Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Essie Summer 2016 Collection!

Η ολοκαίνουρια σειρά Essie Summer 2016 Viva Antigua ήρθε για να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού και να κάνει το manicure μας άκρως πολύχρωμο, λαμπερό και  απόλυτα καλοκαιρινό!

essie summer 2016 collection viva antigua

Η έμπνευση της φετινής καλοκαιρινής συλλογής της Essie είναι η εξωτική Antigua και καταφέρνει να μας μεταφέρει σε εξωτικά μέρη, ακόμα και αν έχουμε ξεμείνει στην πόλη!

essie summer 2016 swatches, coconut cove, tribal text style, viva antigua, loot the booty, hiking heels, berried treasures

 Το Essie Coconut Cove είναι για μένα το απόλυτο καλοκαιρινό βερνίκι νυχιών που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ! Πρόκειται για το τέλειο λευκό, που κάνει κάθε χέρι- λευκό ή μαυρισμένο- να δείχνει απόλυτα chic και καλοκαιρινό.

coconut cove, swatches, essie 2016 collection

Όσο για το Essie Tribal Text Styles, είναι ένα μαύρο με πολύ λεπτό ασημένιο glitter που δίνει μια διαφορετική νότα στο κλασσικό καλοκαιρινό manicure και προσωπικά μου θυμίζει καλοκαιρινό ουρανό γεμάτο αστέρια!

essie tribal text styles, swatches, essie 2016 collection

Το Essie Loot The Booty είναι ένα υπέροχο μπλε με shimmer που το κάνει να δείχνει πολυδιάστατο και να προσθέτει λάμψη σε κάθε manicure!

essie loot the booty, swatches, essie 2016 collection

Kαι αν σας αρέσει η λάμψη, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Essie Viva Antigua, ένα υπέροχο  θαλασσοπράσινο χρώμα με πολύ shimmer που θυμίζει γοργόνα!

essie viva antigua, swatches, essie 2016 collection

Για αυτές που προτιμάνε τα πιο κλασικά χρώματα, το Essie Hiking Heels, το απόλυτο πορτοκαλοκόκκινο του καλοκαιριού δεν θα σας αφήσει παραπονεμένες, ενώ θα λατρέψετε και το Essie Berried Treasures, ένα υπέροχο απαλό φούξια που φωνάζει καλοκαίρι!

essie hiking heels, swatches, essie 2016 collection

essie berried treasures, swatches, essie 2016 collection

Όποιο και να είναι το γούστο σας, θα βρείτε σίγουρα έναν μικρό θησαυρό στην Essie Summer 2016 Collection... Αν έπρεπε να αγοράσετε ένα μόνο βερνίκι νυχιών για όλο το καλοκαίρι, πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσετε στο Coconut Cove: είναι το απόλυτο must-have που θα κάνει το manicure σας να ξεχωρίζει χωρίς πολλά-πολλά, και σίγουρα αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σας!

*Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι το τέλος του μήνα στο blog για να κερδίσετε ολόκληρη την καλοκαιρινή σειρά Pinita Colada των The Body Shop! 
 
Read More

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

The Body Shop Pinita Colada Giveaway!

Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός σε συνεργασία με τα The Body Shop είναι εδώ και μύριζει... Pina Colada!

Το καλοκαίρι έφτασε, ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και όλοι ονειρευόμαστε παραλίες, θάλασσα, δροσερά cocktails και εξωτικά αρώματα...

Giveaway The Body Shop Pinita Colada

Και μπορεί το όνειρο αυτό να αργεί για τους περισσότερους από εμάς, αλλά τα The Body Shop το φέρνουν φέτος λίγο πιο κοντά μας με την ολοκαίνουρια, μοσχομυριστή, τροπική σειρά περιποίησης σώματος Pinita Colada! Αρώματα καρύδας και ανανά συνθέτουν το απόλυτα καλοκαιρινό σετ περιποίησης που μας βάζει σε διάθεση καλοκαιρινή, χαλαρωτική και εξωτική!
 
Ένας τυχερός από εσάς μπορεί να κερδίσει ολόκληρη την σειρά περιποίησης Pinita Colada και να φέρει τις καλοκαιρινές διακοπές λίγο πιο κοντά!
Ο τυχερός θα βάλει στο νεσεσέρ του:

-The Body Shop Pinita Colada Shower Gel
-The Body Shop Pinita Colada Exfoliating Body Scrub
-The Body Shop Pinita Colada Body Sorbet
-The Body Shop Pinita Colada Body Butter

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ακολουθώντας σωστά τα βήματα που αναφέρει!

Καλή επιτυχία!

a Rafflecopter giveaway
Read More

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

5 Holy Grail Haircare Products!

Η περιποίηση των μαλλιών είναι αναμφισβήτητα σημαντική υπόθεση... Όλες θέλουμε απαλά, μεταξένια, λαμπερά και δυνατά μαλλιά και χρησιμοποιούμε σαμπουάν, μάσκες, έλαια, serum και conditioner για να το πετύχουμε. Στο σημερινό ποστ μοιράζομαι μαζί σας πέντε προϊόντα που με έχουν εντυπωσιάσει και πιστεύω ότι πρέπει όλες να δοκιμάσετε!

holy grail haircare products

Η περιποίηση των μαλλιών έχει τα μυστικά της, και έχοντας δοκιμάσει δεκάδες προϊόντα, πιστεύω ότι έχω ανακαλύψει μικρούς θησαυρούς που πολύ δύσκολα θα αντικαταστήσω! Κάποια προϊόντα είναι πολύ οικονομικά, άλλα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά όλα τους κάνουν θαύματα!

kerastase therapiste, macadamia deep repair masque, coconut oil, michel mercier

Μέχρι πρότινος πίστευα ότι το προϊόν που έχει τη μικρότερη σημασία στην περιποίηση των μαλλιών είναι το σαμπουάν, και έτσι προτιμούσα να ξοδέψω παραπάνω χρήματα σε μάσκες, λάδια και προϊόντα styling από το να επενδύσω σε ένα καλό σαμπουάν... Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, και όταν δοκίμασα το Kerastase Bain Therapiste ένιωσα ότι ανακάλυψα την Αμερική! Πρώτη φορά ένιωσα τα μαλλιά μου τόσο απαλά και ενυδατωμένα που να αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω ούτε conditioner, ούτε μάσκα, ούτε καν κάποιο λαδάκι! Άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας χωρίς όμως να βαραίνει καθόλου τα λεπτά και λιπαρά μαλλιά μου, ούτε να τα λαδώνει περισσότερο. Δε νομίζω μετά από αυτή την αποκάλυψη να μπορέσω να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο σαμπουάν και να μείνω εξίσου ευχαριστημένη!

kerastase bain therapiste, kerastase serum therapiste

Ακόμα ένα προϊόν που είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει 100% τα χρήματά του και το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά σε όσες έχετε λεπτά, άτονα, ταλαιπωρημένα μαλλιά που λαδώνουν εύκολα, είναι το Kerastase Serum Therapiste. Πρόκειται για ένα διφασικό leave in προϊόν, το οποίο απλώνεται σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και κάνει θαύματα! Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια, πανάλαφρα, αναδομημένα και το αποτέλεσμά του διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο. Κατ' ουσίαν βρίσκω ότι συνδυάζει τη δράση μιας μάσκας και ενός ελαίου για τα μαλλιά, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε 10 λεπτά να δράσει η μάσκα και χωρίς να έχει το μόνο επιφανειακό αποτέλεσμα του λαδιού! Δρα σε βάθος αναδομώντας τα μαλλιά και με συχνή χρήση τα κάνει πιο δυνατά, λαμπερά, απαλά και υγιή, χωρίς να τα βαραίνει και να τα λαδώνει καθόλου! Με το Kerastase Serum Therapiste έχω αντικαταστήσει μάσκα και λαδάκι για τα μαλλιά, οπότε κατ' ουσίαν έχω πείσει τον εαυτό μου ότι κάνω οικονομία!

coconut oil, kerastase therapiste, macadamia deep repair masque, cococarel, michel mercier


Μια βούρτσα που έχω λατρέψει από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα και την χρησιμοποιώ τα τελευταία δύο χρόνια non stop είναι η Michel Mercier Detangle Brush, για την οποία είχα κάνει και αναλυτικό review. Δύο χρόνια μετά εξακολουθώ να την αγαπώ και δεν την αλλάζω με τίποτα, ενώ δεν έχει χρειαστεί ακόμα να την αντικαταστήσω! Έχει βγάλει τα λεφτά της και σίγουρα είναι μια επένδυση που  αξίζει να κάνετε!

Αν και τον τελευταίο καιρό έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ μάσκες μαλλιών χάρη στο Kerastase Serum Therapiste, η all-time favourite μάσκα μαλλιών για μένα είναι αναμφισβήτητα η Macadamia Deep Repair Masque! Σας έχω μιλήσει άπειρες φορές γι' αυτήν και πλέον τη χρησιμοποιώ μια φορά το μήνα σαν ένα έξτρα βήμα στην περιποίηση των μαλλιών μου.Πραγματικά επανορθώνει τα μαλλιά και δεν έχω βρει καμία που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.


Tέλος, το λάδι καρύδας είναι ένα σωτήριο προϊόν για τα μαλλιά (και οχι μόνο!), ειδικά αν είναι φθαρμένα και αφυδατωμένα. Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό της Cococare, το οποίο μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά στο iHerb και να το χρησιμοποιείτε σαν μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο για βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα! (Χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539 στην πρώτη σας παραγγελία, έχετε έκπτωση $5, με αποτέλεσμα να σας έρθει εντελώς δερεάν το λάδι καρύδας!)

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών!

*Μην ξεχνάτε ότι στο Facebook τρέχει ένας ολοκάινουριος διαγωνισμός με έξι ευωδιαστά προϊόντα για μια από εσάς! Ακόμα να πάρετε μέρος;
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena