Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Summer In The City Essentials!

Ο Ιούλιος διανύει τις πρώτες μέρες του, και όλοι ονειρευόμαστε παραλίες, διακοπές, ανέμελες στιγμές και ατέλειωτες ώρες στην παραλία... Δυστυχώς όμως, δεν έχουμε - ακόμη- όλοι τη δυνατότητα να πάμε διακοπές και αναγκαζόμαστε να  λιώνουμε στην πόλη, πολλές φορές ξεχνόντας ότι ο ήλιος μας "τρίζει τα δόντια", ακόμα και όταν δεν είμαστε στην παραλία! Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας πέντε προϊόντα που θα κάνουν τη διαμονή μας στην πόλη πιο υποφερτή, και θα μας σώσουν από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου, χωρίς πολλά- πολλά!

summer essentials, frezyderm, avene, bioderma, hydrabio perfecteur, hydrabio eau de soin, estee lauder, bronze goddess

Την Bioderma την ξέρουμε όλες από το κα-τα-πλη-κτι-κό της Sensibio Eau Micellaire H2O, το οποίο δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανένα παρόμοιο προϊόν. Προσωπικά έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της και σπάνια με έχει απογοητεύσει...Φέτος, λοιπόν, δημιούργησε δύο άκρως καινοτόμα προϊόντα, ιδανικά για το καλοκαίρι, που πραγματικά έλειπαν από την αγορά.

summer essentials, bioderma, hydrabio perfecteur, hydrabio eau de soin,

Το Bioderma Hydrabio Eau De Soin, είναι πραγματικά η απάντηση στις προσευχές μου γιατί κάθε καλοκαίρι είχα το εξής πρόβλημα: Το πρωί βάφομαι καλά- καλά, αλλά γύρω στις 11:00, πρέπει να ανανεώσω το αντιηλιακό μου... Πώς το κάνεις όμως αυτό, όταν πρώτον έχεις βάλει πούδρα, bronzer και ρουζ, και δεύτερον δεν μπορείς πάντα να πλύνεις τα χέρια σου και να το εφαρμόσεις; Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετές αντιηλιακές πούδρες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν πάντα πολύ cakey για τα γούστα μου. To Bioderma Hydrabio Eau De Soin είναι η απόλυτη λύση στο παραπάνω πρόβλημα! Πρόκειται κατ' ουσίαν για ένα αντιηλιακό νεράκι, το οποίο ψεκάζετε στο πρόσωπό σας και όχι μόνο έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF 30, αλλά σταθεροποιεί και ανανεώσει το μακιγιάζ! Δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου και το βρίσκω άκρως απαραίτητο είτε για την πόλη, είτε για την παραλία! Προσοχή μόνο, να μην πέσει πολύ στα μαλλιά σας, γιατί τα κάνει να έχουν μια τραχιά υφή εξαιτίας του αντιηλιακού που περιέχει!

Το δεύτερο καινοτόμο προϊόν είναι το Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30. Πρόκειται για μια κρέμα που τα κάνει όλα και συμφέρει: Ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα, προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία και κάνει  το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και ομοιόμορφο, ενώ λειτουργεί εξαιρετικά και σαν primer! Είναι ιδανική για τις μέρες που θέλω να βάλω foundation το πρωί, χωρίς να χρειαστεί να παραφορτώσω την επιδερμίδα μου με πολλά προϊόντα, μιας και αντικαθιστά ενυδατική, αντιηλιακή και primer. Μου λύνει επίσης τα χέρια τις μέρες που δεν θέλω να βαφτώ, αλλά θέλω να φαίνομαι ελαφρώς πιο ευπαρουσίαστη, χωρίς να ασχοληθώ πολύ με την περιποίηση του προσώπου μου και να φορτωθώ με 3-4 προϊόντα!

summer essentials, frezyderm, sunscreen velvet, avene, eau thermale, estee lauder, bronze goddess

Το απόλυτο αντιηλιακό προσώπου για το καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, είναι αναμφισβήτητα το Frezyderm Sun Screen Velvet Face! Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, μόνο καλά λόγια έχουν να ακουστούν και όχι άδικα: προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία, έχει την πιο ανάλαφρη υφή τζελ που απορροφάται άμεσα, γίνεται ένα με το δέρμα και δεν ξεχωρίζει καθόλου, δεν αφήνει λιπαρότητα και μπορείτε άνετα να το ανανεώνετε όσες φορές θέλετε χωρίς να φαίνεται βαρύ! Προσωπικό μου αγαπημένο, είναι το Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face SPF 50, το οποίο εκτός από όλα τα παραπάνω προσφέρει και πολύ καλή κάλυψη, χωρίς να φαίνεται καθόλου, με αποτέλεσμα να αντικαθιστά επάξια το foundation σε καθημερινή βάση! Το δικό μου το βρήκα στο αγαπημένο upharm.gr σε παρα πολύ καλή έκπτωση, και σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά!

Το Ιαματικό Νερό Avene Eau Thermale είναι άκρως απαραίτητο για την τσάντα μας, μιας και προσφέρει μια ανάσα δροσιάς κατά τη διάρκεια της ημέρας που αισθανόμαστε ότι καιγόμαστε από τον ήλιο! Είναι εξαιρετικό για να καλμάρει ερεθισμούς και το αίσθημα του καύσου, να ανανεώσει το μακιγιάζ μας, να μας δροσίσει αλλά και να αντιμετωπίσει κοκκινίλες και τσιμπήματα!

Τέλος, το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα Estee Lauder Brοnze Goddess είναι το πιο υπέροχα, σικάτα, θυληκά και ξεχωριστά καλοκαιρινό άρωμα ever! Φοριέται άνετα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και κάνει την παραμονή μας στην πόλη λίγο πιο υποφερτή (όχι μόνο για μας, αλλά και για τους άλλους που το μυρίζουν!) Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν ξέρετε τι χάνετε!

Σε επόμενο ποστ, θα σας μιλήσω για τα απαραίτητα προϊόντα για την παραλία, αλλά όσο το όνειρο τοων διακοπών μοιάζει μακρινό για τους περισσότερους από εμάς, δοκιμάστε να βάλετε αυτά τα προϊόντα στην καθημερινότητά σας, και είναι σίγουρο ότι θα την κάνουν λίγο πιο εύκολη και υποφερτή!
Read More

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena