Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

PITLW: TBS spa fit toning concentrate, Clinique Pore Minimizer, Korres Equisetum deodorant

Καλημέρα κούκλες! Εύχομαι να έχετε μαι υπέροχη μέρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω 3 νέα προϊόντα που δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρώτα απ' όλα δοκίμασα το Spa Fit Toning Concentrate από τα Βody Shop. Είχα κάνει κάποιες αγορές και ζήτησα να μου δώσουν ένα δείγμα, κυρίως για να δω την υφή του. Λοιπόν, πρόκριται για ένα συμπυκνωμένο τζελ. με άρωμα εσπεριδοειδών, πολύ ευχάριστο τόσο στην όσφρηση, όσο και στην υφή. Δεν κολλάει, στεγνώνει γρήγορα και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Επίσης μετά την εφαρμογή του το δέρμα ήταν πολύ απαλό.



Το δεύτερο που δοκίμασα ήταν ένα Pore Minimizer της Clinique. Πρόκειται για μια κρέμα με πολύ περίργη υφή, θα το δείτε και στη φωτογραφία, το οποίο τοποθετούμε ταμποναριστά στα προβληματικά σημεία και γεμίζει τους ανοιχτούς πόρους. Δεν μπορώ να πω, κάνει δουλειά, οντως δηλαδή οι πόροι φαίνεται να κλέινουν. Ειδικά για κάτω από make-up είναι σούπερ. Το μόνο αρνητικό είναι πως μου φαίνεται να προκαλεί λίγη περισσότερη  λιπαρότητα.



Τέλος αποφάσισα να αγοράσω ένα αποσμητικό του Κορρέ, που δεν περιέχει πολλά επιβλαβή συστατικά, όπως paraben, silicones, Petrolatum κλπ, δεδομένου ότι μπαίνει σε αδένες. Η μαμά μου μου πήρε κατα λάθος διαφορετικό απ' ό,τι ήθελα: μου πήρε ένα για έντονη εφίδρωση. Παρ' όλα αυτά είπα να το χρησιμοποιήσω, μην πάει χαμένο. Το έχω βάλει 5 φορές και μπορώ να σας πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν περιέχει άρωμα, δεν επιτρέπει καμία κακοσμία, και δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε λίγο και λιγάκι. Με μια εφαρμογή μετά το μπάνιο, παραμένεις προστατευμένη μέχρι το επόμενο!



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ' αυτά??
Πώς σας φαίνονται?

6 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά αλλά θέλω σίγουρα το αποσμητικό από την korres!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμασεις οπωσδηποτε!πολυ πιο αθωα απο αυτα που κυκλοφορουν στο εμποριο, και πολυ καλη αποδοση!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη!σιγουρα θα δοκιμασω κια τα υπολοιπα αποσμητικα του!xxx

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα τρία προϊόντα!!!Το αποσμητικό φαίνεται πολύ καλό!!!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena