Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινές προτάσεις #1

Καλησπέρα όμορφες!

Τι μου κάνετε; Εγώ διακοπεύω ακόμα, και γι' αυτο έχω ψιλοχαθεί!

Αποφάσισα όμως να κάνω τρια posts, όπου θα σας δείχνω κάποιες προτάσεις μου για προϊόντα, που χρησιμοποιώ εγώ τώρα το καλικαίρι, και τα έχω αγαπήσει! Ελπίζω να πάρετε μερικές ιδέες, ενώ θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις!

Ξεκινάμε με την περιποίηση του προσώπου μας!




Ο καθαρισμός , είναι ένα απαραίτητο βήμα χειμώνα-καλοκαίρι! Οι δικές μου προτάσεις: Αvene Mousse Nettoyante για μεικτές-ευαίσθητες επιδερμίδες για το πρωί και Effaclar Gel της La Roche Posay για το βράδυ! Το πρώτο κρατάει το δέρμα ματ για περισσότερη ώρα, ενώ το δεύτερο βοηθάει στη μείωση των ατελειών!







Για το Ιαματικό νερό της Avene, ό,τι και να πω είναι λίγο! Το πήρα στην πιο τεράστια συσκευασία που υπάρχει γιατί το καλοκαίρι το χρησιμοποιώ σχεδόν μόνιμα! Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, στην παραλία, μέσα στο σπίτι, στις βόλτες ( έχω και το μικρό μέγεθος, για την τσάντα!)... ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!









Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, η ζέστη αφυδατώνουν το δέρμα μας και χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση, με ελαφριές όμως υφές, που δεν μας κάνουν λιπαρές και δεν φράζουν τους πόρους! Το Hydraphase Intense Serum και η Effaclar Mat της La Roche Posay, με έχουν σώσει! Ειδικά το serum, το έχω αγοράσει 3 φορές και είναι για μένα holy grail προϊόν! Αισθάνομαι πραγματικά το δέρμα μου να ξεδιψάει!







Όσον αφορά την αντιηλιακή προστασία, δεν θα σας μιλήσω για το δικό μου αντιηλιακό (ακόμα δοκιμάζω κάμποσα, για να καταλήξω στο ποιο μου αρέσει πιο πολύ), αλλά της μαμάς μου!
Είναι από την Apivita, με 50 SPF, ειδικό για δέρματα με πανάδες: Όχι μόνο προφυλάσσει από την δημιουργία τους, αλλά δρα και επανορθωτικά! Το είχα αγοράσει σε ένα σετ, με δώρο την καινούρια μάσκα της Apivita, με θαλάσσια λεβάντα! Όπως βλέπετε, το τελείωσε ήδη και αγόρασε ακόμα δύο για να τα έχει σε stock







Φυσικά δεν ξεχνάμε το βούρτσισμα των δοντιών,για δροσερή αναπνοή! Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μια οδοντόκρεμα από τα Mastic Spa, και λατρεύω τη γεύση μαστίχας που έχει! Όσες αγαπάτε τη μαστίχα, θα την λατρέψετε!


 Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και εσείς τις δικές σας καλοκαιρινές προτάσεις!





Read More

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καινούριες αφίξεις στο μακιγιάζ! ( Ιnglot, Erre Due, Clinique, The Body Shop, ARTDECO)

Ηello girls!

Tι μου κάνετε; Εγώ διακοπεύω και απολαμβάνω τη θάλασσα, την φύση και τον ήλιο... Ελπίζω και εσάς να σας πετυχαίνω σε παρόμοια φάση!

Το σημερινό ποστ, θα είναι λίγο διαφορετικό από ό,τι συνήθως!

Εμείς οι bloggers, έχουμε την χαρά να μαθαίνουμε πρώτες ό,τι νέο  πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.. Είπα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας, κάποιες από τις επερχόμενες αφίξεις στο μακιγιάζ, ώστε να είστε πρώτες ενημερωμένες!

Ξεκινάω με την Clinique, η οποία λανσάρει τον Σεπτέμβριο, καινούρια primers, ένα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας: Τα Superprimers διατίθενται σε 3 αποχρώσεις, που διορθώνουν το χρώμα της επιδερμίδας και αφήνουν ένα διάφανο αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή τους.



Η κάθε μια απόχρωση έχει σχεδιαστεί ειδικά, με βάση τη θεωρία των χρωμάτων, προκειμένου να εξουδετερώσει την οποιαδήποτε χρωματική διαφορά στην επιδερμίδα και να προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αλλά και να βοηθήσει το makeup να έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. 


  1. Διορθώνει την ερυθρότητα: Primer με κίτρινο χρώμα, που διορθώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, προσφέρει ουδέτερη βάση.
  2. Διορθώνει τη θαμπάδα: Primer με ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση.
  3.Διορθώνει το χρωματικό τόνο:Primer με ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό    τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, τα σημάδια από τα σπυράκια και της περιοχές που έχουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέρει ομοιόμορφη χρωματική βάση.      

Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique από τον Σεπτέμβριο του 2013.





The Body Shop, λανσάρουν νέα κραγιόν, σε πολλά έντονα χρώματα, τα Colour Crash Lipsticks! Φαίνονται απλά υπέροχα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!









 




 Η ARTDECO τα τελευταία χρόνια, δεν παύει να με εκπλήσσει με τα υπέροχα λανσαρίσματά της, και η νέα συλλογή της, δεν αποτελεί εξαίρεση! Πόσο υπέροχα;;;;








Η Erre Due, ενόψει καλοκαιριού, φέρνει δύο bronzers, που υπόσχονται να μας χαρίσουν ηλιοκαμμένη επιδερμίδα και χωρίς να εκτεθούμε στον ήλιο!









 Τέλος, η  Inglot, κάνει τις δικές της προτάσεις, για δύο super summer looks!
 



Aυτά τα νέα σε επίπεδο μακιγιάζ, όμορφες!

Ελπίζω να το απολάυσατε! Εγώ ήδη έχω βάλει κάποια πράγματα στη wishlist μου!

Εσείς;


                    
Read More

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Glowbox: Ιs it worth the buzz;

Kαλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το Glowbox, το κουτάκι του Ιουλίου και τη γενικότερη εντύπωσή μου από αυτό...

Τον Ιούνιο δεν πρόλαβα να το παραγγείλω και ήμουν πεπεισμένη τον Ιούλιο να του ορμήξω, μόλις ανοίξουν οι εγγραφές, όπως και έκανα! Απ' ό,τι έιδα πολύς κόσμος δεν πρόλαβε να το παραγγείλει, καθώς οι εγγραφές, άνοιξαν και έκλεισαν μέσα σε 2 μέρες, αφού έγινε sold out!

Έτσι λοιπόν, παρέλαβα το κουτάκι μου λίγες μέρες μετά την παραγγελία- όλα μέχρις εδώ πολύ οργανωμένα και οι εντυπώσεις μου πολύ καλές...


Η συσκευασία αρκετά προσεγμένη, λιτή και καλάισθητη, ενώ περιέχει και το "μενού" των προϊόντων του μήνα!

Και πάμε στο ζουμί (aka τι περιέχει το κουτί):


-Βioderma Sensibio H2O 100 ml
-AHAVA Minera Hand Cream 30 ml
-Erre Due μανό
-Fresh Line Terpsichore Shampoo 75 ml
-Monoi Tiki Tahiti Tiare Soap
-Nivea αφρόλουτρο Hawaiian Flower 50 ml
-Nivea Stress Protect 25 ml
-Conditioner σώματος Νivea δείγμα σε φακελάκι

Για το δείγμα σε φακελάκι δεν θα πω τίποτα, γιατί ήταν έξτρα των 7 προϊόντων του κουτιού, οπότε καλοδεχούμενο!

Όμως, πρέπει να σας πω ότι απογοητεύτηκα κάπως από το Glowbox... Δύο από τα επτά προϊόντα είναι της Nivea, προϊόντα ευρείας, πράγμα που με δυσαρέστησε! Ας έβαζαν ένα Nivea, όχι δύο...

Επίσης καθόλου δεν μου άρεσε το σαπουνάκι Τiki Tahiti, που μοιάζει σε σαπουνάκι ξενοδοχείου...

Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι απογοητεύτηκα πλήρως, γιατί βρήκα και αξιόλογα προϊόντα μέσα στο κουτάκι, αλλά θεωρώ ότι σε σχέση με το πρώτο, η ποιότητα έχει πέσει αρκετά... Τα δύο Nivea μου έκατσαν κάπως άσχημα, ειδικά δεδομένου ότι η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 12 €, αντί για 10 € που κοστίζουν άλλα αντίστοιχα συνδρομητικά κουτιά...

Έχω κάνει την τρίμηνη συνδρομή και θα περιμένω να δω και τα επόμενα κουτάκια για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...

Εσάς ποια είναι η άποψή σας;
Το έχετε παραγγείλει; Πώς σας φάνηκε;
Read More

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Smelling like heaven (Part 1)

Καλημέρα όμορφες!

Όπως γνωρίζετε όσες με  διαβάζετε εδώ και καιρό, ένα θέμα με τα αρώματα και τις μυρωδιές το έχω! Αναζητώ ευχάριστες μυρωδιές παντού: σε αφρόλουτρα, σαμπουάν, conditioner, κρέμες σώματος, κρέμες προσώπου, καλλυντικά κλπ!

Τα ευχάριστα αρώματα, μας φτιάχνουν τη διάθεση και επιδρούν σ' αυτήν καθοριστικά!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου αφρόλουτρα, τα οποία λατρεύω για τις απίστευτες μυρωδιές τους! Ανάλογα με τα αιθέρια έλαια που περιέχουν, μπορούν να μας ξυπνήσουν, να μας χαλαρώσουν, να μας ανανεώσουν και να μας ηρεμήσουν!


 Ελπίζω να πάρετε μερικές ιδέες, και να δοκιμάσετε κάποια από αυτά, και πραγματικά, η μύτη σας θα σας ευγνωμονεί, και θα αισθάνεστε ανανεωμένες, με το τίποτα-κάνοντας απλώς ένα ντουζάκι!






Ξεκινάω με τα λατρεμένα Le Petit Marseillais! Από τότε που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, έχω δοκιμάσει τα περισσότερα και πάντα ένα από αυτά βρίσκεται στο μπάνιο μου! Αυτή την περίοδο, λατρεύω αυτό με τα άνθη πορτοκαλιάς, το οποίο τελείωσε και η μητέρα μου πέταξε πριν προλάβω να σας το δείξω (μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) και αυτό με το ροδάκινο, που φέρνει το καλοκαίρι στο μπάνιο σας!









Η εταιρία Παπουτσάνης, στη σειρά Aromatics, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ωραία αρώματα σε αφρόλουτρο κατά την άποψή μου! Cinnabar:Τριαντάφυλλο και καρύδα, δημιουργούν ένα ανέλπιστα μοναδικό άρωμα, που δεν είναι ούτε πολύ γλυκό, ούτε πολύ δροσερό-απλά τέλειο! Επίσης, το Spicecake, μυρίζει χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά, και το Χειμώνα είμαι σίγουρη ότι θα το κατευχαριστηθώ! Να σημειώσω ότι σε super-market και Hondos Center, βρίσκετε πολλά αφρόλουτρα της σειράς Aromatics 1+1 δώρο, με αποτέλεσμα, να πληρώνετε γύρω στα 5 €, για 1 λίτρο αφρόλουτρου, που μυρίζει και υπέροχα!











Το αφρόλουτρο πραλίνα της Natural Care Πραλίνα, μυρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέει το όνομά του: Πραλίνα, αλλά πραγματική πραλίνα, όχι κάπως σαν... Η μαμά μου, κάθε φορά που βγαίνω από το μπάνιο, μου λέει ότι ο χώρος μυρίζει σαν ζαχαροπλαστείο! Όπου το πετύχετε, αγοράστε το με κλειστά τα μάτια! Χρειάζεται πυγμή για να μην το φάτε, ενώ στη συσκευασία, έχει και ένα σηματάκι που διευκρινίζει ότι δεν πίνεται!














Τα αφρόλουτρα της Apivita, είναι επίσης σταθερές αξίες για το μπάνιο μου... Το body euphoria, με γιασεμί και λευκό τσάι, μυρίζει υπέροχα και περιέχει 86% φυσικά συστατικά! Δοκιμάστε επίσης και το body lotion, αλλά και τα άλατα μπάνιου από αυτήν τη σειρά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;












Όσες αγαπάτε τη μαστίχα, θα αγαπήσετε το αφρόλουτρο με
μαστιχέλαιο και αλόη, που μυρίζει ακριβώς σαν μαστίχα! Τρέλα!










Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις για αφρόλουτρα! Σε επόμενο ποστ θα σας μιλήσω για body lotion, που κάνουν τους πάντες να ρωτάνε τι φοράτε!

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας μυρωδάτες προτάσεις!
Read More

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Review: Effaclar Mat by La Roche Posay

Καλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την ενυδατικη κρέμα Effaclar Mat από την La Roche posay, για την οποία ενδιαφερθήκατε πολλές από εσάς όταν πόσταρα μια φωτογραφία της στο Facebook...

Tην χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν ένα μήνα και voila οι εντυπώσεις μου!

Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα (κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα, όπως και όλα τα προϊόντα της La Roche Posay) που υπόσχεται ότι περιορίζει την λιπαρότητα και μικραίνει τους διεσταλμένους πόρους- ό,τι ζητάω δηλαδή από μια κρέμα...

Αυτό που λατρεύω σε αυτή την κρέμα, είναι η βελούδινη υφή της! Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό, σαν βελούδο, χωρίς όμως να αφήνει καμία αίσθηση σιλικόνης ή  λιπαρότητας.

Αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ, ειδικά αν (σαν εμένα) δεν φοράτε primer, αφού αισθάνεστε το εκάστοτε foundation ή bb cream να γλιστράει στο δέρμα σας...

Αφήνει ματ αποτέλεσμα, ενώ δεν βλέπω λιπαρότητα για τουλάχιστον 4-5 ώρες.

Ως προς τους διεσταλμένους πόρους, μπορώ να πω ότι βλέπω μια μικρούλα διαφορά, αλλά δεν μπορώ να μαι και σίγουρη... Θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα επανέλθω με update!

Σε ηλεκτρονικά φαρμακεία, θα την βρείτε γύρω στα 12 €, τιμή που εγώ θεωρώ άκρως λογική για την ποιότητά της!

Την έχετε δοκιμάσει;
Έχετε κάποια αντίστοιχη κρέμα να μου προτείνετε;
Read More

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αγαπημένα Μαΐου- Ιουνίου!

Καλημέρα όμορφες!

Πέρασε και ο Ιούνιος και ούτε που το καταλάβαμε... Τον Μάιο, δεν είχα κάνει αντίστοιχο ποστ, οπότε σήμερα θα σας δείξω τα αγαπημένα και των δύο μηνών μαζεμένα!



Ας ξεκινήσουμε, γιατί έχω μπόλικα!

-Περιποίηση μαλλιών:

Το σαμπουάν Hair Repair της Gliss με υγρή κερατίνη, με άφησε κατευχαριστημένη: Κάνει πλούσιο αφρό, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα.
Επίσης, λάτρεψα το Colour Protect της Kyana, από το αποίο μέσα σε 1 μήνα σχεδόν, έχω χρησιμοποιήσει ήδη το μισό! Το ψέκαζα σε υγρά μαλλιά, μετά από κάθε λούσιμο και τα μαλλιά μου ήταν σαν να τους έβαζα λαδάκι... Επίσης, θεωρώ ότι χάρη σ' αυτό έχω καταφέρει να διατηρήσω τόσον καιρό τα αποτελέσματα της μάσκας χρώματος!
Το Dry Shampoo Girz Only, με έχει σώσει, αφού κάνει τα μαλλιά μου να δείχνουν φρεσκολουσμένα και χωρίς ίχνος λίπαρότητας, ακόμα και 2 μέρες μετά το λούσιμο! Στα συν, το ότι μυρίζει υπέροχα!







-Περιποίηση προσώπου:


Για το Eyelash and Eyebrow Treatment της Foltene σας μίλησα σε προηγούμενο ποστ, και πό τις φωτογραφίες και μόνο, καταλαβαίνετε γιατί το χρησιμοποιώ ευλαβικά!
Τον Ιούνιο, άλλαξα την ενυδατική του προσώπου μου και ξεκίνησα να ζρησιμοποιώ την Effaclar Mat της La Roche Posay... Tην έχω κατευχαριστηθεί και το επόμενο ποστ, θα είναι ένα αναλυτικό review, καθώς πολλές δείξατε ενδιαφέρον για αυτήν την κρέμα!
Τέλος, από την Fresh Line, ερωτεύτηκα το Lip Therapy Milk&Chocolate, το οποίο μυρίζει ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Ενυδατώνει υπέροχα, δεν το αισθάνεστε στα χείλη, ενώ το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι έρχεται σε βαζάκι και πάλι πρέπει να βάζουμε μέσα το δαχτυλάκι για να το χρησιμοποιήσουμε! Όσες δεν το έχετε μυρίσει, να το κάνετε με την  πρώτη ευκαιρία!




-Περιποίηση σώματος:





Τον τελευταίο μήνα, χρησιμοποίησα πάρα πολύ το Body Oil της Burberry Body! Έχει την μυρωδιά της αντίστοιχης κολώνιας, ενώ ενυδατώνει τέλεια το δέρμα! Το άρωμα δε, διαρκεί για ώρες!
Το Vineyard Peach Body Butter των TBS, είναι σταθερή αξία για το καλοκαίρι: μεθυστικό άρωμα φρεσκοκομμένων ροδάκινων... ΕΡΩΤΑΣ!
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το  body lotion  σταφύλι από την Fresh Line: ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα, άκρως καλοκαιρινό, που διαρκεί και κάνει τους γύρω σας, να αναρωτιούνται τι μυρίζει τόσο τέλεια!










-Περιποίηση νυχιών:

Πρέπει να μαι η τελευταία blogger που επιτέλους χρησιμοποίησε και λάτρεψε τις γυάλινες λίμες! Η συγκεκριμένη από την εταιρία Mont Bleu, πέραν του ότι είναι πανέμορφη και απίστευτα σικ, διακοσμημένη με Swarowski, είναι απίστευτα αποτελεσματική, ενώ πλέον παρατηρώ ότι τα νύχια μου ξεφλουδίζουν πολύ λιγότερο!
Ένα λαμπερό φούξια (Μaybelline ColorShow 83 Pink Bikini), ένα κοραλλί (Μaybelline Mini Colorama 110 Urban Coral) και ένα παστέλ mint green (L' Oreal Color Riche 602) ήταν τα βερνίκια που χρησιμοποίησα περισσότερο...
Τέλος, η αφαίρεση του μανό, είναι πλέον παιχνιδάκι με το Express Remover της Maybelline!

-Mακιγιάζ:

Γενικά, το καλοκαίρι προτιμώ πιο ανάλαφρο μακιγιάζ με πολύ χρώμα... Για βάση χρησιμοποιώ την L' Oreal Nude Magique CC cream στην μωβ απόχρωση (δίνει μια υπέροχη ομοιομορφία και είναι πολύ πιο ανοιχτή από την πράσινη) σε συνδυασμό με την bb cream της Garnier, για έξτρα κάλυψη και ματ αποτέλεσμα! Η bb cream για τα μάτια, έχει αντικαταστήσει πλέον το concealer μου, και  μου προσφέρει μέτρια κάλυψη και πολύ φυσικό αποτέλεσμα!
Για ρουζ, χρησιμοποίησα πολύ, το Erre Due Cheek2Cheek 02, ένα πολύ γλυκό απαλό ροζ-ροδακινί!
Στα μάτια, το Liquid Eyeliner των H&M με έβγαλε ασπροπρόσωπη, ενώ η μάσκαρα They're Real της Benefit, έκανε τις βλεφαρίδες μου να μοιάζουν σαν ψεύτικες! Για έξτρα χρώμα, χρησιμοποίησα την παλέτα Poptastic της MUA!
Τέλος, στα χείλη, δεν μπορώ να σταματήσω να φοράω το Shocking Coral 910 από τα Color Sensational της Maybelline, που παρά την ονομασία του είναι ένα απίστευτα φωτεινό φούξια! Για κάτι πιο καθημερινό, χρησιμοποίησα το Μatte Lipstick Νο 16 από την Seventeen!

Aυτά τα (όχι και τόσο) ολίγα όμορφες! Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τεράστιο ποστ!

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά και τα δικά σας αγαπημένα του προηγούμενου μήνα!
Read More

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα και ειδικά εργαλεία; Oh yeah!

Hello girls!

Τι μου κάνετεεεεε; Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας έναν τρόπο που ανακάλυψα πρόσφατα, για το πώς να κάνουμε τα μαλλιά μας μπούκλες χωρίς θερμότητα, χωρίς ειδικά εργαλεία, πολύ απλά και πανεύκολα!

Τον τρόπο αυτόν τον είδα σε μια γλυκήτατη ελληνίδα youtuber, την princessepenny, και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύκολο ήταν, αλλά και από το αποτέλεσμα! Θα σας βάλω από κάτω το βιντεάκι της, γιατί δείχνει την διαδικασία πολύ ξεκάθαρα, ενώ στο τέλος δείχνει και το αποτέλεσμα!

Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή: Χρειάζεστε μόνο μια λεπτή κορδέλα για τα μαλλιά! Εγώ χρησιμοποίησα μια που είχα αγοράσει από τα καταστήματα Bershka, αλλά οποιαδήποτε απλή, λεπτή κορδέλα, κάνει μαι χαρά (η συγκεκριμένη λεπταίνει, όσο πάει προς το πίσω μέρος)!


Εφαρμόζετε την τεχνική που θα δείτε στο βιντεάκι σε σχεδόν στεγνά μαλλιά, ενώ αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο προϊόν styling, ειδικό για μπούκλες! Κοιμάστε, και το πρωί ξυπνάτε με τέλειες, καλοσχηματισμένες μπούκλες, χωρίς θερμότηταν (εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου πιστολάκι) και χωρίς κόπο!


Δεν δυσκολεύει καθόλου τον ύπνο σας, δεν το αισθάνεστε, ενώ είναι και πολύ ευπαρουσίαστο (σε αντίθεση πχ: με τα rolley) !

Νομίζω ότι τώρα το καλοκαίρι, θα τα κάνω μόνιμα έτσι τα μαλλιά μου, καθώς το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ, δεν με κουράζει και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά μου! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να "ανοίξετε" τις μπούκλες το επόμενο πρωί, και είστε έτοιμες!


Απολαύστε το βιντεάκι και περιμένω εντυπώσεις!



Read More

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Foltene Eyelash and Eyebrow Treatment: A must-buy!

Kαλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προίόν που χρησιμοποιώ ανελλιπώς και ευλαβικά τον τελευταίο μήνα: το Foltene Eyelash and Eyebrow Treatment!


Eίχα διαβάσει τα καλύτερα για αυτό, και πραγματικά ανυπομονούσα να το δοκιμάσω! Έτσι λοιπόν, όταν μου το έστειλε η Foltene, αποφάσισα ότι θα το δοκιμάσω σωστά: Θα το βάζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, πρωί και βράδυ ώστε να μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη, αφού αλλιώς δεν θα έβλεπα αποτελέσματα...

Όπως και έπραξα! Και γύρω στον ενάμιση μήνα μετά την πρώτη εφαρμογή, voila οι εντυπώσεις μου!

Ένα πράγμα μόνο θα πω: ΔΟΥΛΕΥΕΙ.-

Είναι κατάλληλο για φρύδια και βλεφαρίδες (το βουρτσάκι με τις δύο διαφορετικές πλευρές βοηθάει στο να εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή το προϊόν με την κατάλληλη πλευρά), αλλά εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω μόνο στις βλεφαρίδες μου, που είναι και το κόλλημά μου!


Γενικώς οι βλεφαρίδες μου είναι σχετικά μικρές και λεπτές και γι΄αυτό αγαπώ τόσο πολύ τη μάσκαρα: δίνει στο βλέμμα μου, την ένταση που του λείπει!

Μετά από ένα μήνα + εφαρμογής του Foltene, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι βλεφαρίδες μου είναι πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο έντονες... Δεν εννοώ φυσικά ότι είναι πλέον σαν να φοράω μάσκαρα, όπως η διαφορά είναι εμφανής!



Το μόνο περίεργο είναι ότι δεν βλέπω βελτίωση ως προς τον αριθμό των βλεφαρίδων που πέφτουν, πράγμα όμως που δεν με ενοχλεί, γιατί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Πιστεύω ότι πευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα και να βελτιώσουν την οπτική εικόνα των βλεφαρίδων και των φρυδιών τους, και όχι σε άτομα που θέλουν να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες τους!

Για μένα, είναι ένα καταπληκτικό προϊόν, που πραγματικά κάνει αυτό που υπόσχεται! Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, για ένα εξάμηνο, και είμαι περίεργη να δω αν θα βελτιώσει τις βλεφαρίδες μου ακόμα περισσότερο!

H τιμή του; Με λίγη έρευνα σε ηλεκτρονικά φαρμακεία, γύρω στα 14 €! Η ποσότητά του είναι 10 ml, όσο δηλαδή μιας μάσκαρα, και έτσι φαντάζομαι ότι θα μου κρατήσει γύρω στους 3 μήνες...

To έχετε δοκιμάσει;
Πώς σας φαίνεται;
Read More

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ti αγόρασα από το bazaar των Sephora!

Kαλημέρα όμορφες και καλό μήνα!

Στο σημερινό ποστ, θα σας δείξω κάποια high-end προϊόντα που αγόρασα πρόσφατα στο bazaar των Sephora και πραγματικά είμαι κατενθουσιασμένη!


Λίγα λόγια για το bazaar: Καθόλου αναμονή και ταλαιπωρία, βρήκα όμως ότι δεν είχε και τόσο μεγάλη ποικιλία... Επίσης τα περισσότερα πράγματα ήταν σε κάπως κακή κατάσταση, ενώ κάποια ήταν ανοιγμένα και χρησιμοποιημένα... Σε γενικές γραμμές όμως, με λίγη καλή θέληση κα προσοχή, μπορούσες να βρεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!

 Σε κάθε περίπτωση, ήμουν πολύ τυχερή: κατάφερα να βρω 3 πραγματάκια YSL που τα είχα σταμπάρει εδώ και καιρό, αλλά οι τιμές τους με έκαναν να διστάζω, μια κολώνια Benefit και ένα δωράκι για την μητέρα μου!

Εγώ πήρα τα εξής:








Ένα άρωμα από την Benefit, στην πιο cute συσκευασία! Μυρίζει καταπληκτικά, και είναι πανέμορφο! Η τιμή του; Μόλις 10 €!









Από τα πασίγνωστα Vernis a levres, υπήρχε μόνο η απόχρωση Orange Fusion 21. Δεν ήταν το Νο 1 χρώμα στη wishlist μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα το καλοκαίρι θα το κατευχαριστηθώ!

Ο YSL έχει βγάλει εδώ και καιρό μια σειρά από cream blushes τα οποία έχουν καταπληκτική υφή και τα πιο απίστευτα χρώματα... Εδώ και καιρό είχα βάλει στο μάτι το No 5, ένα απίστευτα φωτεινό- σχεδόν neon φούξια, και ήμουν απίστευτα τυχερή γιατί το βρήκα στο bazaar! To λατρεύω!

Τέλος, πήρα μια πενταπλή παλέτα σκιών με άκρως καλοκαιρινά και ευκολοφόρετα χρώματα!





Και φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην πάρω ένα δωράκι για την μητέρα μου! Η συγκεκριμένη σειρά κραγιόν από την Guerlain, έχει την πιο σικ και πρακτική συσκευασία, με ενσωματωμένο καθρεφτάκι! Της πήρα το χρώμα Β02 Βarbara, καθώς ήταν το μόνο χωρίς shimmer!


Kαι πάμε τώρα στο καλύτερο! Το καθένα από αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ, κόστιζε μόνο 10 €! Για 4 δηλαδή high end προϊόντα, πλήρωσα, μόλις 40 €, ποσό που δεν θα μου έφτανε να πάρω ούτε καν το κραγιόν της Guerlain (κανονικά κοστίζει γύρω στα 43 €).

Θεωρώ ότι το bazaar αυτό (αλλά και γενικά, όλα τα αντίστοιχα bazaars), aξίζουν για αγορές high end προϊόντων, που διαφορετικά έχουν απλησίαστες τιμές... Είχε και κάποια προϊόντα Sephora και Priorities, αλλά η μονή σκιά κόστιζε 5 €, και εγώ πήρα την πενταπλή YSL με 10 €!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Επισκεφτήκατε το bazaar;
Read More

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πώς άλλαξα το χρώμα των μαλλιών μου κάνοντας μια μάσκα!! (+ Update σχεδόν ένα μήνα μετά!)

Hello dolls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ καινοτόμο προϊόν που πραγματικά αξίζει να του αφιερώσετε 2 λεπτά για να διαβάσετε το ποστ!

(Μικρή εισαγωγή για το backround του project- αν βαριέστε παραλείψτε την και βουτήξτε στο ζουμί!)

Γενικώς μου αρέσουν οι αλλαγές. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ, τα ρούχα, τα μαλλιά μου.

Είμαι όμως και φοβητσιάρα! Αν δεν μου αρέσει η αλλαγή; Αν δεν μου πάει; Αν είμαι σαν κλόουν;

Και στα μεν ρούχα και μακιγιάζ, απλώς βγάζεις κάτι, αφαιρείς κάτι, προσθέτεις κάτι αλλο, και problem solved!

Tι γίνεται όμως με τα μαλλιά;

Πώς μακραίνεις τα μαλλάκια σου, όταν ο κομμωτής στα κόβει 3 δάχτυλα κάθετα και το κούρεμα δεν σου παέι καθόλου;
Πώς διορθώνεις το χρώμα, που ναι μεν εσύ  ήθελες το ξανθό το σχεδόν λευκό, που είδες στην φίλη σου, αλλά εσένα δεν σου ταιριάζει με τίποτα; Και έχεις καταστρέψει και το μαλλί με ντεκαπάζ και φαίνεσαι και χάλια!

Για το πρώτο πρόβλημα, δεν έχω (ακόμα) τη λύση...

Για το δεύτερο όμως ναι!

Και πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η επιδερμίδα μου είναι λευκή, εχω πράσινα μάτια και ανοιχτά καστανά μαλλιά. Εδώ και 2-3 χρόνια, μου χε μπει η ιδέα να γίνω κοκκινομάλλα! Όμως πάντα κάτι με σταματούσε... Θες που μου αρέσει το φυσικό μου χρώμα; Θες που όλοι λένε πόσο δύσκολη είναι η συντήρηση του κόκκινου μαλλιού; Θες που δεν ήθελα να καταστρέψω την (ήδη) πολύ λεπτή μου τρίχα;


Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και έμαθα για μια μάσκα μαλλιών, από αυτές που όλες έχουμε δοκιμάσει καμιά 10αριά, με την οποία λέει μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου προσωρινά και χωρίς μάλιστα να το καταστρέψεις καθόλου!

Άρχισα να το ψάχνω, να στέλνω mail, να ενημερώνομαι (πόσο, πώς, πού κλπ) και την πήρα την απόφαση!

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελα και πολλά για να πειστώ, καθώς ένιωσα ότι η μάσκα αυτή ήρθε για να λύσει τον γόρδιο δεσμό μου!

Το όνομα αυτής; "Mod's Masque Couleur"!

Πάμε να δούμε την δικιά μου εμπειρία!

Έφτασα λοιπόν, χτες το μεσημεράκι στο κομμωτήριο Mod's Hair στην Αγίου Μελετίου, όπου πραγματικά είναι ένας χώρος που προσφέρει χαλάρωση και την αίσθηση του pampering, κάτι που μου άρεσε πολύ!

Γνώρισα την υπέροχη colorist Μαρία, και αφού της είπα ότι θέλω να γίνω κοκκινομάλλα- αλλά δεν θέλω και το κόκκινο της σημαίας του Ολυμπιακού- αποφάσισε να μου αναμείξει και λίγο καφέ με το κόκκινο...



Με έλουσε (απίστευτα χαλαρωτικό μασάζ) και μετά κατευθείαν, εφάρμοσε την μάσκα στα μαλλιά μου. Περίμενα 15 λεπτάκια, τα ξέπλυνε με κρύο μερό και voila! Ήμουν πλέον κοκκινομάλλα! Τόσο απλά!

Τι το τόσο ξεχωριστό με αυτόν τον τρόπο βαφής;

1.Η μάσκα αυτή είναι κατ' ουσίαν μια θεραπεία για τα μαλλιά, με αποτέλεσμα, μετά να είναι απίστευτα απαλά και μυρωδάτα (αν και κατά τη διάρκεια εφαρμογής της η μάσκα δεν μυρίζει τόσο ωράια όσο στο τέλος).  Όχι μόνο λοιπόν, δεν βλάπτει τα μαλλιά, αλλά τα περιποιείται κιόλας!

2.Το χρώμα θα διαρκέσει 5 λουσίματα και θα φεύγει ομοιόμορφα! Αν πάλι σας αρέσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να προμηθευτείτε το σωληνάριο για το σπίτι σας και να την περνάτε σύμφωνα μς τις οδηγίες που θα σας δώσουν, για παράταση του χρόνου ζωής του χρώματος (εγώ αυτό θα κάνω, γιατί το χρώμα που βγήκε ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!)

3. Ακόμα και αν δεν θέλετε να αλλάξετε  χρώμα, μπορείτε να πάρετε το αντίστοιχο χρώμα που έχετε αυτή τη στιγμή στα μαλλιά σας και να τους δώσει λάμψη και περισσότερη ένταση  ανάμεσα στις βαφές! Πολύ χρήσιμο για ξανθιές που δεν θέλουν αν βλέπουν το άτιμο το ξανθό να κιτρινίζει: έχουν μια απόχρωση, η οποία κάνει το ξανθό πιο λευκό και αφαιρεί την κιτρινίλα!

4. Είναι πολύ οικονομικό! Κανονικά, η διαδικασία κοστίζει 25 € μαζί με το χτένισμα (τιμή που προσωπικά βρίσκω πολύ λογική)... ΌΜΩΣ! Μέχρι τέλη Ιουνίου, μπορείτε να πληρώσετε ΜΟΝΟ 15 € (όσο δηλαδή ένα απλό χτένισμα σε ένα συνοικιακό κομμωτήριο), μέσω της προσφοράς του Beautyblog Club! Δηλαδή κάνετε ένα χτενισματάκι και ανανεώνετε ή και αλλάζετε το χρώμα σας!

5.Το χρώμα που θα βγεί, να ξέρετε ότι εξαρτάται και από το τι χρώμα έχουν  ήδη τα μαλλιά σας, οπότε σε συνεργασία με την colorist, θα βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό μασκών για εσάς (π.χ: εμένα θα παρατηρήσετε ότι οι άκρες είναι πιο ανοιχτές. Αυτό συμβαίνει διότι είχα κάνει balayage- κάτι σαν ombre- και οι άκρες ήταν ξανθές!)



Όπως βλέπετε είμαι ενθουσιασμένη και πραγματικά θεωρώ ότι είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε και κάτι καινούριο ή και να ανανεώσουμε το χρώμα που ήδη έχουμε στα μαλλιά μας! Εγώ το κόκκινο το λάτρεψα!

Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δω πώς θα φεύγει!

 Περιμένω τα σχόλιά σας όμορφες! Πείτε μου πώς σας φαίνονται τα μαλλιά μου και γενικότερα πώς σας φαίνεται σαν ιδέα η masque couleur!


*Eυχαριστώ πολύ τα κομμωτήρια Mod's (Αγίου Μελετίου 72, Aθήνα), που μου πρόσφεραν τη δυνατότητα να δοκιμάσω και να αγαπήσω την Masque Couleur!



UPDATE: 

Hello girls! Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και σκέφτηκα να σας κάνω ένα γρήγορο update, για το πώς εξελίχθηκε το χρώμα των μαλλιών μου!

Λοιπόν, να σας πω, ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και λούζομαι περίπου κάθε τρεις μέρες, οπότε μιλάμε για περίπου 8-9 λουσίματα...

Εκεί που το χρώμα των μαλλιών μου ήταν το φυσικό τους, το χρώμα έχει φύγει πλήρως, από το 6ο κιόλας λούσιμο... Στα σημεία όμως που τα είχα βάψει, το χρώμα έχει εξασθενήσει πάρα πολύ, αλλά δνε μπορώ να πω ότι εξαφανίστηκε κιόλας! Πλέον έχει γίνει ένα υπέροχο χάλκινο, το οποίο και λατρεύω! Πάντως, σε 5 λουσίματα, σίγουρα δεν έφυγε όλο το χρώμα! 

Voila και μερικές φωτογραφίες για να κρίνετε μόνες σας!


  
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena