Την έχετε δοκιμάσει;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena