Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Top 10 Greek Beauty Products! (The Makeup Edition)

Έχω αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα και πάντα προσπαθώ να ανακαλύψω νέους θησαυρούς που είναι ανώτεροι από τα αντίστοιχα ξένα προϊόντα.Σε προηγούμενο ποστ σας έδειξα τα 10 αγαπημένα μου ελληνικά προϊόντα περιποίησης που έχει λατρέψει η επιδερμίδα μου, και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα 10 αγαπημένα μου ελληνικά προϊόντα μακιγιάζ!

Πολλές κοπέλες μου λένε ότι βρίσκουν αρκετά εύκολο το να εντάξουν στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους ελληνικά προϊόντα, αλλά όταν μιλάμε για μακιγιάζ, εκεί δυσκολεύονται περισσότερο... Όπως θα δείτε, οι επιλογές μου καλύπτουν σχεδόν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ- με κάποιες εξαιρέσεις βεβαίως- οπότε σίγουρα θα βρείτε αρκετές επιλογές.

top 10 greek beauty products, the makeup edition

H Frezyderm είναι μια ελληνική εταιρία που έχει κάνει θραύση- και όχι άδικα, αφού παράγει προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας σε νορμάλ τιμές. Η λίστα με τα προϊόντα της που χρησιμοποιώ καθημερινά όλα και αυξάνεται, αφού βλέπω το δέρμα μου να τα έχει αγαπήσει. Η Frezyderm Sensitive Red Skin CC Cream είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα και τολμάω να την βάλω στο ποστ με τα προϊόντα μακιγιάζ, μιας και είναι μια cc cream που πραγματικά συνδυάζει εξαιρετική κάλυψη και υψηλό δείκτη προστασίας με ιδιότητες κατά της ερυθρότητας.Αφήνει ένα αποτέλεσμα που δεν είναι ούτε ματ ούτε πολύ ''λαμπερό", καλύπτει σαν ένα foundation μεσαίας κάλυψης, προσφέρει την προστασία ενός αντιηλιακού και βοηθάει το ευαίσθητο δέρμα που πάσχει από ερυθρότητα να βελτιώσει την άμυνά του και να μειωθεί το πρόβλημα.Δεν προκαλεί ακμή, δεν φαίνεται βαρύ στο δέρμα και είναι ιδανική για τα πρωινά που πάω στη δουλεία, μιας και με μια κίνηση καλύπτω τρεις ανάγκες μου, χωρίς να επιβαρύνω την επιδερμίδα μου με πολλές στρώσεις προϊόντων.

Η Seventeen είναι μια ελληνική εταιρία με πολύ αξιόλογα προϊόντα, και τα ρουζ της είναι από τα αγαπημένα μου. Με απόδοση και διάρκεια που συναγωνίζεται άνετα αυτά της Mac, σε πολύ καλή τιμή και ελληνικής παραγωγής βεβαίως, βεβαίως!

Τα Heart Brushes είναι δημιουργήματα μιας ελληνίδας blogger, της αγαπημένης Μαίρης που έχει το MadeInHeart, και πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα ξένα πινέλα. Αποτελούν μια πολύ καλή και οικονομική εναλλακτική για πινέλα ματιών. Ιδιαίτερα ξεχωρίζω το Blending Brush και το Eyeliner Brush, που τα έχω κατευχαριστηθεί! Είναι εμφανές ότι η Μαίρη πήρε τη γνώση της και την εμπειρία της πάνω στα πινέλα μακιγιάζ και δημιούργησε τα πινέλα που όλες θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε: είναι πολύ μαλακά, κάνουν το μακιγιάζ των ματιών λίγο πιο εύκολο για όλες μας, ενώ η τιμή τους είναι άκρως δελεαστική!

frezyderm cc cream, seventeen blush, heart bushes

Είμαι εθισμένη στη μάσκαρα και αν έπρεπε να κρατήσω μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ από το νεσεσέρ μου, αυτό θα ήταν σίγουρα η μάσκαρα. Έχοντας δοκιμάσει- χωρίς υπερβολή- δεκάδες μάσκαρα, έχω ξεχωρίσει τρεις από ελληνικές εταιρίες, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ξένες.

Η Seventeen The Stylist δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα βεντάλιας, που ανοίγει το βλέμμα και το κάνει να φαίνεται εντυπωσιακό μεν, αλλά και αρκετά φυσικό. Την παίρνω ξανά και ξανά στην απόχρωση plum-brown που ταιριάζει υπέροχα σε πράσινα και γαλάζια μάτια, αλλά και σε καστανά, μιας και δίνει ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα από τη μαύρη! Είναι ιδανική για Άνοιξη και Καλοκαίρι και δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου!

Η MD Professionnel Max Volume Mascara είναι σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη και με έχει εντυπωσιάσει, καθώς βρίσκω ότι είναι η ιδανική καθημερινή μάσκαρα: δίνει ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα και προσφέρει μήκος, όγκο και διαχωρισμό, χωρίς να δείχνει υπερβολική λες και γυρνάμε από τα μπουζούκια.

Τέλος, η Erre Due Volumizing Waterproof Mascara δίνει το ιδανικό βραδινό αποτέλεσμα: πολύ μήκος και όγκο, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες, ενώ μένει αναλλοίωτη για ώρες και κρατάει εξαιρετικά την καμπύλη αφού είναι αδιάβροχη.

seventeen the stylist mascara, md max volume mascara, erre due volumizing waterproof mascara

Για τα Korres Twist Eyeshadows σας έχω κάνει αναλυτικό review και η άποψή μου παραμένει η ίδια. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να προσθέσουμε χρώμα στα βλέφαρά μας, χωρίς πολλά πολλά. Έχουν μεγάλη διάρκεια, κρεμώδη σύσταση, εξαιρετική απόδοση χρώματος και είναι ελληνικά προϊόντα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μια αποκάλυψη από την Biolife, μια εταιρία για την οποία δεν ακούγονται και πολλά, είναι το Biolife Blackest Black Easy Liner Pen. Πρόκειται για ένα eyeliner σε μορφή στυλό που έχει εξαιρετική απόδοση, λεπτή μυτούλα για ακρίβεια στην εφαρμογή, και πολύ καλή διάρκεια!

Τα Erre Due Soft Crayon Lip & Cheek 2in1 είναι ένα must-have προϊόν για Άνοιξη και Καλοκαίρι. Απλώνεται υπέροχα τόσο σε χείλη όσο και στα μάγουλα, για ένα πολύ εύκολο, φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα! Αφήστε που είναι ιδανικό για διακοπές και mini αποδράσεις, αφού περιορίζει τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας!

Τέλος, τα Dust+Cream lip liners είναι από τα πιο οικονομικά και αξιόλογα προϊόντα μακιγιάζ που έχω δοκιμάσει, και επάξια έχουν μπει στα τοπ 10 προϊόντα χειλιών κάτω απο 10 €. Τόσο ξηρά όσο πρέπει ώστε να μην μετακινούνται από τη θέση τους, με ενσωματωμένη ξύστρα, μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και άκρως δελεαστική τιμή, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από οποιοδήποτε άλλο μολύβι χειλιών...

korres twist eyeshadow, biolife easy liner pen, erre due lip&cheek soft crayon 2in1, dust&cream lip liner

Ένα είναι σίγουρο: Οι ελληνικές εταιρίες πλέον καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να παράξουν αξιόλογα προϊόντα, και σε μερικές περιπτώσεις δημιουργούν "διαμαντάκια" που είναι κρίμα να προσπεράσουμε πιστεύοντας ότι τα αντίστοιχα ξένα προϊόντα έχουν να μας προσφέρουν κάτι περισσότερο! Είπαμε, some times Greeks do it better, βρε αδερφέ!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena