Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Tag: Mακιγιάζ με μόλις 4 (oh yeah) προϊόντα!

Καλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα κάνω ένα tag ποστ, το οποίο ξεκίνησαν τα κορίτσια από το Glam Club (δείτε το ποστ τους εδώ) με 5 προίόντα και η αγαπημένη Μαρία από το Toothfairy's beauty tales το έκανε λίιιγο πιο challenging με 4 προϊόντα (δείτε το ποστ της εδώ).  Με έκανε tag λοιπόν και φυσικά δεν μπορούσα παρά να το κάνω!


Σκοπός του ποστ αυτού, είναι να δείξει, ότι δεν θέλει κόπο (και πολλά προϊόντα), αλλά τρόπο! Αρκεί να χρησιμοποιούμε έξυπνα τα προϊόντα που ήδη έχουμε και δεν χρειάζεται να έχουμε 3.987.989 προϊόντα για να κάνουμε ένα απλό μεν, προσεγμένο δε μακιγιάζ!


1. Foundation: Χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου Super Stay 24h, το οποίο δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ενώ διαρκεί, πραγματικά, πολλές ώρες αναλλοίωτο! Το άπλωσα σε όλο το πρόσωπο, κάτω από τα μάτια για να καλύψω τους μάυρους κύκλους, αλλά και στο κινητό βλέφαρο για να έχει έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.


2. Μολύβι φρυδιών: Μπορεί να φαίνεται άκυρη επιλογή, αλλά πραγματικά, τα καλοσχηματισμένα και καλογεμισμένα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για ένα καλό αποτέλεσμα! Επίσης, το χρησιμοποίησα και σαν σκιά για να δώσω λίγο βάθος στα μάτια μου και για να κάνω λίγο πιο έντονη την γωνία!

3. Μάσκαρα: Η τελευταία μου εμμονή, η Τhe Rocket της Maybelline, δίνει όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ τις ξεχωρίζει και πολύ αποτελεσματικά! Επίσης, με ένα ειδικό πινελάκι, την χρησιμοποίησα και σαν eyeliner!











4. Lip and cheek stain:  Λίγο από το λατρεμένο μου Just Kissed στα μάγουλα για ροζουλί χρωματάκι που διαρκεί και φυσικά στα χείλη μου, για υπέροχο φουξιο-ροζ αποτέλεσμα!









Και έτοιμες!

Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα;

Σας κάνω ΟΛΕΣ tag! 

Όσες έχετε blog και το κάνετε, αφήστε μου το link σας σε σχόλιο!

Aκόμα όμως και εσείς που δεν έχετε blog, θα χαρώ πολύ να το κάνετε και να μου στείλετε τις φωτογραφίες σας, ώστε να τις ανεβάσω (φυσικά αναφέροντας ποια είστε αν θέλετε) και να μοιραστούμε όλες μαζί τις ιδέες σας!


Read More

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Erre Due Volumizing Waterproof Mascara electric blue: First impressions+swatches!

Καλημέρα όμορφες!

\Την Παρασκευή ανέβασα μια φωτογραφία στο Facebook με τη νέα αδιάβροχη μάσκαρα της Erre Due, την οποία η εταιρία μου έστειλε για να δοκιμάσω σε μαύρο και μπλε ηλεκτρίκ!


Μια φίλη, μου ζήτησε να σας δείξω φορεμένη την μπλε, για να δει το αποτέλεσμα, και φυσικά, δεν θα μπορούσα να της χαλάσω το χατίρι!

Ξεκινάω από τα προφανή: Πολύ ωραία κίτρινη συσκευασία, η οποία περιέχει 13 ml προϊόντος...

Το βουρτσάκι της είναι λίγο περίεργο, από σιλικόνη, ενώ βρήκα τη σύστασή της, λίγο πιο υγρή από όσο θα ήθελα, κάτι όμως που θα διορθωθεί με τον καιρό! Επίσης, για να έχει την απόδοση χρώματος που βλέπετε, θα χρειαστεί να την περάσετε αρκετές φορές από τις βλεφαρίδες σας, χωρίς να περιμένετε όμως να στεγνώσει κάθε στρώση! Δεν κοκκαλώνει τις βλεφαρίδες, και τις αφήνει μαλακές και εύκαμπτες!





Και πάμε στο χρώμα: Γενικά, επειδή έχω πράσινα μάτια, δεν επιλέγω μακιγιάζ σε μπλε τόνους, και δεν είχα ποτέ μπλε μάσκαρα! Το αποτέλεσμα όμως μου άρεσε αρκετά, αν και νομίζω ότι θα απογειώνεται στα καφέ μάτια! Το βρήκα πολύ καλοκαιρινό χρώμα!



Επίσης, η αγαπημένη blogger/youtuber Nατάσσα, πριν λίγο καιρό είχε κάνει ένα άκρως ενδιαφέρον βιντεάκι για το πώς μπορείτε να φορέσετε την χρωματιστή σας μάσκαρα (δείτε το σχετικό βιντεάκι της εδώ)... Η πρωτότυπη ιδέα της, ήταν να την χρησιμοποιήσουμε σαν eyeliner, με το ειδικό πινελάκι! Ενθουσιάστηκα πραγματικά, και ήδη έχω χρησιμοποιήσει μια μωβ μάσκαρα με αυτόν τον τρόπο και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Είπα λοιπόν, να σας την δείξω φορεμένη και σαν eyeliner! (Η γραμμή είναι πιο μακριά και πιο παχιά απ' ό,τι την κάνω συνήθως, ενώ δεν φοράω και μάσκαρα για να δείτε ξεκάθαρα το χρώμα!)


 


Όσον αφορά στην αφαίρεσή της, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! Την αφαίρεσα πολύ εύκολα με το διφασικό απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της L' Oreal, που είναι ιδανικό για αδιάβροχο μακιγιάζ! Ούτε τρίψιμο, ούτε κούραση!


Πώς σας φαίνεται;
Θα το τολμούσατε να βάλετε τέτοιο χρώμα μάσκαρα;

Read More

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Tα εύχρηστα-πολυχρηστικά που θα σας σώσουν!

Καλημέρα όμορφες!

Έχοντας περάσει πλέον τα μέσα Ιουνίου, όλες ονειρευόμαστε διακοπές... Και για κάποιες από εμάς, μπορεί να αργούν, αλλά όλο και κάποιο σαββατοκύριακο θα μπορέσουμε να ξεκλέψουμε και να κάνουμε μια μίνι απόδραση στη φύση...


Και πάντα, μα πάντα, σε διακοπές και εκδρομές, έχω το εξής θέμα: Τι στο καλό να πάρω μαζί μου, ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλήσω 3 βαλίτσες για 2 μέρες... Και δυστυχώς, δεν τα καταφέρνω πάντα να αυτοπεριοριστώ, αλλά έχω βρει κάποια πράγματα, που πραγματικά είναι πολύ βολικά και εύχρηστα για διακοπές- είτε γιατί έχουν πολλές χρήσεις είτε γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις δικές μου προτάσεις, και ασφαλώς περιμένω και τις δικές σας!

* Ιdeal Glow by L' Oreal:  Ένα αισθησιακό λάδι ντεμακιγιάζ και καθαρισμού, κατάλληλο για πρόσωπο και μάτια που θα σας σώσει στις διακοπές- και όχι μόνο! Το απλώνετε στο πρόσωπό σας, κάνετε απαλό μασάζ για να αφαιρέσει το μακιγιάζ, βρέχετε τα χέρια σας και κάνετε λίγο ακόμα μασάζ, ενώ βλέπετε το λαδάκι να μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα! Ξεπλένετε και έχετε ένα πεντακάθαρο πρόσωπο, χωρίς ίχνος λιπαρότητας (και σας το λέω εγώ, που έχω λιπαρό-μεικτό δέρμα) σε πρόσωπο και μάτια! Στα συν, το ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας και βαμβάκι, αλλά ούτε και ξεχωριστά προϊόντα ντεμακιγιάζ-καθαρισμού προσώπου και ματιών! Τα κάνει όλα και συμφέρει!

* Garnier Ambre Solaire bb cream:  Μια bb cream που προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία (30 ή 50 SPF) ώστε να έχετε και κάλυψη, αλλά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

*Τiki Tahiti Monoi Beauty Oil: Ένα λαδάκι που  μπαίνει σε σώμα και μαλλιά, γλιτώνοντας χώρο στην βαλίτσα σας! Στα συν, το ότι μυρίζει υπέροχα και ενυδατώνει καταπληκτικά! (Σας συστήνω να το παραγγείλετε από το φαρμακείο της γλυκήτατης Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου εδώ, όπου θα βρείτε απίστευτες εταιρίες όπως Caudalie, REN, Mario Badescu κλπ)

*Βepanthol  κρέμα προσώπου και ματιών: Την χρησιμοποιώ καθημερινά σαν κρέμα ματιών και μου προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση... Όταν όμως, πάω κάπου για 2 μερούλες, την χρησιμοποιώ και σαν κρέμα νυκτός (για την ημέρα, μου φαίνεται πολύ βαριά και λιπαρή) και το πρωί ξυπνάω με πρόσωπο φρέσκο-φρέσκο και ενυδατωμένο!

*Αpivita Express Beauty with camomile: Μαντηλάκια σε ατομικές συσκευασίες για τον καθαρισμό προσώπου και ματιών! Μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας, ενώ είναι διανικά για να αφαιρείτε το αλάτι από το πρόσωπό σας, μετά την θάλασσα!

*Vitamin E Face Mist Ένα spray με Βιταμίνη Ε, που ενυδατώνει και δροσίζει πρόσωπο, αλλά και σώμα! Μετά την ηλιοθεραπεία, δίνει δροσιά, ωραίο άρωμα και ενυδάτωση στη στιγμή, απλώς με ένα φσσστ!

*Jane Iredale Lip and cheek stain: Ένα προϊόν που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο! Δίνει ένα υπέροχο ροζ-της-υγειας χρώμα στα μαγουλάκια, και "λεκιάζει" απίστευτα φυσικά και ροζουλιά τα άχρωμα χειλάκια, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει! Τρως τα καλαμαράκια σου, πίνεις τις μπυρίτσες σου, δίνεις και ένα φιλί στο άλλο σου μισό, και αυτό εκεί! Το λατρεύω!

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μου, για εύχρηστα  και πολυχρηστικά προίόντα, που θα γίνουν οι αγαπημένοι σας σύμμαχοι στις διακοπές σας!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Έχετε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο εύχρηστο-πολυχρηστικό προϊόν;

Read More

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σεμινάριο με την Avon και τον Αχιλλέα Χαρίτο (Part 2): Τα μυστικά του επαγγέλματος, μας αποκαλύπτονται!

Καλησπέρα όμορφες!

Σήμερα θα μοιραστούμε μυστικά... Μυστικά που θα κάνουν την επιχείρηση "μακιγιάζ" πιο εύκολη και το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό και "επαγγελματικό"!



Στο σεμινάριο μακιγιάζ που μας παρουσίασε η Avon πριν κάμποσο καιρό, make-up artist ήταν ο κ. Αχιλλέας Χαρίτος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.


Εκεί, μας αποκάλυψε κάποια μυστικά, τα οποία πραγματικά βρήκα απείρως ενδιαφέροντα και δεν μπορούσα να μην τα μοιραστώ μαζί σας!

1. Ξέρετε πώς επιλέγουμε τη σωστή απόχρωση make-up; Αν απαντήσατε ναι, πάω στοίχημα ότι κάνετε λάθος! Όπως έκανα και εγώ! Δύο είναι τα μυστικά: Πρώτον το ελέγχουμε στο φυσικό φως. Και μέχρι εδώ το ξέρουμε όλες... Το θέμα όμως είναι το που το δοκιμάζουμε! Λοιπόν, κορίτσια, ξεχάστε όσα ξέρετε για χέρια, πηγούνια και σημεία μεταξύ λαιμού και προσώπου... Όπως μας είπε ο κ. Χαρίτος, ειδικά το τελευταίο, μπορεί να είναι πολύ απατηλό σημείο, διότι εκεί δημιουργούνται φυσικές σκιές και ποτέ δεν θα πετύχουμε τον σωστό τόνο! Το κατάλληλο σημείο είναι εκεί που ενώνεται ο λαιμός με το ντεκολτέ! Με τον τρόπο αυτό το πρόσωπό σας δεν θα ξεχωρίζει από το λαιμό σας, με τα γνωστά αντιαισθητικά αποτελέσματα!


2. Βάζουμε το make-up λίγο-λίγο και ταμποναριστά. Όσο πιο πολύ το δουλεύουμε, τόσο πιο πολύ στεγνώνει και τόσο πιο εύκολο είναι να χτίσουμε την κάλυψη που θέλουμε, έχοντας όμως ένα φυσικό αποτέλεσμα!

3.Για τα φρύδια είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τα παρακάτω: ΄Όσο πιο κοντά είναι τα φρύδια μας, τόσο πιο αθώο δείχνει το βλέμμα μας! Επίσης, το πιο χοντρό φρύδι, μας δείχνει νεώτερες, οπότε καλό θα ήταν όσο περνάνε τα χρόνια να το κάνουμε πιο χοντρό και όχι πιο λεπτό!

4.Αν θέλουμε να πετύχουμε ένα αθώο βλέμμα, βάζουμε ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού! Αυτό κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο απομακρυσμένα από τη μύτη και πιο αθώα!

5. Όλα τα χρώματα, πηγαίνουν με όλα τα χρώματα! Αρκεί να βρεις τις σωστές αποχρώσεις! Ο κ. Χαρίτος χρησιμοποίησε μπλε και πράσινο (το ακούς και σκέφτεσαι κάπως μπλιαξ) σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Εγώ ενθουσιάστηκα με αυτά τα μυστικά, καθώς δεν τα ήξερα! Δεν είναι καμία αποκάλυψη, αλλά πιστέψτε με, βοηθάνε πολύ στο μακιγιάζ!

Εσείς ποια δεν γνωρίζατε;
Έχετε να μοιραστείτε και κάποιο άλλο μυστικό μαζί μας;
Read More

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αrgan Oil: To χρυσάφι της ερήμου, στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Hello dolls!
 
Σήμερα θα μιλήσουμε για το έλαιο Argan, το οποίο χρησιμοποιείται σε όλο και περισσότερα προϊόντα περιποίησης, και μετά θα δούμε και τις δικές μου επιλογές σε προϊόντα που περιέχουν Argan Oil!

Ο χρυσός της ερήμου, όπως συχνά αποκαλείται, εξαιρετικά πλούσιο σε  βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και 9 αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς.

Ιδιότητες:

Για το πρόσωπο και το σώμα:
•    αναγεννά τα κύτταρα ,  επαναφέρει στο δέρμα την ελαστικότητα του, συμβάλλει στην σύσφιξη του χαρίζοντας νεανική εμφάνιση.
•    έχει άριστες αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές  ιδιότητες έτσι ηρεμεί το δέρμα και το προφυλάσσει  από ερεθισμούς.
•    προστατεύει από το κρύο και τον αέρα, επαναφέρει την υγρασία στα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.
•    βοηθάει στην καταπολέμηση των σημαδιών και των ραγάδων του σώματος, συνιστάται ιδιαίτερα για την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά από αυτή για την βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και την πρόληψη των ραγάδων που εμφανίζονται κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, γλουτών και στήθος.
•    διατηρεί ισορροπημένο το  ph , μαλακώνει  το δέρμα , το  ηρεμεί από ερεθισμούς και ενισχύει την άμυνα του γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό για το μασάζ σώματος  των μωρών αλλά και των μικρών παιδιών.

Για τα μαλλιά:
•    επαναφέρει την  χαμένη υγρασία και  λάμψη στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
•    βοηθάει  στην ανακούφιση από την φαγούρα που προκαλεί η πιτυρίδα καθώς και στην  καταπολέμηση της .
•    η συχνή χρήση του δυναμώνει αποτελεσματικά τις ρίζες των μαλλιών και έτσι προλαμβάνει την τριχόπτωση.
•    είναι ιδανικό για την θεραπεία των σπασμένων άκρων και  ταλαιπωρημένων από την ψαλίδα μαλλιών.
•    προστατεύει τα μαλλιά από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και την μόλυνση του περιβάλλοντος.
•    ενυδατώνει , αναδομεί και προστατεύει τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται από το χλώριο που βρίσκεται σε πισίνες, από χημικές βαφές και προϊόντα όπως η λακ...
                                                                                                      ( Πηγή πληροφοριών http://ecoethnical.gr/)

Πάμε λοιπόν να δούμε τις δικές μου προτάσεις για προϊόντα που περιέχουν Argan Oil:


*Garnier Beauty Oil: Ένα λαδάκι σώματος που μυρίζει Καλοκαίρι! Δεν αφήνει ιδιαίτερη λιπαρότητα, απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και λαμπερό! Το θεωρώ ιδανικό για αυτή την εποχή!

*Ηerboria Max Shampoo by Kyana: Ένα σαμπουάν με Argan Oil που αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και ενυδατωμένα!

*Μoroccanoil Balsamo Extra Volume Conditioner: Το άρωμά του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- αν το μυρίσετε θα το ερωτευτείτε- ενώ αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά  χωρίς να τα βαραίνει καθόλου μα καθόλου!

*Garnier Miraculous Oil: Τι να πω γι' αυτό το λαδάκι για τα μαλλιά; Κάνει καταπληκτική δουλειά, και είναι από τα οικονομικότερα (αν όχι ΤΟ οικονομικότερο) της αγοράς!

* Αvon Advance Techniques Leave-in Treatment: Ένα ακόμα λαδάκι για τα μαλλιά που περιέχει
Argan Oil! Πολύ ωραίο άρωμα, και πολύ καλό αποτέλεσμα!

Εσείς έχετε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο προϊόν που να περιέχει Argan Oil;
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Read More

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

New entries: Conditioner και μάσκα σώματος!

Kαλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Όταν ακούμε conditioner και μάσκα, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, τα οποία όλες (πρέπει να) χρησιμοποιούμε...

Τι θα λέγατε όμως, αν σας έλεγα ότι πλέον υπάρχει τόσο conditioner, όσο κια μάσκα σώματος; Κι όμως, κι όμως, κυρίες μου! Υπάρχουν, τα δοκίμασα και σας γράφω τις εντυπώσεις μου!


Ξεκινάω με το conditioner σώματος, από την Nivea, το οποίο πήρα πρόσφατα από το Zampple (αν θέλετε να μάθετε τι είναι το Zampple, ρίξτε μια ματιά εδώ)! Εφαρμόζεται ακριβώς όπως ένα conditioner: Αφού πλυθείτε, ενώ είστε μέσα στην μπανιέρα και με βρεγμένο δέρμα, το απλώνετε κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ, το αφήνεται να δράσει μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάζεστε! Σκουπίζεστε και ντύνεστε κατευθείαν, χωρίς να βάλετε κάποιο body lotion, αφού αυτό έχει ενυδατώσει το δέρμα σας! Κυκλοφορεί σε δύο "εκδοχές": ένα για ξηρή επιδερμίδα και ένα για κανονική, το οποίο πήρα και εγώ...


Σαν ιδέα, περιττό να πω, ότι το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον και καινοτόμο! Πάμε τώρα και στην πράξη: Κατ' αρχάς να σας πω ότι αυτό για κανονική επιδερμίδα, περιέχει θαλάσσια μεταλλικά άλατα και μυρίζει υπέροχα, ενώ το άρωμα παραμένει στην επιδερμίδα για αρκετή  ώρα, κάτι που μου άρεσε πολύ! Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και είναι πάρα πολύ βολικό, αν βιάζεστε, αφού δεν χρειάζεται να περιμένετε λεπτό για να ντυθείτε!

Τώρα, από άποψη ενυδάτωσης, δεν μπορώ να πω ότι το βρήκα ικανό να αντικαταστήσει μόνιμα το body lotion... Σίγουρα αφήνει μια ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά όχι στα επίπεδα ενυδάτωσης ενός body lotion- πολύ περισσότερο ενός body milk!

Το βρίσκω πάντως ιδανικό για το καλοκαίρι με την ζέστη, που δεν αντέχουμε να φοράμε πολλές κρέμες, και για όταν βιαζόμαστε!

Κοστίζει 5 € και κάτι, αλλά αυτή την εποχή στα Hondos Center, το έχουν σε τιμή γνωριμίας 2,50 €! Θα το αγοράσω; Στα 2,50€ ναι, αλλά στην αρχική του τιμή, λίγο δύσκολα...


Και προχωράμε τώρα σε μια μάσκα για το σώμα... Ο λόγος, για την μάσκα με πράσινη άργιλο της Dalon! H συγκεκριμένη, είναι κατάλληλη τόσο για το πρόσωπο, αλλά η αγαπημένη μου χρήση της, είναι σαν μάσκα σιλουέτας!

Κατ΄ αρχάς να σας πω ότι μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Υποστηρίζει ότι βοηθάει στην κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του στήθους, ενώ προκαλεί συγχρόνως σύσφιξη στο δέρμα! Είναι 150 ml, ποσότητα που επιτρέπει την χρήση της στο σώμα και πραγματικά απολαμβάνω να την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα, σαν μια έξτρα περιποίηση σπα, για το σώμα μου! Την απλώνω στις προβληματικές περιοχές, την αφήνω να στεγνώσει 15 λεπτά (κατά τη διάρκειά τους κάνω περιποίηση προσώπου και μαλλιών), και μετά πλένομαι κανονικά! Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και κάπως τονωμένο, σαν πιο σφιχτό!

Eσείς έχετε δοκιμάσει κάτι ανάλογο;
Πώς σας φαίνονται σαν ιδέα; Πιστεύετε ότι τα conditioner σώματος ήρθαν για να μείνουν ή θα είναι διάτοντες αστέρες;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena