Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Skincare On A Budget: The Exelia Set!

Όσες από εμάς έχουμε αδυναμία στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και θέλουμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και να δοκιμάζουμε νέες αφίξεις, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή μας η αγάπη μπορεί να γίνει πολύ ακριβή... Γιατί, δυστυχώς, τα καλά προϊόντα περιποίησης έχουν συνήθως και πολύ υψηλές τιμές, με κάποιες κρέμες να φτάνουν ακόμα και τα 150-200 €.

Υπάρχουν όμως και μερικά προϊόντα, που όχι μόνο είναι εξαιρετικά και μας βοηθάνε να έχουμε την καλύτερη δυνατή επιδερμίδα, αλλά τα βρίσκουμε και σε πολύ καλή τιμη, ώστε να μην χρειάζεται να συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο ποιοτικό!

Ξεκινάμε αυτή τη σειρά ποστς, με ένα σετ περιποίησης της Exelia, το οποίο θα βρείτε στο αγαπημένο ηλεκτρονικό φαρμακείο upharm στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

exelia, upharm

Για την Exelia σας έχω μιλήσει πολλές φορές, μιας και είναι μια ελληνική εταιρία που χρησιμοποιεί το βιολογικό ελαιόλαδο στις συνθέσεις της, και με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη...

Το σετ περιλαμβάνει τρία προϊόντα σε κανονικό μέγεθος: ένα γαλάκτωμα καθαρισμού, μια τονωτική λοσιον και μια μάσκα καθαρισμού και ενυδάτωσης.

Τι να πω για την Exelia Cleansing & Hydrating Face Mask; Έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ξανά και ξανά πόσο πολύ μου αρέσει και πόσο εξαιρετική δουλειά κάνει, ενώ μπήκε και στο Δέκα Κορυφαία Ελληνικά Προϊόντα Περιποίησης. Επιπλέον, είναι μακράν η πιο value for money μασκα προσώπου, αφού βγαίνει στην τεράστια ποσότητα των 125 ml!

Το Exelia Cleansing Milk είναι ένα αξιοπρεπέστατο γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ. Η δε Exelia Tonic Lotion, ήταν ένα προϊόν από την Exelia που ήθελα πολύ να δοκιμάσω και με έφησε πολύ ευχαριστημένη. Απολαμβάνω ιδιαίτερα το διακριτικό της άρωμα αλλά και την αναζωογονητική και ενυδατική της δράση στην επιδερμίδα μου. Ειδικά όσο αρχίζει η ζέστη να εντείνεται, οι ανάγκες της επιδερμίδας μας για ενυδάτωση αυξάνονται, οπότε είναι μια εξαιρετική πρόταση αν ψάχνετε για μια τονωτική λοσιόν.

exelia set,upharm

Όλα τα παραπάνω full size προϊόντα έρχονται σε ένα σετ, με την μάσκα να είναι δώρο. Επιπλέον, το upharm έχει μια πολύ καλή έκπτωση και έτσι μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 15,40 €! Προσωπικά, βρίσκω ότι σε αυτή την τιμή είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς τρία προϊόντα περιποίησης , ακόμα και αν αυτά είναι κατηγορίας l' oreal ή garnier, που προφανώς δε συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με την ποιότητα των προϊόντων της Exelia!

Γιατί, λοιπόν, να ξοδεύουμε μια περιουσία, όταν υπάρχουν τόσο αξιόλογα προϊόντα σε απίστευτα συμφέρουσες τιμές; Λίγη έρευνα αγοράς και δοκιμές, μπορούν να αναδείξουν διαμάντια που θα λατρέψει τόσο η επιδερμίδα μας, όσο και η τσέπη μας!

Stay tuned για ακόμα περισσότερες οικονομικές προτάσεις!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena