Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Top 10 Greek Beauty Products! (The Skincare Edition)

Την αγάπη μου για τα ελληνικά προϊόντα την έχω δηλώσει και αποδείξει πολλές φορές... Στα προϊόντα ομορφιάς- και όχι μόνο- θέλω συνέχεια να ανακαλύπτω ελληνικές εταιρίες που δημιουργούν μικρούς θησαυρούς! Στο σημερινό ποστ σας παρουσιάζω τα δέκα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης από ελληνικές εταιρίες, που έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αντίστοιχα ξένων εταιριών και έχουν κερδίσει επάξια μια μόνιμη θέση στο μπουντουάρ μου!

Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης

Πρόκειται για προϊόντα που με εντυπωσίασαν- δεν ήταν απλά καταπληκτικά για ελληνικά προϊόντα, αλλά καταπληκτικά γενικά. Τα περισσότερα από αυτά τα αγοράζω ξανά και ξανά, και πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία!

Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης

Ως γνήσια face mask freak, ξεκινάω με λατρεμένες μάσκες προσώπου που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε!

Οι μάσκες προσώπου της Exelia, και ειδικά η Cleansing & Hydrating Face Mask ήταν μια συγκλονιστική ανακάλυψη για μένα... Σας έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτήν, και συνοπτικά, όχι μόνο καθαρίζει υπέροχα την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, αλλά είναι και απίστευτα οικονομική, μιας και η ποσότητά της είναι τε-ρά-στια, στα 125 ml! Μπράβο στην Exelia, που δημιούργησε ένα τόσο αξιόλογο προϊόν, αλλά κράτησε και την τιμή του πολύ χαμηλά.

Αλλά και οι μάσκες της Apivita είναι μια σταθερή αξία! Τις χρησιμοποιούσα από τότε που βγαίνανε μόνο σε φακελάκια, και τώρα παίρνω τα σωληνάρια που συμφέρουν πολύ περισσότερο. Όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας, σίγουρα θα βρείτε μια μάσκα που να της ταιριάζει- αντιγήρανση, λάμψη, καθαρισμός, απολέπιση, θρέψη ή ενυδάτωση, η Apivita σας έχει τη λύση! Δύο από τις πιο αγαπημένες μου είναι η Face Maks with Pink Clay και το Face Scrub with Bilberry. Η πρώτη έχει καθαριστική δράση χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, χάρη στην ροζ άργιλο που περιέχει, ενώ η δεύτερη κάνει απαλή απολέπιση με πολύ λεπτούς κόκκους, αλλά και με τα ένζυμα που περιέχει, πετυχαίνοντας όχι μόνο μηχανική, αλλά και πολύ ήπια χημική απολέπιση για λάμψη!

Η Yellow Rose Masque de Beaute με Αζουλένιο είναι μια μάσκα που χρησιμοποιεί η συντρηπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών αισθητικών μετά τον καθαρισμό. Τη γνώρισα στη σχολή, και έκτοτε έχει μια μόνιμη θέση στη συλλογή μου, αφού είναι ιδανική για να απομακρύνει ερεθισμούς και να καταπραΰνει την ερυθρότητα του δέρματος. Απλά υπέροχη!

Τέλος, ο Κορρές δημιούργησε την Μάσκα Ματιών με Αγγούρι, και μόνο θετικά έχω να πω. Πολύ ενυδατική,βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και αρκετά οικονομική- τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης

Η Frezyderm είναι μια ελληνική εταιρία που θα μπορούσε άξια να σταθεί στην ξένη αγορά και να την σαρώσει... Όσα περισσότερα προϊόντα της δοκιμάζω, τόσο περισσότερο πείθομαι!

Η αρχή έγινε από το αντιηλιακό Sunscreen Velvet, για το οποίο όλοι λένε τα καλύτερα. Προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο, η υφή του είναι μοναδική, αφήνει στο δέρμα μια βελούδινη αίσθηση και δεν είναι λευκό, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται το εφέ μάσκας. Όταν όμως δοκίμασα και την εκδοχή με χρώμα εντυπωσιάστηκα ακόμα περισσότερο. Διότι εκτός από τα παραπάνω, προσφέρει και πολύ καλή κάλυψη και ομοιομορφία στο δέρμα, με αποτέλεσμα να φοριέται άνετα αντί για foundation, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν θέλουμε να παραφορτώνουμε το πρόσωπό μας. Και όλα αυτά, χωρίς να φαίνεται ότι φοράς τίποτα- είναι πραγματικά σαν δεύτερο δέρμα!

Για την κρέμα ματιών Frezyderm Eye Balm σας έχω ξαναμιλήσει πολλές φορές. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μου και εκτός από ενυδάτωση, προσφέρει βελτίωση στους μάυρους κύκλους και τα πρηξιματάκια!

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου είναι η Moisturizing Cream 24h, η οποία είναι πλεόν η αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα για το πρωί. Αν και η υφή της είναι αρκετά πλούσια και πολύ ενυδατική, δεν αφήνει έξτρα λιπαρότητα στο δέρμα και απορροφάται άμεσα, αφήνοντάς το δροσερό και ελαστικό!

Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης

Μια ακόμα κρέμα προσώπου που μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι η Apivita Aquavita. Με πολύ ευχάριστο άρωμα, ενυδατική με ελαφριά υφή, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για όσες θέλετε ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας!

Και τι να πει κανείς για τα λατρεμένα Apivita Lip Care; Τα χρησιμοποιούσα από όταν ακόμα λεγόντουσαν Propoline (γέρασα μου φαίνεται) και ειδικά αυτό με την πρόπολη, είναι ό,τι πιο επανορθωτικό έχω δοκιμάσει ποτέ. Το δε Ρόδι, δίνει εκτός από ενυδάτωση και ένα υπέροχο ροδί χρώμα στα χείλη, κάνοντάς το ιδανικό για την τσάντα μας! Στα μεγάλα συν, το ότι και τα δύο περιέχουν φυσικά συστατικά σε πολύ μεγάλο ποσοστό, άνω του 95%. Δοκιμάστε τα, και θα με θυμηθείτε!

Τέλος, μια πρόσφατη προσθήκη στο χώρο των lip balms με φυσικά συσταικά είναι τα Fresh Line Lip Therapy, σε πολλές εκδοχές, μια για κάθε γούστο και ανάγκη. Προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Nectar, που περιέχει μέλι, βασιλικό πολτό, πρόπολη και οργανικό shea butter, μυρίζει μέλι, ενώ είναι και 98% φυσικό!

Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης

Όταν βλέπω ότι ελληνικές εταιρίες σέβονται τον έλληνα καταναλωτή και κάνουν τόσο αξιόλογη δουλειά, ώστε να παράγουν προϊόντα ισάξια ή και καλύτερα των ξένων, δεν βρίσκω τον λόγο να μην τις στηρίξω και να επενδύσω στα προϊόντα τους...

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ελληνικών εταιριών, μιας και είμαι πάντα στην αναζήτηση του επόμενου αγαπημένου μου ελληνικού προϊόντος περιποίησης!
Read More

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Essie Spring 2016 Collection!

Η Essie υποδέχεται την  'Ανοιξη με τη συλλογή Essie Sring 2016- μια συλλογή γεμάτη χρώμα που μας υπόσχεται πιο ηλιόλουστες μέρες και ανεβασμένη διάθεση για τους τρεις επόμενους μήνες! Πάμε να τη γνωρίσουμε, αλλά και να δούμε όλα τα βερνίκια φορεμένα για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας!


Αυτή η συλλογή τα έχει όλα: Χρώματα στους τόνους του πράσινου για να ταιριάζουν με τη φύση, με ένα σκούρο πράσινο και ένα πετρόλ που φοριούνται άνετα και τους φθινοπωρινούς- χειμωνιάτικους μήνες, αλλά και τέσσερα φωτεινά, χαρούμενα χρώματα που θα τα ευχαριστηθούμε και το καλοκαίρι.



Το Poolside Service είναι ένα συγκλονιστικό πετρόλ χρώμα που κλέβει τις εντυπώσεις και κέρδισε επάξια μια θέση στην καρδιά μου. Για όσες αγαπάμε τα passepartout μωβ, το Shade On μας βάζει σε ανοιξιάτικη διάθεση- τόσο παστέλ, αλλά και τόσο φωτεινό όσο πρέπει. Και για τις πιο ηλιόλουστες μέρες, το Sunshine State of Mind μας θυμίζει ότι η λιακάδα ξεκινάει από μέσα μας, και φυσικά από το μανικιούρ μας!

Poolside Service, Shade On, Sunshine State of Mind

Για τις λάτρεις των παστέλ, απαλών χρωμάτων το High Class Affair είναι ένα απόλυτα chic και διακριτικό σομόν, που κάνει το μανικιούρ μας να δείχνει classy χωρίς υπερβολές. Το Off Tropic μας βάζει σε τροπικό κλίμα και κάνει ακόμα και όσες δεν τρελαινόμαστε με τα πράσινα βερνίκια, να ερωτευτούμε. Τέλος, το Lounge Lover είναι ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα του flamingo- απόλυτα γλυκό, παιχνιδιάρικο και ανοιξιάτικο!

High Class Affair, Off Tropic, Lounge Lover

Προσωπικά, βρίσκω αυτή τη συλλογή της Essie απόλυτα επιτυχημένη, με must have χρώματα που δεν φεύγουν από τη μόδα και μπορούμε να τα ευχαριστηθούμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Αν έπρεπε να διαλέξω τα αγαπημένα μου και αυτά που θα σας πρότεινα οπωσδήποτε να αποκτήσετε, θα επέλεγα το Poolside Service, το Lounge Lover και το Off Tropic.

Και ακόμα και αν ο καιρός μας τα χαλάει πού και πού, μην ξεχνάμε ότι "The Sunshine is a State of Mind", όπως πολύ καλά μας υπενθυμίζει η Essie! Welcome Spring!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena