Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Summer Series: My Summer Skincare Routine!

Το καλοκαίρι το δέρμα μας χριεάζεται ιδιαίτερη φροντίδα: Ενυδάτωση στο φουλ, λεπτόρρευστες υφές που να απορροφώνται γρήγορα και οπωσδήποτε έξτρα φροντίδα ενάναντια στην λιπαρότητα που είναι σε έξαρση!

Στι σημερινό ποστ, μοιράζομαι μαζί σας τους σύμμαχούς μου για την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μου τους καλοκαιρινούς μήνες- και όχι μόνο!


Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα, είναι αναμφισβήτητα ο καθαρισμός του προσώπου. Το Avene Mousse Nettoyante είναι ένα προϊόν που αγοράζω ξανά και ξανά γιατί απλά το λατρεύω! Σας έχω ξαναμιλήσει άπειρες φορές για αυτό (δείτε το αναλυτικό review εδώ), μιας και καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, ενώ είναι και ό,τι πιο απαλό έχω χρησιμοποιήσει γαι τον καθαρισμό του προσώπου μου!
Το Avene Eau Thermale, το γνωστό ιαματικό νεράκι της Avene το χρησιμοποιώ αντί τονωτικής λοσιόν, αλλά και για να ενυδατώσω, να ηρεμήσω και να δροσίσω το δέρμα μου κατά την διάρκεια της ημέρας.
Και τις μέρες που το δέρμα μου δεν συμπεριφέρεται καλά, αντικαθιστώ το ιαματικό νερό με το La Roche Posay Serozinc, το οποίο δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα (ΓΙΑΤΊ;), αλλά είναι ε-ξαι-ρε-τι-κό! Μειώνει τις κοκκινίλες και βοηθάει στο να μειωθούν τα σπυράκια- τι άλλο να ζητήσει κανείς;!



Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ορό ενυδάτωσης, γιατί το δέρμα μας αφυδατώνεται ιδιαίτερα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, της έκθεσης στον ήλιο και του αλατιού της θάλασσας. Το Darphin Hydraskin Serum είναι ο πιο ωραίος ενυδατικός ορός που έχω δοκιμάσει και είναι άκρως ιδανικός για το καλοκαίρι: Όχι μόνο προσφέρει αυτή την βαθιά, έξτρα ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα μας, αλλά είναι εξαιρετικά λεπτόρρευστος- σαν νερό- και απορροφάται κυριολεκτικά σε λιγότερο από ένα λεπτό! Όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα και δεν θέλετε να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με προϊόντα που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση, θα το λατρέψετε!
Για την κρέμα ματιών της Frezyderm Eye Balm θα πω μόνο ότι είναι απλά εξαιρετκή, μιας και σας έχω κάνει αναλυτικό review εδώ!
Τα πρωινά χρειάζομαι μια κρέμα που να κρατάει ματ την επιδερμίδα μου και να μην γυαλίζω σαν ντισκομπάλα μετά από μισή ώρα. Η Castalia Dermopur όχι μόνο δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα, αλλά το κρατάει ματ για αρκετή ώρα, ενώ συμβάλει και στην βελτίωση των περιστασιακών ατελειών που μπορεί να έχω!
Τέλος, για το βράδυ, χρειάζομαι ένα προϊόν που να προσφέρει ενυδάτωση και να βελτιώνει την συνολική εικόνα της επιδερμίδας μου, ώστε να φαίνεται στα καλύτερά της τώρα που μειώνεται το μακιγιάζ που χρησιμοποιώ. Το Kiehl's Midnight Recovery Concentrate είναι ένα επανορθωτικό έλαιο, που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί η επιδερμίδα μου είναι απαλή, ελαστική, ενυδατωμένη και με λιγότερες κοκκινίλες. Βοηθάει και στην απάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αλλά μιας και η ίδια δεν έχω ακόμη τέτοια προβληματάκια, αυτό που βλέπω όταν το χρησιμοποιώ είναι την επιδερμίδα μου συνολικά βελτιωμένη και στα καλύτερά της!


Oι μάσκες είναι για μένα must χειμώνα- καλοκαίρι και τις θεωρώ απαραίτητο βήμα στην ρουτίνα μου. Η μάσκα Sibu Beauty Sea Buckthorn Purifying Mask είναι μια τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, μιας και πρόκειται για προϊόν δύο σε ένα: Όχι μόνο λειτουργεί σαν καθαριστική μάσκα, αλλά και σαν scrub χάρη στους μικροκόκκους που πειρέχει! Έτσι, με μια κίνηση έχετε και απολέπιση για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και λάμψη στην επιδερμίδα, αλλά και καθαρισμό για μείωση της λιπαρότητας! Την βρίσκετε στο eVitamins και είναι ιδανική για ταξίδια και για όσες βιάζονται ή ψιλοβαριούνται τις πολλές πολλές διαδικασίες, αλλά θέλουν να έχουν τέλεια επιδερμίδα!
✦  Η Caladerm mask είναι για μένα αξεπέραστη αν έχετε πρόβλημα λιπαρότητας, ακμής και μαύρων στιγμάτων... Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα και δεν λείπει ποτέ από το ντουλαπάκι μου! (Αναλυτικά γι΄αυτήν μπορείτε να διαβάσετε εδώ).
Τέλος, ακόμα μια κλασικά αγαπημένη μάσκα είναι η Castalia Sensial Mask, μια ενυδατική μάσκα που ξεδιψάει το δέρμα και θα την αγαπήσετε ό,τι τύπο δέρματος και αν έχετε! (Αναλυτικά γι΄αυτήν μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

 

 Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι το δέρμα μας ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω, οπότε καλό είναι να του δίνουμε έξτρα προσοχή και φροντίδα! Και φυσικά, μην ξεχνάτε ποτέ το αντιηλιακό σας (τις δικές μου προτάσεις θα τις βρείτε σε ξεχωριστά ποστς εδώ και εδώ)!

Enjoy the Summer girls!
Read More

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Summer Series: Messinian Spa Face & Body Sunscreen!


H Messinian Spa και τα προϊόντα της ήταν έρωτας με την πρώτη δοκιμή... Σας έχω μιλήσει ξανά γι΄αυτήν- γιατί τα καλά πρέπει να τα μοιραζόμαστε- και μπορείτε να διαβάσετε ποια έχω ξεχωρίσει εδώ.

Μια εταιρία ελληνική, με κύριο συστατικό των προϊόντων της το ΠΟΠ εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας,  πολύ μεγάλη ποικιλία, προσεγμένες συσκευασίες και αποτελεσματικές φόρμουλες... Έτσι, όποτε βγάζει κάτι νέο- και αυτό συμβαίνει συχνά, μιας και συνεχώς εμπλουτίζουν τα προϊόντα τους, ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Και φυσικά, ενόψει καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να μην βγάλει μια σειρά αντιηλιακών!



Τα αντιηλιακά της Messinian Spa βγαίνουν σε τρεις εκδοχές, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σας:


 Όλες οι συσκευασίες έρχονται σε προσφορά 1+1 δώρο και προσωπικά διάλεξα αυτό με SPF 50, καθώς είμαι πολύ λευκή και θέλω πάντα αντιηλιακή προστασία στο maximum!



Το συγκεκριμένο αντιηλιακό πραγματικά με εντυπωσίασε και οι λόγοι είναι απλοί:

Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε δύο αντιηλιακά.
✦ Είναι ιδανικό για την παραλία, αφού όχι μόνο έχει μικρή, βολική συσκευασία, αλλά δεν χρειάζεται να κουβαλάτε δύο ξεχωριστά προϊόντα.
✦ Μυρίζει κα-τα-πλη-κτι-κά, με ένα άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι!
✦ Εκτός του ότι προστατεύει από τον ήλιο, ενυδατώνει παράλληλα την επιδερμίδα
✦ Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λιπαρότητα ή την αίσθηση ότι "κολλάς"
Περιέχει πληθώρα φυσικών συστατικών, πολύ ευεργετικών για την επιδερμίδα
✦ Είναι ελληνικό προϊόν 
✦ Είναι οικονομικό. (Τα σετ κοστίζουν από 9 €- 13 €, ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε).


Για ακόμα μια φορά η Messinian Spa με εντυπωσίασε από το πόσο προσεγμένα είναι τα προϊόντα της σε όλα τα επίπεδα. Και μου θύμισε ότι μπορούμε να απολαύσουμε το ελληνικό καλοκαίρι χρησιμοποιόντας ελληνικά προϊόντα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμό στην ποιότητα, ούτε να ξοδέψουμε μια περιουσία.

 Γιατί, ναι, μερικές φορές Greeks do it better!
Read More

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Summer Series: Fresh Line Aphrodite Body Sculpture!

Ο αγώνας κατά της κυτταρίτιδας είναι ένας αγώνας άνισος και διαρκής που κάθε καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο (μπορείτε να δείτε και τις παλαιότερες επιλογές μου εδώ και εδώ)... Λίγο τα φορεματάκια, λίγο τα σορτς, οι μίνι φούστες και τα μαγιό, μας βάζουν στην διαδικασία να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας.

 Φέτος, στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας επιστράτευσα την σειρά Aphrodite Body Sculpture της Fresh Line και αφού έχω σχεδόν τελειώσει δύο στα τρία προϊόντα (η καθημερινή χρήση τους είναι εμφανής ακόμα και στην συσκευασία), σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου!

 Κατ' αρχάς αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι η ποικιλία- όποια υφή και αν προτιμάς, όποιο αποτέλεσμα και αν επιδιώκεις, η σειρά αυτή έχει μια πρόταση για σένα... Τρία προϊόντα περιποίησης τελείως διαφορετικά μεταξύ τους: διαφορετικη υφή, διαφορετική αίσθηση, διαφορετικό αποτέλεσμα...


Ξεκινάω από το  προϊόν που υπήρξε για μένα η μεγαλήτερη έκπληξη, το λάδι για μασάζ Aphrodite Body Sculpture Massage Oil. Η ειρωνία είναι, ότι στην αρχή σκεφτόμουν ότι θα το βάλω μια- δύο φορές και θα μείνει στα αζήτητα... Ευτυχώς όμως, διαψεύστηκα πλήρως- βρήκα την χρήση του σχεδόν εθιστική και το χρησιμοποιούσα καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόνο δύο τρεις χρήσεις ακόμα... Δεν το χρησιμοποιώ ακριβώς σαν λάδι μασάζ, αλλά το απλώνω κάθε βράδυ μετά το βραδινό μου ντουζ στις επίμαχες περιοχές και δηλώνω ενθουσιασμένη! Υπόσχεται μείωση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη της επιδερμίδας και βελτίωση της υφής της. Επιβεβεαιώνω περίτρανα το τελευταίο μιας και είδα την επιδερμίδα μου πιο απαλή, ενυδατωμένη, ελαστική και βελτιωμένη από ποτέ... Σε συνδυασμό δε με το αμέσως επόμενο προϊόν, είδα βελτίωση και στην κυταρρίτιδα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Στα συν, η υπέροχη μυρωδιά του, που θα την φόραγα άνετα και σε κρέμα σώματος!


 Συνεχίζω με το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς, το Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum, που πραγματικά με εντυπωσίασε... Πρόκειται για ένα serum, που υπόσχεται βελτίωση της κυτταρίτιδας και σμίλευση του σώματος. Είναι λεπτόρρευστο και δροσερό και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Μυρίζει και αυτό εξαιρετικά ευχάριστα και το χρησιμοποιώ κάθε πρωί. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με λίγο προσεγμένη διατροφή, περισσότερο νερό και λίγο περισσότερο περπάτημα, είδα πολύ καλά αποτελέσματα, τόσο στην κυτταρίτιδα, όσο και στο τοπικό πάχος. Το έχω τελειώσει και αυτό και πιστεύω ότι είναι ίσως το καλύτερο προϊόν στο είδος του από αυτά που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα...


Τέλος, αυτό που χρησιμοποίησα λιγότερο, είναι το Aphrodite Body Sculpture Thermal Emulsion. Ο λόγος που δεν το ευχαριστήθηκα όσο τα άλλα δύο, είναι ότι έχει αυτή τη θερμαντική δράση, που μπορεί μεν να είναι ευεργετική για τις προβληματικές περιοχές, αλλά δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη... Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αγάπησα τόσο τα δύο παραπάνω προϊόντα- δεν σου δημιουργούν αυτή την αίσθηση θερμότητας, χωρίς όμως να χάσουν σε αποτελεσματικότητα! Επίσης, λάβετε υπ' όψιν σας, ότι απαγορεύεται η χρήση του αν έχετε κιρσούς, ευρυαγγείες, υπέρταση, πολύ ευαίσθητο δέρμα ή σπασμένες φλέβες.


Από αυτή τη σειρά, πιστεύω ότι πραγαμτικά αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum και όσες θέλετε να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και το Aphrodite Body Sculpture Massage Oil... Εξαιρετικές υφές, εξαιρετικό άρωμα, εξαιρετικά αποτελέσματα... Η Fresh Line το έκανε το θαύμα της ακόμα μια φορά!
Read More

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Summer Series: Darphin Soleil Plaisir!

 H Darphin είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες, και όχι άδικα... Την χαρακτηρίζουν η γαλλική της φινέτσα, οι πολύ προσεγμένες της φόρμουλες, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Φέτος, λοιπόν, η Darphin έφερε  την δική της πρόταση  στην "μάχη των αντιηλιακών", με ένα αντιηλιακό προσώπου που έχω αγαπήσει...  Ο λόγος για το Darphin Soleil Plaisir, σε δύο εκδοχές- SPF 30 και SPF 50- για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.


 Η συσκευασία του είναι  απλή και πρακτική και το πορτοκαλί της χρώμα μου φτιάχνει τη διάθεση και με βάζει στο mood του καλοκαιριού. Περιέχει 50 ml και σε αντίθεση με άλλα αντιηλιακά που έχουν ογκώδεις συσκευασίες, έχει μια πολύ μικρή και βολική συσκευασία, κάτι που το καθιστά ιδανικό για την παραλία, αλλά και για ταξίδια! Έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα που πραγματικά μυρίζει καλοκαίρι, αλλά δεν είναι τόσο έντονο ώστε να γίνεται ενοχλητικό.


Και το σημαντικότερο είναι ότι απορροφάται άμεσα και δεν έχει αυτή την "κολλώδη" αίσθηση που πολύ συχνά συναντάμε στα αντιηλιακά. Αποτελεί πολύ ωραία βάση για μακιγιάζ, ενώ  δεν αφήνει αυτή την λευκή ¨"μάσκα" που όλες έχουμε βιώσει και πρέπει να τρίβουμε μια ώρα για να εξαφανιστεί. Το χρώμα του δεν είναι απολύτως λευκό, αλλά ελαφρώς μπεζ (χωρίς να περιέχει χρώμα), με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι δεν φοράτε απολύτως τίποτα. Δεν έχει ματ αποτέλεσμα, αλλά δεν αφήνει και υπερβολική λιπαρότητα, οπότε αν έχετε ξηρό, κανονικό ή μεικτό δέρμα θα το λατρέψετε. Για μένα αποτελεί το τέλειο αντιηλιακό προσώπου για την παραλία και γενικότερα, για όταν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο αντιηλιακό με χρώμα.


Προσωπικά, στην περιποίηση του προσώπου μου επιλέγω πάντα προϊόντα από εταιρίες που εμπιστεύομαι, ακόμα και αν μου κοστίζουν λίγο περισσότερο... Στο αντιηλιακό ένας λόγος παραπάνω, μιας και τα αποτελέσματά του- ή η έλλειψη αυτών- θα φανούν εκ των υστέρων, όταν θα έχει επέλθει πλέον η ζημιά και θα ναι πια πολύ αργά. Την Darphin την εμπιστεύομαι πολύ, μιας και ό,τι έχω δοκιμάσει δεν με έχει απογοητεύσει. Έτσι, φέτος στην παραλία, θα φορέσω το καπελάκι μου, τα γυαλιά ηλίου μου και θα εμπιστευτώ την αντιηλιακή προστασία του προσώπου μου στην Darphin!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena