Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

"What's in my shower" Tag!

Hello girls!

To σημερινό ποστ είναι ένα tag, στο οποίο με "προσκάλεσε" η αγαπημένη beauty and the food beast, και φυσικά δεν μπορούσα να μην το κάνω! Πρόκειται για ένα μικρό κρυφοκοίταγμα στο μπάνιο μου, και ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και να πάρετε μερικές ιδέες!


Ποτέ δεν έχω μόνο ένα αφρόλουτρο στην μπανιέρα μου! Μου αρέσει να τα εναλλάζω ανάλογα με την διάθεσή μου! Έτσι αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ δύο από την σειρά Aromatics της εταιρίας Παπουτσάνης: Cotton Blossom και Musk! Λατρεύω το άρωμα και των δύο, με το πρώτο να είναι κάπως πιο ανάλαφρο και δροσερό, ενώ το δεύτερο πιο αισθησιακό! Ένα ακόμα αγαπημένο αφρόλουτρο, μυρίζει κολασμένα πραλίνα-κυριολεκτικά σαν γλυκό! Αν το πετύχετε πουθενά, αρπάξτε το, και ενημερώστε και εμένα γιατί είναι το τελευταίο μου μπουκάλι και δεν το χω ξαναβρεί! To planet spa από την Avon είναι ένα άκρως περίεργο αφρόλουτρο! Είναι μαύρο (!), υποστηρίζει ότι καθαρίζει σε βάθος το δέρμα- λίγο σαν scrub- ενώ αφήνει μια αίσθηση απίστευτης καθαριότητας! Τέλος,το αφρόλουτρο Energy της Apivita, έχει μια φοβερά δροσερή μυρωδιά πορτοκαλιού, που με ξυπνάει, και είναι ιδανικό για τα πρωινά μου ντουζ!







Το αγαπημένο μου scrub σώματος, είναι ένα DIY scrub που έφτιαξα με τα χεράκια μου, χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο, ζάχαρη και κακάο. Μυρίζει υπέροχα, κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό και κοστίζει σχεδόν τίποτα! Το έχω αποθηκεύσει σε ένα άδειο δοχείο από μια κρέμα σώματος και έκτοτε δεν ξαναγόρασα scrub σώματος. Μετά την απολέπιση, επιβάλλεται βαθειά ενυδάτωση και έτσι έχω πάντα στην μπανιέρα μου ένα λαδάκι σώματος, το οποίο το εφαρμόζω σε βρεγμένη επιδερμίδα για να σφραγίσει την υγρασία. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ ένα της Dalon, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, απλό, αποτελεσματικό και οικονομικό! Μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώ και την μάσκα με άργιλο στο ντεκολτέ, όπου βγάζω μερικά σπυράκια πού και πού, ενώ δεν λείπει από την μπανιέρα μου και η ελαφρόπετρά μου! Tέλος, το λατρεμένο Daily Care της Apivita, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής! Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και αυτό είναι το τρίτο μου μπουκάλι, και μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί αφήνει μια ελαφριά αίσθηση δροσιάς!






Από σαμπουάν, χρησιμοποιώ το "Απαλότητα Κερατίνης" της Elvive, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη, αφού έχει τέλειο άρωμα, κάνει πλούσιο αφρό και αισθάνομαι ότι καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά μου, χωρίς όμως να τα αφυδατώνει! Εναλλακτικά, χρησιμοποιώ το σαμπουάν με μέλι της Le Petit Marseillais ή το BC της Schwarzkopf, τα οποία προσφέρουν μια έξτρα θρέψη στα μαλλιά μου όταν αυτά την χρειάζονται... Η μαμά μου χρησιμοποιεί το σαμπουάν της Le Petit Marseillais για βαμμένα μαλλιά και δεν το αλλάζει με τίποτα!









 Και φυσικά δεν παραλείπω να χρησιμοποιώ και τις αγαπημένες μου μάσκες, εναλλάξ για να μην συνηθίζουν τα μαλλιά: Η μάσκα Mythic Oil είναι απλά εξαιρετική! Μπορεί να μην μου άρεσε το σαμπουάν, αλλά η μάσκα πραγματικά αξίζει τα λεφτά της... Κάνει θαύματα για τα αφυδατωμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά, μυρίζει υπέροχα και κρατάει αιώνες γιατί είναι πολύ συμπυκνωμένη! Πρόσφατα, άρχισα να χρησιμοποιώ και την μάσκα της σειράς Νέκταρ από την Fresh Line, για την οποία είχα ακούσει τα καλύτερα, και η φήμη της διακαιώθηκε! Υπέροχη μάσκα, την οποία αγάπησε και η μαμά μου με τα βαμμένα (και πιο ταλιαπωρημένα) μαλλιά, ενώ αγαπάει πολύ κια αυτήν της Apivita για βαμμένα μαλλιά! Για το παιδικό conditioner της Apivita, το οποίο χρησιμοποιείται σαν μάσκα, σας έχω ξαναμιλήσει... Απίστευτα απαλά μαλλιά, φοβερά ενυδατωμένα και ανάλφρα- έρωτας! Τέλος, η μάσκα μαλλιών Deep Repair Masque της Macadamia, όπως σας έχω ξαναπεί εδώ, είναι ένα μoναδικό προϊόν περιποίησης μαλλιών, το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα για βαθιά αναδόμηση των μαλλιών μια φορά την εβδομάδα...

Αυτά τα ολίγα από εμένα! Σας κάνω όλες Tag και θα χαρώ πολύ να δω τι έχετε εσείς στην μπανιέρα ή το ντουζ σας! Επίσης, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα, πείτε μου και την δική σας άποψη, ενώ φυσικά λατρεύω και τις προτάσεις σας!

Read More

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Secret Sharing Sunday!

Hello girls!

H μέρα σήμερα είναι άκρως χειμωνιάτικη! Βρέχει από το πρωί και είναι η ιδανική ευκαιρία να χουχουλιάσετε στο σπιτάκι σας αγκαλιά με κουβερτούλα, ζεστο τσαγάκι και το αγαπημένο σας βιβλίο!

Το σημερινό μυστικό ομορφιάς που μοιραζόμαστε, κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη και μας βοηθάει να αποκτήσουμε απαλές φτέρνες χωρίς καθόλου κόπο!



Όπως ξέρετε, ένα από τα βασικά βήματα για να έχετε απαλές και περιποιημένες φτέρνες, ειδικά τώρα τον χειμώνα, είναι η απολέπιση... Το δέρμα στις πατούσες τείνει να αποκτά σκληρύνσεις και έτσι πρέπει να κάνουμε συχνά απολέπιση για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Όμως το τρίψιμο με ελαφρόπετρα αποτελεί μια διαδικασία κάπως χρονοβόρα, αφού πρέπει πρώτα να κάνουμε ποδόλουτρο και να μουλιάσουμε τα πόδια μας σε ζεστό νερό για περίπου 10'...

Η λύση είναι απλή: βάλτε την ελαφρόπετρα στην μπανιέρα σας! Στο τέλος του ντουζ σας,  τα πέλματά σας έχουν ήδη μαλακώσει, αφού βρίσκονται μονίμως μέσα στο νερό... Εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό και χρησιμοποιείστε την ελαφρόπετρα σε βρεγμένο δέρμα, πριν βγείτε από την μπανιέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα! Μετά βέβαια μην παραλείψετε να απλώσετε μια καλή ενυδατική κρέμα και σύντομα θα δείτε τα πόδια σας να μεταμορφώνονται!

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το μυστικό χρήσιμο και να έχετε μια υπέροχη χουχουλιάρικη Κυριακή, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα!
Read More

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

So much more than just a store!

Καλησπέρα όμορφες!

Σήμερα νιώθω λίγο σαν περήφανη μαμά... Πριν πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσω το blogging- και πριν καν μάθω την ύπαρξη των blogs- ξεκίνησα να χρησιμοποιώ φανατικά τα προϊόντα της Apivita, την τότε σειρά propoline. Κάμποσα χρόνια μετά, η εταιρία αυτή την οποία πραγματικά πιστεύω και εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, ανοίγει μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας και αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πρωτοπόρα!

Και μπορεί να σκέφτεστε ότι είμαι λίγο υπερβολική, αλλά σας διαβεβαιώ ότι κάνετε λάθος, και μια μικρή επίσκεψη και περιήγηση στους 5 ορόφους του Αpivita Concept Store, θα σας πείσει!

Και μέχρι να το επισκεφτείτε, ελάτε να κάνουμε μαζί μια διαδικτυακή mini ξενάγηση!

Στον ισόγειο μπορείτε να αγοράσετε όποιο προϊόν περιποίησης Apivita θέλετε, να τα δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Ο χώρος
 είναι διαμορφωμένος σαν παλιά εσωτερική αυλή και στο κέντρο υπάρχει μια ελιά... Γύρω από αυτήν αναπτύσσεται ένα ξύλινο τραπέζι που παραπέμπει στην ελληνική φιλοξενεία!






















 Στον πρώτο όροφο, μπορείτε να απολαύσετε ένα χυμό ή ένα τσάι και κάποιο υγιεινό σνακ, και να αγοράσετε ένα από τα ροφήματα ή το μέλι της Apivita! Επίσης, με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά, ειδικά για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας, με διάφορα εθαίρια έλαια που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν!


























\

















Στον δεύτερο όροφο, είναι η αίθουσα προβολών, όπου θα γίνονται σεμινάρια και παρουσιάσεις, αλλά και διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής ή φωτογραφίας (και δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έπιασα την πάρλα και το φαΐ και ξέχασα να την φωτογραφήσω)!

Στον τρίτο όροφο οι ειδικοί θα περιποιηθούν τα μαλλιά σας, θα διαλέξετε μαζί το κατάλληλο χρώμα βαφής αν θέλετε μια αλλαγή και φυσικά την κατάλληλη περιποίηση! Και δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι άντρες, αφού υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ανδρική περιποίηση! Να μην παραλείψετε να τσεκάρετε και το μικρό κηπάκι με ελληνικά βότανα στο μπαλκόνι!


































Τέλος, στον τέταρτο όροφο υπάρχει το spa... Mια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα, υπέροχα αρωματισμένη, με χαμηλό φωτισμό, που σας εγγυάται μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Δεν θα αργήσω να το επισκεφτώ μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά και σίγουρα θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου!






















Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με το πόσο εξαιρετική δουλειά έχει γίνει σ' αυτό το μαγαζί, που σφύζει από ελληνικότητα και πρεσβεύσει πλήρως τις αρχές της Apivita! Σας συνηστώ ανεπιφύλακτα μια βόλτα σ' αυτό το στολίδι της Σόλωνος ( και όσες συχνάζουν εκεί, ξέρουν την καταθλιπτική εικόνα που επικρατεί πλέον)...

Για μένα, η Apivita τα κατάφερε ακόμα μια φορά και κέρδισε το στοίχημα, ξεπερνώντας τον εαυτό της! Ανυπομονώ να δω την συνέχεια...
Read More

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Bee Beautiful!

Η επιστροφή στην φύση είναι τάση. Άνθρωποι εγκαταλείπουν τις πολύβουες πόλεις και τους εξοντωτικούς ρυθμούς και επιστρέφουν στα χωριά και την εξοχή για να ζήσουν μια ζωή πιο "φυσική".

 Και φυσικά η τάση αυτή δεν θα μπορούσε να μην επεκταθεί και στον χώρο της ομορφιάς! Όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφονται σε φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική φύση, τα οποία και ενσωματώνουν σε προϊόντα περιποίησης.

 Δια τί να το κρύψωμεν άλλωστε; Οι "παλιές" ξέρανε να φροντίζουν αποτελεσματικά το πρόσωπο και το σώμα τους χρησιμοποιώντας όσα βρίσκανε  στην φύση: το λάδι, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το μέλι...

Οι μέλισσες, μας χαρίζουν δύο πολύτιμα συστατικά, τα οποία ενσωματώνονται σε προϊόντα περιποίησης και κάνουν θαύματα για το δέρμα μας: το μελι και την πρόπολη... Για τέτοια προίόντα θα σας μιλήσω σήμερα, και στο τέλος θα σας δώσω και μια συνταγή για μασκούλα DIY με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας και βασικό συστατικό- τι άλλο; - το μέλι!







Το μέλι, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τις μαλακτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες... Το body butter των The Body Shop, από την σειρά Honeymania, είναι ένα βούτυρο σώματος που μυρίζει λουλούδια και μέλι! Δεν μπορώ να σας περιγράψω  ακριβώς την μυρωδιά- θα πρέπει να το μυρίσετε μόνες σας- αλλά θα σας πω ότι έχει ένα διακριτικό άρωμα και φοβερή ενυδάτωση. Ιδανικό για τον χειμώνα, θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, διακριτικά αρωματισμένο και ενυδατωμένο, όχι όμως και λιπαρό!





Το lip balm Organic Honey Beeswax από την σειρά Sierra Bees, ήταν δώρο με μια αγορά από το iHerb (περισσότερες πληροφορίες εδώ), και πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα lip balms που έχω δοκιμάσει EVER! Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι και οργανικά! Άκρως ενυδατικό, έχει γίνει ο απαραίτητος σύμμαχός μου για το κρύο του χειμώνα, ενώ έχει άρωμα μελιού!





H σειρά περιποίσης της Fresh Line που περιέχει μέλι, ονομάζεται Νέκταρ και όχι άδικα! Νέκταρ, ήταν το ποτό των θεών του Ολύμπου, το οποίο περιείχε μέλι... Μια "θεϊκή" μάσκα μαλλιών, είναι αναμφισβήτητα η μάσκα Νέκταρ με μέλι και βασικλικό πολτό! Επανορθωτική, ενυδατική και μοσχομυριστή, αφήνει τα μαλλιά σούπερ απαλά και επανορθωμένα! Αν τα μαλλιά σας χρειάζονται ένα έξτρα κάτιτις, μια περιποίηση παραπάνω, γιατί τα έχετε ταλαιπωρήσει, σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!






Τα σαπουνάκια της Fresh Line, μυρίζουν κολασμένα και υπάρχει ένα για κάθε γούστο! Το Νέκταρ, μυρίζει απίστευτα, περιέχει κομμάτια κερύθρας και είναι ιδανικό για θρέψη της επιδερμίδας!








Όμως, το μέλι δεν είναι το μόνο παράγωγο της μέλισσας που αξιοποιείται στην υπηρεσία της ομορφιάς. Η πρόπολη, γνωστή για τις αντισηπτικές, αλλά και επουλωτικές της ιδιότητες, δνε θα μπορούσε να μην αξιοποιηθεί από μια εταιρία, η οποία εμπνέεται και χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική φύση... Ο λόγος φυσικά για την Αpivita!



Το lip care με πρόπολη και κερί μέλισσας το αγοράζω συστηματικά εδώ και χρόνια, και με 98% φυσικά συστατικά, αποτελεί την επιλογή μου κάθε χειμώνα. Απίστευτα ενυδατικό, ιδανικό σκασμένα χείλη που δεν συνέρχονται με τίποτα! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!














Το βιολογικό διάλυμα πρόπολης, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει για τα σπυράκια! Η μυρωδιά του δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου, αλλά την ανέχομαι γιατί έχει εξαιρετικά αποτελέσματα: Το απλώνετε τοπικά στα σπυράκια 2-3 φορές τη μέρα, και την επομένη, το σπυράκι έχει ξεραθεί! Απλά απίστευτο!











Η μάσκα της Αpivita με πρόπολη, είναι καταπληκτική για λιπαρά δέρματα, αφού αφαιρεί το περιττό σμήγμα και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το ότι περιέχει κάτι σαν κομματάκια-κόκκους και έτσι μπορείτε πριν την ξεβγάλετε, να κάνετε με βρεγμένα χέρια και μια πολύ ήπια απολέπιση! Αποτέλεσμα; Δέρμα απαλό σαν μωρού!

Τέλος, σας προτείνω και μια απλή, αλλά αποτελεσματική μάσκα προσώπου με υλικά που όλες έχουμε σπίτι μας: ανακατέψτε λίγο γιαούρτι, 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού και (φυσικά) μέλι! Έτοιμη η μάσκα! Θα σας προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, ενώ το λεμόνι έχει λευκαντικές ιδιότητες! Προσοχή μόνο, να μην βγείτε αμέσως μετά στον ήλιο, οπότε συστήνω να την κάνετε βράδυ!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Έχετε κάποια άλλη σπιτική μάσκα να μοιραστείτε μαζί μας;

Read More

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Secret Sharing Sunday!

Hello girls!

 Στο σημερινό ποστ μοιραζόμαστε ένα μυστικό που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!


Αν έχετε ξηρά, ταλαιπωρημένα και άτονα μαλλιά, υπάρχει ένα λαδάκι που θα κάνει θαύματα!

Ο λόγος για το δαφνέλαιο, το οποίο αρχικά αγόρασα για να με βοηθήσει με την τριχόπτωση πριν μείνω καραφλή, αλλά απεδείχθη εξαιρετικά αποτελεσματικό και στα μήκα και τις άκρες των μαλλιών!

Πριν λουστείτε απλώστε δαφνέλαιο σε όλο το μήκος των μαλλιών, τυλίξτε τα σε μεμβράνη και αφήστε τα από μια ώρα μέχρι όσο θέλετε προτού λουστείτε... Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά τόσο απαλά και λαμπερά που δεν θα το πιστεύετε! Το συγκεκριμένο trick το έχω δοκιμάσει και με ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και διάφορα άλλα λαδάκια για τα μαλλιά, αλλά κανένα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το δαφνέλαιο! Απλό, φυσικό, οικονομικό και με τέλεια αποτελέσματα, ό,τι πρέπει για  μια μέρα έξτρα περιποίησης, όπως η Κυριακή!

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το μικρό αυτό μυστικό και να έχετε μια υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή, με λίγη έξτρα περιποίηση, που όλες αξίζουμε!
Read More

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σιλικόνη, αγάπη μου!

Καλησπέρα όμορφες!

Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και αδύναμα, σπάνε έυκολα, δημιουργούν ψαλίδα από το πουθενά και εν πολλοίς με δυσκολεύουν αρκετά. Δεν θέλω να τα ταλαιπωρώ με πιστολάκια και και διάφορα εργαλεία styling, αλλά όπως και να το κάνουμε, που και που δεν μπορώ παρά να ενδώσω στην γοητευτική απλότητα ενός sleek, ίσιου χτενίσματος ή στις ανεπιτήδευτες μπούκλες που χρειάζονται πολύ δουλειά και θερμότητα στο φουλ...

Μέχρι προσφάτως, πριν ξεκινήσω το styling έβαζα κάποιο λαδάκι, με πολύ καλά, αλλά όχι τέλεια αποτελέμσατα... Μέχρι που μίλησα με μια φίλη κομμώτρια και με ενημέρωσε για τα εξής: Τα λαδάκια είναι τέλεια για τα βρεγμένα μαλλιά, αφού φυλακίζουν την ενυδάτωση, αλλά και σε στεγνά μαλλιά για να δώσουν έξτρα λάμψη και απαλότητα. Όμως, όταν πρόκειται να υποβάλλουμε τα μαλλιά μας σε "καυτές" δοκιμασίες, τα λαδάκια δεν προστατεύουν πλήρως την τρίχα. Αυτό που μου πρότεινες, ήταν να αγοράσω μια σιλικόνη, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα και δεν την αφήνει να "καεί" και να αφυδατωθεί. Επίσης, δημιουργεί το εφέ ότι τα μαλλιά είναι πιο υγιή και λαμπερά, καθώς "κλείνει" τις άκρες και σαν να καμουφλάρει την ψαλίδα!


Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε και πολύ για να με πείσει! Και έκτοτε η σιλικόνη, έχει γίνει η αχώριστη σύντροφος του styling των μαλλιών μου!

Εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα στις άκρες πριν το πιστολάκι ή οποιαδήποτε άλλη διεργασία θερμότητας, και αισθάνομαι ότι τα μαλλιά μου δεν ταλαιπωρούνται καθόλου! Παραμένουν απαλά, λεία, λαμπερά, χωρίς ίχνος φθοράς! Για έξτρα λάμψη, απλώνω κυριολεκτικά μια σταγόνα, και μετά το styling και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Η δική μου σιλικόνη, είναι η ING Shining Fluid (Σιλικόνη Λάμψης) από το κατάστημα Femme-Fatale και κοστίζει μόλις 6,50 €, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σιλικόνες που κυκλοφορούν στα καταστήματα ευρείας, οι οποίες ξεπερνάνε όλες τα 10 €! Την έχω αγαπήσει, αφού έχει σώσει τα μαλλάκια μου από την θερμότητα και τα κάνει να φαίνονται πολύ πιο υγιή και λαμπερά!

Εσείς χρησιμοποιείτε σιλικόνη;
Πώς προστατεύετε τα μαλλιά σας από την θερμότητα;

*Τα καταστήματα Femme-Fatale θα τα βρείτε στην Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 25), στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 3) και στο Κερατσίνι (Παπανικολή 6). Λειτουργεί και e-shop, απ' όπου μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε πληρώνοντας και με αντικαταβολή!
Read More

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Smelling like heaven #4

Και ναι, σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα κατεξοχήν μοσχομυριστά προϊόντα: τα αρώματα!


Για μένα τα αρώματα, είναι εθισμός και αγάπη παλιά, πολύ πριν καν αρχίσω να αγαπάω το μακιγιάζ... Πάντα είχα πολλά αρώματα, γιατί ήθελα να τα εναλλάσσω... Αγόραζα τα 30 ml, γιατί ήξερα ότι πριν καν προλάβω να  τα τελειώσω θα τα είχα βαρεθεί!

Πλέον όμως, έχω αλλάξει- έχω αλλάξει σαν άνθρωπος και έχω αλλάξει και συνήθειες... Πλέον πρώτα δοκιμάζω εκτενώς ένα άρωμα (είτε σε μιναιτούρα είτε σε 4 ή 5 δείγματα) και μετά αποφασίζω να το αγοράσω! Ο λόγος είναι ότι θέλω να μαι σίγουρη ότι δεν θα το βαρεθώ μετά από μια βδομάδα και θα μείνει στα αζήτητα για μήνες ή και χρόνια! Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έχω πετάξει άρωμα- και μάλιστα Jean Paul Gautier- γιατί το είχα ανοιχτό για 3 χρόνια και προς το τέλος του, άρχισε να αλλοιώνεται η μυρωδιά...

Πάμε λοιπόν να σας δείξω τις αρωματικές μου εμμονές αυτή την περίοδο και να ανταλλάξουμε μοσχομυριστές ιδέες!




Ξεκινάω με ένα άρωμα που όταν πρωτοβγήκε με είχε συγκλονίσει με την μοναδικότητά του: Βaiser Vole από τον οίκο Cartier. Ένα άρωμα τόσο μοναδικό, που δεν θα βρείτε κανένα να του μοιάζει! To όνομά του σημαίνει κλεμμένο φιλί, και πραγματικά το βρίσκω ένα απίστευτα classy αλλά και sexy άρωμα, φοβερά αισθησιακό και σικάτο, ιδανικό για όσες θέλουν να αφήνουν το αρωματικό τους αποτύπωμα χαραγμένο στη μνήμη των γύρω τους...







Το Trussardi Dona, είναι ένα πιο εύκολο άρωμα. Ελαφρώς φρουτώδες στην αρχή, λουλουδάτο στις μεσαίες νότες και αισθησιακό στην βάση, μπορεί να φορεθεί άνετα χειμώνα- καλοκαίρι, αλλά και από το πρωί ως το βράδυ. Περιέχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, δύο αρώματα που προσωπικά τα λατρεύω.













Το Pure Poison του Dior είναι ίσως το αγαπημένο μου χειμωνιάτικό άρωμα. Το θεωρώ αρκετά βαρύ για άνοιξη- καλοκαίρι, και έτσι το φοράω μόλις αρχίσουν τα κρύα! Απίστευτα αισθησιακό, πολύ γυναικείο, αλλά και εντελώς διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά, είναι ένα άρωμα που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο... Απλά μοναδικό!








 





Αυτή την περίοδο, δοκιμάζω το καινούριο άρωμα από Giorgio Armani, το Si. Aυτό που με εντυπωσίασε αρχικά είναι το πόσο ιδιαίτερο άρωμα έχει, που δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι πιο πολύ δροσερό και φρουτώδες ή αισθησιακό... Στην αρχή, βγάζει κάτι πολύ φρέσκο και ελαφρώς φρουτένιο, ενώ σε λίγη ώρα μετατρέπεται σε ένα απίστευτα αισθησιακό άρωμα, με φοβερή διάρκεια, τόσο στο δέρμα, όσο και στα ρούχα! Σας προτείνω να το δοκιμάσετε και να του δώσετε λίγο χρόνο πριν αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι! Θα το μυρίσετε να μεταλλάσεται όσο περνάει η ώρα, και εκεί έγκειται η μοναδικότητά του για μένα. Να σημειώσω ότι βρίσκω πανέμορφη την λιτή και ολίγον "ζεν" συσκευασία του, ένα κόσμημα για το boudoir μου.











Για το τέλος άφησα τον καινούριο μου έρωτα... Golden Flower by Panos Emporio. Ένα άρωμα για όλες τις ώρες, που μου φτιάχνει τη διάθεση! Μυρίζει λουλουδάτα και ελαφρώς αισθησιακά- το άρωμα δε, διαρκεί για ώρες! Μοσχομυρίζει πραγματικά και μου θυμίζει εντονότατα το Roberto Cavalli, αλλά ακόμα πιο ωραίο! Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ και το συστήνω ανεπιφύλακτα για όλες τις ώρες και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου!










Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα;
Read More

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Secret Sharing Sunday!

Kαλημέρα όμορφες!

Το σημερινό μυστικό που θα μοιραστούμε δεν είναι δική μου ανακάλυψη... Το είδα σε μια καταπληκτική Youtuber, το εφήρμοσα και έμεινα έκπληκτη με το πόσο τέλεια λειτουργεί! Έτσι δεν θα μπορούσα παρά να το μοιραστώ μαζί σας!


Ο λόγος για την TheGrecianSquare, μια απίστευτα γλυκιά και όμορφη κοπέλα, της οποίας τα βιντεάκια ανακάλυψα πρόσφατα και λατρεύω!

Είδα λοιπόν, σε ένα από αυτά, να κάνει μια "μάσκα" ποδιών, με έναν κάπως περίεργο τρόπο... Το δοκίμασα από περιέργεια, μην έχοντας μεγάλες προσδοκίες, και πραγματικά- ας μου επιτραπεί η έκφραση- έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα!

Εν ολίγοις κάνετε τα εξής: Μετά το μπάνιο ή αφού κάνετε ποδόλουτρο, τρίβετε τις φτέρνες σας με ελαφρόπετρα. Στη συνέχεια, απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα βαζελίνης και μετά τυλίγετε τα πόδια σας σε καθαρές σακούλες super market (oh yeah!). Τα αφήνετε όσο περισσότερο μπορείτε (εγώ συνήθως τις αφήνω 2-3 ώρες, όσο χαζεύω στον υπολογιστή) και τα πόδια σας θα είναι πιο απαλά και ενυδατωμένα από ποτέ! Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο, και είναι ένα από τα καλύτερα "μυστικά" που έχω ανακαλύψει ποτέ, οπότε δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας!



Ορίστε και το βίντεο της Xριστίνας, όπου δείχνει αναλυτικά την διαδικασία!

http://www.youtube.com/watch?v=qg20yAHiwPo

Δοκιμάστε το, και θα με θυμηθείτε! Απλά μαγικό!

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!
Read More

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

To Buy or Not To Buy? Aden Intelligent Mascara

Καλησπέρα όμορφες!

Στο σημερινό "To Buy or Not To Buy?" φιλοξενούμε το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ: μια μάσκαρα! Όσες με διαβάζετε, ξέρετε τον εθισμό μου με τη μάσκαρα και το ότι θέλω να δοκιμάζω συνέχεια, ό,τι καινούριο βγαίνει!



Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα από τα τελευταία μου αποκτήματα (ναι, καλά καταλάβατε-υπήρξαν και άλλα), την Intelligent Mascara από την Aden Cosmetics! Eίχα ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά ξέρετε τι λένε: όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι! Παρ' όλα αυτά ήθελα να τη δοκιμάσω πολύ, και η επιμονή μου, μου βγήκε σε καλό!




Εν ολίγοις, είναι μια κταπληκτική μάσκαρα. Xαρίζει μήκος, όγκο και γυρνάει ελαφρώς τις βλεφαρίδες! Το σημαντικότερο είναι ότι δεν τις κολλάει καθόλου, αλλά ούτε και τις κοκκαλώνει- τις αφήνει απλαές και εύκαμπτες! Στα συν, το ότι δεν περιέχει parabens, η ποσότητά της είναι 10 ml ενώ κοστίζει γύρω στα 7,50 €! Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από την σελίδα τους στο Facebook και πραγματικά δεν θα μετανοιώσετε! Νομίζω ότι μοιάζει λίγο το αποτέλεσμα με την They're Real της Benefit, και η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια!

Voila και το αποτέλεσμα, δια του λόγου το αληθές!


Συμπέρασμα; To buy 100%! Μια από τις καλύτερες οικονομικές (και όχι μόνο) μάσκαρες που έχω δοκιμάσει! Για το πρωί απλώνω μια στρώση, χωρίς να την πολυδουλέψω, ενώ για βράδυ απλώνω πάλι μία μόνο στρώση αλλά την δουλεύω πολύ καλά! Το αποτέλεσμα μου αρέσει τρομερά, αφού πλησιάζει το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων, δηλαδή βλεφαρίδες μακριές, πυκνές και πολύ μαύρες, χωρίς όμως να είναι κολλημένες και να φαίνεται ότι φοράς τρεις τόνους μάσκαρα! Love it!

Πώς σας φαίνεται;
Την έχετε δοκιμάσει;
Read More

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Let's talk about Kiehl's! #2

Καλησπέρα όμορφες!


Πριν λίγο καιρό, σας είχα μιλήσει για την Kiehl's ως εταιρία (δείτε  εδώ το σχετικό ποστ)... Σήμερα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω και για τα προίόντα της που έχω δοκιμάσει εγώ, ποια μου άρεσαν και ποια όχι!


Ξεκινάω με την τελευταία μου ανακάλυψη, ένα προϊόν που έχω ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα: Ultra Facial Overnight Hydrating Masque. Η καταπληκτικότερη μάσκα ενυδάτωσης που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ- και πιστέψτε με έχω χρησιμοποιήσει πολλές! Την χρησιμοποιείτε μια μόνο φορά την εβδομάδα ως εξής: απλώνετε ένα σχετικά λεπτό στρώμα (σαν να απλώνατε κρέμα και λίγο παραπάνω), την αφήνετε όλο το βράδυ, το πρωί πλένετε κανονικά το πρόσωπό σας και μένετε άφωνη με το αποτέλεσμα! Είναι απίστευτα ενυδατική, εξαφανίζει όποιο σημάδι ξηρότητας υπάρχει στο δέρμα σας, και αισθάνεστε το πρόσωπο σας απίστευτα φρέσκο, απαλό και ενυδατωμένο! Το καλύτερο είναι ότι αυτή η αίσθηση διαρκεί για 2-3 μέρες, σαν να κάνατε μάσκα κάθε βράδυ! Μου είχαν δώσει δύο δείγματα με κάποιες αγορές, αλλά μέχρι τώρα δεν τα είχα χρησιμοποιήσει, γιατί την φοβόμουν στην μεικτή επιδερμίδα μου! Κάποια στιγμή όμως άρχισα να παρατηρώ ότι το δέρμα μου εμφάνιζε σημάδια αφυδάτωσης και κυριολεκτικά με έσωσε από την πρώτη εφαρμογή! Ζητήστε οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε και η ποσότητα που έχει μέσα το φακελάκι σας φτάνει άνετα για 3-4 φορές δηλαδή ένα μήνα (Good work Kiehl's!)! Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ και σκοπεύω να την αγοράσω πολύ σύντομα! Aπλά έρωτας!



Η ενυδατική κρέμα ματιών της εταιρίας, Creamy Eye Treatment with Avocado, είναι από τις αγαπημένες μου!  Την έχω ήδη αγοράσει δύο φορές, είναι απίστευτα ενυδατική, με ελαφριά όμως υφή που γλιστράει σαν νερό. Eπίσης, λόγω του ελαφρώς πράσινου χρώματος της, χαρίζει μια μικρή φωτεινότητα στο βλέμμα, που πολύ μου αρέσει!




Το καλοκαίρι αγόρασα την bb cream της Kiehl's στην απόχρωση Fair... Την είχα δοκιμάσει σε δείγμα, την λάτρεψα και δεν κατάφερα να της αντισταθώ! Πολύ καλή κάλυψη και ομοιομορφία στο δέρμα, SPF 50 (!), πολύ ευχάριστη υφή και το ιδανικό χρώμα- Fair- για μένα (και όλες τις Χιονάτες εκεί έξω)! (Σας δείχνω μια φωτογραφία από το Internet γιατί την συσκευασία την επέστρεψα για ανακύκλωση!)




Για την Creme de Corps σας έχω ξαναμιλήσει πολλές φορές... Μου αρέσει απίστευτα η ενυδάτωση που χαρίζει, γιατί διαρκεί και κάνει το δέρμα σούπερ απαλό, ενώ αφήνει ένα τέλειο, διακριτικό άρωμα... Για όσες δεν ενθουσιάζεστε με το άρωμά της, ενώ θέλετε και κάτι πιο ελαφρύ σε άρωμα που απορροφάται άμεσα, σας προτείνω την Deluxe Hand & Body Lotion with Aloe Vera & Oatmeal. 











 Τα Amino Acid Shampoo και Conditioner περιέχουν έλαιο καρύδας και jojoba... Από τα δύο προτιμώ το Conditioner, γιατί το σαμπουάν θα το ήθελα λίγο πιο ενυδατικό... Έχουν και τα δύο ένα ελαφρύ και ευχάριστο άρωμα καρύδας, καθόλου έντονο και "μπουχτιστικό"!








Τέλος, το μοναδικό προϊόν που δοκίμασα από την Kiehl's και δεν μου πολυάρεσε, ήταν το Ultra facial Oil- Free Cleanser. Γιατί δεν μου άρεσε; Διότι αφήνει το δέρμα τόσο καθαρό που "τρίζει"... Θα με περάσετε για τρελή, αλλά εμένα προσωπικά αυτή η αίσθηση δεν μου πολυαρέσει! Αντιθέτως δύο φίλες μου ορκίζονται στο όνομά του και δεν το αλλάζουν με τίποτα! Γούστα είναι αυτά και ευτυχώς η Kiehl's με την πολιτική της (πρώτα δοκιμάζουμε και μετά αγοράζουμε) μας βοηθάει να παίρνουμε προϊόντα που είμαστε σίγουρες ότι μας αρέσουν! Εγώ το χάρισα σε μια φίλη μου και με ευγνωμονεί που της σύστησα το μοναδικό καθαριστικό προσώπου που κάνει δουλειά με την λιπαρότητα στο δέρμα της!




Και μια πολύ καλή προσφορά που νομίζω ότι αξίζει να εκμεταλλευτείτε: Στις 12 Νοεμβρίου, με οποιαδήποτε αγορά σας από τα corners της Kiehl's, σας κάνουν δώρο το Kiehl's Lip Balm #1, ένα από τα πιο γνωστά και διάσημα προϊόντα της εταιρίας, ιδανικό για τις πιο κρύες μέρες που έρχονται! Εγώ έχω ήδη έτοιμη την λίστα μου και αναμένω!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε να δοκιμάσω από την Kiehl's;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena