Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

My Winter Morning Skincare Routine!

Ο Χειμώνας έχει κάνει την εμφάνισή του για τα καλά και το κρύο είναι πλέον τσουχτερό. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βρίσκω ότι χρειάζομαι έξτρα ενυδάτωση και προστασία από το κρύο, με αποτέλεσμα να καταφεύγω σε πιο ενυδατικά προϊόντα απ' ό,τι το Καλοκαίρι...

Φέτος, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου και στο σημερινό ποστ, μοιράζομαι μαζί σας τα προϊόντα που χρησιμοποιώ κάθε πρωί για να διατηρήσω την επιδερμίδα μου σε καλή κατάσταση, παρά τις αντίξοες συνθήκες!


Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πλύνω το πρόσωπό μου... Αυτό είναι ένα βήμα που πολλές παραλείπουν, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας ΚΑΙ το πρωί, για να απομακρύνουμε υπολείμματα της κρέμας νυκτός, σμήγμα και ιδρώτα που εκκρύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για τα konjac sponges σας έχω μιλήσει ξανά στο  υπερ-αναλυτικό review που είχα κάνει, και αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω το EcoTools Pure Complexion Facial Sponge, Sensitive Skin από το λατρεμένο iHerb. Το πώς χρησιμοποιείται, τι είναι, πώς λειτουργεί, αλλά και τα οφέλη του, μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Καθαρίζει εξαιρετικά απαλά χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα και την αφήνει πολύ απαλή και λεία!

Στη συνέχεια, περνάω ένα toner- αυτή την εποχή χρησιμοποιώ τη La Roche Posay Lotion Apaisante Physiologique, που είναι ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Δεν είναι η καταπληκτικότερη λοσιόν που έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Η κρέμα ματιών που χρησιμοποιώ το πρωί, είναι η La Roche Posay Pigmentclar Eyes (μπορείτε να τη δείτε και στο τελευταίο μου haul). Δίνει μια ελαφριά φωτεινότητα στο βλέμμα και καλύπτει ελάχιστα τους μαύρους κύκλους, οπότε είναι ιδανική για τα πρωινά. Αν βοηθήσει το πρόβλημα και μακροπρόθεσμα, θα είναι εξαιρετική!

Το αγαπημένο μου lib balm για το πρωί είναι το Ladybug Jane Lip Balm στη γεύση Caramel Popcorn (οργανικό και vegan παρακαλώ!) Αφήνει τα χείλη απίστευτα απαλά, ενώ το άρωμά του είναι καταπληκτικό! (Δείτε το σχτικό haul, αλλά και περισσότερα λόγια γι' αυτό, εδώ).

Όσον αφορά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, δύο προϊόντα έχουν ξεχωρίσει για μένα και πραγματικά τα έχω αγαπήσει.


Η Frezyderm Moisturizing 24h cream, είναι μια ενυδατική κρέμα που υπόσχεται 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Προσωπικά, όπου ακούω πολλά κεράσια, κρατάω μικρό καλάθι, αλλά η συγκεκριμένη ήρθε να επιβεβαιώσει την εξαιρετική γνώμη που έχω σχηματίσει για τη Frezyderm μέχρι σήμερα... Δεν μπορώ να σας πω αν όντως προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, αλλά μπορώ σίγουρα να σας πω ότι είναι η πρώτη χρονιά, που χωρίς να χρησιμοποιώ ενυδατικό serum, δεν έχω ούτε ένα ξηρό σημείο στο δέρμα μου, και η αφυδάτωση έχει πολύ καιρό να μας επισκεφτεί!

Έχει μια πολύ πλούσια και απολαυστική υφή, που όταν την πρωτοδοκίμασα με τρόμαξε, διότι πίστευα ότι θα μου βγάλει πολλή λιπαρότητα. Ευτυχώς διαψεύστηκα: απορροφάται σε ένα λεπτό, δεν αισθάνεστε ότι την φοράτε, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, ενώ δεν βγάζει ιδιαίτερη λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας- τουλάχιστον όχι παραπάνω απ' οποιαδήποτε άλλη κρέμα! Ομολογώ ότι από την Frezyderm έχω δοκιμάσει σχετικά λίγα προϊόντα (έξι- επτά), αλλά βλέπω ότι έχει εξαιρετική ποιότητα σε normal τιμές, κάτι που με κάνει να θέλω να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα...


Ένα ακόμα προϊόν που με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου ταιριάξει, είναι το Kiehl's Daily Reviving Concentrate. Πρόκειται για το αδερφάκι του Midnight Recovery Concentrate (για το οποίο θα σας μιλήσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ) και είναι μια πρόσφατη προσθήκη στα προϊόντα της Kiehl's... Ο λόγος που πίστευα ότι δεν θα μου ταιριάξει, είναι ότι πρόκειται για ένα ξηρό μεν, έλαιο δε, κάτι που για τις μεικτές- λιπαρές επιδερμίδες είναι κόκκινο πανί...Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε, σε ένα ιδιαίτερα γενναιόδωρο δείγμα από το stand της kiehl's στο Attica (διαβάστε εδώ για την εξαιρετική πολιτική δειγμάτων της Kiehl's) και ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Έχοντας πλέον το full size προϊόν, μόνο καλά έχω να πώ!

Κατ' αρχάς έχει το πιο ωραίο και αναζωογονητικό άρωμα ever- προσωπικά βρίσκω ότι μυρίζει σαν κέικ πορτοκάλι, ενώ η φωτεινή κίτρινη συσκευασία του μου φτιάχνει τη διάθεση. Υπόσχεται,όχι μόνο λάμψη και ενυδάτωση για το δέρμα, αλλά και ότι το προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις που δέχεται λόγω των καιρικών συνθηκών, της ρύπανσης, του στρες κλπ. Και μπορεί αυτό να μην μπορώ να το μετρήσω, αλλά κάθε φορά που το φοράω, νιώθω το δέρμα μου πιο ελαστικό και απαλό από ποτέ. Και η απαλότητα δεν διαρκεί μόνο όσο το φοράω, αλλά την αισθάνομαι και αφού πλύνω το προσωπό μου το βράδυ, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι λειτουργεί σε βάθος! Βλέπω επίσης βελτίωση της λάμψης του δέρματός μου, αλλά και του πόσο φρέσκο φαίνεται...

Δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά, γιατί βρίσκω ότι μετά τις 4-5 ώρες μου βγάζει λιπαρότητα στη ζώνη Τ, αλλά το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα τις μέρες που βάφομαι... Η ιδανική χρήση του για μένα, είναι ως βάση μακιγιάζ κάτω από την cc cream μου ή το foundation μου... Κάνει πραγματικά το άπλωμα του προϊόντος παιχνιδάκι, ενώ κάνει την επιδερμίδα  να φαίνεται λαμπερή και dewy, δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα, ακόμα και με τα πιο βαριά foundation μου! Σας συνιστώ να επισκεφτείτε το κοντινότερό σας corner της Kiehl's και να το δοκιμάσετε άμεσα- και πιστέψτε με, θα σας εντυπωσιάσει!

Stay tuned για τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης, στο επόμενο ποστ!
Read More

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Collective Pharmacy Haul & Mini Products Review!

Καλωσήρθατε στο πρώτο ποστ του 2016! Να σας ευχηθώ από καρδιάς καλή χρονιά, γεμάτη χαμόγελα, ευτυχία και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

Στο σημερινό ποστ, θα σας δείξω κάποια προϊόντα περιποίησης από το φαρμακείο, τα οποία έχω απoκτήσει τον τελευταίο μήνα και θα σας κάνω και ένα mini review, μιας και πλέον έχω σχηματίσει άποψη για όλα. Κάποια, είναι η πρώτη φορα που τα δοκιμάζω, και άλλα, τα αγοράζω ξανά και ξανά γιατί τα θεωρώ αξεπέραστα!


Ξεκινάω με κάποια προϊόντα που αγόρασα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου... Τελείωσε η κρέμα ματιών μου Darphin Ideal Resource και αποφάσισα να δοκιμάσω και κάτι άλλο, οπότε κατέληξα σε δύο: Για το πρωί αγόρασα την La Roche Posay Pigmentclar Eyes, η οποία κινείται στην ίδια ακριβώς νοοτροπία με την Ideal Resource, και για το βράδυ το αγαπημένο Frezyderm Eye Balm. Το τελευταίο είναι η δέυτερη ή η τρίτη φορά που το αγοράζω και μόνο καλά λόγια εχω να πω: ενυδατικό, βελτιώνει τους μαύρους κύκλους, χαρίζει άνεση στην περιοχή των ματιών και έχει βολική συσκευασία με αντλία. Δυστυχώς, όσον αφορά στην κρέμα της La Roche Posay με απογοήτευσε  καθώς μου φάνηκε μια κακή εκδοχή του Ideal Resource. Με ίδιας λογικής απλικατέρ, όχι όμως και τόσο ευχάριστο στην χρήση, με ελαφρύ χρώμα για να φωτίσει την περιοχή και να καλύψει τους μαύρους κύκλους, χωρίς όμως να φτάνει το αποτέλεσμα του Ideal Resource... Δεν είναι άσχημο προϊόν, απλά δεν με ενθουσίασε και δεν είναι κάτι που θα ξαναγοράσω.


Ήθελα επίσης να αγοράσω ξανά το Caudalie Beauty Elixir, και είπα να το ψάξω σε κάποιο ηλεκτρονικό φαρμακείο, για να πετύχω την χαμηλότερη τιμή. To βρήκα λοιπόν στο Wefit.gr σε εξαιρετική τιμή (μόλις 7,20 € ), και επιπλέον εκμεταλλεύτηκα τη δυνατότητα να το παραλάβει κανείς από την αποθήκη τους και να γλιτώσει τα μεταφορικά. Έτσι, λοιπόν, μου βγήκε πολύ οικονομικά! Δυστυχώς όμως, έχει κάποιο πρόβλημα με την αντλία του και άλλοτε ψεκάζει, άλλοτε όχι και άλλοτε στάζει αντί να ψεκάζεται το υγρό- και δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το μισό...

Τέλος, το ηλεκτρονικό φαρμακείο upharm.gr μου πρότεινε να διαλέξω κάποια προϊόντα και να τα δοκιμάσω. Αρχικά, αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι σε περίπτωση αντικαταβολής- έναν τρόπο πληρωμής που πολλές επιλέγουμε για ευκολία, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση! Εκτός από αντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με paypal ή και κατάθεση σε λογαριασμό, ενώ για παραγγελίες άνω των 35 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν! Το upharm έχει ένα πολύ εύχρηστο site, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πολύ καλές προσφορές, και πολύ συχνά το συναντώ στις πρώτες θέσεις του skroutz!



Επέλεξα προϊόντα ελληνικών εταιριών, μιας και μου αρέσει να στηρίζω ελληνικές εταιρίες και να ανακαλύπτω μικρούς θησαυρούς! Ξεκινάω με την Exelia Cleansing & Hydrating Face Mask, μια μάσκα που πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό value for money προϊόν... Με λιγότερο από 13 €, παίρνετε 125 ml προϊόντος- δυόμιση φορές περισσότερο από τις συνηθισμένες μάσκες προσώπου  που περιέχουν 50 ml. Πέραν από την πιο οικονομική μάσκα ever, είναι και μια πολύ αποτελεσματική μάσκα προσώπου για καθαρισμό, που δεν ξηραίνει το πρόσωπο και το αφήνει πεντακάθαρο και απαλό. (Περισσότερες λεπτομέριες μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό review που είχα κάνει εδώ). Την αγαπώ και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δύο ακόμα μάσκες προσώπου προστέθηκαν στη συλλογή μου, αυτή τη φορά από τη Youth Lab. H Cleansing and Radiance Mask είναι μια καθαριστική μάσκα που περιέχει και γλυκολικό οξύ, με αποτέλεσμα, εκτός από καθαρισμό, να προσφέρει λάμψη και ανανέωση στην επιδερμίδα, αλλά και μείωση των διεσταλμένων πόρων. Μόλις την εφαρμόζετε, αισθάνεστε ένα ελαφρύ "γαργάλημα" (tingling) το οποίο μετά από λίγο υποχωρεί (προσωπικά, επειδή έχω ευαίσθητο δέρμα, την αφήνω μόλις 5 λεπτά, για να αποφύγω τους ερεθισμούς). Πολύ αποτελεσματική, δίνει λάμψη και ανανέωση! Η Thirst Relief Mask είναι μια μάσκα ενυδάτωσης, που όμως δεν με εντυπωσίασε. Προσφέρει μια κάποια ενυδάτωση, αλλά περίμενα καλύτερα αποτελέσματα έχοντας δει πόσο αποτελεσματική είναι η προηγούμενη μάσκα...

Από την ίδια εταιρία δοκίμασα και μια ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρά δέρματα, την Balance Moisture Cream. Έχει ένα πολύ ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και ενυδατωμένο. Μου αρέσει, γιατί ενώ η υφή της είναι πολύ ελαφριά και δεν δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα, ενυδατώνει πολύ ωραία και αφήνει μια αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα.


Eδώ και καιρό είχα βάλει στο μάτι το Pharmacept Cleria Renewal Dry Oil. Λατρεύω τα ξηρά έλαια για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά, και το συγκεκριμένο είναι κατάλληλο και για τα τρία! Έρχεται σε μια πολυτελή γυάλινη συσκευασία και έχει ένα από τα ωραιότερα αρώματα που έχω συναντήσει σε αντίστοιχο προϊόν! Υπόσχεται καταπραϋντική δράση, αναδόμηση, ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο σώμα και τα μαλλιά, και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Ένα από τα συν του, είναι ότι σε αντίθεση με άλλα έλαια χρησιμοποιείται σε στεγνό δέρμα, κάτι που διευκολύνει πολύ! Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και ελαστικό, αλλά και υπέροχα αρωματισμένο. Στα μαλλιά, το χρησιμοποιώ σαν "άρωμα" και για μια έξτρα πινελιά λάμψης. Well done Pharmacept!

Tέλος, το καθαριστικό προσώπου Froika Hyaluronic Moist Wash, είναι ένα απαλό καθαριστικό προσώπου που περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, για να αφήνει το δέρμα καθαρό μεν, ενυδατωμένο δε. Πολύ ευχάριστο και ιδανικό για αυτή την εποχή που όλες χρειαζόμαστε μια έξτρα ενυδάτωση! Στο δε upharm έχει μια τεράστια έκπτωση, με αποτέλεσμα να βγαίνει λιγότερο από 7 €!

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν περιποίησης από το φαρμακείο;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena