Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Colour it, baby! It's (almost) Summer time!

Kαλημερούδια όμορφες; και καλό ΣΚ! Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, προσαθέτουμε χρώμα!

Το σημερινό ποστ, θα είναι all about colour! Βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας, και σίγουρα θα δείτε την διάθεσή σας να καλυτερεύει!


Voila λοιπον οι δικές μου προτάσεις!






-Colourful mani!

Φωτεινά, λαμπερά χρώματα στο μανικιούρ, και κάθε φορά που θα γράφετε στο χαρτί ή στο πληκτρολόγιο, θα χαμογελάτε! Διαλέξτε ένα από αυτά, δύο μαζί ή και όλα ταυτόχρονα! Colour overdose!






  -It's make-up time!

Aπό σημερα ξεχάστε το κλασσικό "μαύρη μάσκαρα μαύρο eyliner, ένα κραγιονάκι και έξω απ' την πόρτα"! Η μόδα και ο καιρός, επιβάλλουν χρώμα στα μάτια! Αν θέλετε κάτι απλό και γρήγορο, επενδύστε σε μια χρωματιστή μάσκαρα σε μωβ απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα μάτια, αλλά και χρώμα κάτω απ' το μάτι με ένα σούπερ χρωματιστό μολύβι ματιών! Είναι hot και τονίζει το βλέμμα χωρίς να το βαραίνει!


Για ένα πιο βραδινό (ή απλώς πιο έντονο look) χρησιμοποιείστε σκιές full στο χρώμα, που θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σας!



Λίγο bronzer είναι απαραίτητο για το δέον ηλιοκαμμένο χρώμα (λίγο είπαμε, μην το παρακάνουμε κιόλας), ενώ τα ρουζ σε έντονα χρώματα, μας χαρίζουν ένα δροσερό πρόσωπο!


Τέλος, το αγαπημένο μας κόκινο κραγιόν γίνεται πιο φωτεινό και "πορτοκαλίζον", ενώ δεν λείπουν τα φουξιο-ροζ και φυσικά τα λατρεμένα για την εποχή κοραλλί και πορτοκαλί για τις πιο τολμηρές



 






 -Colourful pampering!

Tέλος, και στην περιποίηση του σώματος, χρώματα και μυρωδιές παίζουν βασικό ρόλο στην καλή μας διάθεση!








Aυτά τα ολίγα από εμένα!

Αdd some colour in your life girls!

Mην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας πολύχρωμες σκέψεις και προτάσεις!
Read More

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας! (Part 2)

Kαλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα (και βάλε) και πραγματικά ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Το ένα από αυτά σας το είχα δείξει και στα αγαπημένα του Απριλίου (αν δεν κάνω λάθος) και ήρθε η ώρα να σας πω την ολοκληρωμένη μου άποψη!

Αρχικά να σας πω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες- και τα ρούχα- και να βάλουμε τα μαγιό μας, ένα άγχος με πιάνει και ψάχνω να βρω κάτι έξτρα αποτελεσματικό να χρησιμοποιήσω! Φέτος λοιπόν βρήκα τον συνδυασμό που με έχει αφήσει απίστευτα ευχαριστημένη!


Το πρωί λοιπόν, μόλις ξυπνήσω και πριν πλύνω πρόσωπο και δόντια, πασαλείφομαι ευλαβικά με την Triple Action της L' Ymola! Yπόσχεται αποτελέσματα σε 7 μόνο μέρες και δρα σε τρια επίπεδα: σύσφιξη, αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας... Στην αρχή την χρησιμοποιούσα πρωί-βράδυ (όπως και συστήνεται), αλλά τελικά κατέληξα να την βάζω κάθε πρωί και το βράδυ να βάζω ένα άλλο, πιο εξειδικευμένο προϊόν!

Οι εντυπώσεις μου; Όντως από την έβδομη μέρα, θα παρατηρήσετε αποτελέσματα ως προς την σύσφιξη. Στις 2-3 εβδομάδες, θα δείτε και μείωση της κυτταρίτιδας, βελτίωση γενικότερα της υφής και της όψης του δέρματος. Στο αδυνάτισμα, δεν είδα καμιά διαφορά, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε- χωρίς άσκηση και διατροφή, τι να σου κάμει και η κρεμούλα από μόνη της;;;

Απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα, και είναι θερμαντική! Πρέπει να προσέξετε πολύ, μόλις τη βάλετε να πλύνετε αμέσως τα χέρια σας, και να μην την ακουμπήσετε σε κάποιο άλλο μέρος του σώματός σας, διότι δημιουργεί ερεθισμό, που όμως φεύγει σε λίγο (την έπαθα, και σας το λέω για να μην τρομάξετε)! Το μόνο της μείον; Η μυρωδιά της! Μυρίζει δροσερά, σαν μέντα ή κάτι παρόμοιο, και μυρίζει έντονα... Κοστίζει γύρω στα 26 €, αν θυμάμαι καλά, και φτηνή δεν τη λες με τίποτα, αλλά απ' ό,τι είδα η L' Ymola, έχει βγάλει κάποιες παρόμοιες κρέμες σε προσφορά 1+1 δώρο, με αποτέλεσμα η τιμή να πέφτει σε επίπεδα ευρείας! Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και κάποια από αυτές τις κρέμες, δεδομένου και της πολύ καλής προσφοράς!



Και περνάω στην βραδινή μου κρεμούλα! Lierac Body-Slim Destock Nuit! Όταν η Lierac μας είχε παρουσιάσει την καινούρια της σειρά για το αδυνάτισμα, αυτό ήταν το προϊόν που με έιχε εντυπωσιάσει πιο πολύ: Μπαίνει αποκλειστικά το βράδυ, την ώρα που το δέρμα είναι πιο δεκτικό και η κρέμα μπορεί να δράσει καλύτερα... Υποστηρίζει ότι καταπολεμά την έντονη κυτταρίτιδα, και το εγκατεστημένο λίπος, με μια μόνο επάλειψη, πριν τον ύπνο! Κατ' αρχάς να σας πω ότι μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ- σαν άρωμα, έχει μια απίστευτα ελαφριά υφή, που απορροφάται άμεσα και μόλις την βάλετε, αμέσως βλέπετε το δέρμα σας πιο λείο και λαμπερό!





 Χρησιμοποιώντας αυτά τα δύο προϊόντα, έχω δει βελτίωση στην κυτταρίτιδα και στην σύσφιξη, ενώ το παρατήρησε και η μαμά μου!

Κανένα από τα δύο δεν είναι οικονομικά, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά! Θα δοκιμάσω και μια από τις κρέμες της L' Ymola που είναι σε προσφορά και θα σας πω και από αυτές εντυπώσεις!

Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια κρέμα κατά της κυτταριτιδας;
Έχετε να μου προτείνετε κάποια;
Read More

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Jane Iredale make up: Εσείς τι γνωρίζετε για το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα;;;

Καλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές του blogging- για μένα τουλάχιστον- είναι το να μαθαίνω νέες εταιρίες και προϊόντα που πραγματικά αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ μου...



Μια από αυτές τις εταιρίες, είναι η Jane Iredale! Η ιδρύτρια της εταιρίας, Jane Iredale, δημιούργησε το 1994 στις ΗΠΑ, τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ βασισμένα αποκλειστικά σε ορυκτά μέταλλα, τα οποία προσφέρουν, όχι μόνο χρωματική βελτίωση, αλλά και οφέλη για την επιδερμίδα! Τα προίόντα αυτά είναι τόσο ασφαλή και ευεργετικά που συστήνονται από πλαστικούς χειρούργους και δερματολόγους, για χρήση σε δέρμα που έχει υποστεί ανάπλαση με χρήση laser ή μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής!



Εμενα αυτά τα λίγα με έπεισαν να δοκιμάσω τα προϊόντα αυτά με μια εφαρμογή από την εξειδικευμένη make-up artist της εταιρίας, την πολύ γλυκιά και καταρτισμένη Αλίκη! Ειλικρινά κάποια πράγματα με ενθουσίασαν και θα σας τα παρουσιάσω και σε σας, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. καθώς είναι μοναδικά!


Αρχίζω με την PurePressed Base Mineral Foundation SPF 20, που είναι ένα προίόν 4 σε 1:  βάση, πούδρα, concealer και αντιηλιακό! Εντυπωσιακό; Στην αρχή ήμουν δύσπιστη, αλλά μια δοκιμή με έπεισε! Κάλυψε πάρα πολύ καλά σημάδια, σπυράκια και κοκκινίλες, δεν ξεχώριζε από το δέρμα μου, κάτω από τα μάτια κάλυψε πολύ ωραία τους μαύρους κύκλους μου, χωρίς να βαρύνει το βλέμμα ή να μαζευτεί στις λεπτές γραμμές! Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ καλό για να ναι αληθινό, αλλά δείτε και τη σχετική φωτογραφία! Φυσικό αποτέλεσμα και κάλυψη, μόνο με μια πουδρίτσα!



Συνεχίζω με ένα προίόν για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει, το Just Kissed Lip and Cheek Stain! Kορίτσια, είναι η νέα μου αγάπη, το προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά! Εξηγούμαι: Πρώτον, όπως λέει και το όνομά του, χρησιμοποιείται σε χείλη, σαν lip stain, που όμως διαφέρει από τα άλλα σε πολύ βασικά σημεία! Αρχικά, αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ph των χειλίων της κάθεμιας, και στα δικά μου χείλη έχει ένα υπέροχο φουξιο-ροζ χρώμα! Δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη- το αντίθετο μάλιστα, τα ενυδατώνει πολύ ωραία! Και φυσικά, το χρώμα μένει στα χείλη για ώρες, ό,τι και να κάνετε: φάτε, πιείτε, μιλήστε κλπ, και το χρώμα θα παραμείνει στη θέση του! Στην μια φωτογραφία, μόλις το έχω βάλει και έχει την ανάλογη γυαλάδα, ενώ στην άλλη είναι μετά από 3 ώρες αν δεν κάνω λάθος! Επίσης, είναι και ένα εκπληκτικό cheek stain: το βάζετε στα μσγουλάκια σας, και δίνει ένα υπέροχο ροζ χρώμα της υγείας, ενώ κρατάει για ώρες! Το αγαπώ!






Τέλος, ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που έχω δει ever: Powder-me SPF Dry Sunscreen SPF 30! Nαι, ναι καλά καταλάβατε! Είναι ένα αντιηλιακό σε μορφή πούδρας, που βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, αλλά και σε διάφανη πούδρα! Όπως καταλαβαίνετε, είναι το ιδανικό προϊόν για καλοκαίρι, καθώς, ναι μεν, το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι, βάζουμε αντιηλιακό, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν μπορούμε να το ανανεώσουμε αν είμαστε βαμμένες! Με αυτό όμως το μαγικό βαζάκι, που έχει ενσωματωμένο σφουγγαράκι και καθρεφτάκι, πουδράρεστε και όχι μόνο αφαιρείτε την όποια λιπαρότητα, αλλά είστε και προστατευμένες από τον ήλιο! Έχετε ξαναδεί κάτι ανάλογο και τόσο χρήσιμο για καλοκαίρι;;



Τα προϊόντα Jane Iredale, θα τα βρείτε σε συνεργαζόμενα φαρμακεία και εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής! Αν θέλετε να βρείτε και εσείς ένα κοντινό σας σημείο πώλησης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην εταιρία (210-9329800) , και θα σας ενημερώσουν, ανάλογα με την περιοχή σας! Μια δοκιμή των προϊόντων, θα σας ενθουσιάσει σίγουρα όσο εμένα!

Πώς σας φαίνονται;;;;;;
 Περιμένω τις πρώτες σας εντυπώσεις!

Read More

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

What's new from L' Oreal?!

Καλημέρα, καλημέρα!

Ελπίζω να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!


Στο μεταξύ, πάρτε καφεδάκι ή έναν δροσερό χυμό, και απολαύστε όλα τα νέα προϊόντα που έρχονται από την L' Oreal!





Ξεκινάω με το νέο μέλος της οικογένειας της Excellence, το Wild Ombre! Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, είναι η πρώτη βαφή, που μας βοηθάει να αποκτήσουμε μόνες στο σπίτι, πανεύκολα και με ελάχιστα χρήματα την τελευταία τάση στα μαλλιά, το ombre! Με ένα ειδικό βουρτσάκι, το οποίο περνάμε στα μαλλιά από το ύψος μεταξύ αυτιού και πηγουνιού, μέχρι τις άκρες, μπορούμε να αποκτήσουμε σε 30' ένα υπέροχο ombre! Κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, που όμως η κάθε μια προσαρμόζεται και στο δικό μας χρώμα μαλλιών! Εγώ διάλεξα το Νο 2, και λέω να το τολμήσω!











Και πάλι στο μέτωπο των μαλλιών, η L' Oreal μπαίνει και αυτή στον χορό της Κερατίνης! Μια νέα σειρά της Elvive, με μικροκερατίνη, μας υπόσχεται πιο απαλά και αναδομημένα μαλλιά! Το 80% των Ελληνίδων που το δοκίμασαν υποστήριξαν ότι τα μαλλιά τους δεν ήταν ποτέ τόσο απαλά! Θα το δοκιμάσω άμεσα και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας! Εγώ προς το παρόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω μόνο για ένα πράγμα: Μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ, χάρη στο εκχύλισμα καμέλιας που περιέχει!











Τέλος, η σειρά των πασίγνωστων πλέον Extraordinary Oil, συμπληρώνεται με ένα νέο μέλος: ένα λαδάκι με ειδική σύνθεση για λιπαρά μαλλιά! Στην γνωστή γυάλινη συσκευασία, σε μορφή spray αυτή τη φορά και στην γνωστή χαμηλή τιμή- 9,90 €!

 Και προχωράμε σε μια ακόμα καινοτομία της L' Oreal! Φέτος η εταιρία, αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει βάση στον καθαρισμό του προσώπου των γυναικών, και έτσι δημιούργησε 3 νέα προϊόντα για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου! Και τα τρία είναι κατάλληλα τόσο για πρόσωπο όσο και για μάτια!


Για πρώτη φορά μια εταιρεία ευρείας, δημιουργεί ένα νερό καθαρισμού micellaire, σαν αυτά που μέχρι τώρα βλέπαμε στις εταιρίες του φαρμακείου (Bioderma, Avene, La Roche Posay κλπ), το Ιdeal Soft! Εντελώς άοσμο, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, και είναι κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα! Το δοκίμασα χτες μόλις γύρισα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες: Αφαίρεσε το μακιγιάζ μου πολύ αποτελεσματικά (και τη μάσκαρα), δεν έτσουξε τα μάτια μου και άφησε το πρόσωπό μου δροσερό, χωρίς να τραβάει! Στην ίδια κατηγορία, το Ideal Fresh: ένα αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό, για κανονική-μεικτή επιδερμίδα που μυρίζει καταπληκτικά. Και τέλος, το Ideal Glow: ένα αισθησιακό λάδι καθαρισμού, που αφαιρεί το έντονο μακιγιάζ- ακόμα και το αδιάβροχο- και αφήνει το δέρμα πολύ ενυδατωμένο και λαμπερό! Το απλώνουμε στο δέρμα μας με απαλές κινήσεις μασάζ για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και μετά βρέχουμε τα χέρια μας και κάνουμε λίγο ακόμα μασάζ, όπου και το βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!




Tέλος, σε επίπεδο μακιγιάζ, μας έδωσαν 2 νέα bronzers της σειράς Glam Bronze, για ηλιοκαμμένο look, και μια καταληκτική μωβ σκιά (051-Paradise Orchid) της σειράς Color Infaillible, τα οποία ανυπομονώ να δοκιμάσω!






Αυτά λοιπόν τα νέα από την L' Oreal! Eγώ είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη με το ombre kit αλλά και τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ του προσώπου!

Εσάς τι σας έκανε περισσότερο εντύπωση;
Read More

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

The Rocket by Maybelline: Μια μάσκαρα που θα απογειώσει το βλέμμα σας!

Kαλημέρα όμορφες!

Όσες με παρακολουθείτε εδώ και καιρό, σίγουρα γνωρίζετε ότι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ είναι η μάσκαρα! Και τίποτα άλλο να μην βάλω, τη μασκαρίτσα μου την θέλω! Θεωρώ ότι  είναι αυτό το "κάτι" που δίνει αυτοπεποίθηση, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γοητευτικά, και εν τέλει όλο το πρόσωπο, λίγο πιο εντυπωσιακό...

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν είμαι ποτέ απόλυτα ευχαριστημένη από καμία μάσκαρα... Διοτι η μία δίνει όγκο, αλλά δεν τις διαχωρίζει, η άλλη δίνει μήκος, αλλά από όγκο μηδέν και η τρίτη τις διαχωρίζει αλλά δεν τις κάνει να φαίνονται εντυπωσιακές!

Ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι: στη μάσκαρα είμαι παράξενη! Θέλω κατ' αρχάς να μην κολλάει τις βλεφαρίδες, να τις ξεχωρίζει μια-μια, να τις κάνει να φαίνονται πυκνές, μακριές και με όγκο και να τις γυρίζει και λιγάκι!

Ζητάω πολλά;;;;

Η τέλεια μάσκαρα δεν υπάρχει ( I learnt the hard way, έχοντας δοκιμάσει από πολύ φτηνές, μέχρι πανάκριβες και συνεχίζοντας ακόμα...), αλλά μερικές όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ κοντά...

Σ' αυτή την κατηγορία εμπίπτει η The Rocket από την Maybelline!

Όπου ρωτάω για καλή μάσκαρα, 8 στις 10 φορές μου λένε κάποια της Maybelline... Mα την The Falsies, μα την One By One, μα την Colossal, σε κάθε περίπτωση όμως θα ναι Maybelline...

Και σταματώντας την πολυλογία γιατί σας έπρηξα, έχω να σας πω ότι έχοντας δοκιμάσει 6 (oh yeah) από τις μάσκαρες της Maybelline, κατέληξα ότι η The Rocket είναι η καλύτερη! Στο Youtube και στα ξένα Blogs την εκθειάζουν άπαντες και όχι άδικα...


Τα προφανή: Ωραία συσκευασία σε έντονα χρώματα. Βουρτσάκι ογκώδες-τεράστιο θα το έλεγα- από σιλικόνη, με πολλά πολλά μικρά τριχάκια, που παίρνει πολύ προϊόν! Αυτό όταν το πρωτοείδα με άγχωσε, διότι συνήθως αυτού του είδους η μάσκαρα, δίνει πολύ όγκο μεν, τείνει όμως να κολλάει τις βλεφαρίδες και να δημιουργεί και κομπάκια εννίοτε...

Και πάμε τώρα στα μη προφανή: Δεν κολλάει καθόλου τις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει πολύ ωραία, προσφέτει όγκο και γυρίζει ελαφρώς τις βλεφαρίδες (για εμένα που δεν βάζω ψαλίδι είναι πολύ σημαντικό). Δεν δίνει τόσο μήκος, αλλά δίνει πάρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα που μπορείτε να το "χτίσετε" από πρωινό σε βραδίνο!


Ορίστε και εικόνες που μιλούν από μόνες τους!


Την αγαπώ! Βάζει κάτω και την The Falsies που είναι η αγαπημένη πολλών, και αν θέλετε μπορώ να σας κάνω μια σύγκριση για να δείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο!

Πώς σας φαίνεται;
Την λεχει δοκιμάσει κάποια από εσάς; 
Θα θέλατε να δείτε τη σύγκριση με την The Falsies;

* Όπως με ενημέρωσε η  φίλη Just another Vintageholic  -και την ευχαριστώ πολύ για αυτό-(τσεκάρετε οπωσδήποτε το κανάλι της), το Beauty Town έχει όλες τις μάσκαρες Maybelline 7,90 €, οπότε αν κάποια θέλει να την αποκτήσει , είναι ευκαιρία!
Read More

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Oops I did it again: Collective haul!

Hello girls!
 

Tον τελευταίο καιρό έκανα κάποιες αγορές τις οποίες και θα μοιραστώ μαζί σας, για να πάρετε και εσείς μερικές ιδέες, από το τι κυκλοφορεί στην αγορά...


Aπό τα Η&Μ, ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω το liquid eyeliner σε μορφή στυλό, για το οποίο είχα ακούσει καλά λόγια από πολλές κοπέλες (bloggers και μη). Επίσης, πήρα και δύο πακέτα υγρά μαντηλάκια, για πρόσωπο και χέρια (εγώ θα τα χρησιμοποιήσω μόνο στα χέρια), σε πολύ ενδιαφέροντα αρώματα: Νectar και Tropical Fruits.






Την Fresh Line την αγαπώ. Αγαπημένα μου προϊόντα είναι αυτά από το fresh bar.. Έτσι αγόρασα το λατρεμένο μου Body Butter Cream, πραγματικά ένα βούτυρο για το σώμα! Ενυδατώνει απίστευτα, ενώ μοσχομυρίζει κουλουράκια πασχαλινά!
Επίσης, αγόρασα για πρώτη φορά το Grape Body Milk, το body lotion από την σειρά με σταφύλι! Έχει ένα άρωμα, το οποίο ΛΑΤΡΕΥΩ! Ελπίζω να μυρίζει τόσο τέλεια και στο σώμα και να κρατάει το άρωμα... Επίσης, θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα αυτής της σειράς, τα οποία νομίζω ότι είναι άκρως ιδανικά για καλοκαίρι!

Να σημειώσω ότι οι κοπέλες των Fresh Line, σε όποιο κατάστημα και να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ μου βάζουν δειγματάκια για να δοκιμάσω προϊόντα της εταιρίας, ακόμα και αν έχω πάρει ένα μόνο πραγματάκι και χωρίς ποτέ να χρειαστεί να τα ζητήσω! Απ' ό,τι έχω διαβάσει, αυτή είναι πάγια πολιτική της εταιρίας και μπράβο τους!


Τέλος, πήγα στα Hondos Center και είδα την καινούρια συλλογή της Dior... Ξεχώρισα Το υπέροχο Paradise Duo 002, που περιέχει bronzer και ρουζ σε κοραλλί τόνους! Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα πινέλο kabuki απίστευτα απαλό! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, και δεν μπόρεσα να του αντισταθώ! ( Συγγνώμη που η φωτογραφία του εσωτερικού είναι από το Internet, αλλά δυστυχώς μετά από δύο μέρες που το αγόρασα, και πριν προλάβω να το φωτογραφήσω, έπεσε κάτω ενώ ήταν ανοιχτό και έσπασε... Περιττό να σας πω το κλάμμα που έριξα, γιατί δεν είναι και 2-3 € να πεις, σιγά και 
τι έγινε...)


Τέλος, περνώντας έξω από ένα φαρμακείο, το οποίο είχε έκπτωση στην Apivita, αποφάσισα να πάρω και κάποια πραγματάκια λίγο πιο... φαρμακευτικά! Χρειαζόμουν μια κρέμα ματιών και έτσι είπα να δοκιμάσω την Βepanthol για μάτια και πρόσωπο! Επίσης πήρα την Panthenol Extra, μια κρέμα την οποία χρησιμοποιώ παντού: για μικροερεθισμούς, μικροκαψίματα, για τα χέρια, για τα πόδια, για τα ξηρά σημεία...  Δεν μπορούσα να μην πάρω και την αγαπημένη μου κρέμα χεριών, την Cera di Cupra, αλλά και μια ελαφρόπετρα για τις σκασμένες φτέρνες μου (έρχεται καλοκαίρι- μην ξεχνιόμαστε!). Και τέλος, αυτό για το οποίο μπήκα: τις λατρεμένες μου μάσκες προσώπου από την Apivita! Τις έχω δοκιμάσει ΟΛΕΣ, όλες όμως όσες κυκλοφορούν από την Apivita, και έχω ξεχωρίσει τις αγαπημένες μου!

Αυτές ήταν οι πρόσφατες αγορές μου κοριτσάκια! 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά που πήρα; Τι σας άρεσε πιο πολύ;
Read More

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Προϊόντα που δεν αξίζουν τον ντόρο!

Καλημερούδιαααα!

Σήμερα θα γίνω λίιιιγο κακιά, καθώς θα σας δείξω κάποια προϊόντα που κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζουν τον ντόρο και τις διθυραμβικές κριτικές που συνήθως λαμβάνουν.


Πρόκειται για την προσωπική μου άποψη, και μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να τα λατρεύει, αλλά για μένα δεν αξίζουν ούτε τους επαίνους, αλλά και συνήθως ούτε τα λεφτά τους!

- ΑUSSIE 3 minute miracle





Mια μάσκα για την οποία όλοι λένε τα καλύτερα. Η άποψή μου; Μυρίζει όντως κολασμένα: Τσιχλόφουσκα! Σου 'ρχεται να το φας ομολογουμένως. ΑΛΛΑ. Κοστίζει 9 €! Και έχω μάσκες που κοστίζουν τα μισά λεφτά και κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά, μην σας πω και καλύτρη! Ούτε κάνει τα μαλλιά μετάξι, ούτε καν μένει η μυρωδιά του! Δηλαδή να πληρώνω 9 € για μια μυρωδιά που κρατάει μόνο 2 λεπτά στο μπάνιο;;; No no no! (Παρεμπιμπόντως, να πω ότι έχω δοκιμάσει και ένα conditioner από την Aussie, εξίσου απογοητευτικό!)






- Μythic Oil Shampoo by L' Oreal Professionell



H πλήρης απογοήτευση! Ρε παιδιά, πείτε μου αν είμαι υπερβολική, αλλά όταν παίρνω ένα σαμπουάν που κάνει 14,50 € (!), περιμένω σούπερ ντούπερ αποτελέσματα! Ε, λοιπόν, ούτε το σούπερ, ούτε το ντούπερ είδα! Ένα απλό σαμπουάν, δεν χαρίζει καμία καταπληκτική ενυδάτωση ή λάμψη. Στα μείον, δεν κάνει και πολύ αφρό, με αποτέλεσμα να θέλει οπωσδήποτε δύο χέρια λούσιμο ακόμα και αν λούζεστε κάθε μέρα... Fail!




-Korres lip butters





Σας τα χα γράψει αναλυτικά εδώ... Συνοπτικά, δεν χαρίζουν καμιά ιδιαίτερη ενυδάτωση, πρέπει να βάζεις μέσα το δαχτυλάκι και με τα ίδια λεφτά μπορείτε να αγοράσετε κάτι πολύ καλύτερο!








-Εffaclar Duo by La Roche Posay:




Την αγόρασα μετά από ενδελεχή έρευνα σε blogs, όπου την εκθείαζαν απίστευτα! Τι μείωση των ατελειών, τι εξαφάνιση των πόρων, τα πάντα όλα υποτίθεται ότι κάνει... Ε, λοιπόν (στο δικό μου τουλάχιστον δέρμα), δεν έκανε απολύτως τίποτα! Από τα λίγα προϊόντα της La Roche Posay που με έχουν απογοητεύσει τόσο...






-Garnier bb cream (η πρώτη):



Εξηγούμαι: Την bb cream της Garnier για ματ αποτέλεσμα ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ! Είναι το προϊόν που με έχει σώσει και που έχει αντικαταστήσει το make-up πρωί-βράδυ! Όμως, δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την πρώτη bb cream! Όταν είχε πρωτοβγεί, όλες την υποδέχτηκαν ως το έβδομο θαύμα της κοσμετολογίας... Σε κάθε blog διάβαζα για το πόσο υπέροχη είναι και πόσο την λατρέψανε! Και ξαφνικά, όταν βγήκε η δεύτερη, σχεδόν όλες συμφώνησαν ότι η πρώτη δεν τους ταίριαξε καθόλου και η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη για το δέρμα τους... Δεν λέω ότι δεν είναι καλή... Για κοπέλες με ξηρή ή κανονική επιδερμίδα, είναι τέλεια! Την βάζω όμως σε αυτό το ποστ, διότι είχε γίνει τεράστιος ντόρος, χωρίς να τον αξίζει κατά την άποψή μου!



Πείτε μου και τα προϊόντα που εσείς θεωρείτε ότι δεν αξίζουν τον ντόρο, για να προφυλαχτούμε από αγορές που θα μας κάνουν να κλαίμε τα λεφτάκια μας!!
Read More

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οικονομικά και ποιοτικά καλλυντικά: Essence & Golden Rose!

Καλημέρα όμορφες!

Ξέρω ότι πολλές από εσάς, έχετε αδυναμία στα οικονομικά καλλυντικά! Σήμερα θα σας μιλήσω για  δύο εταιρείες με οικονομικά καλλυντικά: Την Golden Rose και την Essence...

 Πάμε να δούμε λοιπόν, την άποψή μου για κάποια προϊόντα Golden Rose, τα οποία η εταιρία μου έστειλε για να δοκιμάσω!

Ξεκινάω με αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα και με εντυπωσίασε! Ο λόγος για την Pressed Powder με βιταμίνες Α & Ε, και SPF 15.

Δυστυχώς δεν είναι η απόχρωσή μου (είναι δύο τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα μου)! Όμως, αυτό δεν με πτόησε καθόλου, από το να την δοκιμάσω 5 μέρες μέσα στο σπίτι (και να προσφέρω άφθονο γέλιο στην οικογένειά μου), για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη, και να μην σας λέω αρλούμπες (το δράμα της beauty blogger)! Έκτοτε την έχω καταβολευτεί σαν bronzer για κοψίματα, αφού δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα!

Όμως, έχοντας κάνει την σχετική δοκιμή, θα σας πω τι με εντυπωσίασε: Είναι από τις πιο βελούδινες πούδρες που έχω δοκιμάσει ποτέ! Μιλάμε για φοβερή αίσθηση, που συγκρίνεται με high end πούδρες των 30+ €! Επίσης είναι αρκετά καλυπτική και έρχεται με ένα σφουγγαράκι, το οποίο όμως δεν έχει θήκη για να αποθηκευτεί! (Κουλό;!) Στα μεγάλα συν, το ότι δεν έχει parabens! Σίγουρα θα την αγοράσω όταν ανοίξει το e-shop της Golden Rose, στην σωστή απόχρωσή για μένα, διότι πραγματικά με ενθουσίασε!







Ένα ακόμα προϊόν, που μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα αναζητήσω και σε άλλες αποχρώσεις είναι το Rich Color Nail Laquer! Πολύ καλή απόδοση χρώματος και διάρκεια, ενώ τα νύχια στεγνώνουν και αρκετά γρήγορα! Χωρίς top coat μου κράτησαν 3 μέρες!!!






Τέλος, δοκίμασα και την Τerracota Eyeshadow στην απόχρωση 118. Μ' αυτήν την σκιά δεν συγκλονίστηκα να σας πω την αμαρτία μου! Αν και μου άρεσε πολύ το χρώμα, δεν έχει πολύ καλή απόδοση! Ίσα-ίσα που αχνοφαίνεται...

Αυτά λοιπόν από τις εντυπώσεις μου από την Golden Rose! Πραγματικά δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ τόσο πολύ με τα προϊόντα αυτά και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και κάποια άλλα!

Tώρα θα σας μιλήσω για την Essence! Μια εταιρία την οποία πλέον ξέρουμε οι περισσότερες, με πολύ οικονομικά καλλυντικά, που όμως δεν στερούντα σε ποιότητα! Δερματολογικά ελεγμένα, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εύκολα προσβάσιμα (σε HC και άλλα καταστήματα καλλυντικών)! Από αυτή την εταιρία έχω κάμποσα προϊόντα, σήμερα θα σας μιλήσω όμως για τα πιο πρόσφατα αποκτήματά μου,  ένα σετάκι που μου έστειλε το e-shop BeBeauty!








 Tην συγκεκριμένη σκιά την αγάπησα: Έχει ένα τέλειο, πολύ γλυκό καφέ-μπεζ χρωματάκι, και την φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όπως βλέπετε έχει τέλεια απόδοση χρώματος και πολύ ωραία υφή!












Από τα δύο lip-gloss, έχω αγαπήσει το κόκκινο, αφού δίνει ένα τέλειο χρώμα στα χείλη μου! Δεν κολλάνε, έχουν μέτρια διάρκεια και ωραίο άρωμα!

Το αποσμητικό δεν το δοκίμασα, διότι δεν μου αρέσουν τόσο τα spray, οπότε δεν μπορώ να σας πω για την απόδοσή του, αλλά μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ!


Όλα αυτά έρχονται σε ένα μικρό τσαντάκι και κοστίζουν μόλις 6,50 €! Τέλειο;


Θα χαρώ πολύ να μου πείτε τι άλλο έχετε δοκιμάσει από την Golden Rose και αξίζει, ώστε να το αγοράσω μαζί με την πουδρίτσα και τα μανό...
Eπίσης, αν έχετε υπ'όψιν σας κάποια άλλη μάρκα με οικονομικά καλλυντικά, θα χαρώ πολύ να τη μοιραστείτε μαζί μου!
Read More

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ιdealia ΒΒ cream by Vichy: Mια bb cream ιδανική για αυτή την εποχή!

Καλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την νέα BB Cream της Vichy που ανήκει στην οικογένεια της Idealia!


Όσες αγαπάτε την Idealia, θα την λατρέψετε... Αλλά και όσες δεν τρελαίνεστε με την Idealia, δεν θα απογοητευτείτε!

Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το εξής: Είναι μια bb cream, την οπoία χρησιμοποιώ  ΧΩΡΙΣ ενυδατική από κάτω! Μέχρι σήμερα, έβαζα την ενυδατική μου, και από πάνω την όποια bb cream, διότι αν και υποστηρίζουν ότι ενυδατώνουν, καμία δεν καταφέρνει να σταθεί καλά, χωρίς ενυδατική!

Μέχρι που δοκίμασα αυτη την συγκεκριμένη! Πλένετε το πρόσωπό σας, βάζετε αυτήν και ξενοιάζετε!

Αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα, είναι ιδανική για σας, ενώ αν έχετε μεικτό ή λιπαρό, θα χρειαστεί να βάλετε και λίγη πουδρίτσα για να μην γυαλίζετε! Από μόνη της, αφήνει μια πολύ όμορφη λάμψη στο δέρμα, αυτή της υγείας, που όμως με την ώρα,αν έχετε λιπαρό δέρμα, θα σας κάνει να φαίνεστε λιπαρές, οπότε την θέλει την πουδρίτσα της!


Το άλλο που με εντυπωσίασε είναι ότι έχει SPF 25, πράγμα τέλειο για αυτή την εποχή! Όσο περισσότερη ζέστη κάνει τόσο λιγότερα προϊόντα θέλουμε και είναι καλό να φοράμε, για να μην αισθανόμαστε ότι "λιώνουμε"! Με αυτήν την bb cream, αντικαθιστάτε την ενυδατική, την αντιηλιακή και το make-up!

 Επίσης, υποστηρίζει ότι μέρα με τη μέρα λειαίνει ορατά τις πρώτες ρυτίδες- όπως και η Idealia- αλλά εγώ είμαι μικρή ακόμα, οπότε δεν μπορώ να αποφανθώ επί τούτου!

Πολύ σημαντικό: η απόχρωση light είναι ΟΝΤΩΣ light και έτσι ταιριάζει πολύ καλα και σε μας τις πιο ανοιχτόχρωμες!


Τέλος, μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Αυτή η  μυρωδιά μου φτιάχνει τη διάθεση και με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα!

Η κάλυψή της είναι ελαφριά, προς μέτρια, ενώ η αγαπημένη μου χρήση της, είναι ως ενυδατική- που χαρίζει και μια ομοιομορφία- κάτω από κάποιο foundation ή και πούδρα!

 Τα πρωινά, βάζω αυτήν, μια πουδρίτσα με χρώμα για λίγη παραπάνω κάλυψη, και είμαι έτοιμη!

Όσες την έχετε δοκιμάσει, πείτε μου τις εντυπώσεις σας, και αν συμφωνείτε μαζί μου!
Όσες δεν την έχετε δοκιμάσει, πείτε μου πώς σας φαίνεται και αν θα τη δοκιμάζατε!
Read More

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τι πήρα από το Zampple αυτό τον μήνα!

Καλημέρα όμορφες!

Πριν το Πάσχα πήγα στο Zampple στο κέντρο και πήρα τα προίόντα του μήνα!



 Πραγματικά είμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ και έτσι αποφάσισα να σας τα δείξω μιας και τα περισσότερα είναι beauty-related! Να διευκρινήσω ότι κάποια τα πήρα εγώ και κάποια άλλα  έβαλα τη μαμά μου να τα πάρει (εννοείται ότι και εκείνη έχει κάνει εγγραφή-σιγά μην έχανε την ευκαιρία!), οπότε έχω να σας δείξω πολλά!



*Mascara Clump Defy by Max Factor

*Aντιηλιακή κρέμα προσώπου, Castalia Helioderm Fluide SPF 50+

* Σαμπουάν Orzene για ενίσχυση όγκου

*Σαμπουάν και μάσκα από την νέα σειρά της Gliss, Hair repair, Ultimate oil elixir, για καταπονημένα, πολύ ξηρά μαλλιά.

*Pantene Deep Moisture Souffle: Ένα leave-in conditioner σε μορφή mousse!

*Nivea αποσμητικό stress protect

* Wilkinson Quattro for women Bikini (ξέχασα να το συμπεριλάβω στην πρώτη φωτογραφία, όπότε δείτε το στην απο κάτω!)


Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και έτσι καλύπτει όλα τα γούστα! Πήρα και κάποια τρόφιμα, αλλά δεν τα αναφέρω καθώς καλοκαίρι έρχεται, γιατί να κολαστούμε;!

Όπως σας έχω ξαναπεί συμφέρει απίστευτα να κάνει κανείς εγγραφή, ενώ για τον Μάϊο, μπορείτε να γραφτείτε για τρεις μήνες και να πληρώσετε μόνο 9,90€, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε 6 προϊόντα κάθε μήνα, που έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία όπως βλέπετε! Μόνο η μάσκαρα, κοστίζει πάνω από 15 €, και γενικά το ποσό που θα πληρώνατε για να αποκτήσετε τα προϊόντα που παίρνετε, ξεπερνάει κάτα πάρα πολύ τα 3 € που έχετε δώσει για κάθε μήνα!

Η διαδικασία είναι απλή: Κάνετε την προεγγραφή σας μέσω του  link goo.gl/0RF06 (κερδίζετε 50 επιπλέον πόντους, και περισσότεροι πόντοι= περισσότερα προϊόντα)  , πηγαίνετε στο κατάστημα στο κέντρο με την ταυτοτητούλα σας, πληρώνετε λιγότερο από 10 € και για τους τρει επόμενους μήνες, πάτε μια φορά το μήνα και διαλέγετε ποια 6 ή και παραπάνω προϊόντα θέλετε να πάρετε! Επίσης μπορείτε να κάνετε ετήσια συνδρομή (όπως έχω κάνει εγώ) με 37 €! 

Όποια εχει κάνει ήδη εγγραφή έχει μείνει κατευχαριστημένη! Όσες τυχερές μένετε Αθήνα, δοκιμάστε τουλάχιστον την τρίμηνη συνδρομή και δεν θα χάσετε!
Read More

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εxtra Super Lash Mascara by Rimmel: A review!

Kαλησπέρα όμορφες και χρόνια πολλά!

Ελπίζω να περάσατε ένα υπέροχο Πάσχα, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα! Εγώ αφού καλοπέρασα στο χωριό μου, επέστρεψα με ένα review για τη μάσκαρα Extra Super Lash της Rimmel!


Aρχικά θα ήθελα να σας πω ότι εδώ και καιρό έχει γίνει η αγαπημένη μου μάσκαρα για το πρωί! Ο λόγος; Όπως θα δείτε και εσείς, προσφέρει ένα πάρα πολύ καθαρό αποτέλεσμα- σχεδόν δεν φαίνεται ότι φοράς μάσκαρα- ενώ προσφέρει μήκος, αλλά και λίγο όγκο!


Για μένα είναι ό,τι ακριβώς θέλω από την πρωινή μου μάσκαρα: καθαρό-φυσικό αποτέλεσμα τονισμένα μάτια, αλλά χωρίς υπερβολές, μήκος και βλεφαρίδες που δεν κοκκαλώνουν, δεν κολλάνε και φαίνονται φυσικές, ενώ κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ανοιχτό! Η τιμή της είναι στα 6,40 € από το e-shop για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω!

Ορίστε και οι σχετικές φωτογραφίες για να δείτε και μόνες σας το αποτέλεσμα (φοράω μόνο τη μάσκαρα)!

         To πριν                                               



Και το μετά

 

Εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω κάποια προϊόντα από την Rimmel, αλλά όπως ίσως γνωρίζετε, στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούσαν μέχρι προσφάτως, και δεν αποφάσιζα να παραγγείλω από το εξωτερικό!

Έτσι όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να βρω τα εν λόγω προϊόντα σε ένα ελληνικό e-shop ενθουσιάστηκα!

Ο λόγος για το e-shop BeBeauty, από όπου και μου στάλθηκε η μάσκαρα! Εννοείται ότι έχει και προϊόντα μακιγιάζ από άλλες εταιρίες (πολλές φορές μάλιστα σε άκρως συμφέρουσες τιμές: Maybelline The Falsies ούτε 10€!), αλλά εγώ επικεντρώθηκα στη Rimmel διότι δεν τη βρίσκουμε σε καταστήματα στην Ελλάδα!

Αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθείτε και τη σελίδα τους στο FB, όπου κάθε εβδομάδα βρίσκετε νέες, πολύ συμφέρουσες προσφορές σε πληθώρα καλλυντικών!

Εσείς ποιο άλλο προϊόν από την Rimmel θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena