Σάββατο 26 Μαΐου 2012

The Battle of the BBs!!!

Goodmorning ladies!! Τι κάνετε?? Μετά τη μάχη των κρεμών ημέρας που παρουσίασε εδώ η υπέροχη Κερασία, ήρθε η ώρα να της "κλέψω" την ιδέα και να βάλουμε τις BB Creams να παλεψουν!

Έτσι λοιπόν,θα ασχοληθούμε σήμερα με τις ΒΒς για τις οποίες τόσο μελάνι έχει χυθεί! Αρχικά ήθελα να συγκρίνω αυτή της Garnier, της Εstee Lauder και της Dior, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο φάσμα από τις πιο φτηνές στις πιο ακριβές. Αυτή της Garnier την είχα κερδίσει σε ένα Giveaway από το blog "fashion written with a lipstick", εδώ και κανένα 2μηνο, αλλά ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιπες νικήτριες την λάβαμε ποτέ... Διαβολική σύμπτωση....

Anyway, τις άλλες δύο τις δοκίμασα από δείγματα, και προχωράω στη σύγκρισή τους!

Κατ αρχάς να πω ότι η τιμή της Estee Lauder είναι στα 47 €, ενώ αυτή της Dior στα 55 €.



Ως προς το χρώμα, εμένα μου ταίριαξε καλύτερα αυτή της Estee γιατί είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη, και αυτή της Dior είναι λίιιγο πιο σκούρα απ' την επιδερμίδα μου. Βέβαια αν μαυρίσω φαντάζομαι ότι και αυτή μια χαρά θα μου είναι!

Από άποψη υφής προτιμώ αυτή της Estee, καθώς είναι πιο ελαφριά, και είναι πραγματικά κάτι μεταξύ κρέμας και make-up, ενώ αυτή της Dior είναι περισσότερο σαν make-up. Και οι δύο προσφέρουν μέτρια κάλυψη, αλλά αυτό που μ' αρέσει πολύ είναι ότι δε φαίνεται ότι φοράς make-up! Το μισώ αυτό το mask effect που αφήνουν πολλά make-up, ιδιαίτερα σε επιδερμίδες με ατέλειες, ποτ εκ των πραγμάτων δεν στρώνουν ιδανικά...




Να τονιστεί ότι έχω λιπαρό δέρμα, αλλά η πρώτη ανταπεξήλθε τέλεια, αφού χωρίς πούδρα, δε γυαλίζω για 5-6 ώρες. Μια χαρούλα δηλαδή. Η δεύτερη είναι λίγο παραπάνω λιπαρή για τα γούστα μου, συν του ότι δεν αισθανόμουν ότι μου ενυδατώνει την επιδερμίδα... Και οι δυο εχουν υψηλό δείκτη προστασίας ( 35 SPF η πρώτη και 30 SPF η δεύτερη ) κάτι που τις καθιστά ιδανικές για καλοκαίρι, που δε θέλουμε να φορτώνουμε το δέρμα μας!




Τέλος στα συν της Estee Lauder, η υπέροχη δροσερή μυρωδιά αγγούρι και η αρκετά καλή κάλυψη που προσφέρει! Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, γίνεται ένα με το δέρμα μου, ενώ χάρη στην ενυδάτωση που προσφέρει, δε σπάει ακόμη και στα πιο ξηρά σημεία! Βέβαια να πω ότι εγώ φοράω και μια πολύ ελαφρια ενυδατική από κάτω, γιατί τι δέρμα μου είναι ελαφρώς αφυδατωμένο.



Συνολικά προτιμώ κατά πολύ την Εstee και από άποψη χρώματος, και υφής. Το μόνο μείον είναι ότι βρίσκω την τιμή της λίγο τσιμπημένη...

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σας πρότεινα πριν αγοράσετε κάποια απ' τις δύο να τις δοκιμάσετε, ώστε να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα σε σας!!

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας BB Cream???

10 σχόλια:

  1. νομιζω ειμαστε οι μοναδικες νικητριες giveaway που δεν εχουμε λαβει τα δωρα μετα απο 2 και πλεον μηνες.αυτο ηταν παρενθεση για το πονεμενο θεμα της ΒΒ που δεν ηρθε ποτε.

    φαινεται πολυ ωραια της estee αλλα η τιμη ειναι μεγα θεμα.θα τολμησω να ζητησω δειγματακι για να τη δοκιμασω.

    εγω εχω 2 κορεατικες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα ειμαι παντα ανοιχτη σε νεες δοκιμες και πειραματισμους.ωραιο ποστ κουκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεταξυ μας, δεν νομιζω να τα λαβουμε και ποτε!!!κορεατικες δεν εχω δοκιμασει ποτε!ασφαλως και να ζητησεις δειγματακι!τοσο ακριβη που ειναι δεν αξιζει να τα σκασεις και να μην σου ταιριαζει!!

      Διαγραφή
  2. Η BB της Estee Lauder είναι τέλεια. Έχω ένα δείγμα αλλά δεν με βλέπω να παίρνω την κανονική μια και 50€ δεν κάνει ούτε το make up και η πούδρα μου μαζί, χλωμό να τα δώσω για μια bb cream. Πάντως από λίγες δοκιμές της bb της Garnier νομίζω πώς ή θα δώσεις κάτι παραπάνω ή δεν θα πάρεις καθόλου bb cream. :/
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε!ασε!πολλα λεφτα!η μονη μου ελπιδα ειναι μηπως βαλει απο βδομαδα κανενα 30% και παει γυρω στα 35, που και παλι πολλα ειναι, αλλα βελτιωνεται καπως η κατασταση...

      Διαγραφή
  3. η αληθεια ειναι οτι τσιγγουνευομαι να δωσω τοσα λεφτα!οκ,δεν συζητω για την ποιοτητα της estee lauder -dior αλλα εδω και καιρο ψαχνω για πιο οικονομικες λυσεις!εγω φοραω την garnier και την missha οποτε θελω καλυτερη καλυψη.

    παντως για τα δωρακια που δεν παραλαβατε ποτε,νομιζω οτι καλο θα ηταν να επικοινωνησετε με την εταιρια-χορηγο του διαγωνισμου!απο την αλλη....μπορει να ειμαι κακος ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα για την τιμη!ειναι πολλα τα λεφτα αρηηηη!να σου πω, το χω σκεφτει και εγω!δεν ειναι θεμα κακιας, ειναι θεμα μη υποτιμησης της νοημοσυνης σου, γιατι εχουμε στειλει επανειλλημενα mail στην κοπελα και πλεον δεν απαντα καν...δηλαδη ΕΛΕΟΣ!

      Διαγραφή
  4. Γεια!!!
    Πραγματικα αν διαβασω αλλο ενα post για τις Β.Β θα κρατησω ομηρους,και ειναι και ο λογος που κανω σε ελαχιστα ελληνικα blogs πλεον μονο follow,γιατι το Μαρτη καποιες τις παρουσιασαν σαν το Εβδομο Θαυμα της κοσμετολογιας!Ελεος,με οποια εταιρεια τους στελνει κατι να το αποθεωνουν.Ελπιζω να μη το επραττες και εσυ θα σε σκοτωσω,χαχαχχαχα.
    Εισαι τοσο δροσερη και ειλικρινης που αξιζει να blogLOVING you.Συνεχισε!
    Καλη δυναμη!!!Ωραιο post παντως!
    Αμαν ολο εκθεσεις σου γραφω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα!θεα!λατρευω να διαβαζω comments- εκθεσεις!σ ευχαριστω παρα πολυ!!!πραγματικα ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μου εχουν πει!! :DDDD

      Διαγραφή
  5. Εγω έχω μία κορεάτικη, της skin79 και την πήρα κυρίως για το SPF50. Ωστόσο, δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το αντηλιακό, οπότε φοραω και αντηλιακο απο κάτω. Δεν μπορω να πω ότι ενυδατωνει iδιαίτερα, οπότε φοραω και υδατική. Για αυτούς τους λόγους δεν νομίζω πως θα ξανά αγοράσω. Την συγκεκριμένη την φοραω πλέον αντί για foundation καθως εινα αρκετα ανοιχτόχρωμη και μου ταιριάζει. Τη missha που είχα πιο πριν δεν την πολυφορεσα γιατι ακόμα και το #13 ήταν εμφανώς πιο σκούρο απο τον τόνο μου. Πάντως άμα βρω κανένα δείγμα απο Clinique η Estée θα δοκιμάσω, απο περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κορεατικες δεν εχω δοκιμασει ποτε!κριμα να φορας και ενυδατικη και αυτη και αντιηλιακο!αν μπορεσεις δοκιμασε τες να δεις πως σου καθονται!φιλακιαα!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena