Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Products I Tried Last Week: L' Oreal Bronzing Powder, TBS Vitamin E face mist, Dior BB cream

Hello beauties!!Eπεστρεψα με μια νέα ενότητα που αποφάσισα να εγκαινιάσω στο blog μου... Λοιπόν, πρέπει να σας ομολογήσω ότι ΛΑΤΡΕΥΩ να δοκιμάζω νέα προϊόντα! Μπορεί να έχω κάποιες συγκεκριμένες αγάπες που δεν μπορώ να αποχωριστώ, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στη γοητεία του νέου! Κι αν είναι καλύτερο? Και αν γίνει αυτό το αγαπημένο μου? Να μην το έχω δοκιμάσει???

Έτσι λοιπόν, ψάχνω πάντα τι νέο βγαίνει και προσπαθώ να το δοκιμάσω! Όταν δε, βλέπω αναρτήσεις με new entries στην αγορά, δεν μπορώ να μην τις διαβάσω! Αποφάσισα λοιπόν, μια φορά την εβδομάδα, ή όποτε έχω κάτι να σας πω (θετικό ή αρνητικό) για κάτι νέο που δοκίμασα να σας ετοιμάζω μια ανάρτηση! Θα πρόκειται είτε για κάτι που δοκίμασα σε δείγμα, ή για κάποιο νέο προϊόν που αγόρασα. Δεν θα έχω σαφώς μια ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μια first impression, ώστε να γνωρίσουμε περισσότερα νέα προϊόντα! Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Το πρώτο που δοκίμασα ήταν μια Brozing Powder από τη L' Oreal Paris! Πρόκειται για την Glam Bronze Wild Instinct στην απόχρωση 301 Light into the wild. Στην αρχή έχει κάμποσο shimmer αλλά μόλις φύγει η πρώτη στρώση, φεύγει αφήνοντας ένα πολύ φυσικό, αλλά και λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα! Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καθρεφτάκι και ένα πινελάκι για την εφαρμογή της. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την υφή της, αλλά και από την απόδοσή της. Extra tip: Εγώ επειδή δεν ήθελα τόσο shimmer όσο είχε στην αρχή, χρησιμοποίησα την πρώτη στρώση της ως σκιά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα!




Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα, ήταν το Vitamin E Face Mist του TBS! Eίχα ακούσει τόσα καλά λόγια για αυτό το προϊόν, που δεν μπορούσα παρά να το πάρω για να το δοκιμάσω! Κατ' ουσίαν πρόκειται για ένα spray, που ψεκάζει δροσερό νεράκι με ενυδατικές ιδιότητες, και βοηθάει το δέρμα να ενυδατωθεί όποτε το αισθάνεστε λίγο ξηρό. Αυτό όμως για το οποίο παίρνει τα περισσότερα εύσημα, είναι για την ιδιότητά του να σταθεροποιεί το μακιγιάζ, κάνοντας το να δείχνει πιο φυσικό! Τested and approved! Να σας πω ότι το καλοκαίρι σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω στην παραλία, μετά το μπάνιο στη θάλασσα, για να απομακρύνει το αλάτι, αλλά και να ενυδατώσει το πρόσωπό μου!



Τέλος δοκίμασα την BB Cream του Dior, για την οποία θα σας μιλήσω εκτενέστερα σε επόμενο ποστ! Δυστυχώς απεδείχθη λίγο σκούρα για τη δική μου επιδερμίδα οπότε δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα!




Αυτά δοκίμασα λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα??? Εσείς δοκιμάσατε κάτι που σας άρεσε??


Υ.Γ: Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μου!!

22 σχόλια:

  1. Πολύ καλό post! Το Vitamin E Face Mist του TBS από ότι γράφεις κάνει και για το πρόσωπο; Πόσο κοστίζει περίπου; Μέχρι πρότινος έπαιρνα το ιαματικό νερό της Avene αλλά για την εποχή αυτή είναι τσιμπιμένη η τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!μόνο στο πρόσωπο το έχω χρησιμοποιήσει!δεν ξέρω αν συμφέρει και για το σώμα!κάνει γύρω στα 6 € αν θυμάμαι καλά..τα ιαματικά νερά μου φαίνεται ότι μου τελειώνουν πιο γρήγορα γιατί έχουν συνεχόμενο ψεκασμό και ρίχνω μπόλικο, ενώ μ αυτό κάνω 2 φστ για όλο το πρόσωπο!

      Διαγραφή
  2. To Vitamin E Face Mist του Body shop φαίνεται πολύ καλό και είναι αρκετά οικονομικό!!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!!!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πήρα κι εγώ το σπρέι του Body Shop και μου αρέσει πολύ! Δε βαραίνει καθόλου, ίσα-ίσα που όπως λες κάνει πιο φυσικό το μακιγιάζ ειδικά αν το έχω παρακάνει με foundation και πούδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχο ποστ!!!!! θελω να παω για ψωνια ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ Ντεπυ μου!!συγγνωμη που σε βαζω στον πειραμσοοοο!:)

      Διαγραφή
  5. Αχ και πρόσφατα γλυκοκοίταζα την πούδρα της L'Oreal!! Τι πειρασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και την εχω χρησιμοποιησει λιγες φορες!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  6. Τελικά μόνο σε μένα δεν άρεσε το Vit E spray? Μου φάνηκε κάπως περίεργο με την πολλή γλυκερίνη που περιέχει, και η μυρωδιά του δε με ξετρέλανε... Οποιοδήποτε νεράκι τύπου Evian, Avene, κτλ. είναι πιο δροσερό από αυτό :(((
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως τα σπρει με ιαματικο νερο ειναι πιο δροσιστικα, αλλα δεν ενυδατωνουν τοσο θεωρω ουτε φιξαρουν τοσο καλα το μακιγιαζ...εσυ τα χρησιμοποιεις και με αυτον τον τροπο?

      Διαγραφή
  7. Kαλησπέρα...εγω χρησιμοποιώ το mist απο το body shop,εδω και λίγο καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Κάνει λαμπερό το πρόσωπο και το ενυδατώνει..Θα προτιμούσα βέβαια να είχε λίγο καλύτερη μυρωδιά..
    όσον αφορά τα άλλα προ'ι'όντα που παρουσιάζεις δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμη..
    φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ΄ό,τι φαίνεται η πλειοψηφια συμφωνει για το mist!καλη εβδομαδα και σε σενα!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  8. Αυτό το spray από τα Body shop έχω ακούσει και εγώ ότι είναι πολύ καλό και λέω να το δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την αποψη μου, ειναι να βαφτεις και να πας σε ενα TBS να το δοκιμασεις επιτοπου!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  9. Αν είχες δοκιμάσει την bb της estee θα σε είχα κάνει Θεό!!! Αυτην θέλω να δοκιμάσω γιατί για κάποιο λόγο εχω αλλεργια στις κρεμες του Dior...
    Αυτό το σπρευ του body shop ειναι μεγάλος πειρασμός!! Θέλω και γω να αγοράσω κατι αντιστοιχο αλλα φοβαμαι..δεν μπορω να καταλάβω πως ειναι δυνατόν να ψεκάζεσε με νερακι και να μενει σταθερό το μακιγιάζ!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ομως συμβαινει!και ενημερωτικα χτες πηρα δειγματακι απο την bb της Estee οποτεεε!ερχεται review!!!!xixixi!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena