Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Top 3: Panthenol Extra!

Hello ladies!

Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για τα 3 προϊόντα που έχω ξεχωρίσει από την εταιρία Panthenol Extra, τα οποία και συστήνω ανεπιφύλακτα!



1. Panthenol Extra Cream: Την συγκεκριμένη κρέμα δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές την έχω αγοράσει! Βρίσκεται πάντα, μα πάντα στο συρτάρι μου, ενώ συχνά έχω και μια επιπλέον, μην τυχόν και μου τελειώσει! Πρόκειται για μια κρέμα ιδανική για ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα, με 5% πανθενόλη και 5% ουρία, συστατικά που βοηθάνε στην ανάπλαση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας! Την χρησιμοποιώ σε ερεθισμένο δέρμα, σε ελαφριά μικροκαψίματα, μετά την αποτρίχωση, μετά την ηλιοθεραπεία, στους αγκώνες, στις πατούσες, στα χέρια, σαν ελαφριά- αλλά πολύ αναπλαστική- κρέμα σώματος κλπ κλπ! Πραγματικά, έχει χίλιες και μια χρήσεις και θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείπει από κανένα συρτάρι!

2. Panthenol Extra Hand Cream: Η πιο μικρή, βολική, αποτελεσματική και οικονομική κρέμα χρεριών! Ιδανική για την τσάντα μας, χάρη στο μικρό της μέγεθος, αφήνει τα χέρια απίστευτα ενυδατωμένα χωρίς όμως, ίχνος λιπαρότητας! Την έχω αγαπήσε,ι γιατί ενώ έχει απίστευτα ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως, αναπλάθει το σκασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα με εξαιρετικά αποτελέσματα! Την έχω μαζί μου χειμώνα- καλοκαίρι!

3. Panthenol Extra Face Cleansing Gel: Ένα gel καθαρισμού προσώπου, που μου αρέσει πολύ! Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από ρύπους και λιπαρότητα, χωρίς όμως να την ξηραίνει ή να δημιουργεί ερεθισμούς! Αφήνει το δέρμα σούπερ απαλό και δροσερό- ό,τι πρέπει για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες σαν την δική μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την Panthenol Extra;
Read More

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Lierac Perscription Review Part 2: Blogger says...

Hello girls!

Σήμερα, μοιράζομαι μαζί σας την  άποψη  μου για τα προϊόντα της σειράς Lierac Perscription που δοκιμάζω εδώ και ένα μήνα...

Η Lierac με την καινούρια της σειρά Lierac Perscription, υπόσχεται λύση σε κάθε ανάγκη της προβληματικής επιδερμίδας: επιδερμίδα με σπυράκια και μαύρα στίγματα, ευαίσθητη-δυσανεκτική, με ευρυαγγείες, με καφέ κηλίδες- όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η Lierac έχει να σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα!

Εγώ και μια τυχερή αναγνώστρια του blog δοκιμάσαμε προϊόντα για ευαίσθητα δέρματα με ερυθρότητα και ευρυαγγείες! Την άποψη της Ανδρονίκης μπορείτε να την διαβάσετε εδώ, ενώ ακολουθεί και η δική μου, για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα προϊόντα...



1. Solution Micellaire Apaisante Reequilibrante

Ένα νεράκι ντεμακιγιάζ και καθαρισμού του προσώπου, ιδανικό για ευαίσθητα αλλά και δυσανεκτικά δέρματα που δεν ανέχονται ούτε το νερό... Εγώ το χρησιμοποίησα μόνο ως νεράκι ντεμακιγιάζ και σας λέω με βεβαιότητα, ότι είναι το μόνο που ανταγωνίζεται επάξια το αγαπημένο μου Bioderma Sensibio, και ίσως, κερδίζει σε κάποια σημεία! Αφαιρεί το μακιγιάζ με απίστευτη ευκολία, ενώ αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο εύκολα και γρήγορα αφαιρεί τη μάσκαρα, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο ή να τσούζει τα μάτια! Έρχεται σε συσκευασία των 200 ml, πράγμα που με παραξένεψε πολύ στην αρχή, καθώς βρήκα μικρή την ποσότητα, αλλά μετά παράτηρησα ότι μετά το άνοιγμα διατηρείται μόλις 3 μήνες- αφού δεν έχει συστατικά ή συντηρητικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα- πράγμα που δικαιολογεί και την ποσότητά του... Θεωρώ ότι όποια έχει ευαίσθητο ή δυσανεκτικό δέρμα θα το λατρέψει, όπως το λάτρεψα και εγώ!

2. Serum Preparateur Apaisant Requilibrant

Ένα serum που καταπραύνει και ηρεμεί την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ την προετοιμάζει και να δεχθεί καλύτερα την κρέμα που θα ακολουθήσει... Ίσως το αγαπημένο μου προϊόν από αυτή τη σειρά- αισθάνομαι ότι ηρεμεί το δέρμα μου, μειώνει τους ερεθισμούς και το πρωί το βλέπω λιγότερο κόκκινο και πιο φωτεινό! Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ - το πρωί χρησιμοποιώ ένα serum ενυδάτωσης γιατί έχω ΚΑΙ aφυδατωμένο δέρμα εκτός των άλλων. Δεν απορροφάται αμέσως- χρειάζεται 2 λεπτάκια πριν απλώσετε την κρέμα, αλλά εμένα αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Τέλος, λατρεύω την γυάλινη συσκευασία του με δοσομετρητή, αλλά και το γεγονός ότι περιέχει έλαιο αβοκάντο, που είναι και η νέα μου εμμονή!

3. Creme Teintee Compacte Apaisante Reequilibrante

Μια πολύ καλή λύση για όσες έχουν πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλά θέλουν και μια κάποια κάλυψη! Έρχεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία με το σφουγγαράκι της, αλλά και έναν καθρέφτη. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα... Αν είστε πολύ ανοιχτόχρωμες, όπως εγώ, φροντίστε να την δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε, για να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα σας είναι εντάξει (εμένα είναι μισό με ένα τόνο πιο σκούρα από την επιδερμίδα μου).

4. Fluide Anti-Rougeurs Apaisant Hydratant

Και πάμε στο προϊόν που ήθελα να δοκιμάσω πιο πολύ απ' όλα: την κρέμα κατά της ερυθρότητας. Αν και το δέρμα μου είναι μεικτό-λιπαρό, έχει έντονη ερυθρότητα κυρίως στα μάγουλα κάτι που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό...  Η κρέμα αυτή έρχεται σε μια υπέροχη γυάλινη συσκευασία με αντλία, κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα πρακτικό και υγιεινό. Σαν αποτέλεσμα, έχω να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ, πρώτον, γιατί χάρη στο ελαφρώς πράσινο χρώμα της βοηθάει λίγο στον αποχρωματισμό της ερυθρότητας (όχι βέβαια σε μεγάλο βαθμό, αφού δεν είναι καλυπτική, αλλά ενυδατική και επανορθωτική) και δεύτερον γιατί σε βάθος χρόνου, μέσα στον ένα μήνα και κάτι, που την χρησιμοποιώ έχω δει βελτίωση της ερυθρότητας. Δεν πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί, γιατί είναι ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα της επιδερμίδας, αλλά εμένα αυτή η βελτίωση που βλέπω με ικανοποιεί πολύ! Μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσα το πρωί, αλλά λόγω της ζέστης, η επιδερμίδα μου γίνεται πιο λιπαρή και μου πέφτει βαριά... Έτσι την χρησιμοποιώ πλέον το βράδυ και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Αυτά από εμένα! Γενικώς, αυτό που παρατηρώ με την συγκεκριμένη σειρά, είναι ότι η Lierac έχει δώσει μεγάλη προσοχή στις συνθέσεις των προϊόντων ώστε να τα κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά. Δεν "πουλάει" τόσο την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την εταιρία, όσο την σύνθεση των προϊόντων, κάτι που έχει πολύ καλά αποτελέσματα και γενικώς, ως καταναλώτρια το προτιμώ!

Και ναι, όπως καταλάβατε, έχω αγαπήσει την Lierac Perscription και ήδη δοκιμάζω και άλλα προϊόντα, για τα οποία θα μιλήσουμε σε επόμενο ποστ!
 
Read More

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Lierac Perscription Review Part 1: Reader says...

Hello ladies!

Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό, λόγω τρεξίματος και διακοπών, αλλά επέστρεψα δριμύτερη με ένα review που ήθελα να σας ετοιμάσω εδώ και καιρό...

Πριν ένα μήνα και κάτι, μια τυχερή αναγνώστρια του blog είχε την ευκαιρία να γίνει blogger στην θέση της blogger- δηλαδή δοκιμάσει τέσσερα προϊόντα της καινούριας σειράς Lierac Perscription, τα οποία δοκιμάζω και εγώ, με μόνη υποχρέωση να μοιραστεί μαζί μας την άποψή της για αυτά! Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να διαβάσετε την άποψη και των δύο μας, αφού κάθε μια έχει διαφορετική επιδερμίδα και έτσι θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα προϊόντα! Eπέλεξα να σας πει πρώτα η Ανδρονίκη τις εντυπώσεις της και να ακολουθήσω εγώ, ώστε να μην επηρεαστεί καθόλου από την δική μου άποψη...

Η Lierac με την καινούρια της σειρά Lierac Perscription, υπόπσχεται λύση σε κάθε ανάγκη της προβληματικής επιδερμίδας: επιδερμίδα με σπυράκια και μαύρα στίγματα, ευαίσθητη-δυσανεκτική, με ευρυαγγείες, με καφέ κηλίδες- όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, η Lierac έχει να σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα!

Τα προϊόντα που δοκιμάσαμε εμείς, απευθύνονται σε ευαίσθητα δέρματα και δέρματα με ερυθρότητα και ευρυαγγείες!

Πάμε λοιπόν να διαβάσετε την άποψη της Ανδρονίκης, την οποία σας μεταφέρω αυτούσια όπως ακριβώς μου την έστειλε, και στο part 2, την δική μου άποψη!

"Το 2014 με βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Όλα υπέροχα εδω πέρα, εκτός απο αυτή τη βασανιστική υγρασίας του βορρά και της θάλασσας. Ως γνήσιο τέκνο της Αθήνας, ήταν λογικό η αλλαγή κλίματος και το υπερβολικό κρύο της πόλης να προκαλέσουν  στο πρόσωπο μου κάποιες κοκκινίλες.

 Και τότε...ήρθε στη ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμη το δώρο της Sissi.

Σειρά lierac prescription:


1. Solution Micellaire - διάλυμα καταπραυντικό και εξισορροπητικό
2. Serum Preparateur - ορός προετοιμασίας καταπραυντικός και εξοσορροπητικός
3. Creme Anti-rougeurs - κατευναστική και θρεπτική κρέμα κατά των κοκκινίλων.
4. Creme teintee compacte - κρέμα compact με χρώμα, καταπραυντική και εξοσορροπητική.


Η αποστολή μου ήταν και εκτελέστηκε με μεγάλη χαρά να δοκιμάσω τη σειρά αυτή επί ένα μήνα και να γράψω τις εντυπώσεις μου.

     Η σειρά αυτή έχει ως βασικό συστατικό το νερό θαλάσσιας πηγής, το οποίο έχει επανορθωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Σκοπός της είναι να ανακουφίσει τις ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως η δική μου και ειδικότερα η κρέμα σβήνει τις κοκκινίλες και θρέφει την επιδερμίδα. Η συσκευασία είναι ένα πραγματικό θαυματάκι αν αρέσει σε κάποια η αισθητική φαρμακείου με τα καφέ μπουκαλάκια που νομίζεις ότι κρύβουν μαγικά ματζούνια, και ω εκ θαύματος, ναι , έχουν!!!

     Προσωπικά μετά την πρώτη εβδομάδα είδα την επιδερμίδα με πολυ λιγότερες κοκκινίλες και να επανέρχεται η ισορροπία της. Έσβησαν σιγά σιγά οι ερεθισμοί που η υγρασίας και το κρύο μου προκαλούσαν, καθώς το νεράκι καθάριζε σε βάθος την επιδερμίδα μου και ο ορός την καταπράυνε. Από την άλλη, η κρέμα σε χρώμα πράσινο, ήταν ό,τι έπρεπε για να αντισταθμίσει τις κοκκινίλες και να θρέψει την επιδερμίδα μου από την ελαφρία ξηρότητα που την ταλαιπωρούσε. Όσον αφορά την κρέμα με χρώμα, το χρήσιμοποιούσα για να δώσει λίγο χρώμα και μια μέτρια κάλυψη στις  όποιες κοκκινίλες.
 
 Τη δεύτερη εβδομάδα και έπειτα η επιδερμίδα μου έλαμπε και ήταν πεντακάθαρη χωρίς το πραμικρό σπιθουράκι #χτυπάει τα χέρια της από χαρά, δεν το πιστεύει# ακόμη και εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα. Δεν έβγαλε το παραμικρό σπυράκι, ούτε καν υποψία αυτού.

    Σε γενικές γραμμές έμεινα κατευχαριστήμενη από την αγνότητα και ευκολία χρήσης του νερού micellaire, από τη λεπτόρευστη υφή του serum και από τη θρέψη που μου προσέφερε η κρέμα, αν και τωρα που ανοίγει ο καιρός μου πέφτει κάπως βαριά. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε κορίτσια που θέλουν προϊόντα ποιοτικά με πραγματικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ και πάλι την πολυαγαπημένη Sissi"

 #blogger στη θεση της blogger# :-P


Aυτή ήταν η άποψη της Ανδρονίκης και την ευχαριστώ πολύ που μπήκε στον κόπο να γράψει ένα τόσο όμορφο και αναλυτικό κείμενο!

Στο επόμενο ποστ θα διαβάσετε και την δική μου άποψη για τα τέσσερα αυτά προϊόντα!
Read More

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

To Buy or Not To Buy? Korres Wild Rose Overnight Sleeping Facial

Καλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Το σημερινό ποστ, αφορά σε ένα πολυσυζητημένο προϊόν στα ξένα blogs και youtube channels, ενώ είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό, θα γίνει μεγάλος ντόρος γι' αυτό και στα ελληνικά blogs, καθώς στην Ελλάδα έφτασε πριν από λίγο καιρό και δεν έχει προλάβει ακόμα να πολυδιαφημιστεί...


Ο λόγος για την επανορθωτική μάσκα ύπνου Άγριο Τριαντάφυλλο ή την Wild Rose Overnight Sleeping Facial από την εταιρία Κορρές. Ήθελα να την δοκιμάσω εδώ και πάρα πολύ καιρό, αφού είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από τις ξένες γι΄αυτή τη μάσκα, και έτσι μόλις κυκλοφόρησε, έσπευσα να την αγοράσω! Αγόρασα λοιπόν το σετάκι που έχει full size την απολεπιστική μάσκα με  ΑΗΑ (την οποία ήθελα να δοκιμάσω ούτως ή άλλως) και την επανορθωτική μάσκα ύπνου σε travel size των 20 ml! Η ποσότητα είναι πάρα πολύ καλή, αν αναλογιστείτε ότι αυτή η μάσκα μπαίνει όπως μια κρέμα προσώπου, σε ένα πολύ λεπτό στρώμα και απλώς την ξεβγάζετε το πρωί!

Θα ήθελα κατ΄αρχάς να επισημάνω κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου στην εταιρία Κορρές... Γενικώς, αγαπώ πολύ τα φυσικά καλλυντικά και προσπαθώ να στηρίζω τις ελληνικές εταιρίες που κάνουν  μεγάλη προσπάθεια να διατηρούν υψηλό το επίπεδο πρώτων υλών τους και να βασίζονται τους θησαυρούς της ελληνικής γης... Όσες με παρακολουθείτε, θα ξέρετε εξάλλου την αγάπη που έχω στην Apivita, προϊόντα της οποίας χρησιμοποιώ πάνω από μία δεκαετία... Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο για μια εταιρία όπως ο Κορρές, που θέλει να λανσάρεται ως αμιγώς ελληνική εταιρία, είναι ότι τα καινούρια προϊόντα βγαίνουν πρώτα στο εξωτερικό και μετά έρχονται στην Ελλάδα... Το γεγονός αυτό το βρίσκω από περίεργο μέχρι αδιανόητο... Γιατί να λανσάρονται τα καινούρια προϊόντα πρώτα στο εξωτερικό, όταν υποστηρίζεις ότι χρησιμοποιείς ελληνικές πρώτες ύλες, κατασκευάζεις τα προϊόντα σου στην Ελλάδα και θέλεις να προμοτάρεσαι ως ελληνική εταιρία;;;


Anyway, αρκετά σας κούρασα με την πολυλογία μου, πάμε να δούμε τώρα τι υπόσχεται η συγκεκριμένη μάσκα! Πρόκειται για μια μάσκα λάμψης, βαθιάς ενυδάτωσης και επανόρθωσης υφής, η οποία φορίεται ως κρέμα το βράδυ, δρα κατά την διάρκεια της νύχτας και το πρωί την ξεπλένετε και καθαρίζετε το πρόσωπό σας ως συνήθως...

 Έχει ένα εξαιρετικό άρωμα, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς με άγριο τριαντάφυλλο και μοιάζει με  κρέμα. Τα αποτελέσματά της, δυστυχώς, με άφησαν απογοητευμένη. Το πρωί που ξύπνησα δεν είδα καμιά διαφορά στην υφή ή την ενυδάτωση, αλλά παρατήρησα μόνο ότι το δέρμα μου ήταν ελαφρώς πιο λαμπερό... Δεν αισθάνθηκα αυτό το "φούσκωμα" από ενυδάτωση του προσώπου, ούτε το ένιωσα ιδιαίτερα λείο και απαλό...

Συμπέρασμα; Not To Buy. Κατά την άποψή μου υπάρχουν άλλες μάσκες πολύ πιο αποτελεσματικές. Δεν λέω ότι δεν κάνει τίποτα, αλλά δεν κάνει αυτά που υπόσχεται και αυτά που περίμενα, οπότε δεν είναι κάτι που θα σας σύστηνα...

Θα χαρώ πολύ να ακούσω και την δική σας άποψη!
Read More

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

10 Hair Oils to the Test!

Hello ladies!



Σήμερα σας ετοίμασα τον απόλυτο οδηγό για τα λαδάκια μαλλιών! Σας παρουσιάζω 10 από αυτά και σας λέω την άποψή μου, για να ξέρετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!


*Garnier Fructis Miraculous Oil: Το πρώτο λαδάκι για τα μαλλιά που έβγαλε η Garnier και για μένα έφερε την επανάσταση... Κοστίζει λιγότερο από 10 €, περιέχει 150 ml, περιέχει argan oil και έχει αποτελέσματα συγκρίσιμα με πολύ πιο ακριβά προϊόντα! Μου αρέσει ιδιαίτερα να το εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά για να θωρακίσει την υγρασία και την ενυδάτωση, ενώ τα διατηρεί απαλά  μέχρι το επόμενο λούσιμο χωρίς να χρειάζεται ανανέωση!

*Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express:  To δεύτερο λαδάκι για τα μαλλιά που έβγαλε η Garnier που είναι κατά την άποψή μου και το καλύτερο προϊόν της κατηγορίας του που κυκλοφορεί στην αγορά! Τα συνδυάζει όλα: άκρως οικονομικό (πάλι κάτω από 10 € τα 150 ml), αφήνει τα μαλλιά μεταξένια, τα προστατεύει από την θερμότητα μέχρι και τους 230* C και μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ενώ τγο άρωμα του διαρκεί στα μαλλιά για αρκετή ώρα... Δεν βρίσκω ότι κάνει τα μαλλιά να στεγνώνουν πιο γρήγορα, αλλά τα αφήνει απίστευτα απαλά, ενυδατωμένα, λαμπερά και μοσχομυριστά! Βρίσκομαι ήδη στο δεύτρο μπουκάλι και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

*Garnier Fructis Color Resist: Ένα διφασικό προϊόν για τα μαλλιά, το οποίο υπόσχεται φροντίδα αλλά και λάμψη στα βαμμένα μαλλιά! Το χρησιμοποιεί η μαμά μου που βάφει τα μαλλιά της εδώ και χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένη! Έχει τέλειο ροζ χρώμα, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα, ενώ όντως βοηθάει λίγο με την διατήρηση της λάμψης του χρώματος!

*Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir Serum: Ένα λαδάκι που περιέχει και shimmer. Το χρησιμοποιώ μόνο σε στεγνά μαλλιά, όταν χρειάζομαι έξτρα λάμψη και απαλότητα. To shimmer είναι ιδαίτερα λεπτό και δεν φαίνεται καθόλου στα μαλλιά, ενώ αντανακλά υπέροχα το φως! Σε βρεγμένα μαλλιά δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη διαφορά, οπότε δεν το συστήνω για ενυδάτωση...

*Lorvenn Εxotic Oil: Ακόμα ένα αγαπημένο λαδάκι για τα μαλλιά, το οποίο περιέχει και αυτό Argan Oil! Aφήνει τα μαλλιά μεταξένια, ενώ μυρίζει υπέροχα- σαν άρωμα! Περιέχει και φίλτρα προστασίας από τον ήλιο, οπότε είναι ιδανικό για καλοκαίρι!



*Macadamia Healing Oil Treatment: Ένα λαδάκι για τα μαλλιά που ανήκει στα πιο ακριβά και high-end προϊόντα... Κάνει εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο με την ενυδάτωση, την απαλότητα και την λάμψη, αλλά και με την επανόρθωση των μαλλιών! Όσες έχετε κατεστραμμένα μαλλιά, θα το αγαπήσετε!

*Οrofluido: Aκόμα ένα ακριβό λαδάκι για τα μαλλιά, το οποίο λατρεύω! Όσες είστε διατεθειμένες να ξοδέψετε κάποια παραπάνω χρήματα, θα σας αποζημιώσει με τα τέλεια αποτελέσματά του στα μαλλιά, αλλά και με την απίστευτα luxury αίσθηση που δίνει! Το άρωμά του μυρίζει ακριβό κομμωτήριο και δίνει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη που διαρκούν μέχρι να ξαναλουστείτε!

*Εrato Hair Survive Infused Oil Blend: Ένα διαφορετικό λαδάκι για τα μαλλιά είναι η φυσική πρόταση της Fresh Line! Δεν μπαίνει μετά το λούσιμο, αλλά πριν από αυτό, σαν μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης για τα μαλλιά! Το απλώνετε σε όλο το μήκος των μαλλιών με έμφαση στις άκρες, τα τυλίγετε με πλαστική μεμβράνη ή ένα σκουφάκι μπάνιου και το αφήνετε από 30' έως 3 ώρες. Στην συνέχεια λούζεστε κανονικά. Το αποτέλεσμα είναι βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση των μαλλιών, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Το εφαρμόζω 1 φορά στις 15 μέρες, μιας και τα μαλλιά μου δεν είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και αισθάνομαι ότι πραγματικά τα θρέφει απίστευτα! Ενυδάτωση, επανόρθωση και απαλότητα στο φουλ!

*Dalon Αμυγδαλέλαιο: Το αμυγδαλέλαιο έχει πάρα πολλές beauty-χρήσεις και μια από αυτές είναι σαν μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο! Μπορείτε να διαβάσετε τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους το χρησιμοποιώ εδώ! Και επειδή στα μαλλιά χρειάζεται μεγάλη ποσότητα αμυγδαλέλαιου, τι καλύτερο από ένα άκρως οικονομικό προϊόν, όπως αυτό της Dalon;

*Dalon Καστορέλαιο: Όσες αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και γενικώς έχετε αδύναμα μαλλιά, μπορείτε να βρείτε μια πολύ φυσική λύση στο καστορέλαιο! Το απλώνετε στο τριχωτό της κεφαλής και σε όλο το μήκος των μαλλιών κάνοντας ελαφρύ μασάζ, το αφήνετε 1 ωρίτσα (ή και παραπάνω αν μπορείτε) και λούζεστε κανονικά. Είναι μπελαλίδικο γιατί φεύγει πάρα πολύ δύσκολα, αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά!

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας λαδάκι για τα μαλλιά;
Read More

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Golden Rose New Entries & Giveaway!

Hello girls!

Υποδεχόμαστε τον Απρίλιο με πολύ χρώμα, καινούρια προϊόντα, ανεβασμένη διάθεση και φυσικά έναν διαγωνισμό για σας!



Η Golden Rose είναι μια εταιρία με πολύ οικονομικά προϊόντα, που όμως δεν υπολείπονται σε ποιότητα... Λατρεύω να ανακαλύπτω εταιρίες που έχουν αξιόλογα προϊόντα, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία! Έτσι όλες έχουμε την δυνατότητα να τα αποκτήσουμε και να ανεβάσουμε την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!

Πάμε να δούμε τι δοκίμασα εγώ και τι δωράκια έχω για εσάς!


Tα Velvet Matte Lipsticks ήταν στην κορυφή της λίστας αυτών που ήθελα να δοκιμάσω, καθώς είχα ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτά, και όπως απεδείχθη όχι άδικα! Πρόκειται για ματ κραγιόν τα οποία βγαίνουν σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έχουν- φυσικά- ματ τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια, ενώ όταν φεύγει το πάνω- πάνω στρώμα αφήνουν χρώμα στα χείλη το οποίο διαρκεί για ώρες! Παράλληλα δεν είναι ιδιαίτερα ξηρά, με αποτέλεσμα να τα αισθάνεστε άνετα στα χείλη... Το δικό μου είναι στο νούμερο 05, ένα άκρως ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό κοραλλορόζ!

Η Silky Touch Matte Eyeshadow στην απόχρωση 208, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και ένα υπέροχο καφέ-γκρι χρώμα, το οποίο βρίσκω ιδανικό για την κόγχη του ματιού, αφού δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα σκίασης στο μάτι! Την χρησιμοποιώ καθημερινά και την έχω κατευχαριστηθεί!

Τέλος, το μολύβι φρυδιών στην απόχρωση 103 είναι αξιοπρεπέστατο και συναγωνίζεται επάξια αρκετά ακριβότερα προϊόντα! Είναι καφέ- γκρι, χωρίς να κοκκινίζει καθόλου. Είναι αρκετά σκληρό και σταθερό, ενώ δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα που μου αρέσει πολύ!

Γενικώς έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από ό,τι έχω δοκιμάσει από την Golden Rose και μια από εσάς θα έχει την χαρά να δοκιμάσει και η ίδια κάποια προϊόντα της εταιρίας! Μια τυχερή λοιπόν θα κερδίσει τα τρία προϊόντα της φωτογραφίας: ένα Luxury Rich Color Lipgloss σε ένα άκρως ανοιξιάτικο χρώμα, ένα Eyeshadow Pencil σε μια μπρούτζινη απόχρωση και ένα μαύρο Khol μολύβι ματιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ακολουθώντας τα απλά βήματα που περιγράφει μέχρι τις 13 του μηνός!


Καλή επιτυχία σε όλες!

a Rafflecopter giveaway
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena