Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Top 5 Face Creams under 15 €!

Στην περιποίηση του προσώπου μου δεν τσιγκουνεύομαι ποτέ τα χρήματα... Μπορεί να συμβιβαστώ με πολύ οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ (που μερικές φορές είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπως τα 10 αγαπημένα μου κραγιόν κάτω από 10 €), αλλά στα προίόντα περιποίησης αυτό που μετράει πρωτίστως είναι η ποιότητα.

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία για να αποκτήσουμε μια ποιοτικά εξαιρετική και αποτελεσματική κρέμα προσώπου, μιας και στο φαρμακείο μπορούμε να βρούμε δερμοκαλλυντικά που εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε νορμάλ τιμή. Τα ηλεκτρονικά φαρμακεία με τις συνεχείς εκπτώσεις τους, μας δίνουν την δυνατότητα να βρούμε την ενυδατική κρέμα προσώπου μου μας ταιριάζει σε συμφέρουσα τιμή, οπότε μην παραλείπετε ποτέ μια μικρή έρευνα πριν προβείτε σε κάποια αγορά.


Σήμερα σας παρουσιάζω πέντε αγαπημένες μου ενυδατικές κρέμες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μικτού-λιπαρού αλλά και ευαίσθητου δέρματος με τάση για ακμή, οι οποίες κοστίζουν κάτω από 15 €!


Η Avene Hydrance Optimale Legere είναι μια κρέμα που την έχω αγοράσει πάνω τέσσερις φορές, και την χρησιμοποιώ ανά διαστήματα τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα με τάσεις λιπαρότητας, μιας και περιέχει το ανακουφιστικό ιαματικό νερό Avene, ενώ έχει και ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και άνεση, χωρίς να βαραίνει το δέρμα, μιας και απευθύνεται σε μικτά-λιπαρά δέρματα που είναι αφυδατωμένα. Μέχρι και το τέλος του μήνα, θα βρείτε όλα τα προϊόντα Avene με έκπτωση εως -40% στο ηλεκτρονικό φαρμακείο inatural, οπότε αν χρειάζεστε κάτι από την συγκεκριμένη εταιρία, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε! (Μπορείτε να δείτε και το παλαιότερο post με αναλυτικό review για δέκα προϊόντα Avene εδώ για να πάρετε ιδέες).

Η Bioderma Sensibio Light είναι το πιο πρόσφατο απόκτημά μου. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου, που πέρα από ενυδάτωση υπόσχεται μείωση των ερεθισμών και της ερυθρότητας του ευαίσθητου δέρματος. Την χρησιμοποιώ εδώ και δύο περίπου μήνες και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Πιστεύω ότι είναι πιο κατάλληλη για μικτά δέρματα κια για τις περιόδους που έχει περισσότερο κρύο, αλλά για το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα μου πέσει λίγο βαριά. Αποτελεί πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω από το Φθινόπωρο.

Αντιθέτως, μια ενυδατική κρέμα προσώπου ιδανική για λιπαρά δέρματα και για τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου, που η λιπαρότητα κάνει την εμφάνισή της πολύ πιο έντονη, είναι η Castalia Dermopur Creme Matifiante. Είναι εξαιρετικά λεπτόρρευστη, απορροφάται άμεσα, μυρίζει πολύ ευχάριστα και κάνει αυτό που υπόσχεται. Κρατάει ματ την επιδερμίδα για αρκετές ώρες και είναι τέλεια ως βάση μακιγιάζ για τα λιπαρά δέρματα. Δεν θα έλεγα ότι είναι η πιο ενυδατική κρέμα που έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα είναι η πιο ματ και αποτελεσματική στην ρύθμιση της λιπαρότητας. (Την συγκεκριμένη αλλά και όλα τα προϊόντα Castalia, μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό φαρμακείο  Pharma Plus- μιας και ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Περισσότερα για το Pharma Plus, αλλά και για ακόμα ένα προϊόν της Castalia που έχω λατρέψει, μπορείτε να διαβάσετε εδώ).


Όσες αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής και χρειάζεστε μια κρέμα που να ενυδατώνει, να βελτιώνει την ακμή, αλλά και να καλύπτει, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την Frezyderm Ac-Norm Tinted Cream, για την οποία σας έχω μιλήσει ξανά εδώ. Καλύπτει ικανοποιητικά σημάδια, ερυθρότητα και σπυράκια, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει το ακνεϊκό δέρμα και βοηθάει στην αντιμετώπιση της ακμής. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν που έχω αγαπήσει και δεν θα σας απογοητεύσει. Το μόνο που του λείπει είναι η αντιηλιακή προστασία για γίνει τέλειο!

Τέλος, μια πολύ ιδιαίτερη κρέμα είναι η Frezyderm Sensitive Red Skin. Κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα και όταν την πρωτοείδα αισθάνθηκα ότι αυτή η κρέμα θα μου ταιριάξει γάντι, οπότε και την αγόρασα με την πρώτη ευκαιρία. Απευθύνεται σε ευαίσθητα δέρματα με ερυθρότητα. Είναι ενυδατική, καλμαντική, έχει SPF 30 και προσφέρει εξαιρετική κάλυψη που αγγίζει τα όρια του foundation. Αντίθετα με τις περισσότερες κρέμες με χρώμα που κυκλοφορούν στα φαρμακεία, η συγκεκριμένη ταιριάζει τέλεια στο χρώμα της επιδερμίδας μου και καλύπτει σαν ένα foundation μέτριας κάλυψης. Χάρη στον αντιηλιακό δείκτη προστασίας που περιέχει, είναι το μόνο πο χρειάζεται να φορέσω το πρωί, και αντικαθιστά τέλεια την κρέμα, το αντιηλιακό και το foundation. Αν πάσχετε από ροδόχρου νόσο ή απλώς έχετε ευαίσθητο δέρμα με ερυθρότητα και ευρυαγγείες, δοκιμάστε την οπωσδήποτε! Το μόνο της αρνητικό είναι ότι έχει μια περίεργη μυρωδιά, η οποία ευτυχώς δεν είναι πολύ έντονη και εννοείται ότι δε μένει στο δέρμα, αλλά θα προτιμούσα να έλειπε...

Αυτές είναι οι δικές μου οικονομικές επιλογές για κρέμες προσώπου! Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας ανακαλύψεις!
Read More

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Collective Haul! #sissitravels

Στο σημερινό και τελευταίο #sissitravels ποστ, θα μοιραστώ μαζί σας τις αγορές μου από τα Duty Free και το εξωτερικό! Προσπάθησα να είμαι συγκρατημένη και δεν πήρα πάααρα πολλά πράγματα, αλλά βρήκα καταπληκτικές προσφορές και θα ήταν κρίμα απλά να τις προσπεράσω!



Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο ποστ, στα Hellenic Duty Free Shops πέτυχα μια εξαιρετική προσφορά: αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν, έπαιρνες ένα ίσης ή μικρότερης αξίας στην μισή τιμή!

Τα προϊόντα Victoria's Secret ήθελα να τα δοκιμάσω εδώ και καιρό, αλλά μιας και δεν υπάρχουν σε καταστήματα εκτός του αεροδρομίου, δεν είχα την ευκαιρία να αγοράσω κάτι... Έτσι, όταν τα είδα στα Duty Free Shops ενθουσιάστηκα και αφού τα μύρισα ΟΛΑ επέλεξα να αγοράσω ένα σετ με έξι συνολικά προϊόντα ( τρια body lotions και τρία body mists) σε τρία διαφορετικά αρώματα... Το Love Spell το είχα ξαναμυρίσει και με είχε κερδίσει με το φρουτένιο του άρωμα, ενώ με εντυπωσίασε και το Pure Seduction με το άρωμά του να είναι λίγο πιο έντονο. Το Passion Struck μυρίζει και αυτό πάρα πολύ ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε... Το συγκεκριμένο σετ ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσω τρια διαφορετικά αρώματα και να αποκτήσω έξι επιπλέον προιόντα στην συλλογή μου!


Εκμετταλευόμενη την προσφορά πήρα επίσης το διαχρονικά αγαπημένο μου Dior J' adore, και έτσι τα δύο αυτά, μου βγήκαν αρκετά οικονομικά! 

Ένα από τα μεγάλα μου παράπονα για το εξωτερικό, είναι ότι πάντα βρίσκω τέλειες προσφορές, που στην Ελλάδα ούτε να τις φανταστούμε δεν μπορούμε! Έτσι, πέτυχα όλες τις mascara και όλα τα κραγιόν -40% και πολύ απλά δεν γινόταν να το προσπεράσω! Επέλεξα να αγοράσω δύο αρκετά ακριβά προϊόντα από Dior: την αγαπημένη μου Diorshow Extase Mascara, και ένα κραγιόν σε σκούρα μωβ απόχρωση! Τέλος, μιας και ήταν ο μήνας των γενεθλίων μου, αποφάσισα να κακομάθω λίγο τον εαυτό μου, αγοράζοντας ακόμα ένα Touche Eclat, μιας και το προηγούμενο μου είχε τελειώσει...


Τέλος, δεν μπορούσα να μην επισκεφτώ τα Lush... H wishlist μου ήταν τεράστια, αλλά οι bathbombs που είχαν αυτή την περίοδο καθόλου δεν με ενθουσίασαν και έτσι είχα καταλήξει σε τέσσερα πραγματάκια, από τα οποία πήρα μόνο τα δύο. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω ένα από τα διάσημα στερεά σαμπουάν τους και το Seanik μου το σύστησε η πωλήτρια, λέγοντάς μου ότι προσφέρει όγκο και είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά. Μύριζε και εξαιρετικά, δεν χρειάστηκα πολύ για να το βάλω στο καλαθάκι μου. Ήθελα επίσης, ένα massage bar, και το Soft Coeur με κέρδισε με την διακριτική μεν, γλυκιά δε, μυρωδιά του.

Και ως γνωστό Face Mask Freak, είχα βάλει στο μάτι την διάσημη μάσκα προσώπου Mask of Magnaminty, που είναι μια καθαριστική μάσκα που περιέχει μεταξύ άλλων μέντα και είχα ακούσει για αυτήν πολύ καλα reviews. Δυστυχώς όμως δνε υπήρχε η μικρή συσκευασία των 125 gr και όντας ήδη αρκετά ακριβή, δεν ήθελα να επενδύσω στην τεράστια ποοσότητα χωρίς να την έχω καν δοκιμάσει... Έτσι, ζήτησα να μου βάλουν ένα δείγμα για να δω αν μου αρέσει και σε κάποιο επόμενο- ελπίζω- ταξίδι να την αποκτήσω. Τέλος, ήθελα κολασμένα να πάρω και το καθαριστικό προσώπου Let the Good Times Roll, γιατί μυρίζει α-πι-στευ-τα! Πραγματικά θα έπρεπε να βγάλουν κάποια σειρά περιποίησης σώματος με αυτό το άρωμα, που αν το μυρίσετε θα με θυμηθείτε! Η πωλήτρια όμως μου εξήγησε ότι δεν θα ήταν κατάλληλο για το δέρμα μου, μιας και είναι κάπως λιπαρό και έτσι το άφησα και αυτό με βαριά καρδιά...


 Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα ψώνια μου, μιας και απέκτησα προϊόντα που ήθελα εδώ και καιρό! Ειδικά τα Lush ήθελα τόσο πολύ να τα δοκιμάσω... Μακάρι να ερχόντουσαν και στην Ελλάδα!

 Πέιτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω και αν θα θέλατε να δείτε review για κάποιο προϊόν από αυτά!
Read More

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Wondering in the "Beauty Paths"!

Πριν λίγο καιρό, ανακάλυψα ότι δίπλα στη δουλειά μου υπάρχει ένας μικρός παράδεισος για τις απανταχού beauty junkies, το Beauty Paths. Οι πιο ψαγμένες  απo εσάς, μπορεί να το γνωρίζετε απo το ηλεκτρονικό του κατάστημα, και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και το φυσικό του κατάστημα, που βρίσκεται στην Ασκληπιού 189, στην Αθήνα. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε και φυσικό κατάστημα, μέχρι που το πέτυχα τυχαία φεύγοντας απ' την δουλειά μου...


Το Beauty Paths, είναι ένα μικρό και πολύ ζεστό κατάστημα, όπου βρίσκει κανείς προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που δύσκολα συναντά στα  συνηθισμένα καταστήματα καλλυντικών.


Εκεί θα βρείτε τα αγαπημένα μου Jane Iredale (για τα οποία σας έχω μιλήσει ξανά εδώ), και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κα-τα-πλη-κτι-κο  Just Kissed Lip and Cheek Stain. Δίνει στα χείλη ένα υπέροχο τριανταφυλλί  χρώμα, χωρίς να τα ξηραίνει καθόλου, ενώ ως lipstain, "λεκιάζει" τα χείλη, κάνοντάς τα να φαίνονται ζουμερά και φυσικά πιο ροδαλά για ώρες!


Για τα μαλλιά σας, μεταξύ άλλων θα βρείτε τα Orofluido, που είναι μια ξεχωριστή και πολυτελής πρόταση για την περιποίηση ων μαλλιών σας... Έχω δοκιμάσει το λαδάκι για τα μαλλιά, και πιστέψτε με είναι  υπέροχο! Θα βρείτε επίσης τα προϊόντα Unique1, για τα οποία έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια, Tangle Teasers και Invisibobbles!


Και για όσες ψάχνετε μια σειρά  περιποίησης προσώπου που να είναι απαλλαγμένη από πολλά χημικά μεν, άκρως δραστική και αποτελεσματική δε, μην παραλείψετε να τσεκάρετε τα προϊόντα της σειράς Environ!


Τέλος, αποκλειστικά στα  Beauty Paths, θα βρείτε τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς Kardashian Beauty! Αυτή για μένα ήταν η πιο συναρπαστική ανακάλυψη, μιας και τα είχα βάλει καιρό στο μάτι, αλλά δεν υπήρχαν πουθενά στην Ελλάδα, και δεν ήθελα να τα παραγγείλω χωρίς να τα δοκιμάσω...


Και φυσικά δεν έφυγα με άδεια χέρια! Απέκτησα- εννοείται- ένα κραγιόν της Kardashian Beauty, το Kardashian Beauty En-Joystick Lipstick Pen στην απόχρωση Modern Mauve, που είναι το απόλυτο nude χρώμα κατά την άποψη μου. To έχω κατευχαριστηθεί για κάθε μέρα, μιας και ταιριάζει με όλα, έχει ημι-ματ αποτέλεσμα και μυρίζει απίστευτα! Τα συγκεκριμένα κοστίζουν γύρω στα 14 ευρώ και σίγουρα μου άνοιξαν την όρεξη για περισσότερες δοκιμές απο την Kardashian Beauty!

 Κάτι  ακόμα που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και αρκετό καιρό αλλά ήμουν ελαφρώς δύσπιστη, ήταν τα Invisibobbles... Στην αρχή τα σνομπάρα, γιατί τα έβρισκα κάπως τσιμπημένα για λαστιχακια, και δεν μπορούσα να φανταστώ τί το τόσο διαφορετικό έχουν που να δικαιολογούν την τιμή τους... Παραδέχομαι ότι είχα λάθος και είναι ένα από αυτά τα πράγματα που μόνο όταν το δοκιμάσεις μπορείς να συνειδητοποιήσεις τη διάφορα! Κρατάνε τέλεια την αλογοουρά μου, δεν σπάνε τα μαλλιά, δεν δημιουργούν τσακίσεις, δεν τα τραβάνε τόσο όσο  τα υπόλοιπα λαστιχακια και δεν με πιάνει πονοκέφαλος, ακόμα και αν τα φοράω όλη μέρα! Κοστίζουν 6 ευρώ τα τρία, και κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που θέλετε!

Είτε μένετε στην Αθήνα και αποφασίσετε να περάσετε μια βόλτα απ' το Beauty Paths, είτε επιλέξετε να κάνετε κάποια παραγγελία ηλεκτρονικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να στηρίζουμε τόσο αξίόλογες προσπάθειες ανθρώπων, που προσπαθούν να φέρουν στην ελληνική αγορά προϊόντα που δεν κυκλοφορούν ευρέως! Και πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει...
Read More

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Pre-travel Shopping at Hellenic Duty Free Shops! #sissitravels

Σε σας, που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την ομορφιά, μπορώ να το ομολογήσω... Μια από τις μεγαλύτερες απολάυσεις του ταξιδιού, είναι για μένα τα ψώνια στα Duty Free Shops. Λατρεύω να χαζεύω πριν την πτήση μου όλα τα καλούδια που έχουνε, και γι' αυτό είμαι πάντα στο αεροδρόμιο τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την αναμενόμενη ώρα αναχώρησης...


Και να σας πω κάτι; Δεν φταίω εγώ!

 Στα Hellenic Duty Free Shops μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλυντικά, ρολόγια -όπως τα αγαπημένα μου Swatch- κοσμήματα Swarovsky και Folli Follie, αρώματα, σοκολάτες και αλκοολούχα ποτά σε πολύ καλές τιμές! Και να μην ξεχνάμε φυσικά τα travel exclusive sets που κυκλοφορούν μόνο εκεί, και συνήθως είναι τρομερό value for money (αναφέρομαι σε καλλυντικά αλλά και σοκολάτες, χιχι)!



Το καλύτερο όμως- ας μην γελιόμαστε- είναι οι εξαιρετικές προσφορές που έχουν στον τομέα που με ενδιαφέρει περισσότερο, τα καλλυντικά... Δεν είναι πάντα οι ίδιες, αλλά κάθε φορά που ταξιδεύω θα βρω μια ακαταμάχητη προσφορά να εκμεταλλευτώ και θα αποκτήσω προϊόντα που βρίσκονται στην wishlist μου σε τέλεια τιμή!


Αυτή την φορά πέτυχα ακόμα μια εξαιρετική προσφορά: Buy one get one 50% off, που θα λέγανε και οι φίλες μας οι ξένες. Επί το ελληνικότερον, αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν, παίρνετε το δεύτερο ίσης ή μικρότερης αξίας με 50% έκπτωση! Τα προϊόντα δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας εταιρίας και η ποικιλία είναι τεράστια! Πέραν των γνωστών εταιριών που βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, τα  Duty Free Shops έχουν Mac, Victoria's Secret, OPI και για πρώτη φορά είδα ότι έχουν φέρει και Smashbox!


Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, άργησε και το λεωφορείο, οπότε είχα πολύ περιορισμένο χρόνο, αλλά δεν μπορούσα να μην αγοράσω το κάτιτίς μου, το οποίο θα δείτε σε ένα haul post. Ο χώρος είναι τόσο ευχάριστος και γεμάτος πειρασμούς που είναι σχεδόν απίθανο να αντισταθείς!


Βέβαια μετά έμαθα ότι υπάρχει τρόπος να μην την πατήσετε όπως εγώ: Στα Duty Free Shops,  υπάρχει πλέον η δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας online γλιτώνοντας σημαντικό χρόνο στο αεροδρόμιο! Συγκεκριμένα, αφού προ-παραγγείλετε online μέσω της ιστοσελίδας DutyFreeShops.gr, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας την ημέρα της αναχώρησή σας από συγκεκριμένα σημεία  του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Τέλειο;

Stay tuned για το επόμενο haul post και πείτε μου αν αγαπάτε και εσείς τα Duty Free και τις αγορές πριν το ταξίδι, για να μην αισθάνομαι μόνη!
Read More

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

IBX System Nail Treatment at Nail Pro!

Όταν είχα πάει στην Έκθεση Ομορφιάς στο Περιστέρι, είχα δει την θεραπεία για τα νυχια IBX System, την οποία έχει φέρει η Nail Pro Care, ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.  Για την Nail Pro Care σας έχω ξαναμιλήσει εδώ, όταν είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά τα Balbcare- τα οποία επίσης εισάγει ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα- και είχα ενθουσιαστεί!

Έτσι, λοιπόν, μιας και τα νύχια μου ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση (είχαν ξεφλουδίσει και σπάσει σε διάφορα σημεία), αποφάσισα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και τα ημιμόνιμα βερνίκια της Nail Pro Care ενόψει του Πάσχα. Επισκέφτηκα, λοιπον, το γνωστό και αγαπημένο Nail Pro και ιδού οι εντυπώσεις μου!


Τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορούν να την εφαρμόσουν μόνο τεχνίτριες, και δεν την εφαρμόζουμε μόνες στο σπίτι μας. Έτσι, αν θέλετε να την δοκιμάσετε και εσείς, θα πρέπει να βρείτε κάποια τεχνίτρια ή κάποιο ινστιτούτο που να την εφαρμόζει, όπως το Nail Pro. Η διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα και μπορεί να γίνει μόνη της ή κάτω από απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στην διάρκεια ζωής του, όπως διαπίστωσα  στα δικά μου νύχια.

Αποτελείται από δύο προϊόντα, το IBX και το IBX Repair, τα οποία μετά την εφαρμογή τους πολυμερίζονται σε λάμπες LED ή UV για να εισχωρήσουν στο νύχι και να δράσουν κάτω από την επιφάνειά του. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι μια διαδικασία που διαρκεί κάποια ώρα, αλλά τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά! Τα νύχια μου έδειχναν αμέσως πιο υγιή και στιλπνά, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι όταν αφαίρεσα το ημιμόνιμο, παρατήρησα ότι ήταν εμφανώς πιο σκληρά και δυνατά! Όπως μου εξήγησαν στο Nail Pro, η θεραπεία συνεχίζει να δρα για αρκετές μέρες μετά την εφαρμογή της, και είναι ιδανική για άτομα με αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα, δεν μακραίνουν, είναι αδύναμα και κατεστραμένα. Aν κάνετε μια αναζήτηση στις εικόνες του Google για το IBX System, μπορείτε να βρείτε πληθώρα φωτογραφιών από τα αποτελέσματα της θεραπείας- τόσο τα άμεσα όσο και τα μακροπρόθεσμα!


Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν που έχει φέρει η Nail Pro Care, είναι το Dadi' Oil, ένα λαδάκι ιδανικό για το μανικιούρ, καθώς θρέφει νύχια, επωνύχια και χέρια. Απορροφάται γρήγορα και έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα.


Και δεν γινότανε να μην δοκιμάσω τα ημιμόνιμα βερνίκια της εταιρίας, μιας και έχουν βγάλει υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα! Επέλεξα ένα πανέμορφο λιλά, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για την Άνοιξη! Η ποικιλία των χρωμάτων τους είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά έκανα 20 λεπτά να επιλέξω (ναι, τις έπρηξα λίγο τις καημένες, αλλά δεν είπαν τίποτα)... 


Το μανικιούρ μου διατηρήθηκε σε τέλεια κατάσταση 10 ημέρες (στην φωτογραφία το βλέπετε την 10η μέρα), κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, μιας και έχοντας πολύ λιπαρή βάση, συνήθως τα ημιμόνιμα μου κρατάνε μάξιμουμ μια εβδομάδα.



 Δηλώνω- για ακόμα μια φορά- ενθουσιασμένη από τα καινοτόμα προϊόντα που φέρνει η Nail Pro Care και πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε την θεραπεία IBX System αν έχετε αδύναμα νύχια που σπάνε, δεν μακραίνουν και είναι ταλαιπωρημένα. Εξάλλου, μην ξεχνάτε, ότι ένα περιποιημένο μανικιούρ μεταμορφώνει την εικόνα των χεριών μας!

Read More

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Skincare Travel Essentials! #sissitravels

Και συνεχίζουμε τα ταξιδιωτικά ποστς με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης για τα ταξίδια! (Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο ποστ με προϊόντα μακιγιάζ εδώ).

Το νεσεσέρ του ταξιδιού με τα προϊόντα περιποίησης είναι πάντα για μένα μια πρόκληση: Πρέπει να βρω έναν τρόπο να εντάξω όλα τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης χωρίς να το υπερφορτώσω...


Όσες διαβάσατε το ποστ μου, Makeup Travel Essentials, γνωρίζετε ήδη τις βασικές αρχές που προσπαθώ αν ακολουθήσω για να εξοικονομώ χώρο και... βάρος...


Ένα must προϊόν τόσο στην καθημερινότητά μου, όσο και στα ταξίδια μου, είναι το Bioderma Sensibio H2O. Στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ την τεράστια συσκευασία των 500 ml, ενώ στα ταξίδια μου επιλέγω την συσκευασία των 100 ml, που είναι πολύ βολική και χαριτωμένη. Αφαιρεί μακιγιάζ, ρύπους, καυσαέριο, ιδρώτα και σμήγμα με ελάχιστο κόπο και είναι εξαιρετικά απαλό με το δέρμα- ακόμα και το πιο ευαίσθητο!

Επειδή τα καθαριστικά προσώπου που χρησιμοποιώ είναι σε αρκετά μεγάλες συσκευασίες, άβολες για ταξίδια, βρήκα την λύση στο travel size Caudalie Mousse Nettoyante Fleur de Vigne. Πρόκειται για ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου, που αφήνει το δέρμα πάρα πολύ απαλό και πεντακάθαρο.

Και φυσικά θα πάρω μαζί μου δίσκους ντεμακιγιάζ, αλλά και μπατονέτες που έχουν πάρα πολλές χρήσεις εκτός από το να με βοηθάνε να ξεβάφομαι.


Η κρέμα προσώπου που θα πάρω μαζί μου είναι η Bioderma Sensibio Light, μια ελαφριά ενυδατική και καλμαντική κρέμα προσώπου, κατάλληλη για λιπαρά-μεικτά δέρματα. Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, τόσο για το βράδυ όσο και για το πρωί, μιας και αποτελεί μια πολύ ωραία βάση για το μακιγιάζ!

Η κρέμα ματιών της Apivita Bee Radiant, έρχεται σε μια πολύ βολική συσκευασία με αντλία και δίνει  ωραία λάμψη στην περιοχή των ματιών. Αν και προτιμώ την Apivita Aquavita γιατί είναι πιο ελαφριά στην υφή, νομίζω ότι η συγκεκριμένη βοηθάει να κρύψω τα σημάδια της κούρασης!


Ακόμα ένα προϊόν για τα μάτια, που κάποιες μπορεί να βρούνε υπερβολικό για ένα νεσεσέρ ταξιδιού, αλλά δεν μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα, είναι το Darphin Ideal Resource Anti-dark Circle Eye Illuminator. Πρόκειται για ένα προϊόν που πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την διαφορά, είτε είμαι άβαφτη είτε φοράω μακιγιάζ! Αυτό που κάνει άμεσα, είναι να δίνει φως στην περιοχή των ματιών και να δίνει την αίσθηση ενός πιο ξεκούραστου βλέμματος με λιγότερες ατέλειες, καθώς έχει και ένα πάρα πολύ ελαφρύ χρώμα. Όταν χρησιμοποιείται κάτω από το concealer λειτουργεί σαν ένα... "porefessional" για τα μάτια, αφού κάνει την περιοχή απίστευτα λεία και απαλή, ενώ οποιοδήποτε concealer στρώνει απίστευτα καλά, χωρίς να μαζεύει ή να φαίνεται cakey! Η μεταλλική άκρη με την οποία απλώνεται το προϊόν, βοηθάει να ανακουφίζεται η περιοχή από πρηξίματα και δίνει μια ανακουφιστική αίσθηση δροσιάς, ενώ υπόσχεται και μακροπρόθεσμη βελτίωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Πραγματικά δεν έχω αρκετά καλά λόγια για το Darphin Ideal Resource Anti-dark Circle Eye Illuminator και δεν λείπει ποτέ από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου!

Ένα πολύ ενυδατικό και επανορθωτικό lip balm είναι απαραίτητο, και η επιλογή μου είναι το all time favorite Apivita Lip Balm with Propolis, που αφήνει τα χείλη μου απίστευτα ενυδατωμένα και απαλά!


Και επειδή γνωρίζετε τι Face Mask Freak είμαι, δεν μπορώ να αποχωριστώ τις αγαπημένες μου μάσκες ούτε στο ταξίδι! Η λύση είναι πολύ απλή: Οι μάσκες σε μονοδόσεις της Apivita! Η Apivita Express Beauty with Propolis είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής και η Apivita Express Beauty with Aloe θα προσφέρει την απαραίτητα ενυδάτωση στο δέρμα μου. Τέλος, τα eye patches Apivita Express Gold with Rose είναι τέλεια για την ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και χαρίζουν ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Αυτά είναι τα προϊόντα περιποίησης που θα πάρω μαζί μου στο ταξίδι μου! Stay tuned, γιατί στο επόμενο #sissitravels post θα μιλήσουμε για αγορές...
Read More

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Greek Beauty Brands #2: Agema!

Συνεχίζοντας να γνωρίζουμε ελληνικές εταιρίες που φροντίζουν την ομορφιά μας (δείτε το πρώτο ποστ της σειράς εδώ), ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Agema, την πιο ιδιαίτερη ελληνική εταιρία που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα...

Δεν ξέρω αν μπορώ να πω με σιγουριά ότι την αγαπώ, μιας και έχω δοκιμάσει μόνο ένα προϊόν της, αλλά σίγουρα είναι μια ξεχωριστή εταιρία με πολύ ιδιαίτερη φιλοσοφία που αξίζει να γνωρίσουμε!


Η Agema, έχει την έδρα της στην κοιλάδα της Δωδώνης στα Γιάννενα. Αυτό που υποστηρίζει ότι περιέχουν τα προϊόντα της, είναι όχι μόνο απολύτως φυσικά συστατικά, από βότανα και φυτά της κοιλάδας της Δωδώνης, αλλά και την ιδιαίτερη ενέργεια που φέρει αυτός ο χώρος από την αρχαιότητα... Τα προϊόντα συσκευάζονται σε μια "θήκη" από ειδική λάσπη για να προστατεύονται φυσικά και ενεργειακά, η οποία ξεραίνεται και σταθεροποιείται.

Διαβάστε τι λέει η εταιρία για το άνοιγμα κάθε προϊόντος.

"Διαδικασία χρήσης του προϊόντος πριν την αφαίρεση του εξωτερικού περιβλήματος της "λάσπης".

Η συσκευασία από συγκεκριμένο φυσικό χώμα-λάσπη διατηρεί το προϊόν φυσικά και ενεργειακά προστατευμένο. Όλες οι δονήσεις του παρεμένουν ισχυρές, αμετάβλητες και ανεπηρέαστες.
Πριν "σπάσετε" την χωμάτινη συσκευασία για να κάνετε χρήση του προϊόντος που έχετε επιλέξει, καλό είναι ν'ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
  • Μείνετε για λίγα λεπτά σ' ένα χώρο δικό σας, χωρίς θόρυβο ή άλλο είδος απόσπασης της προσοχής σας.
  • Κρατήστε ανάμεσα στις παλάμες σας την χωμάτινη συσκευασία και περάστε την πρόθεσή σας.
  • Συντονιστείτε με τα πραγματικά σας θέλω, ζητείστε και αφεθείτε να λάβετε.
  • Θυμηθείτε... η AGEMA είναι ο "διαβιβαστής" της καθαρής, αληθινής ενεργειακής Πηγής της κοιλάδας της Δωδώνης.
  • Σπάσετε με τα χέρια την χωμάτινη συσκευασία (μπορείτε να βρέξετε το χώμα για μεγαλύτερη ευκολία).
  • Ρίξτε το χώμα στις γλάστρες σας.
Μετά το άνοιγμα του προϊόντος καλό είναι να φυλάσσεται σε χώρο που να προστατεύεται από πιθανή χρήση άλλων ατόμων. Έχει ήδη την δική σας ενέργεια και πρόθεση. Είναι ΔΙΚΟ σας."

 Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην ενέργεια που μεταφέρουν τα προϊόντα, την οποία θεωρούν εξίσου σημαντική με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Έχουν μια πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία χωρίζονται σε ανδρικά και γυναικεία, καθώς το καθένα φέρει διαφορετικό ενεργειακό φορτίο και συστατικά ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε φύλου!



Το προϊόν που δοκίμασα εγώ, είναι το Body Elixir για γυναίκες, ένα  λάδι για το σώμα το οποίο υπόσχεται ότι δίνει λάμψη, λειαίνει, αναζωογονεί, αναπλάθει και φωτίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από περιβαλλοντικές φυσικές και ενεργειακές επιρροές, καταπολεμά την ξηρότητα και δίνει στην επιδερμίδα συμπαγή εικόνα.

Οι εντυπώσεις μου πραγματικά είναι οι καλύτερες... Το Body Elixir έρχεται σε μια γυάλινη συσκευασία που δίνει μια αίσθηση της πολυτέλειας. Έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Η σύστασή του είναι μεν υδαρής, αλλά δεν είναι διαίτερα ξηρό, γι' αυτό και η εταιρία προτείνει να το χρησιμοποιούμε μετά το βραδινό μας ντουζ σε βρεγμένη επιδερμίδα, πριν σκουπιστούμε, για να απλωθεί και να απορροφηθεί καλύτερα.

Το αποτέλεσμα του στην επιδερμίδα είναι απλά μαγικό... Έχω χρησιμοποιήσει πολλά (πάρα πολλά για να είμαστε ειλικρινείς) λαδάκια για το σώμα. Κανένα όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και δεν αφήνει την επιδερμίδα μου τόσο απαλή, ελαστική, ενυδατωμένη και "μωρουδιακή", όσο το Body Elixir.

Δεν είναι ένα πολυχρηστικό λάδι που  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και μαλλιά, δεν μπορείτε να το βάλετε και να βγείτε βόλτα και σίγουρα δεν είναι ιδαίτερα οικονομικό. Αν, όμως, θέλετε να κακομάθετε τον εαυτό σας και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα, το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί και θα αισθανθείτε την διαφορά και υπεροχή του σε σχέση με άλλα λαδάκια για το σώμα που μπορεί να είναι πιο οικονομικά.

Συνολικά βρίσκω την φιλοσοφία της Agema απολύτως ιδιαίτερη και μοναδική και σίγουρα υπόσχεται κάτι που καμία άλλη εταιρία δεν  υπόσχεται... Δεν ξέρω αν πιστεύω απολύτως την μεταφερόμενη ενέργεια από την Δωδώνη στον άνθρωπο μέσω του προϊόντος,  δίνουν όμως τα προϊόντα της μια απίστευτη αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας, που σίγουρα με κάνει να θέλω να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα ιδιαίτερα προϊόντα...

Εσείς τι λέτε; Δεν αξίζει να δώσω μια ευκαιρία στο Scrub Μαλλιών, την Αύρα σε υγρή μορφή και την Μάσκα Σώματος; Γιατί όταν η Agema λέει ότι έχει ιδιαίτερα προϊόντα, το εννοεί...
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena