Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Fall in Love #3!

 Στο σημερινό και τελευταίο ποστ της σειράς Fall in Love, αποχαιρετάμε το Φθινόπωρο με ακόμα μερικά αγαπημένα προϊόντα για αυτή την εποχή! (Μπορείτε να διαβάσετε τα parts 1 & 2 εδώ και εδώ)


To Burberry London είναι γενικώς ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα... Με πολύ ιδιαίτερο αρωματικό αποτύπωμα είναι νομίζω ιδανικό για αυτή την εποχή- τόσο βαρύ, αλλά και τόσο ευκολοφόρετο όσο ακριβώς πρέπει!


Για το  Βάλσαμο Ποδιών Τριανταφυλλόκηπος σας έχω μιλήσει ξανά σε προηγούμενη ανάρτησή μου, και είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα του είδους του! Πρόκειται για ένα βούτυρο για τα πόδια, ιδανικό για αυτή την εποχή που αρχίζουμε και χρειαζόμαστε κάτι πιο ενυδατικό για τα πόδια μας... Έχει την πιο απολαυστική υφή που μπορείτε να φανταστείτε, καθώς λιώνει κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα με την θερμότητα. Το φοράτε το βράδυ (ιδανικά με κάλτσες) και το πρωί τα πόδια σας είναι απαλά και ενυδατωμένα!  Η μυρωδιά του είναι απλά υπέροχη- το αιθέριο έλαιο γεράνι  θυμίζει κάπως τριαντάφυλλα και μοσχομυρίζει ο τόπος! 

Ακόμα ένα ενυδατικό προϊόν που με έχει εντυπωσιάσει και το θεωρώ ιδανικό για αυτή την περίοδο, είναι το Body Lotion White Musk από την Aloe Plus που θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο iNatural, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από αυτή την εταιρία, που παράγει φυσικά καλλυντικά, χωρίς parabens και άλλες βλαβερές ουσίες. Το δεύτερο συστατικό τους να είναι η Aloe Vera, γνωστή για τις αναπλαστικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες! Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι το άρωμά του, που μου μοιάζει κάπως με το καινούριο άρωμα των The Body Shop! Έχει μια ζεστή μυρωδιά, την οποία έχω αγαπήσει και κοντεύει να μου τελειώσει, αφού το χρησιμοποιώ καθημερινά! Η υφή του είναι πολύ ελαφριά και απορροφάται άμεσα, αλλά ταυτόχρονα χαρίζει στο δέρμα μου την ενυδάτωση που χρειάζεται. Το έχω σχεδόν τελειώσει και σύντομα θα το δείτε και σε ένα empties ποστ!


Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην σας προτείνω και τα αγαπημένα μου βερνίκια για αυτή την εποχή! Τρεις απίστευτα chic και μοναδικές αποχρώσεις από την Essie, που παρά την διακριτικότητά τους, τραβάνε πάντα τα βλέμματα! Τα δύο από αυτά ήταν από την καλοκαιρινή συλλογή της- (ίσως) το αγαπημένο μου βερνίκι EVER το "urban jungle" (που πραγματικά πιστεύω ότι αν αξίζει να έχετε μόνο ένα βερνίκι από την Essie, αυτό είναι το urban jungle) και το "fierce, no fear", ένα γλυκό καφέ! Το πιο υπέροχο γκρι που έχω συναντήσει, είναι από την φθινοπωρινή της συλλογή και ονομάζεται "take it outside". Και τα τρια είναι η επιτομή της κομψότητας και της θυληκότητας, και τα φοράω μετά μανίας, ενώ μπορείτε να τα δείτε φορεμένα στο instagram μου! Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο λίγο πιο σκούρα χρώματα, ένα κλασικό μαύρο από την l' oreal paris, και ένα καταπληκτικό μελιτζανί από την Seventeen!

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά να αποχαιρετήσουμε το Φθινόπωρο και να υποδεχτούμε το Χειμώνα και φυσικά τα Χριστούγεννα με πολλά πολλά δώρα (hint, hint)! Stay tuned girls!
Read More

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

It's Foot Spa Time!

Η δουλειά μου απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας και διαρκές τρέξιμο, ενώ είμαι αναγκασμένη πολύ συχνά να φοράω τακούνια ή γενικώς ψιλοάβολα παπούτσια... Όσες έχετε παρόμοιες δουλειές (ή απλώς είστε μαμάδες!) ξέρετε ότι τα πόδια μας είναι από τα πιο πολυταλαιπωρημένα σημεία του σώματός μας, αφού στηρίζουν ολόκληρο το σώμα μας και το βάρος μας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.


Έτσι λοιπόν, δικαιούνται νομίζω που και που μια έξτρα περιποίηση που θα τα ανακουφίσει και θα τα αποσυμφορήσει ελαφρώς... Και όσο απολαυστικό κι αν είναι το να απευθυνόμαστε σε μια ειδικό, δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε όσο συχνά θέλουμε και το χρειαζόμαστε. Τι καλύτερο λοιπόν, από μια homemade foot spa εμπειρία, την οποία μπορείτε να απολαμβάνετε όσο συχνά επιθυμείτε!

Και μιας και το βασικό μου πρόβλημα είναι τα κουρασμένα πόδια, το συγκεκριμένο foot spa θα είναι στοχευμένο σε αυτό το πρόβλημα, χωρίς να παραγνωρίζει βέβαια και τις υπολοιπες ανάγκες των ποδιών!


Σε μια λεκάνη με νερό (ζεστό ή κρύο- ανάλογα με την όρεξή μου)  διαλύω μια κουταλιά της σούπας από το Bain Pieds Tonifiant a l' Arnica της Menthogel. Πρόκειται για ένα τονωτικό και μαλακτικό ποδόλουτρο με άρνικα. Μυρίζει πολύ φρέσκα μέντα, ξεκουράζει και μαλακώνει τα πέλματα, ενώ καταπολεμά την κακοσμία των ποδιών και προλαμβάνει τους μύκητες  χάρη στο αιθέριο έλαιο μέντας που περιέχει. Το χρησιμοποιώ όποτε αισθάνομαι τα πόδια μου κουρασμένα και "βαριά" και είναι ένα κάτι επιπλέον που κάνει την διαφορά!


Έπειτα από 10 λεπτά τρίβω τις σκληρύνσεις με μια ράσπα, ώστε να αποκαλυφθεί το υγιές και απαλό δέρμα. Ακολουθεί ένα scrub, για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να απορροφηθούν τα μαλακτικά προϊόντα που θα ακολουθήσουν  όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ήρθε η ώρα για μια μάσκα ποδιών! Οι Moisturising Socks με Shea Butter και Aloe Vera από το iHerb, μου κόστισαν λιγότερο από 0,50 € και κάνουν θαύματα! Τις τοποθετείτε σε στεγνά πόδια και χάρη στην μαλακτική κρέμα που περιέχουν , κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να μαλακώνουν τα πόδια και να τα ενυδατώνουν σε βάθος. Τις αφήνω γύρω στην μισή ώρα και έπειτα τις αφαιρώ και τις πετάω (είναι δυστυχώς μιας χρήσεως).


Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα, είναι το μασάζ με μια ενυδατική κρέμα. Οποιαδήποτε έχετε στο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά αν ανήκετε στις "ομάδες υψηλού κινδύνου" που ανέφερα στην αρχή, σας προτείνω να επενδύσετε σε μια εξειδικευμένη κρέμα, ιδανική για την τόνωση και την αναζωογόνηση των κουρασμένων ποδιών. Η Creme Jambes au Ginseng της Menthogel, είναι αυτή που έχω ξεχωρίσει, και την χρησιμοποιώ για να κάνω μασάζ σε γάμπες και πέλματα μετά το βραδινό μου ντουζ, καθώς αισθάνομαι ότι κάνει τα πόδια μου πιο "ελαφριά" μετά από μια μέρα ασταμάτητου τρεξίματος! Ταυτόχρονα τα ενυδατώνει και τα αφήνει πολύ απαλά. Όσον αφορά στις κινήσεις μασάζ, μπορείτε να βρείτε μεγάλη πληθώρα ιδεών στο Youtube και να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν και σας ανακουφίζουν καλύτερα!

Εννοείται ότι αν έχετε επιπλέον χρόνο μπορείτε να περιποιηθείτε και τα νύχια σας, αλλά πρωτίστως αυτή η τελετουργία θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τους πόνους των ποδιών εξαιτίας της κούρασης!

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας και αφιερώστε  τον στην ανακούφιση των ποδιών σας, τα οποία πιστέψτε με, θα σας ευγνωμονούν!
Read More

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Estee Lauder Bazaar Haul!

Και αφού πήρα το κολάι με τα hauls και  σας έδειξα σε προηγούμενο ποστ τις αγορές μου από iHerb λόγω εκπτώσεων, πάμε να σας δείξω και τις αγορές μου από το Βazaar της Estee Lauder!

Aυτές τις μέρες γίνεται στην Αθήνα, το καθιερωμένο Bazaar στα γραφεία της Estee Lauder (Τζαβέλλα 67 & Μεσογείων, Χαλάνδρι). Θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, οπότε όσες τυχερές μένετε στην Αθήνα, έχετε ακόμα χρόνο να το επισκεφτείτε...

Θα βρείτε ποικιλία καλλυντικών από γνωστές εταιρίες όπως Estee Lauder, Clinique, Μac, Pupa, Darphin, Βumble&Bumble, αλλά και ποικιλία αρωμάτων, σε τιμές πραγματικά πολύ χαμηλές!


Γενικώς, να ξέρετε ότι γίνεται ένας ψιλοπανικός, και είναι λογικό, αν αναλογιστείτε ότι βρίσκετε προϊόντα με έκπτωση έως και -90%, οπότε όλες σπεύδουν να πάρουν το κάτιτίς τους... Δεν θα σας πρότεινα να πάτε τις πρώτες 2 μέρες, εκτός αν έχετε άπειρη υπομονή και ώρα για χάσιμο... Αντίθετα τις επόμενες μέρες οι συνθήκες είναι πιο ανθρώπινες και μπορείς να βρεις μερικά διαμάντια! Το καλό είναι ότι ανανεώνουν συνεχώς τα προϊόντα, το κακό είναι ότι δύσκολα θα βρεις ό,τι βρήκε η φίλη σου που πήγε δυο μέρες πριν!

 Πάμε να δούμε τις δικές μου αγορές, από τις οποίες μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη!


Ξεκινάω με την αγορά που πιστεύω ότι άξιζε περισσότερο απ' όλες και με ενθουσιάσε! To σετ Party Favours της Clinique, κόστισε μόλις 15 € και περιέχει ένα σχεδόν ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ! Έρχεται σε ένα πολύ όμορφο και βολικό τσαντάκι και μέσα θα βρείτε: μια τετραπλή παλέτα σκιών, μια κρέμα ματιών All About Eyes (15 ml), μια μάσκαρα High Impact, ένα μολύβι ματιών, ένα Chubby Stick Intense για τα χείλη και ένα μανό (4 ml). Όλες οι αποχρώσεις είναι ευκολοφόρετες και είναι ιδανικό τόσο για ταξίδι, όσο και για κάθε μέρα!


Ακόμα ένα πολύ όμορφο σετάκι, είναι το Lush Lips Caramel Nudes της Estee Lauder, το οποίο είχε βγει πέρισυ τα Χριστούγεννα και φέτος ήρθε η ώρα να το αποκτήσω! Κόστισε και αυτό 15 €- τιμή ολίγον τσιμπημένη σε σχέση με αυτά που περιέχει και συγκρινόμενο με αυτό της Clinique. Περιέχει ένα Pure Color Long Lasting Lipstick σε κανονικό μέγεθος, ένα Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil σε μικρό μέγεθος και ένα Pure Color Gloss σε compact μορφή... Έρχεται σε ένα χριστουγεννιάτικο τσαντάκι, το οποίο βρίσκω πολύ χαριτωμένο!


Η μαμά μου λατρεύει την σειρά Advanced Night Repair και μόλις είδε ότι υπήρχε το serum ματιών και η αντίστοιχη κρέμα ματιών στην τιμή των 19 € έκαστο, τα πήρε χωρίς ενδοιασμό! Δυστυχώς δεν βρήκε και το serum προσώπου το οποίο φοράει ευλαβικά τα τελευταία χρόνια, και ήθελε να το παρει οπωσδήποτε, μιας και η τιμή του είναι κάπως τσιμπημένη!

Πήρα ακόμα δύο μεμονωμένα κραγιόν Pure Color από την Estee Lauder, μόλις 7 € το ένα, στις αποχρώσεις Αpricot Sun Shimmer και Gilded Honey...


 Για το άρωμα Gold Flower από την εταιρία Panos Emporio σας έχω μιλήσει ξανά... Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα και μιας και το δικό μου μου τελειώνει, το είχα βάλει στην wishlist. Έτσι λοιπόν, όταν το είδα στο bazaar, τα 50 ml μόλις 17 €, δεν γινόταν να μην το αγοράσω! Όσες δεν το έχετε μυρίσει, να το πράξετε άμεσα, και θα ενθουσιαστείτε!


Πήρα επίσης και τρια ανδρικά αρώματα για τους άντρες της οικογένειας... Το σετ Pleasures for Men κόστισε 25 €, ενώ οι UOMO από Ermenegildo Zegna και l' homme από Panos Emporio, κόστιζαν γύρω στα 17 € η μία...

Δυστυχώς στην Mac δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον, καθώς τα είχαν πάρει σχεδόν όλα... Ήθελα επίσης και ένα foundation από την Estee Lauder, αλλά μέσα στον πανικό το ξέχασα! Πήραμε και κάποια είδη σπιτιού, και καταλήξαμε από το πουθενά με δύο σακούλες πράγματα...

Το Bazaar θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, οπότε όσες θέλετε να το επισκεφτείτε, μην διστάσετε... Όλο και κάτι αξιόλογο θα βρείτε να πάρετε και σε πολύ καλή τιμή!
Read More

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

iHerb Haul & Discount (Real Techniques, EcoTools, ELF, Twinings etc) - English

Hello girls!

This week  iHerb has the most amazing offer and I definitely couldn't pass it! So I took advantage of it and I ordered a couple of stuff I had on my wishlist for a long time.

I will be receivng my order on November 24th according to iHerb ,but the offer will have expired by then... Therefore I decided to show you what I bought so that you can get some ideas and take advantage of these amazing offers as well!

So this week iHerb offers 20% off to all makeup products! Real Techniques, EcoTools, ELF, Bdellium Tools and many more -20%! There is also a  20% discount at the whole Twinings range, and I couldn't resist buying a couple of them, that I wanted to try for ages! You also get an extra  5%- 14% depending on your order! Last but not least, if this is your first time ordering from iHerb, you get an extra discount ($5- $10) using the code TSN539! Pretty awesome, right?


You can now understand why I couldn't resist placing an order and here's what I bought!

You can shortly check out my order  here, or else keep reading!


From Real Techniques I bought the Miracle Complexion Sponge, a dupe sponge for the beauty blender, that cost me less than 4 €! From EcoTools, I have had  my eyes set on the Tapered Blush Brush, as well as the Eye Enhancing Duo Set, the most perfect an convenient eye brush set, which consists of four brushes and it was constantly sold out!

It goes without saying that I had to get some stuff from ELF, given that they cost next to nothing- less that 2 € each thanks to the discount! I got two brushes- the Stipple Brush for applying cream blush and the well known Powder Brush which works for pretty much everything! I also got the Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, as well as the Candid Coral blush, which is known to be a dupe for  Nars Orgasm! Finally, I bought two Matte Lip Colours in the shades  Coral and Tea Rose, as well as two Cream Eyeliners in black and in brown!

My lips are getting drier as the weather is getting colder, so I got the tested and approved Sierra Bees Organic Pomegranate Beeswax Lip Balm with Vitamin E    and the Alba Botanica, Mineral TerraTints, SPF 15, Blaze.  a lip balm that also leaves a beautiful colour to the lips!

And since Twinings were also on discount, I got two  packs of Chai Tea that I know are going to be perfect for the Winter! I bought the Twinings, Chai, Pumpkin Spice and the Twinings, Chai, French Vanilla   . I am sure I am going to enjoy my Chai Latte even more with these delicious flavors!


Finally I got a couple of stuff that were not on discount, but I really wanted to get! The Hugo & Debra Naturals, Vanilla & Sweet Orange Travel Kit  is a beautiful set of six products, great for travelling and I am sure it is going to smell divine! As far as the Crystal Body Deodorant is concerned, I have already tried it and loved it in the spray form, so I wanted to get it in roll-on, as it is going to be more handy!

What is on your wish list from iHerb?
Read More

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

iHerb Haul and Special Offers (Real Techniques, EcoTools, ELF, Twinings)!

Hello girls!

Αυτές τις μέρες τρέχει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσφορά στο iHerb, την οποία και δεν μπορούσα παρά να εκμεταλλευτώ και να κάνω την παραγγελία μου, μιας και ήταν ευκαιρία να αποκτήσω κάποια προϊόντα που λιγουρευόμουν εδώ και καιρό!

Την παραγγελία μου θα την λάβω (σύμφωνα με την εκτίμηση του iHerb) στις 24 Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε θα έχει λήξει η προσφορά... Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας δείξω τι παρήγγειλα, ώστε να πάρετε ιδέες και αν κάποια θέλει να κάνει την παραγγελία της, να προλάβει να εκμεταλλευτεί την προσφορά της εβδομάδας, η οποία λήγει την Τετάρτη το απόγευμα!

Γι' αυτή λοιπόν την εβδομάδα (από Τετάρτη σε Τετάρτη) το iHerb έχει 20% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προιόντα μακιγιάζ! Real Techniques, EcoTools, ELF, Bdellium Tools και πολλά άλλα, με -20%! Επιπλέον έχει -20% στα Twinings, και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ και σε 2 τσαγάκια που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό! Επίσης, έχετε έκπτωση από 5%- 14% ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας (το 5% αφορά ακόμα και παραγγελία $1!)! Τέλος, όσες παραγγέλνετε για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539, έχετε επιπλέον εως -$10 στην πραγγελία σας! Τέλειο;


  Όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο να αντισταθώ, και ορίστε τι πήρα!


Μπορείτε να δείτε συνοπτικά την παραγγελία μου εδώ, αλλιώς keep reading!


Όπως βλέπετε, από Real Techniques αγόρασα μόνο το Miracle Complexion Sponge, ένα σφουγγαράκι dupe για το beauty blender, το οποίο με την έκπτωση βγαίνει λιγότερο από 4 €! Από EcoTools, είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι το Tapered Blush Brush, αλλά και το Eye Enhancing Duo Set, το πιο υπερτέλειο και βολικό σετ για τα μάτια με τέσσερα κατ ουσίαν πινέλα σε μόλις δύο, που δυστυχώς ήταν σχεδόν μόνιμα sold out!

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω και ό,τι είχα βάλει στο μάτι από ELF, που με την έκπτωση βγαίνουν λιγότερο από 2 € το ένα! Πήρα λοιπόν δύο πινέλα, το Stipple Brush, το οποίο θέλω για κρεμώδη ρουζ, και το διάσημο Powder Brush που τα κάνει όλα και συμφέρει! Πήρα επίσης, το
Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, ένα σετάκι με ένα ρουζ και ένα bronzer, αλλά και το διάσημο ρουζ Candid Coral, το οποίο λέγεται ότι είναι dupe του Orgasm της Nars! Τέλος, δύο Matte Lip Colours έγιναν δικά μου στις αποχρώσεις Coral και Tea Rose, αλλά και δύο Cream Eyeliners σε μαύρη και καφέ απόχρωση για να τα δοκιμάσω!

Τα χείλη μου αυτή την περίοδο περνάμε μια ιδιαιτέρως ξηρή φάση και επέλεξα και δύο lip balms- το κλασικό και πολύ καλό Sierra Bees Organic Pomegranate Beeswax Lip Balm with Vitamin E  και ένα που δοκιμάζω για πρώτη φορά και έχει και μια ελαφριά κόκκινη απόχρωση, το Alba Botanica, Mineral TerraTints, SPF 15, Blaze. 

Και μιας και τα Twinings είχαν και αυτά έκπτωση, δεν μπορούσα να μην πάρω δύο γεύσεις που είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, και είμαι σίγουρη ότι θα τις κατευχαριστηθώ τον Χειμώνα! Πήρα το Twinings, Chai, Pumpkin Spice και το Twinings, Chai, French Vanilla! Πόσο υπέροχα, χειμωνιάτικα αρώματα και τα δύο; Αυτή την περίοδο πίνω μετά μανίας το κλασικό Chai της Twinings με γάλα και δηλώνω ότι το Chai Latte είναι μακράν το αγαπημένο μου ρόφημα!

Τέλος, πήρα και δυο πραγματάκια που δεν ήταν σε έκπτωση, αλλά τα ήθελα πολύ! Το Hugo & Debra Naturals, Vanilla & Sweet Orange Travel Kit είναι ένα υπέροχο σετ με έξι προϊόντα που υποψιάζομαι ότι θα μοσχοβολάνε και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Το δε Crystal Body Deodorant, το έχω ξαναγοράσει σε μορφή spray και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, και αποφάσισα να το δοκιμάσω σε roll-on που θα είναι πιο εύκολο στην χρήση! Πολύ αποτελεσματικό, απολύτως ασφαλές και σε πολύ καλή τιμή, πήρα δύο για να μην ξεμείνω! Τέλος, από τα Specials, πήρα ένα "σουρωτήρι" για το τσάι για λιγότερο από 0,50 €!

Εσείς τι λέτε να πάρετε τώρα με τις εκπτώσεις στο iHerb?

Read More

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Face Mask Freak #4: Beatific, Caladerm, Apivita

Aκόμα ένα ποστ για όλες εμάς που λατρεύουμε τις μάσκες προσώπου και τα αποτελέσματά τους στο δέρμα μας!

Σήμερα μιλάμε για μια μάσκα απολέπισης, μια μάσκα που κάνει θαύματα σε λιπαρά- ακνεϊκά δέρματα και μια μάσκα ανάπλασης και σύσφιξης!


H Beatific είναι μια σειρά καλλυντικών που δημιουργήθηκε από γιατρούς του Ομίλου Υγεία, οι οποίοι αξιοποιώντας την κλινική εμπειρία τους δημιούργησαν μία ολοκληρωμένη σειρά εμπνευσμένη από τις μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας. Και μόνο αυτό το γεγονός, αρκούσε για να με πείσει για μια δοκιμή των προϊόντων της- όταν συνδυάζεται η ιατρική με την κοσμετολογία, τα αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά! Και δεν έπεσα καθόλου έξω... Η μάσκα Hydra- Exfoliator Face Mask, είναι μια μάσκα χημικής απολέπισης με AHA, η οποία υπόσχεται άμεση λάμψη και αναζοωγόνηση στο δέρμα. Μυρίζει εξαιρετικά ελαφριά και το άρωμά της προσωπικά μου θυμίζει σταφύλια. Απλώνετε ένα λεπτό στρώμα, περιμένετε 10-15 λεπτά και ξεπλένετε με χλιαρό νερό.


 Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες! Η χημική απολέπιση που κάνει είναι πολύ πιο αποτελεσματική από οποιοδήποτε scrub και μετά την χρήση της το δέρμα είναι απίστευτα απαλό, λαμπερό, καθαρό και ανανεωμένο. Χάρη στα ΑΗΑ που περιέχει, προάγεται η διαδικασία ανανέωσης των κυτάρρων και έτσι βοηθάει το δέρμα να διορθώσει τις βλάβες του, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα χωρίς τρίψιμο και γδαρσίματα, αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα πιο νεανική και λαμπερή. Ταυτόχρονα, χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχει, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία την συστήνει πριν την βραδινή σας έξοδο σαν μια προετοιμασία για  δέρμα πιο απαλό και φωτεινό, που θα αναδείξει οποιοδήποτε foundation... Αναφέρει ότι δεν είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα, αλλά εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν επιδείνωσε σε καμία περίπτωση τις κοκκινίλες μου, ούτε ερέθισε το δέρμα μου. (Μην ξεχνάτε όμως ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και εχει διαφορετικό βαθμό ευαισθησίας, οπότε χρειάζεται προσοχή!). Την χρησιμοποιώ  μια φορά την εβδομάδα, και χρειάζεται ένα πολύ λεπτό στρώμα, λίγο πιο παχύ από αυτό της κρέμας σας. Το θετικό είναι ότι θα μου κρατήσει για τουλάχιστον ένα εξάμηνο, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα δεδομένου ότι δεν είναι ιδιαιτέρως οικονομική. Αυτή την περίοδο τρέχει μια έκπτωση -30% στο e-shop της Beatific, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για όποια θέλει να την δοκιμάσει! (Ακόμα καλύτερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή προσφορά στο Instant Glow Set και να πάρετε και την Extreme Anti-Aging Face Cream, την οποία έχει κατευχαριστηθεί η μαμά μου, και θα σας μιλήσω σύντομα γι' αυτήν σε επόμενο ποστ). Τέλος, μην ξεχνάτε ότι την επόμενη μέρα επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και γι' αυτό η εποχή αυτή που δεν έχει έντονη ηλιοφάνεια, είναι ιδανική για να την χρησιμοποιήσετε!


Την Caladerm Mask την έμαθα χάρη σε μια άλλη blogger (δυστυχώς δεν θυμάμαι πια, γιατί πάνε και σχεδόν 2 χρόνια), η οποία είχε πει ότι είναι καλύτερη από την Mario Badescu Silver Powder, οπότε απλά δεν γινόταν να μην την δοκιμάσω! Την είχα αγοράσει τότε και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμά της, αλλά καθόλου η μυρωδιά της και δεν την χρησιμοποιούσα τόσο συστηματικά... Την είχα λοιπόν ξεχάσει, μέχρι τον Ιούλιο, που το δέρμα μου πέρασε μια φάση έξαρσης ακμής και έψαχνα να βρω κάτι να με σώσει... Θυμήθηκα λοιπόν την Caladerm και έσπευσα να την αγοράσω. Η τιμή της είναι γύρω στα 15 € για 30 ml, ενώ από την στιγμή που θα την ανοίξετε διατηρείται για 4 μήνες... Έκτοτε την χρησιμοποιώ ανελλειπώς μια φορά την εβδομάδα και έχω να παρατηρήσω τα εξής: Η μυρωδιά της πλέον έχει αλλάξει (ευτυχώς) και δεν είναι καθόλου δυσάρεστη. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι απλώνετε ένα λεπτό στρώμα σε στεγνό δέρμα και την αφήνετε είτε μισή με μια ώρα είτε όλο το βράδυ! Προσωπικά την αφήνω όλο το βράδυ γιατί αισθάνομαι ότι κάνει πολύ καλύτερη δουλειά! Το πρωί που ξυπνάω και την ξεπλένω (χρειάζεται οπωσδήποτε ξέπλυμα και με καθαριστικό προσώπου- το σκέτο νερό δεν αρκεί) το δέρμα μου είναι πεντακάθαρο, πιο "λευκό", τα μαύρα στίγματα και οι πόροι είναι λιγότερα εμφανή, ενώ η λιπαρότητα μειώνεται αισθητά με συστηματική χρήση! Η συστηματική της χρήση εδώ και τρεις μήνες με έχει βοηθήσει πολύ και με την ακμή αλλά και με την λιπαρότητα, ενώ το δέρμα μου είναι συνολικά πιο καθαρό και "αποσυμφορημένο". Την συστήνω ανεπιφύλακτα, και την έχω ήδη ξαναπάρει!


Τέλος, την αγάπη μου για τις μάσκες της Apivita την ξέρετε... Μια από τις πολύ αγαπημένες μου, είναι η Face Mask with Royal Jelly, που είναι ιδανική για σύσφιξη και ανάπλαση. Κατ' αρχάς λατρεύω την μυρωδιά της, αλλά και την πολύ όμορφη συσκευασία της με τις κορώνες. Περιέχει βασιλικό πολτό, ο οποίος είναι γνωστός για τις αναπλαστικές ιδιότητές του και χαρακτηρίζεται ως ένας θησαυρός της φύσης για το δέρμα και τον οργανισμό, ενώ το ποσοστό των φυσικών της συστατικών αγγίζει το 89%! Την χρησιμοποιούμε μαζί με την μαμά μου- εκείνη για σύσφιξη, εγώ για ανάπλαση και έχουμε καταναλώσει 2-3 τέτοια σωληνάρια! Αφήνει το δέρμα πολύ φρέσκο και απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο και κυρίως πιο ελαστικό! Όσες δεν την έχετε δοκιμάσει, αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία και είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσετε όσο και εμείς, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές;
Read More

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

To Buy or Not To Buy? Korres CC Cream

Μετά από μια μακρά απουσία λόγω απίστευτου φόρτου εργασίας, επιστρέφω σήμερα με ένα review για ένα προϊόν, για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος τον τελευταίο καιρό... Οι ελληνίδες bloggers και youtubers, το έχουν πολυδιαφημίσει και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτό, οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έσπευσα να το αγοράσω!


Ο λόγος για την CC Cream από τον Κορρέ, που υπόσχεται κάλυψη των ατελειών, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και διόρθωση των δυσχρωμιών χάρη στο άγριο τριαντάφυλλο που περιέχει... Πολύ καλό για να ναι αληθινό ή μήπως ένα μικρό θαύμα από τον Κορρέ;

Ξεκινάω με τα προφανή: Έρχεται σε μια απλή αλλά καλαίσθητη συσκευασία, με βολικό στόμιο που διευκολύνει την χρήση της. Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις (light και medium), με το light το οποίο έχω εγώ να είναι λίγο πιο κίτρινο και πιο σκούρο απ' ό,τι θα θελα. Στα μεγάλα συν, το γεγονός ότι έχει SPF 30, γεγονός που την καθιστά τέλεια για όλες τις εποχές!


Και δυστυχώς κάπου εκεί τελειώνουν τα θετικά για μένα... Και πάμε στα αρνητικά: Η κάλυψή της είναι ελαφριά, και μπορεί να χτιστεί και να γίνει μέτρια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλή. Ένα, επίσης, αρνητικό που εντόπισα, είναι ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω αρκετά μεγάλη ποσότητα προϊόντος για να έχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα (δεν μιλάω βέβαια για τέλεια κάλυψη, αλλά για ομοιομορφία). Βρίσκω ότι κάθεται αρκετά βαριά στο δέρμα, με αποτέλεσμα να τονίζει τους διεσταλμένους πόρους μου, και να πρέπει να την δουλέψω πολύ καλά ή να βάλω primer για ένα καλό αποτέλεσμα. Ειλικρινά με την κάλυψη που (δεν) προσφέρει, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί είναι τόσο βαριά...


Δεν θέλω να αδικήσω το προϊόν, και θα παραδεχτώ ότι το δικό μου δέρμα είναι προβληματικό. Έχει κοκκινίλες, διεσταλμένους πόρους, λίπαρότητα και ενίοτε σπυράκια. Υπάρχουν κοπέλες με νορμάλ δέρμα, που προφανώς την βρίσκουν υπέροχη, και δεν έχω λόγο να τις αμφισβητήσω...Αυτό όμως που παρατήρησα, και το διασταύρωσα και με άλλες κοπέλες με δέρμα πολύ καλύτερο από το δικό μου, είναι ότι μετά από μερικές ώρες εξαφανίζεται από το δέρμα! Ακόμα και αν έχω βάλει τρεις στρώσεις και το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές όταν φεύγω από το σπίτι, μετά από 4-5 ώρες είναι σαν να έχω βάλει ένα tinted moisturiser με απειροελάχιστη κάλυψη... Φυσικά δεν περιμένω να έχει την διάρκεια ή την κάλυψη ενός foundation, αλλά δεν γίνεται να λέγεσαι cc cream (color correction) και να μην προσφέρεις μια μέτρια κάλυψη και ομοιομορφία... Επίσης, μακροπρόθεσμα δεν είδα καμία απολύτως βελτίωση των δυσχρωμιών μου...

Συμπέρασμα: Not To Buy. Σε ηλεκτρονικό φαρμακείο θα την βρείτε γύρω στα 14 € και πιστεύω ότι με αυτά τα χρήματα- ή και λιγότερα- μπορείτε να βρείτε πολύ καλύτερες εναλλακτικές... Με απογοήτευσε πολύ, κυρίως γιατί είχα αυξημένες προσδοκίες από αυτά που είχα διαβάσει και ακούσει και την βρήκα πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου...

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Πώς σας φάνηκε;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena