Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Gift Guide & Giveaway! [closed]

It's Christmas time ladies! It's the most wonderful time of the year!!!

Mια από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι να ανταλλάσσουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και όση χαρά αντλούμε από το να παίρνουμε δώρα, άλλη τόση αντλούμε από το να δίνουμε δώρα και να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα σ' αυτούς που αγαπάμε!


Έτσι λοιπόν, σήμερα σας παρουσιάζω μερικές από τις δικές μου αγαπημένες επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα που καλύπτουν όλα τα γούστα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία!

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην προσφέρω και εγώ μερικά δώρα σε εσάς, που μου προσφέρετε τεράστια χαρά κάθε φορά που διαβάζετε τα ποστς μου, μου αφήνετε σχόλια, μου στέλνετε μηνύματα και δείχνετε εμπιστοσύνη στις επιλογές μου! Δύο δώρα περιμένουν δύο τυχερούς, οπότε διαβάστε μέχρι το τέλος με προσοχή και σκεφτείτε ποιο από τα δώρα που προτείνω σας αρέσει περισσότερο...

* "The Mini Box of Love" Berrylicious!




Ένα πανέμορφο, χαριτωμένο και πάρα πολύ οικονομικό δώρο είναι το "The Mini Box of Love" Berrylicious! Θα το βρείτε μόλις 6,50 € στο ηλεκτρονικό κατάστημα Eyewish.gr και έρχεται στην πιο χαριτωμένη συσκευασία ever, ενώ μπορείτε να το κρεμάσετε και στο χριστουγεννιάτικό σας δέντρο. Περιέχει ένα αφρόλουτρο 50ml με άρωμα Raspberry and Blackberry,  μια ενυδατική κρέμα σώματος 50ml με άρωμα Strawberry and Cream  και ένα σφουγγαράκι μπάνιου σε σουπερ girly χρώμα! Μυρίζουν και τα δύο υπέροχα- ειδικά το Strawberry and Cream είναι ονειρεμένο- και αποτελεί το τέλειο δώρο για την φίλη σας, την αδερφή σας, την κόρη σας ή την μητέρα σας! Το καλύτερο; Κοστίζει όσο ένας καφές στα Starbucks!

* The DIY Gift!


Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυάλινο βάζο, διάφορα μικροπράγματα, σοκολατάκια και ζαχαρωτά, και έτοιμο το πιο πρωτότυπο και προσωπικό δώρο που μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το σχετικό ποστ, όπου σας δείχνω τρεις διαφορετικές προτάσεις, μια για κάθε γούστο!

* Τhe Super Girly Set!


Η εταιρία Mont Bleu έχει τις πιο όμορφες και ποιοτικές γυάλινες λίμες, αλλά και υπέροχα κοριτσίστικα πραγματάκια που όλες ζηλεύουμε... Έχω δοκιμάσει γυάλινες λίμες και από άλλες εταιρίες (όπως π.χ η Peggy Sage) και η ποιότητά τους δεν συγκρίνεται... Δεν χαλάνε με τίποτα, είναι ό,τι καλύτερο για τα νύχια και είναι απλά πανέμορφες! Συνδυάστε μια γυάλινη λίμα με ένα super cute και girly bag hanger (αυτά τα μικρά γκατζετάκια που χωράνε και στο πιο μικρό τσαντάκι και χρησιμοποιούνται για να κρεμάμε τις τσάντες μας παντού) και ένα χαριτωμένο τσιμπιδάκι για τα φρύδια και έχετε ένα ιδανικό σετ, πολύ όμορφο, χαρούμενο και κοριτσίστικο!

*Τhe Ultimate Perfume!


Ο έρωτάς μου με το συγκεκριμένο άρωμα, ήταν έρωτας με την πρώτη μυρωδιά πριν περίπου ένα χρόνο! Το Caudalie The des Vignes είναι ένα από το πιο ιδιαίτερα αρώματα  και δεν υπάρχει περίπτωση να το φοράω και να μην με ρωτήσουν ποιο άρωμα είναι... Έχει ένα μοναδικό αρωματικό αποτύπωμα (περιέχει νότες γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, νερολί, τζίντζερ τσάι, σταφύλια, μέλι κλπ) και η διάρκειά του είναι απλά τέλεια! Είναι αντάξιο πολύ ακριβότερων και high-end αρωμάτων και αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο, μιας και έρχεται και σε μια πολύ όμορφη συσκευασία! Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το βρείτε και πολύ οικονομικά! Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmellon- το οποίο έχει εξαιρετικές τιμές σε πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων- θα το βρείτε γύρω στα 16,50 €-  που όπως θα διαπιστώσετε και μετά από την σχετική έρευνα, είναι και η καλύτερη τιμή της αγοράς . Τα δε μεταφορικά του Pharmellon,είναι τα χαμηλότερα από όλα τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, μόνο 1 €!Έτσι, με  μόλις 17,50 € αγοράζετε ένα άκρως ιδιαίτερο άρωμα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όποια το λάβει!

* Ι Love... "The Best of the Best" Gift Box



Το πιο πλήρες, μοσχομυριστό, οικονομικό και... χορταστικό σετ δώρου, είναι αναμφισβήτητα το  Ι Love... "The Best of the Best" Gift Box. Στο Eyewish.gr θα το βρείτε μόλις 16,50 €, ενώ περιλαμβάνει έξι full size προϊόντα, σε διαφορετικά αρώματα, το ένα καλύτερο απ΄ το άλλο, για να καλύψει κάθε γούστο! Το σετ περιέχει ένα αφρόλουτρο 500 ml (!) Mango & Papaya, ένα body butter 200 ml Coconut & Cream, ένα body splash Strawbbery & Cream, μια κρέμα χεριών 75 ml Raspberry and Blackberry,  ένα lip gloss Strawberry & Cream και ένα απίστευτα χαριτωμένο και πρακτικό σκουφάκι για το μπάνιο. Όπως καταλαβαίνετε, η τιμή για όλα τα παραπάνω είναι απλά εξαιρετική, δεδομένου ότι στα The Body Shop, 15 € κοστίζει μόνο ένα body butter 200 ml! Το συγκεκριμένο σετ είναι μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσει κανείς τέσσερα διαφορετικά αρώματα και να απολάυσει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης και pampering!

* The Shiseido Sparkling Party Palette



Η πιο γιορτινή και λαμπερή παλέτα είναι η Sparkling Party Palette από την Shiseido! Περιλαμβάνει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό- και όχι μόνο- μακιγιάζ: δύο σκιές, ένα eyeliner, ένα ρουζ, ένα highlighter και ένα προϊόν για μάγουλα και χείλη! Με την γνωστή ποιότητα της Shiseido, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το εορταστικό μακιγιάζ, αλλά και μια πολύ εύχρηστη παλέτα για ταξίδια. Ένα δώρο που θα αγαπήσει όποια θέλει λάμψη στο μακιγιάζ, αλλά και στην καθημερινότητά της!

*The Shisiedo Experience Center Experience


Ένα δώρο που δεν κοστίζει απολύτως τίποτα, αλλά σίγουρα θα απολαύσει ο παραλήπτης του! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απολύτως δωρεάν! Παίρνετε ένα τηλέφωνο στο 210 3235141 και κλείνετε ένα ραντεβού στο Shiseido Experience Center στο Σύνταγμα. Εκεί μπορείτε να απολάυσετε hand massage, δωρεάν μακιγιάζ από τις εξειδικευμένες make-up artists, αλλά και ανάλυση του δέρματός σας και διαμόρφωση του προσωπικού σας προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας σας σε συνεργασία με τις αισθητικούς της Shiseido! Αν λοιπόν, φέτος το budget σας είναι απίστευτα μειωμένο και δεν έχετε τα χρήματα να κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να του κλείσετε ένα ραντεβού κάποια ημέρα και ώρα που ξέρετε ότι είναι διαθέσιμο, και να του το προσφέρετε ως δώρο! Είναι μια απλή σκέψη, που όμως σίγουρα θα εκτιμήσει ο παραλήπτης και φυσικά θα απολαύσει την εμπειρία του Shiseido Experience Center! Και εννοείται, μην ξεχάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού και για σας!

* The Sparkling Gift Set


Ένα πολύ όμορφο και λαμπερό gift set από την εταιρία Mont Bleu που είναι όχι μόνο πανέμορφο, κοριτσίστικο και γεμάτο λάμψη, αλλά και πολύ πρακτικό! Περιέχει μαι γυάλινη λίμα, ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ένα καθρεφτάκι, όλα διακοσμημένα με swarovski! Ποια δεν θα τα ήθελε στο νεσεσέρ της;

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να σας αφήσω χωρίς ένα δωράκι και από το Sissisplace! Ή μάλλον, δύο δωράκια!

Giveaway No1:  Το πρώτο θα το βρείτε στην σελίδα μου στο Facebook, οπότε τσεκάρετέ το οπωσδήποτε πριν πάρετε μέρος στο εδώ Giveaway!

Giveaway No2:  Μια τυχερή από εσάς, θα αποκτήσει όποιο από τα παραπάνω δώρα θέλει! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε ποιο προτιμάτε και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα!

a Rafflecopter giveaway
 
Καλή επιτυχία και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλες σας!

UPDATE:

Η νικήτρια του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού είναι η Μαρία Κ!

Συγχαρητήρια! Η Shiseido Sparkling Party Palette είναι δική σου! Σου έχω στείλει mail για να μου δώσεις τα στοιχεία σου ώστε να σου στείλω το δώρο σου το συντομότερο δυνατόν! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο SaveAndWin.gr που προέβαλε τον διαγωνισμό του Sissisplace και μας πληροφορεί πάντα για τους καλύτερους διαγωνισμούς!
Read More

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Frezyderm Ac-norm review!

H Frezyderm τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια δυναμική είσοδο στην αγορά των δερμοκαλλυντικών... Το καλοκαίρι μας άφησε άφωνες με το αντιηλιακό της, και πρόσφατα μας εντυπωσίασε με την ολοκληρωμένη της σειρά για την καταπολέμηση της ακμής Ac-norm...

H συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 18 (!) προϊόντα και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση σε κάθε ανάγκη του ακνεϊκού δέρματος, είτε μιλάμε για ήπια, μέτρια ή σοβαρή ακμή! Και εννοείται ότι όσες έχετε σοβαρό πρόβλημα ακμής πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας, αλλά όσες έχουμε λιπαρό δέρμα και βλέπουμε εκέινα τα 7-8 σπυράκια να βγαίνουν και να ξαναβγαίνουν, χαλώντας μας την διάθεση και την εικόνα του προσώπου μας, αισθάνομαι ότι έχουμε πλέον έναν σοβαρό σύμμαχο!

Εννοείται ότι δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω το κάτιτίς μου από αυτή την σειρά και  επέλεξα τα δύο προϊόντα που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση: την Ac-Norm Tinted Cream και την Ac- Norm  Peel-Off Mask!


H Ac-Norm Τinted Cream, είναι μια κρέμα με χρώμα, η οποία όμως, όχι μόνο καλύπτει τις ατέλειες, αλλά βοηθάει και στην αντιμετώπισή τους! Έρχεται στην γνωστή sleek συσκευασία της Frezyderm, σε μαύρο χρώμα- όπως και όλη η σειρά Ac-Norm- με αντλία για να εξασφαλίζεται η προστασία του προϊόντος, αλλά και η εύκολη χρήση του. Βγαίνει σε μια μόνο απόχρωση, η οποία υποτίθεται ότι κάπως "προσαρμόζεται" σε όλες τις επιδερμίδες. Όταν την πρωτοδοκίμασα στο χέρι μου, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι έχει έντονα κίτρινους υποτόνους και φοβήθηκα ότι θα φαίνεται περίεργη πάνω στο δέρμα μου. Παρ' όλα αυτά, ταίριαξε αρκετά καλά στην επιδερμίδα μου (φυσικά και μου είναι ελαφρώς σκούρα όπως οποιαδήποτε κρέμα με χρώμα κυκλοφορεί) και οι κίτρινοι υποτόνοι βοηθάνε στο να "εξουδετερωθούν" οι κοκκινίλες καλύτερα και να φαίνεται το δέρμα πολύ πιο ομοιόμορφο. Η κάλυψη που προσφέρει είναι αξιοπρεπέστατη και θα την χαρακτήριζα μέτρια, ενώ το τελείωμά της, αν και υποστηρίζει ότι είναι απολύτως ματ, πιστεύω ότι χρειάζεται και πούδρα, ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα! Την φοράω καθημερινά αντί για make-up ή bb cream, ενώ προτιμώ να την απλώνω με το σφουγγαράκι Real Techniques, και το αποτέλεσμα είναι υπέροχη κάλυψη και πολύ φυσικό τελείωμα, σαν να μην φοράω τίποτα! Μου αρέσει πολύ όχι μόνο το αποτέλεσμά της, αλλά και το γεγονός ότι ταυτόχρονα βοηθάει την επιδερμίδα μου να "καθαρίσει". Υποστηρίζει ότι περιέχει και αντιηλιακά φίλτρα, αλλά δεν αναφέρει SPF, οπότε είμαι κάπως επιφυλακτική ως προς αυτό τον ισχυρισμό. Για μένα θα είναι μια πολύ καλή καλυπτική κρέμα για όσες έχουμε λιπαρό ακνεϊκό δέρμα, αφού όχι μόνο καλύπτει αξιοπρεπέστατα, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα μας!

Η Ac-Norm Peel-Off Mask είναι μια καθαριστική- αποσυμφορητική μάσκα για το λιπαρό- ακνεϊκό δέρμα. Υποστηρίζει ότι "κολλάει" πάνω σε σμήγμα, ρύπους και νεκρά κύτταρα και καθώς την αφαιρείτε σαν φιλμ, αφαιρείτε και όλα τα παραπάνω, αφήνωντας το δέρμα σας έξτρα απαλό, καθαρό και λαμπερό! Είναι μια από τις πιο ωραίες μάσκες που έχω δοκιμάσει! Βρίσκω την διαδικασία του "ξεφλουδίσματος" της μάσκας άκρως απολαυστική και βλέπω το δέρμα μου μετά την χρήση της να είναι πολύ λαμπερό, πεντακάθαρο, εξαιρετικά απαλό και "αποσυμφορημένο". Την μάσκα θα την συνέστηνα σε οποιαδήποτε έχει λιπαρή επιδερμίδα, ακόμα και αν δεν υποφέρει από ακμή, μιας και τα αποτελέσματά της είναι υπέροχα! Προσοχή όμως να μην την αφήσετε πάρα πολύ ώρα, γιατί μετά η αφαίρεσή της γίνεται ελαφρώς επίπονη! Επίσης, όσες έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, καλό θα ήταν να την χρησιμοποιείτε με μέτρο, γιατί η αφαίρεσή της μπορεί να σας ερεθίσει το δέρμα, ειδικά να την αφήσετε να "παραστεγνώσει"...


Τα προϊόντα της σειράς Ac-Norm δεν περιέχουν Parabens ενώ είναι και δερματολλογικά ελεγμένα. H τιμή τους είναι πολύ λογική, ενώ αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα Frezyderm στο ηλεκτρονικό φαρμακείο iNatural , και θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Frezyderm στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Η Ac-Norm Tinted Cream κοστίζει 14,20 €  και η  Ac-Norm Peel-Off Mask  κοστίζει 11,43 €.

 Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική  ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την έκπτωση και να αποκτήσετε τα προϊόντα Frezyderm που θέλετε σε καταπληκτικές τιμές! Και ναι, εννοείται ότι θέλω να τα δοκιμάσω ΟΛΑ τα προϊόντα της σειράς, μιας και τα δύο παραπάνω μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή την σειρά;
Read More

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

DIY Monday: Christmas Gifts in a Jar!

Δυόμιση εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, έχουμε μπει για τα καλά πλέον στο κλίμα των ημερών!

Και μια από τις μεγαλύτερες χαρές των Χριστουγέννων είναι αναμφισβήτητα η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα... Μια πολύ όμορφη, πρωτότυπη και χαριτωμένη ιδέα, είναι φέτος να επενδύσετε λιγότερα χρήματα και περισσότερη σκέψη και προσωπική δημιουργία στα δώρα που θα δώσετε!



Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα δώρα που θα αποτελέσουν μια μικρή pre-christmas δόση χαράς για τις φίλες σας!


Για κάθε δώρο θα χρειαστείτε:


 

- Ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι (τα πήρα από τα Jumbo, για λιγότερο από 2 €)
- Βαμβάκι
-Διάφορα σοκολατάκια και candy canes
- Μικροπράγματα, ανάλογα με το θέμα του δώρου σας
- Κορδέλες και στολιδάκια για την διακόσμηση

Η ιδέα είναι πολύ απλή και "κλεμμένη" από το Pinterest: Γεμίζετε το βάζο σας με ό,τι μικροπραγματάκι ανταποκρίνεται στο θέμα που επιλέξατε, το στολίζετε, βάζετε και μια καρτούλα για να το κάνετε ακόμα πιο προσωπικό και voila! Εγώ επέλεξα να το στολίσω πολύ απλά με ένα κομμάτι λινάτσα, κόκκινη κορδέρλα, ένα κόκκινο στολίδι και μια κόκκινη κάρτα καμπανούλα, αλλά εσείς μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε!

*Manicure in a Jar!

Το πρώτο δώρο έχει σαν θεματική το μανικιούρ, και είναι ιδανικό  για την φίλη σας που λατρεύει τα περιποιημένα νύχια. Σαν βάση χρησιμοποίησα βαμβάκι, που είναι χρήσιμο στο manicure, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί  και μια όμορφη και μαλακή βάση, σαν χιόνι! Στο Internet μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα και οικονομικά σετάκια με μανό και εργαλεία manicure- pedicure, όπως το Mini Manicure Nail Kit και το Nail Polish Kit από Beauty UK, τα οποία τα βρίσκετε πολύ φτηνά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dome.gr. Έβαλα επίσης ένα σετ με αυτοκόλλητα για τα νύχια από την L' Oreal σε μαύρο και χρυσό, που είναι ιδανικό για τις μέρες των γιορτών, Τέλος, κάθε nail addict θα λατρέψει την γυάλινη λίμα από την εταιρία Mont Bleu, που όχι μόνο είναι πανέμορφη, αλλά είναι και ό,τι καλύτερο για τα νύχια. Το σετ ολοκληρώνει ένα cute and girly τσιμπιδάκι για τα φρύδια, πάλι από την εταιρία Mont Bleu, ένα χριστουγεννιάτικο κεράκι Yankee Candles και φυσικά σοκολάτες και ζαχαρωτά!

*Spa in a Jar!



To επόμενο δώρο θα ταιριάξει τέλεια στην φίλη που λατρεύει το pampering και την περιποίηση του προσώπου! Και τι καλύτερο από κάποιες από τις αγαπημένες μάσκες της Apivita, που θα γίνουν σίγουρα και δικές της αγαπημένε; Δύο μάσκες Express Beauty με αλόη και πρόπολη και ένα ζευγάρι eye patches με τριαντάφυλλο, είναι η τέλεια ευκαιρία να μυηθεί στις μάσκες της Apivita και να ανακαλύψει μικρούς θησαυρούς! Και επειδή οι μέρες των γιορτών απαιτούν πολύ λάμψη,  δύο μάσκες και ένα scrub στην καινούρια, πανέμορφη συσκευασία της Apivita, θα της δώσουν όλη την λάμψη που χρειάζεται το δέρμα της. Scrub με μύρτιλο για αρχή για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, μια καθαριστική μάσκα με με ροζ άργιλο για καθαρισμό και μια μάσκα λάμψης με ρόδι θα γίνουν οι αγαπημένοι της σύμμαχοι για τις γιορτές! Και εννοείται ότι προσέθεσα ένα κεράκι για να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο όσο κάνει το beaute της και μερικές σοκολάτες για έξτρα γλύκα!

*Pampering in a Jar!


Το τελευταίο δώρο θα πάει στη φίλη που έχει μεγάλη ανάγκη από Pampering! Τις πιο μοσχομυριστές bath bombs θα τις βρείτε στην Fresh Line και θα κάνει το μπάνιο της φίλης σας απόλαυση! Η συγκεκριμένη είναι από την σειρά Διώνη και μοσχομυρίζει τριαντάφυλλα, αλλά και το σταφύλι είναι μια δοκιμασμένη και αγαπημένη εναλλακτική που πάντα απολαμβάνω! Ένα travel size αφρόλουτρο και body lotion θα ολοκληρώσουν την διαδικασία του μπάνιου, και τα Hugo Naturals από το iHerb είναι μια εξαιρετική ιδέα! Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω τα travel size body butters από την Aloe Plus, τα οποία μυρίζουν συγκλονιστικά- ειδικά το apple & cinnamon είναι μια από τις πιο πετυχημένες μυρωδιές που έχω πετύχει σε body butter! Και επειδή η κανέλα έχει την τιμητική της, συμπεριέλαβα και ένα υπέροχο χειροποίητο και φυσικό σαπουνάκι από την εταιρία Blessing, food for the body με άρωμα κανέλας. Τέλος,το λατρεμένο λαδάκι για τα μαλλιά από την Macadamia, θα γίνει και το δικός της αγαπημένο και θα δώσει στα μαλλιά της τη λάμψη και την θρέψη που χρειάζονται! Και τι είδους pampering in a jar θα ήταν χωρίς ένα κεράκι και σοκολάτες και ζαχαρωτά;


Ελπίζω να βρήκατε τις παραπάνω ιδέες όμορφες, πρωτότυπες και χαριτωμένες και να εμπνευστείτε ώστε να δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα προσωποποιημένα δώρα γεμάτα σκέψη, που θα τα κάνει να χαμογελάνε κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν και σας σκέφτονται!

Read More

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

The Hydration Project!

Καλό μήνα και καλό Χειμώνα!

Μπήκε ο μήνας των Χριστουγέννων και είμαι κατενθουσιασμένη, τόσο με την γιορτινή ατμόσφαιρα και το στολισμένο δέντρο στο σαλόνι, όσο και με τα χριστουγεννιάτικα ποστς που ετοιμάζω!




Μαζί όμως με την γιορτινή ατμόσφαιρα έρχεται και το κρύο! H αφυδάτωση αρχίζει σιγά- σιγά να κάνει την εμφάνισή της: έλλειψη άνεσης, τράβηγμα, αντιαισθητικό ξεφλούδισμα είναι μερικά από τα σημάδια που μας δείχνουν ότι η επιδερμίδα μας διψάει! Και φυσικά η πρώτη κίνηση είναι να αυξήσουμε την κατανάλωση νερού- κάτι που ασυναίσθητα ξεχνάμε τον Χειμώνα. Το δεύτερο- εξίσου σημαντικό- βήμα είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα που υπόσχονται έξτρα ενυδάτωση!

Πάμε να δούμε τα δικά μου μαγικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης του δέρματος!


Ξεκινάω με μια λοσιόν... Η λοσιόν είναι ένα βήμα περιποίησης, το οποίο οι περισσότερες το παραλείπουν ως περιττό ή σε κάθε περίπτωση όχι και τόσο απαραίτητο... Μέγα λάθος! Η λοσιόν επαναφέρει το ph του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα, αφαιρεί υπολείματα γαλακτώματος ή καθαριστικού και προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί καλύτερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν! Για αυτή την εποχή, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ενυδατική λοσιόν, που θα προσφέρει στο δέρμα εκτός από τα παραπάνω και μια έξτρα ενυδάτωση! Η δική μου αγαπημένη είναι η "Lotion Hydratante" από την Evidens de Beaute, μια εταιρία για την οποία θα σας μιλήσω πολύ σύντομα αναλυτικά σε κάποιο ποστ. Μυρίζει απλά θεσπέσια, αλλά πολύ ελαφριά και διακριτικά, κάτι που με αναζωογονεί ιδιαίτερα το πρωί και μου φτιάχνει τη διάθεση! Όλα τα προϊόντα της EviDenS de Beaute είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα, και το δικό μου ευαίσθητο δέρμα την έχει λατρέψει! Αφήνει το δέρμα μου πάρα πολύ απαλό και αισθάνομαι την ενυδάτωση που προσφέρει, αφού μετά την χρήση της, το δέρμα μου έχει μια απίστευτη "άνεση" χωρίς να με τραβάει ή να το αισθάνομαι "άβολο" στο ελάχιστο!


Ένας ενυδατικός ορός που έχω αγαπήσει, είναι το aloe vera serum της Juliette Armand. Ως γνωστόν η aloe vera έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και τα αποτελέμσατα αυτού του serum είναι άμεσα! Το χρησιμοποιώ το βράδυ  και το πρωί το δέρμα μου είναι ενυδατωμένο και απαλό, ενώ μεινώνονται και οι κοκκινίλες μου!


Οι αγαπημένες μου κρέμες ενυδάτωσης για πρόσωπο και μάτια είναι αναμφισβήτητα αυτές της σειράς Aquavita από την Αpivita... Tι να πρωτοπώ για αυτές τις κρέμες; Η κρέμα ματιών είναι διαίτερα λεπτόρρευστη και προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών, ενώ προσωπικά έχω δει και μια μικρή βελτίωση με το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους! Μισό πάτημα της αντλίας αρκεί και για τα δύο μάτια, ενώ δεν αφήνει καμία λιπαρότητα και κάνει όλα τα concealers να στρώνουν πολύ καλύτερα! Και φυσικά δεν έχει καμία μυρωδιά- όπως εξάλλου δεν θα έπρεπε να έχει καμία κρέμα ματιών- για να μην ερεθίζονται τα μάτια! Και πάμε στην κρέμα προσώπου. Έχω την εκδοχή για λιπαρό-μεικτό δέρμα και το καλοκαίρι δεν την είχα ευχαριστηθεί και τόσο, γιατί μετά από μερικές ώρες μου έβγαζε μια παραπάνω λιπαρότητα... Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα- το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας είναι οι τέλειες εποχές για την κρέμα αυτή, αφού πλέον δεν βλέπω το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμα και μετά από πολλές ώρες! Έχει μια πολύ ευχάριστη υφή (μεταξύ κρέμας και gel) και ένα πολύ φρέσκο άρωμα! Δίνει υπέροχη ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ αισθάνομαι ότι βελτιώνει και γενικότερα την υφή και την όψη της! Well done Apivita- δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!


Και φυσικά από την εντατική φροντίδα ενυδάτωσης δεν θα μπορούσε να λείπει και μια μάσκα! Η Sensial Masque Hydratant Apaisant από την Castalia, είναι μια από τις καλύτερες ενυδατικές και καταπραϋντικές μάσκες που έχω δοκιμάσει! Το ιδιαίτερο μ' αυτήν τη μάσκα είναι ότι χρησιμοποιείται μεν κατά τον συνήθη τρόπο (1-2 φορές την εβδομάδα), αλλά αν έχετε ερεθισμένο και πολύ αφυδατωμένο δέρμα, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κάθε μέρα για μια εβδομάδα, σαν θεραπεία "εφόδου". Προσωπικά την χρησιμοποιώ όποτε αισθάνομαι το δέρμα μου έντονα αφυδατωμένο και όχι μόνο βοηθάει  στην ενυδάτωση του δέρματος, αλλά συμβάλλει σημαντικά και στην μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών του δέρματός μου! Tην συγκεκριμένη μάσκα θα την βρείτε με πολύ καλή έκπτωση (λιγότερο από 12 €) στο pharmaplus.gr. Aυτή την εβδομάδα, μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού, αλλά και την plus card, μια κάρτα πελάτη με την οποία μαζεύετε πόντους με τις αγορές σας, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε κάποια επόμενη παραγγελία και να έχετε έκπτωση 10€ ή 20€!

Ενυδάτωση στο φουλ, και it's the most wonderful time of the year ακόμα και για το δέρμα μας!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena