Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

13 favourites of 2013!

Καλησπέρα όμορφες!

Λίγο πριν την εκπνοή του 2013, σας ετοίμασα ένα ποστ με τα 13 αγαπημένα προϊόντα του 2013! Είναι όλα τους πραγματάκια που λάτρεψα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, και σίγουρα θα με συντροφεύσουν και την επόμενη!


Πάμε λοιπόν, να δούμε τι αγάπησα το 2013!


Όσες με παρακολουθείτε, ξέρετε ότι το καθαριστικό προσώπου της Avene, Mousse Nettoyante, για ευαίσθητες μεικτές επιδερμίδες, το έχω κυριολεκτικά λατρέψει! Είμαι ήδη στην δεύτερη συσκευασία, και πολύ δύσκολα θα το αλλάξω! Πρόκειται για έναν εξαιρετικά απαλό και πλούσιο αφρό (σαν mousse), που καθαρίζει υπέροχα το δέρμα, χωρίς να το ερεθίζει ή να το αφήνει αφυδατωμένο, ενώ ελέγχει και την λιπαρότητα!

Το Sensibio της Bioderma, είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια, είτε έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, είτε όχι! Αφαιρεί τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο, είναι πολύ απαλό με το δέρμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν έχει άρωμα και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα! Δεν το αλλάζω με τίποτα!

Για το Caudalie Beauty Elixir, είχα διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα και ειλικρινά πίστευα ότι είναι κάπως υπερβολικός αυτός ο ντόρος που γίνεται... Μια δοκιμή όμως ήταν αρκετή για να με πείσει, ότι είναι τόσο τέλειο, όσο λένε! Η μυρωδιά του είναι κάπως έντονη- όχι και τόσο του γούστου μου- αλλά τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα, είναι τόσο εντυπωσιακά που την παραβλέπω εντελώς! Με έχει βοηθήσει πολύ με τα σπυράκια και νομίζω και λίγο με τις κοκκινίλες! Το αγαπώ και σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και την νέα χρονιά! Το μόνο μου παράπονο, είναι ότι αισθάνομαι ότι τελειώνει πολύ γρήγορα!


Για τα lip care της Apivita σας έχω μιλήσει ξανά και ξανά... Το αγαπημένο μου όλων, είναι αυτό με πρόπολη και είναι ό,τι πιο ενυδατικό έχω βρει σε προϊόν περιποίησης χειλιών! Το λατρεύω για τα αποτελέσματά του, αλλά και για το ότι έχει 98 % φυσικά συστατικά!






 Δύο προϊόντα περιποίησης μαλλιών ξεχώρισα αυτόν το χρόνο: Την μάσκα της Macadamia, Deep Repair Masque και το λαδάκι Miraculous Oil της Garnier! H πρώτη είναι μοναδική για επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ αρκεί να την εφαρμόσετε μόλις μια φορά την εβδομάδα! Το δε λαδάκι για τα μαλλιά, συνδυάζει εξαιρετικά ποιότητα αλλά και τιμή: Με λιγότερο από 9 € τα 150 ml, είναι το οικονομικότερο της αγοράς, αλλά και το πιο αποτελεσματικό στην κατηγορία του! Τολμώ να πω πώς συγκρίνεται άνετα με λαδάκια για τα μαλλιά που κοστίζουν 25-30 €!






Το γαλάκτωμα σώματος Σταφύλι της Fresh Line, ήταν αυτό που λάτρεψα την προηγούμενη χρονιά! Έχει το πιο τέλειο άρωμα ever και το δέρμα μου μένει διακριτικά αρωματισμένο για ώρες! Φυσικά ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό, παρά μόνο φυσικά συστατικά! Έρωτας!

Το άρωμα- έκπληξη της προηγούμενη χρονιάς, ήρθε από την εταιρία Panos Emporio. Το Golden Flower έχει ένα άρωμα πραγματικά μοναδικό, μεθυστικό, αισθησιακό και τολμώ να πω εθιστικό! Το έχω αγαπήσει. και κοντεύω να το τελειώσω- πράγμα εντελώς ανήκουστο για μένα, ενώ σίγουρα θα το ξαναγοράσω!







Πέρυσι, είχα λατρέψει την BB της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες... Φέτος, συνέχισα να την χρησιμοποιώ καθημερινά, ανακάλυψα όμως και μια ακόμα bb cream που πραγματικά με εντυπωσίασε! Ο λόγος για την Actively Correcting & Beautyfying ΒΒ Cream της Kiehl's. Αγάπησα το γεγονός ότι έχει 50 SPF, πράγμα που την καθιστά ιδανική για καλοκαίρι, ενώ βγαίνει και σε τρεις αποχρώσεις- με την Fair να ταιριάζει τέλεια σε εμάς τις χιονάτες! Περιέχει βιταμίνη C, προσφέρει μέτρια προς καλή κάλυψη, ενώ αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που που αρέσει πολύ!

Φέτος, δοκίμασα και αγάπησα την πούδρα της Rimmel Stay Matte., και ναι, είναι τόσο καλή όσο λένε! Κάνει την γυαλάδα να μένει μακριά από το πρόσωπό μου για αρκετές ώρες, είναι πολύ ελαφριά, ενώ είναι και πολύ οικονομική!

Η μάσκαρα The Rocket της Maybelline, ήταν από αυτές που ευχαριστήθηκα περισσότερο φέτος, αφού έπιασα τον αυτό μου να θέλει να την χρησιμοποιεί καθημερινά! Δίνει όγκο, μήκος και έντονο μαύρο χρώμα, δεν κολλάει τις βλεφαρίδες, ενώ ανάλογα με το πώς θα την εφαρμόσετε, μπορεί να δώσει είτε ένα πιο πρωινό, είτε πιο βραδινό αποτέλεσμα!

Ένα προϊόν που κατευχαριστήθηκα φέτος, είναι το all in one brow definition kit! Πρόκειται για ένα kit για τα φρύδια, με ένα κερί και τρεις σκιές, ένα διπλό πινέλο για να τα εφαρμόζετε , αλλά και ένα μινι τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Πολύ οικονομικό και βολικό, δεν το αντικαθιστώ με τίποτα!

Τέλος, το Express Remover, είναι το ξεβαφτικό νυχιών που με έχει σώσει! Κάνει την αφαίρεση του βερνικιού παιχνιδάκι, σε χρόνο μηδέν!

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για το 2013! Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και εσείς κάποια προίόντα που αγαπήσατε την χρονιά που μας πέρασε!

Σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα την Πρωτοχρονιά και... θα τα πούμε του χρόνου με ευχές για το νέο έτος και πολλά πολλά ποστ γεμάτα ομορφιά!

Read More

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #1: It's all about luxury

Τα Χριστούγεννα για μένα, είχαν πάντα μια δόση πολυτέλειας... Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η λάμψη από τα φώτα, το ζεστό κόκκινο και το πολυτελές glitter που έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες.

Προσπάθησε αυτές τις μέρες, να βάλεις στην ζωή σου μικρές πινελιές έξτρα λάμψης και πολυτέλειας, που θα σε κάνουν αυτόματα να αισθανθείς ανανεωμένη και λίγο πιο χαρούμενη! Οι έξτρα αυτές δόσεις, μπορεί να είναι πάρα πολύ μικρές (π.χ: μια μάσκα μαλλιών), αλλά πίστεψέ με, κάνουν τη διαφορά και μας βάζουν σε εορταστικό κλίμα... Εξάλλου, όλες μας χρειαζόμαστε και αξίζουμε "ενέσεις" αναζωογόνησης, pampering και πολυτέλειας, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε- 'εστω και για κάποιες στιγμές- σαν βασίλισσες!


Πάμε να δούμε τις μικρές δικές μου πολυτελείς απολαύσεις, με τις οποίες φροντίζω να διανθίζω την καθημερινότητά μου τώρα στις γιορτές!

Jean- Paul Gautier Fragile





Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο άρωμα, με την πιο γιορτινή συσκευασία ever! Το έχω σχεδόν τελειώσει και -πιστέψτε με- αυτό για μένα είναι κατόρθωμα! Αν προσπαθούσα να πριγράψω την μυρωδιά του, θα σας έλεγα ότι μυρίζει ακριβό και αισθησιακό άρωμα... Και μόνο η συσκευασία είναι τόσο πολυτελής που μου φτιάχνει τη διάθεση.






 




 Dior Blue-Tie 002


Ήταν μια από τιε συλλεκτικές παλέττες του Dior, και περιέχει 4 αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, συν ένα gloss σε compact μορφή και φυσικό χρώμα... Mια απίστευτα γιορτινή, αλλά και γενικότερα χειμωνιάτικη παλέττα, την οποία λατρεύω να χρησιμοποιώ και να δημιουργώ μακιγιάζ εμπνευσμένα από το χιόνι, τον πάγο και το κρύο του χειμώνα! Η ποιότητα των σκιών είναι καταπληκτική, αλλά αυτό που ξεχωρίζει για μένα, είναι το πόσο πολυτελής είναι η συσκευασία της... Δεν είναι πανέμορφη;


 Giorgio Armani Eyes To Kill Excess





Μια καλοδουλεμένη στρώση από αυτή τη μάσκαρα, μεταμορφώνει το βλέμμα μου όταν αισθάνομαι ότι τα θέλω όλα: μήκος, όγκο, και πολύ μαύρο χρώμα χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους οι βλεφαρίδες και  να φαίνεται σαν να είναι 3 όλες κι όλες!  Κάθε φορά που την βάζω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πως σε αυτή την περίπτωση, η πολυτέλεια συνάδει απόλυτα με την ποιότητα και το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Σύντομα θα σας ετοιμάσω και ένα ποστ, για να δείτε φωτογραφίες από το πώς εφαρμόζει στις βλεφαρίδες...







Giorgio Armani CC Lipstick





Και μόνο από το όνομα, πέθαινα να τα δοκιμάσω... Υποσχονται  όχι μόνο πολύ έντονο χρώμα, αλλά και θρέψη και ενυδάτωση στα χείλη. Και πράγματι, κρατάνε την υπόσχεσή τους! Δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη, ενώ το χρώμα μένει στην θέση του για ώρες, χωρίς να χρειαστεί να το ανανεώσετε! Και φυσικά, τι πιο πολυτελές, από το απόλυτο κόκκινο των Χριστουγέννων...

Μythic Oil Deep Repair Masque






Η αίσθηση πολυτέλειας ξεκινάει από την χρυσαφένια συσκευασία της, και φτάνει μέχρι την υφή και το άρωμά της. Με το που την ανοίγω με συνεπαίρνει αυτή η γνώριμη μυρωδιά της ακριβής και πολυτελούς μάσκας κομμωτηρίου... Τα δε αποτελέσματά της, είναι απλά εξαιρετικά: μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα, επανορθωμένα και διακριτικά μοσχομυριστά! Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς;







Orofluido Oil







Η ονομασία του σημαίνει υγρός χρυσός, και κατά τη γνώμη μου είναι πράγματι ένα πολύτιμο λαδάκι για τα μαλλιά. Έχω δοκιμάσει άπειρα λαδάκια για τα μαλλιά και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο απ' όλα. Δίνει στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα, η οποία διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο... Μια μικρή πολυτέλεια, που επιτρέπω στον εαυτό μου μετά από κάθε λούσιμο και έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα...


 



Dior Golden Jungle 



Όταν είχε πρωτοβγεί, είχα πει "ακόμα ένα crackle βερνίκι νυχιών". Όμως το συγκεκριμένο σετάκι βερνικιών, είναι κάτι πολύ παραπάνω: δίνει ένα crocodile leather effect, το οποίο είναι απίστευτα σικ και καλοφτιαγμένο... Το πολυτελές χρυσό και το γήινο χακί δίνουν ένα αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει,και αποτελεί για μένα μια σίγουρη επιλογή για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.






Burberry Body, body oil






Σκεφτείτε ένα ξηρό λάδι σώματος συνδυασμένο με το υπέροχο άρωμα Body, και έχετε ακριβώς αυτό το προϊόν! Απίστευτα ενυδατικό- ειδικά πάνω σε βρεγμένο δέρμα- αλλά και εξαιρετικά πολυτελές, αρωματίζει διακριτικά μεν, αισθητά δε, την επιδερμίδα,  αφήνοντάς την μεταξένια!








 Αυτές είναι οι μικρές νότες πολυτέλειας που εντάσσω στην καθημερινότητά μου... Η αίσθηση της πολυτέλειας- έστω και της πρόσκαρης- μας κάνει να αισθανόμαστε ανεβασμένες και ανανεωμένες, κάτι που όλες μας έχουμε ανάγκη...

Εσείς, ποιές μικρές πολυτέλειες χαρίζετε στον εαυτό σας;
Read More

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #5: The gift guide

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε να ψάχνουμε δώρα για τους αγαπημένους μας!

Για μένα, μια από τις μεγαλύτερες χαρές των γιορτών, είναι η ανταλλαγή των δώρων. Το να λαμβάνεις δώρα είναι μια υπέροχη εμπειρία- όμως το ίδιο τέλεια είναι και το να δίνεις.

Η έκφραση στο πρόσωπο κάποιου που λαμβάνει ένα δώρο που του αρέσει πολύ, είναι ανεκτίμητη...


Και μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι για όλους, και τα οικονομικά μας να είναι πλέον πιο περιορισμένα, όμως  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δώρα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να αρέσουν στον αποδέκτη... Και φυσικά η αξία του δώρου δεν κρίνεται από την τιμή του, αλλά από την σκέψη και τον χρόνο που επένδυσε κάποιος να να βρει το ιδανικό δώρο για μας- κάτι που θα μας αρέσει και θα το ευχαριστηθούμε...

Στο σημερινό ποστ θα σας παρουσιάσω κάποιες προτάσεις δώρων για όλα τα βαλάντια- από τις πιο φτηνές, έως τις πιο ακριβές- που θα κάνουν το χαμόγελο να ανθίσει στα πρόσωπα των αγαπημένων μας...


  • The under 20 € gifts!
 Christmas Mugs! ( 2,00 €)


Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά φιλανθρωπικά bazaars, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές χριστουγεννιάτικες γουστόζικες κουπίτσες και να τις δωρίσετε στους φίλους σας! Είναι ένα δώρο χρήσιμο που σίγουρα θα τους βάλει σε christmas spirit, και κάθε φορά που θα το χρησιμοποιούν θα σας σκέφτονται!





Luxurious Spa Gift Chocolate  ( 12 € )


H σειρά Luxurious, είναι από τις αγαπημένες μου γιατί έχει απίστευτες μυρωδιές στα προϊόντα περιποίησης σώματός της... Ένα πολύ καλό σετ  είναι αυτό με άρωμα σοκολάτας ή βανίλιας που περιλαμβάνει 3 full size προϊόντα (αφρόλουτρο, scrub, κρέμα σώματος) και που το βρίσκετε μόνο 12 € στο  Mypharmacity,gr !
 

Fresh Line Σετ περιποίησης Ρόδι & Βανίλια (12,50 €)

'



Eνα από τα πιο ωραία και πλήρη δώρα που κυκλοφορούν σε αυτήν την τιμή! Περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα body lotion Ροδι (200 ml έκαστο) και μια κρέμα χεριών βανίλια (90 ml).





Fresh Line Φρουτένια Τριλογία Αρωματοθεραπείας (12,50 €)

Ιδανικό για όσες αγαπούν να γεμίζουν την μπανιέρα με νερό και να χαλαρώνουν μέσα σ' αυτήν ! Περιλαμβάνει και την αγαπημένη μου αναβράζουσα μπάλα Ηνίοχος (σταφύλι), την οποία όταν την είχα αγοράσει την χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό σαν αρωματικό χώρου, αφού έχοντάς την απλά ανοιχτή στο δωμάτιό μου, μοσχοβολούσε ο τόπος! Οι άλλες δύο μυρίζουν λεμόνι και ρόδι- μια για κάθε γούστο!


Caudalie Eau Fraiche The des Vignes ( 16,80 € )

 


 Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχω δοκιμάσει ever, είναι το Caudalie Eau Fraiche The des Vignes. Από τα πιο ωραία, μοναδικά και με απίστευτη διάρκεια αρώματα που έχω μυρίσει! Αυτή την περίοδο τρέχει μια έκπτωση -30% στο Pharm16 , οπότε είναι ευκαιρία να το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και στον εαυτό σας! (Εκμεταλλευτείτε αυτή την έκπτωση για να αγοράσετε και το κορυφαίο Beauty Elixir, στο οποίο έχω πλέον εθιστεί!) Σίγουρα θα είναι μια και από τις δικές μου αγορές, γιατί πραγματικά το βρίσκω απίστευτα θηλυκό και ιδιαίτερο!






Fresh Line Σετ Περιποίησης Σταφύλι & Βανίλια (16,50 €)


 Ό,τι και να πω γι' αυτό το σετ, είναι λίγο! Για το Body Lotion Σταφύλι της Fresh Line, σας έχω μιλήσει άπειρες φορές, αφού το αγοράζω ξανά και ξανά. γιατί έχει το πιο ωραίο και μοναδικό άρωμα που έχω συναντήσει ποτέ! Όταν είδα λοιπόν, ότι ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σετ της εταιρίας περιλαμβάνει προϊόντα αυτής της σιεράς, ενθουσιάστηκα! Μυρίστε το και θα με θυμηθείτε! Περιλαμβάνει και μια κρέμα χεριών βανίλια, ενώ η αρχική αξία των προϊόντων είναι στα 34 €! Love it! (Προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να αγοράσω σε όλους αδιακρίτως το συγκεκριμένο σετ και να τους εθίσω στο σταφύλι...)



Ι love...set







H εταιρία I love... έχει τα πιο μοσχομυριστά προϊόντα περιποίησης σώματος! Έχω δοκιμάσει- και αγαπήσει- το I love... Rasberry and Blackberry (δες εδώ) και έχω μυρίσει κάμποσα από τα υπόλοιπα... Μοσχομυριστά όσο δεν φαντάζεστε! Το Φαρμακείο Τριανταφύλλου έχει φέρει πολλά σετ, σε διάφορες τιμές, που είναι ιδανικά για ένα girly, μυρωδάτο δώρο!








Fresh Line Cheesecake Ρόδι και Cheesecake Λεμόνι (24,50 €)





Έχουν τις πιο υπέροχες και λαχταριστές συσκευασίες ever και κάθε ένα περιέχει έξι προϊόντα: Αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, κρέμα χεριών, θεραπεία χειλιών βανίλια, μπάλα αρωματοθεραπείας και σαπούνι! Πρόκειται για ένα υπερπλήρες σετ, με ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς για την περιποίησή του, και σε άκρως δελεαστική τιμή! Well done Fresh Line!





  • The luxurious gifts! 
 Υπάρχουν και δώρα πιο ακριβά, πιο πολυτελή και πιο ιδιαίτερα που προορίζονται  για λίγους, εξαιρετικούς ανθρώπους γύρω μας, που αξίζει να τους προσφέρουμε το "κατιτίς" παραπάνω, κάνοντάς τους ένα δώρο απόλυτης πολυτέλειας!

Τhe spa treatment! 




Kάντε δώρο στους αγαπημένους σας μια εμπειρία spa! Στο κέντρο της Αθήνας, στην Σόλωνος, ο τελευταίος όροφος της Apivita, είναι ιδανικός για να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κανείς, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης!






Επίσης, το Kurland Spa, είναι ένα υπέροχο μέρος όπου προσφέρεται πληθώρα περιποιήσεων και μια δωροκάρτα, μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, στην χαλάρωση, την ευεξία και την απολαυστική εμπειρία ενός πολυτελούς spa! Μπορείτε να βρείτε εδώ διάφορες επιλογές. για όλα τα γούστα, αλλά και για όλες τις τσέπες!

Τhe Mani-Pedi gift!



Mια πολύ καλή ιδέα επίσης, για την αδερφή σας, την μαμά σας, την κολλητή σας κλπ, είναι να τους χαρίσετε ένα μανικιούρ ή/και πεντικιούρ στο αγαπημένο σας κέντρο περιποίησης νυχιών! Η δική μου πρόταση, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο NYXI-NYXI, όπου όποτε πάω, φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις!

The Luxurious Hair Products

Μια ακόμα επιλογή, είναι να τους πάρετε κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών, λίγο πιο high-end, που οι ίδιες, θα δίσταζαν να αγοράσουν! Τέτοια είναι τα αξεπέραστα προϊόντα της Kerastase, αλλά και η σειρά Mythic Oil της L' Oreal Professionel (ειδικά η μάσκα, είναι υπέροχη). Ένα πολύ καλό e-shop, πολύ ενημερωμένο και με τέλειες προσφορές να τρέχουν αυτή την περίοδο (π.χ: -30% και με αγορές άνω των 45 €, δώρο το Elixir Ultime 50 ml) που αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά, είναι το Le Tif.



Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις για φέτος τα Χριστούγεννα!

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας! Enjoy the Christmas shopping ladies!
Read More

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #9: Pampering yourself...

* Το ποστ διαβάζεται ιδανικά, υπό την παρακάτω μουσική υπόκρουση*



Οι γιορτές είναι μια μοναδική ευκαιρία να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, να
χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε στιγμές...

Βρες μια ώρα που να μπορείς να την αφιερώσεις στον εαυτό σου και μόνο στον εαυτό σου... Είναι μόλις μια ώρα, η οποία όμως, θα είναι καταδικιά σου. Δεν θα έχεις φωνές παιδιών να σε φωνάζουν, φωνές μέσα και έξω από το σπίτι, κινητά και σταθερά να χτυπάνε...

Διάλεξε μια ώρα που σε βολεύει, κλείσε τα τηλέφωνα, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και ανακοίνωσε σε όσους μένουν μαζί σου, ότι χρειάζεσαι μία ώρα δική σου, και κανείς δεν επιτρέπεται να σε ενοχλήσει.








Άναψε το αγαπημένο σου αρωματικό κεράκι στο δωμάτιο, ώστε να μοσχοβολήσει ο χώρος και ετοίμασε το αγαπημένο σου τσάι.  Άναψε μερικά κεράκια και στο μπάνιο ώστε να δημιουργηθεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και βάλε απαλή μουσική...













Ιt's shower time! Άπλωσε το αγαπημένο σου σαμπουάν και κάνε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, όπως αυτό που μας κάνουν στο κομμωτήριο. Μην σκέφτεσαι ότι πρόκειται για μια διαδικασία που πρέπει να κάνεις διεκπεραιωτικά, στα γρήγορα. Πάρε τον χρόνο σου και μύρισε το άρωμα του σαμπουάν όσο χαλαρώνεις με το μασάζ. Ξέπλυνε τα μαλλιά με μπόλικο χλιαρό νερό, και άπλωσε την αγαπημένη σου μάσκα μαλλιών. Πιάσε τα μαλλιά σου επάνω με ένα λαστιχάκι ή ένα κλάμερ, ώστε να δράσει η μάσκα όσο σαπουνίζεις το σώμα σου.














Ήρθε η ώρα του scrub, για να διώξουμε όλα τα νεκρά κύτταρα και να αποκτήσουμε πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Τρίψε όλο το σώμα, χωρίς να ασκείς μεγάλη δύναμη, επιμένοντας στα σημεία που είναι πιο ξηρά (πχ: γόνατα, αγνώνες, φτέρνες). Ξέπλυνε και βάλε στο σφουγγάρι το πιο αρωματικό σου αφρόλουτρο. Απόλαυσε την αίσθηση του πλούσιου αφρού και το άρωμα που πλημμυρίζει τον χώρο. Ξέπλυνε σώμα και μαλλιά και τυλίξου στην πιο μαλακή πετσέτα σου ή το μπουρνούζι σου.














Μπαίνοντας στο δωμάτιο, μπορείς να μυρίσεις το αρωματικό κεράκι να μοσχοβολάει. Άπλωσε το αγαπημένο σου body butter για έξτρα ενυδάτωση και βάλε τις πιο χουχουλιάρικες μπυζαμούλες σου.










It's time to pamper that face! Ξεκίνα καθαρίζοντας το πρόσωπό σου με το συνηθισμένο σου καθαριστικό, και στη συνέχεια ψέκασε μερικά φστ! φστ! από ένα ιαματικό νεράκι. Tρίψε το πρώσοπό σου πρώτα με ένα scrub προσώπου, για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να δεχθεί καλύτερα το δέρμα τις μάσκες που θα απλώσεις. Ξέπλυνε και άπλωσε μια καθαριστική μάσκα με άργιλο για να καθαρίσει το δέρμα σε βάθος. Βάλε ροδόνερο, χαμομήλι ή απλό ιαματικό μερό σε ένα δίσκο μτεμακιγιάζ, χώρισέ τον στα δύο, και κάλυψε τα μάτια σου όσο είσαι ξαπλωμένη και περιμένεις να στεγνώσει η μάσκα (περίπου ένα 10λεπτο). Μην παραλείψεις να βάλεις χαλαρωτική μουσική να παίζει και να απολαμβάνεις το τσάι σου, για έξτρα ευεξία. Μόλις περάσει η ώρα, ξέπλυνε και άπλωσε μια ενυδατική μάσκα, που θα σου χαρίσει δέρμα σούπερ απαλό, ενυδατωμένο, φρέσκο και δροσερό! Επανάλαβε την διαδικασία με τον δίσκο ντεμακιγιάζ, για μια εμπειρία χαλάρωσης.










Τέλος, αφαίρεσε την μάσκα και άπλωσε ένα serum, την κρέμα ματιών σου και την αγαπημένη σου κρέμα (ημέρα ή νύχτας, ανάλογα με την ώρα).





















Χτένισε απαλά τα μαλλιά σου με μια χτένα που να κάνει και απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Βάλε ένα λαδάκι, για να τους χαρίσεις ενυδάτωση, στιλπνότητα και λάμψη et voila.











Τhat's it! H όλη διαδικασία δεν θα σου πάρει πάνω από μια ωρίτσα και πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς την μετέπειτα αίσθηση!

Είναι μια ώρα χαλάρωσης και περιποίησης, χωρίς έξτρα έξοδα, που όλες μας πρέπει να απολαμβάνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε. Στις γιορτές πρέπει να θυμόμαστε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Το χρειαζόμαστε και το αξίζουμε. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, και θα αισθανθείτε άμεσα την διαφορά!

Read More

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #11: Making breakfast!

Tα Χριστούγεννα είναι μια μοναδική ευκαιρία, να δείξουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε για αυτούς και να πόσο σημαντικοί είναι για μας...

Στην δίνη της καθημερινότητας, ξεχνάμε να δείχνουμε την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας στους αγαπημένους μας... Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να κανακέψουμε λίγο παραπάνω όσους το αξίζουν!

Ένας πολύ απλός τρόπος για να κάνουμε τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε να αισθανθούν πολύ όμορφα είναι να τους ετοιμάσουμε ένα ξεχωριστό πρωινό, χωρίς όμως να ξεθεωθούμε εμείς οι ίδιες και να μην μπορούμε να το απολαύσουμε...

Μια μέρα, όπως την Κυριακή, που δεν έχουμε υποχρεώσεις και πρωινό ξύπνημα για να πάμε για δουλειά μέσα στο άγχος και τον πανικό, αφιερώστε μόλις ένα τέταρτο από τον χρόνο σας και φτιάξτε στους αγαπημένους σας ένα λαχταριστό πρωινό!

Πηγή: http://www.pinterest.com/pin/205969382931903205/


Και τι πιο εορταστικό και ιδανικό, από ένα πρωινό με pancakes; Είναι μια γευστική πρόταση που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, μπορεί να την προσαρμόσει ο καθένας στα γούστα του, γίνεται με απλά υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας και απαιτεί ελάχιστο χρόνο!

Αύριο το πρωί λοιπόν, αφιερώστε ελάχιστο χρόνο για να φτιάξετε ένα πρωινό που θα ξετρελάνει τους πάντες και θα σας κάνει την αγαπημένη τους μαγείρισσα!


Η συνταγή είναι απίστευτα απλή, και την βρήκα σε ένα από τα αγαπημένα μου site με συνταγές!

Tις έχω φτιάξει πάρα πολλές φορές και πάντα μένουν όλοι κατευχαριστημένοι!

Θα χρειαστείτε:
  • 3/4 φλ. γάλα
  • 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο (ή λαδάκι)
  • 1 αβγό
  • 1 φλ. άσπρο αλεύρι
  • 2 κ.γ. baking powder (αν δεν έχετε baking powder, αντικαταστείτε το αλεύρι με φαρινάπ)
  • 2 κ.σ. ζάχαρη  (ή και λιγότερη αν θέλετε να τα φάτε σε αλμυρή εκδοχή)
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 βανίλια (προαιρετικά)
Ανακατεύετε τα υγρά υλικά σε ένα μπωλ και τα στερεά σε ένα άλλο. Tα αναμειγνύετε ελαφρά μεταξύ τους και έτοιμο το μείγμα! Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχει ζεσταθεί καλά, απλώνετε λίγο βουτυράκι, χαμηλώνετε την θερμοκρασία και ρίχνετε τον χυλό 2 κουταλιές της σούπας τη φορά, ανάλογα και με το πόσο μεγάλες τις θέλετε! Όταν δείτε ότι είναι έτοιμες από την κάτω πλευρά, τις γυρνάτε και περιμένετε να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.

Et voila!

Έχετε τα πιο μοσχομυριστά pancakes ever! Μοσχοβολάει το σπίτι και η ατμόσφαιρα γίνεται ζεστή και γιορτινή, με το τίποτα! Ο καθένας μπορεί να τα γαρνίρει με ό,τι του αρέσει! Συνήθως εγώ τους βάζω μέλι και κανέλα ή μερέντα και μπισκότο! Επίσης μπορείτε να τους βάλετε, όσο είναι ακόμα ζεστά, την αγαπημένη σας σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια και αυτή θα λιώσει! Κόλαση!


Για όσους πάλι δεν αγαπάνε τα γλυκά- ή και για ποικιλία- με την ίδια συνταγή, χωρίς την βανίλια και με λιγότερη ζάχαρη, μπορείτε να φτιάξετε αλμυρά pancakes προσθέτωντας τριμμένη φέτα, λίγο μπέικον, γαλοπούλα, ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Συνοδέψτε τα με αχνιστό καφέ, μυρωδάτο τσάι, χυμό πορτοκάλι ή ένα ποτήρι γάλα και θα δείτε πόσο απλά ένα λίγο διαφορετικό πρωινό, μας βάζει σε κλίμα χαράς και γιορτών!

Εnjoy the Christmas spirit and spread the joy!

Για πιο αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες μπείτε και δείτε τη συνταγή από το site, όπου την βρήκα: http://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html#ixzz2nTMyL9N5
Read More

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #13: The nail art

* To ποστ διαβάζεται καλύτερα υπό τους ήχους του παρακάτω βίντεο*



Τα πλά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Το ότι το πρωί ο διπλανός μας στο μετρό μας έκανε ένα κοπλιμέντο, μπορεί να μας κάνει να χαμογελάμε όλη μέρα... Εκείνη η ζωγραφιά που έκανε το μικρό μας παιδάκι, που μοιάζει σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο σαν μουτζούρα, εμάς μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε απέραντα ευτυχισμένες όποτε την κοιτάμε... Μια καλημέρα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα μήνυμα που δεν περιμέναμε,  όλα μπορούν να μας κάνουν να αλλάξουμε διάθεση και ψυχολογία, με το τίποτα...

Έτσι, λοιπόν και το ταξίδι προς την μαγεία των Χριστουγέννων δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει από κάτι πολύ απλό: τα νύχια μας.

Η αλλαγή είναι μικρή, ανέξοδη και εφικτή από όλες: την ώρα που βάφετε τα νύχια σας, αφιερώστε 5 λεπτάκια παραπάνω και κάντε τους το έξτρα κάτι, που θα σας κάνει να τα κοιτάτε όλη την μέρα και να χαμογελάτε με περηφάνια για το πόσο όμορφα είναι (μην μου πείτε ότι δεν σας έχει συμβεί...)!

Προσπαθείστε να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει, και δημιουργείστε απλά- ή και σύνθετα- σχέδια που θα σας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων! Αυτό, μπορεί να είναι από κάτι πολύ απλό (πχ: κόκκινο χρώμα σε όλα τα νύχια και χρυσό στον παράμεσο ή ένα ιδιαίτερο γαλλικό με μαύρη βάση και ασημί γραμμή) ή και κάτι πολύ χριστουγεννιάτικο (π.χ: αγιοβασιλάκια και δεντράκια)... Αυτό εξαρτάται από την διάθεσή σας και την όρεξη που έχετε για δημιουργία! Ακόμα και αν η δουλειά σας δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για christmas nail-art, κάντε ένα σικ γαλλικό, με μια γιορτινή νότα, που θα θυμίζει κάτι από την πολυτελή λάμψη των γιορτών! Xρησιμοποιήστε χρώματα που θυμίζουν Χριστούγεννα: κόκκινο, χρυσό, ασημί και μαύρο... Βάλτε λίγα παραπάνω glitter απ' ό,τι συνήθως, κάντε ένα σχεδιάκι, έστω και απλό, προσθέστε γιορτινά χρώματα και στολίδια...
























Κάθε φορά που θα τα κοιτάτε, θα μπαίνετε λίγο στο κλίμα των Χριστουγέννων, ακόμα και αν πνίγεστε στην δουλειά ή αν έχετε μια στοίβα πιάτα για πλύσιμο!
 Δείτε και ένα video γεμάτο ιδέες απλές και εύκολες, αλλά εντυπωσιακές για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ στο σπίτι!

 

Το μόνο που χρειάζεται για να θυμόμαστε να απολαμβάνουμε τις γιορτές και για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, είναι μικρές- μικρές αλλαγές, που όμως κάνουν τη διαφορά!

Περιμένω και τις δικές σας ιδέες για christmas nail art!
Read More

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Countdown #15: The realisation

* Το ποστ διαβάζεται, ιδανικά, υπό τους ήχους του παρακάτω τραγουδιού* 





Τα Χριστούγεννα είναι μόλις 15 μέρες μακριά!

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις έγραψα αυτή την πρόταση, ήταν "Μα καλά, πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός;"


Και είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς σκεφτήκατε ακριβώς το ίδιο. Γιατί είναι αλήθεια, ότι όλοι αισθανόμαστε τον καιρό να περνάει τόσο γρήγορα που δεν τον προλαβαίνουμε. Η καθημερινότητα μας "ρουφάει", και ξεχνάμε να ζούμε... Οι περισσότερες κινήσεις μας γίνονται πλέον μηχανικά, χωρίς να δίνουμε την παραμικρή σημασία στο τι ακριβώς κάνουμε, τρώμε, μυρίζουμε, βλέπουμε, αγγίζουμε, λέμε εκείνη την στιγμή.


Την Παρασκευή το βράδυ περπατούσα στην Πανεπιστημίου. Το βήμα μου ήταν γρήγορο, κρύωνα, ήμουν χώμα από μια εξουθενωτική εβδομάδα και το μόνο που ήθελα, ήταν να διακτινιστώ με κάποιον τρόπο στο κρεβάτι μου και να κοιμηθώ. Δίπλα μου, περνούσε μια μαμά με το μικρό κοριτσάκι της, και εκείνη στην ίδια κατάσταση με εμένα. Ξαφνικά, το παιδάκι σταμάτησε και κοιτώντας επάνω αναφώνησε: "Ουάου! Μαμά, κοίτα! Είναι τέλειο! ". Κοίταξα ασυναίσθητα επάνω, και είδα αυτό που είχε δει το παιδάκι: Το Attica φωτισμένο με πολλά, πολλά φωτάκια, μια άκρως Χριστουγεννιάτικη εικόνα...

Στάθηκα για μια στιγμή και τότε συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει κάτι πολύ βασικό: είχα ξεχάσει να βιώνω αυτό που ζω. Απλώς περπατούσα, χωρίς να δίνω την παραμικρή σημασία στο τοπίο γύρω μου, στους ήχους της πόλης, στην μυρωδιά του χειμώνα, στα Χριστούγεννα...


Και έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου: Φέτος τα Χριστούγεννα, δεν θα περάσουν χωρίς να τα καταλάβω.

 Μπορεί να μην έχω τη δυνατότητα να κάθομαι ολημερίς στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι μου και να τρώω τα λαχταριστά μελομακάρονα της μαμάς. Μπορεί να μην έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στο Παρίσι ή το Λονδίνο, την Βιέννη ή το Μόναχο που κυριολεκτικά μεταμορφώνονται σε μια χριστουγεννιάτικη πανδαισία, που είναι αδύνατο να μην την προσέξεις. Μπορεί να πρέπει να πηγαίνω καθημερινά στην δουλειά και μετά στο μάθημα. Μπορεί να είμαι χώμα από τις 9. Μπορεί να μην έχω πολλά λεφτά για να αγοράσω ακριβά πράγματα που ονειρεύομαι. Μπορεί, μπορεί, μπορεί...

Σίγουρα όμως, υπάρχουν πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων και τα οποία με κάνουν να αισθάνομαι ευτυχισμένη: Έχω την υγεία μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, ένα σπίτι να γυρίζω κάθε βράδυ, ζεστό φαγητό και μια δουλειά- πράγματα που στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου αυτονόητα...


Έτσι, λοιπόν, θα βρίσκω συνεχώς ευκαιρίες, για να κάνω πράγματα που θα μου υπενθυμίζουν να βιώνω και να απολαμβάνω τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που μπορούν να χαρίζουν χαμόγελα...Θα μου θυμίζω πού και πού, μέσα στην φρενήτιδα και την ρουτίνα της καθημερινότητας, να μην τις προσπερνώ... Ένα ντουζ, μια συνταγή μαγειρικής, μια δημιουργία, ένα κραγιόν, ένα μανικιούρ, μια περιποίηση, ένα άρωμα, τα πάντα μπορούν να γίνουν πηγή ευτυχίας, αρκεί να τα βιώσουμε με τον σωστό τρόπο.

Η συνειδητοποίηση, είναι η αρχή- και ως γνωστόν, η αρχή είναι το ήμισιν του παντός! Τηρώντας, λοιπόν την δέσμευση στον εαυτό μου, αλλά και σε σας, τώρα που μοιραστήκαμε αυτές τις σκέψεις, από σήμερα και μέχρι τα Χριστούγεννα, ξεκινάει το Christmas Countdown: μια ευκαιρία να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, να μοιραστούμε εικόνες, μυρωδιές, σκέψεις και μυστικά χαράς... Και κυρίως, μια ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να προσπερνάμε τις απλές στιγμές, και να περιμένουμε κάτι το μεγαλειώδες και το μοναδικό για να δώσουμε λίγη σημασία στην στιγμή



Welcome to the Christmas Countdown!

*Πηγή εικόνων: Pinterest
Read More

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το ελαιόλαδο στην υπηρεσία της ομορφιάς...

Καλησπέρα όμορφες!

Το σημερινό ποστ, είναι το τελευταίο non-Christmas related ποστ, αφού την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάνε τα εορταστικά ποστς, για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των γιορτών!

Σήμερα συζητάμε για το ελαιόλαδο, με τις μαλακτικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το οποίο όλο και κερδίζει έδαφος στα προϊόντα περιποίησης: θα σας μιλήσω για προϊόντα που το περιέχουν και κάνουν θαύματα για το δέρμα και τα μαλλιά μας, και στο τέλος, θα δούμε και πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ελαιόλαδο που έχουμε στην κουζίνα μας σε απλές DIY συνταγές ομορφιάς!

Ξεκινάω με δύο προϊόντα για το πρόσωπο, από μια σειρά προϊόντων, την οποία ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα... H Εxelia, είναι μια σειρά περιποίησης προσώπου που περιέχει ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες, απαραίτητους για την προστασία την επιδερμίδας από τις "επιθέσεις" της σύγχρνης ζωής (ρύπανση, στρες, έλλειψη ύπνου κλπ)... Έχω λατρέψει δύο προϊόντα της: Πρώτον η Anti-Dark Circles Eye Cream, είναι μια κρέμα ματιών που με έχει σώσει! Τον τελευταίο καιρό, λόγω δουλειάς, αλλά και μαθημάτων, οι ώρες ύπνου είναι πολύ περιορισμένες... Αποτέλεσμα; Οι μαύροι κύκλοι έχουν φτάσει πλέον σε τραγική κατάσταση... Εδώ και ένα μήνα όμως που χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα, έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά όταν ξυπνάω... Κρατάει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενυδατωμένη, αλλά ταυτόχρονα μειώνει και τους μαύρους κύκλους (δεν τους εξαφανίζει φυσικά- αλλά η διαφορά είναι εμφανής!). Επίσης, από την ίδια σειρά, αγάπησα την Cleansing and Hydrating Face Mask. Πρόκειται για μια μάσκα καθαριστική, αλλά ταυτόχρονα και ενυδατική, χάρη στο ελαιόλαδο που περιέχει, γεγονός που την καθιστά ιδανική τόσο για λιπαρές, όσο και για ξηρές επιδερμίδες! Έρχεται σε μια τεράστια ποσότητα (125 ml), που πιστεύω ότι με δύο φορές την εβδομάδα που την χρησιμοποιώ, δεν θα τελειώσει ποτέ! Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στα δύο αυτά προϊόντα και να τους δώσετε μια ευκαιρία να σας εντυπωσιάσουν!





Παραμένοντας στο πρόσωπο, ένα από τα προϊόντα της Apivita που χρησιμοποιώ εδώ και πάααρα πολύ καιρό, και αγοράζω ξανά και ξανά, είναι  η κρέμα απολέπισης προσώπου με ελιά και λεβάντα... Στην ουσία πρόκειται για ένα scrub, με λεπτούς κόκκους, που αφήνει το δέρμα μου απίστευτα απαλό και ανανεωμένο, χωρίς να το γδέρνει ή να το τραυματίζει! Είναι ιδανικό για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες! Στα συν το ότι περιέχει 89% φυσικά συστατικά, κάτι που πάντα αγαπώ στα προϊόντα της Apivita!






Tελειώνοντας με τo πρόσωπο, το ελαιόλαδο δεν θα μπορούσε να μην το αξιοποιήσει και η Fresh Line, στην σειρά Αθηνά, η οποία είναι ιδανική γα κανονικά και ξηρά δέρματα! Οπως γνωρίζετε όσες με παρακολουθείτε, το δικό μου δέρμα είναι μεικτό προς λιπαρό, και θεωρητικά αυτή η σειρά δεν μου ταιριάζει... Αυτό είναι σωστό σε γενικές γραμμές, αλλά υπάρχει μια εξαίρεση... Μπορεί το δέρμα μου να είναι μεικτό, αλλά τώρα τον χειμώνα, έχω μεγάλο πρόβλημα αφυδάτωσης. Το προϊόν της σειράς Αθηνά, που έχω αγαπήσει και που συστήνω και σε μεικτά δέρματα, είναι το toner! Aισθάνομαι ότι προσφέρει στο δέρμα μου μια έξτρα ενυδάτωση που του είναι απαραίτητη πριν βάλω τις συνηθισμένες μου κρέμες, χωρίς όμως να επιβαρύνει την λιπαρότητα ή να μου προκαλλεί ακμή! Αν έχετε, ξηρή ή κανονική επιδερμίδα, σας προτείνω να δοκιμάσετε  όλη τη σειρά (την οποία δοκίμασα- εκτός από το toner- μόνο ως υφή) και θα αισθανθείτε άμεσα την διαφορά!






Οι κρέμες χεριών έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο, αφού το κρύο έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα των χεριών... Πάλι από την σειρά Αθηνά της Fresh Line, αγαπώ την κρέμα χεριών που περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο και βούτυρο από ελιά! Αφήνει τα χέρια εξαιρετικά ενυδατωμένα, δεν αφήνει υπερβολική λιπαρότητα, δεν κολλάει, απορροφάται σχετικά γρήγορα και αισθάνομαι ότι δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα των χεριών... Απλά εξαιρετική, ειδικά για το βράδυ, αν θέλετε μια κρέμα για βαθιά θρέψη!










Συνεχίζοντας με την περιποίηση σώματος, η εταιρία Παπουτσάνης που ξεκίνησε από την Μυτιλήνη, δνε θα μπορούσε να μην εντάξει το ελαιόλαδο στα προϊόντα της... Η σειρά Olivia, με σήμα της ένα δέντρο ελιάς (ανάγλυφο παρακαλώ) είναι πλούσια σε εκχύλισμα ελιάς. Συνδυάστε το αφρόλουτρο και το body oil σε βρεγμένο δέρμα και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο απαλό και ενυδατωμένο θα είναι το δέρμα σας! Στα συν, η πολύ ευχάριστη μυρωδιά τους και οι μεγάλες ποσότητές τους (το body oil είναι 300 ml!)...












Tο ελαιόλαδο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει στα μαλλιά μας.  Η μάσκα μαλλιών Αθηνά, το έχει ενσωματώσει μαζί με άλλα πολύτιμα φυσικά συστατικά, στη σύνθεσή της, και αφήνει τα μαλλιά φοβερά ενυδατωμένα και απαλά!






Τέλος, μπορείτε και εσείς να εκμετταλευτείτε τις ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαιολάδου, στο σπίτι σας, απλά και ανέξοδα! Χρησιμοποιείστε το μια φορά στο τόσο, σαν μάκσα μαλλιών πριν λουστείτε, για βαθιά ενυδάτωση και στιλπνότητα στα μαλλιά... Επίσης, φτιάξτε με αυτό scrub σώματος αλλά και χειλιών προσθέτωντας ζάχαρη και κακάο ή κανέλα... Και για τα αδύναμα νύχια, βυθίστε τα όσο πιο συχνά μπορείτε σε ένα μπολάκι με ζεστό ελιαόλαδο και αφήστε τα 10 λεπτά- τα θρέφει απίστευτα!

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και άλλες συνταγές DIY με ελαιόλαδο ή και άλλα προϊόντα που το περιέχουν, και τα έχετε αγαπήσει...

Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena