Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Review + Swatches: Korres lipstick + liquid lipsticks

Kαλημέρα beuaties!

Προσφάτως έκανα μια mini επιδρομή στο φαρμακείο της γειτονιάς μου, και αγόρασα μερικά πραγματάκια από τον Κορρέ. Πήρα 2 liquid lipsticks και ένα lipstick. Kατ' αρχάς να σας πώ γιατί προτιμώ τον Κορρέ για κραγιόν και γενικά ό,τι αφορά τα χείλη. Δεν μπορώ να πώ ότι έχει ΤΑ απίστευτα, μοναδικά, πρωτότυπα χρώματα, ούτε συγκρίνονται με την απιστευτη υφή, διάρκεια, ποικιλία των πχ. MAC. ΑΛΛΑ...

Έχουμε όλες ακούσει κατά καιρούς για τα επικίνδυνα συστατικά τα οποία βάζουν διάφορες high end εταιρίες στα προϊόντα τους... Θυμάστε το σάλο που είχε προκαλέσει η είδηση ότι τα κραγιόν μας περιέχουν μόλυβδο???

Ε λοιπόν όσον αφορά σε προϊόντα που βάζω στα χείλη μου, (κυρίως εκεί), δεν μπορώ να το δεχτώ... Γιατί άλλη η αποροφισιμότητα των βλαβερών συστατικών σε σκιές ή μάσκαρα ή ρουζ, και άλλη στα κραγιόν, liposan, lip gloss, τα οποία σε σημαντικό βαθμό "τρώμε". Γιατί όσο προσεκτική και να σαι, πάντα- μα θα φας κάτι, μα θα γλείψεις ασυναισθητα τα χείλη σου- ΠΑΝΤΑ μια μικρή ποσότητα την τρώμε... Γι αυτό λοιπόν προτιμώ να αγοράζω προϊόντα από μια εταιρία, με την οποία έχω (σε μεγάλο βαθμό) το κεφάλι μου ήσυχο, αφού αναφέρει ρητά τα βλαβερά συστατικά που δεν περιέχει, και χωρίς να κάνω καμιά φοβερή έκπτωση στην ποιότητα. Τά προϊόντα που θα σας παρουσιάσω σήμερα, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, από παρόμοια high end εταιριών. (Αυτά σε γενικές γραμμές, γιατί δεν αρνούμαι ότι κάποια προϊόντα μακιγιάζ χειλιών που έχω, και συνεχίζω να αγοράζω δεν ανήκουν σε φυτικές εταιρίες. Αλλά ό,τι σώζει κανείς, καλό είναι!)

Να λοιπόν τι πήρα!



Αρχικά να σας παρουσιάσω ένα κραγιόν που αγόρασα, το Coral No 45. Και μόνο από το όνομά του, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα κοραλί. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από αυτό το προϊόν, καθώς έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, αλλά είναι και πολύ ενυδατικό. Στα χείλη δεν κολλάει καθόλου, ενώ αισθάνεσαι ότι έχεις μια ελαφριά στρώση liposan που τα ενυδατώνει. Όση ΄ώρα το φοράτε, δεν ξηραίνονται καθόλου!Ως προς τη διάρκεια, δεν μπορώ να πω ότι διαρκεί όλη μέρα, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη!





Αγόρασα επίσης και δυο liquid lipsticks. Για το πόσο μου αρέσουν, σας έχω ξαναμιλήσει εδώ .
Πρόκειται για κραγιόν με λάμψη gloss και απίστευτη διάρκεια, αλλά και απόδοση χρώματος! Όπως το βλέπετε εδώ, έτσι βγαίνει και στα χείλη, ειδικά τα πιο έντονα χρώματα! Το φούξια το έχω απλώς ερωτευτεί!




Πώς σας φαίνονται?
 Εσείς έχετε παρόμοιες ανησυχίες για το τι βάζουμε στο πρόσωπό μας και κυρίως στα χείλη μας??

υ.γ: Στο επόμενο ποστ σας έχω μαι έκπληξη... Stay tuned!!!

21 σχόλια:

  1. Agapame Korres!!!!! :)
    Se coral apo Korres exo to cherry Lipgloss k einai idia apoxrosi me tou kragion!
    Erxetai review se afto :)

    Oso gia ta liquid lipsticks, thelo na dokimaso k ego, mias k exo ola ta ypoloipa apo tou Korre!
    Sumfono peri ousion pou "trome" apo ta kragion :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμασεις οπωσδηποτε!θα ενθουσιαστεις με την αποδοση του χρωματος, αλλα και τη διαρκεια τους!περιμενω το review σου για το cherry lipgloss!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  2. Τα Liquid Lipsticks είναι καταπληκτικά!!!Το φουξ το αγάπησα!! Φιλάκια !!!!

    http://mybeautysteps.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exo anisixies gia to ti vazo pragmatika ala ti na kano , ta viologika kamia fora den kanoun tin idia douleia me ta ximika . Min nomizeis egw prospatho pandote na paro to pio ugeino gia to soma / prosopo mou ! px tis apivitas to sampouan pou xrisimopio einai viologiko diskoleuete para para poli na kani afro , ena ama valo ena tis garnier ligo pou tha tripso tha mou vgalei ena soro afro kai mia orea mirodia !! Auti einai i diafora pisteuw :) www.glitterme-up.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω απο σαμπουαν απιβιτα χρησιμοποιω ενα με χαμομηλι και δεν εχω προβλημα με τον αφρο!οσο για τις μυρωδιες των προιοντων, κορρες και απιβιτα, δεν με απογοητευουν ποτε!!τωρα απ την αλλη, γουστα ειναι αυτα, αλλα ό,τι σωζει κανεις, καλο ειναι!φιλακια!

      Διαγραφή
  4. Εχεις απολυτο δικαιο για τα συστατικα των καλλυντικων. Εγω ειμαι φανατικη των βιολογικων προιοντων και εχω κανει μεγαλη ερευνα αγορας. Με τη πρωτη ευκαιρια θα ηθελα να κανω μια σχετικη αναρτηση με ολα οσα χρησιμοποιω και απο τα οποια ειμαι ευχαριστημενη. Του Κορρε τα προιοντα μου αρεσουν κι εμενα (αν και δεν ειναι και τελειως "αθωα") και στο παρελθον ειχα αρκετα. Τωρα οτιδηποτε απορροφαται απο το δερμα μου προσπαθω να ειναι βιολογικο. Τα κραγιον μου ομως ομολογω οτι δεν ειναι! Για τον μολυβδο εχω ακουσει κι εγω και νομιζω πως ολα οσα υποστηριζουν οτι ειναι long lasting εχουν μια δοση παραπανω. Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι δεν φοραω καθημερινα κραγιον (νομιζω οτι ειναι καλη δικαιολογια :Ρ) Ασχετα λοιπον με την παρλα μου, τα κραγιονακια σου ειναι τελεια! Πολυ ομορφα χρωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ πραγματικα οταν μπορεσεις κανε το ποστ με τα βιολογικα που χρησιμοποιεις και εισαι ευχαριστημενη...ψαχνω και εγω να βρω ο,τι πιο αθωω!περιμενω με μεγαλη ανυπομονυσια!xxx

      Διαγραφή
  5. Με γειά σου! :)
    Ωραίες αγορές! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά κάνεις και ανησυχείς ειδικά με τα κραγιόν, καθώς όλα τα χημικά κραγιόν (που δεν έχουν φυσικά συστατικά εννοώ) περιέχουν μόλυβδο, ο οποίος μπορεί να ευθύνεται για τον καρκίνο στο δέρμα μας.. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές και με τα κραγιόν αλλά και με τις κρέμες που χρησιμοποιούμε! Προσωπικά προτιμώ να φοράω κάποιο liposan με χρώμα (αν και έχω καλή συλλογή με κραγιόν τα αποφεύγω...:Ρ)...για πες τώρα με τον κορρέ τι τιμές παίζουν στα κραγιόν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο στελλα μου!πρεπει οσο μπορουμε να προσεχουμε!επειδη τα αγορασα με καποια αλλα προιοντα, δεσμευομαι το απογευμα να βρω την αποδειξη, γιατι τωρα δεν προλαβαινω και να σου απαντησω!φιλακιααα!

      Διαγραφή
    2. τελικα η τιμη τους ειναι γυρω στα 13 ευρω!!

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ με την άποψη σου για τα επικίνδυνα καλλυντικά!
    Ο Korre και το The body shop προσπαθούν όσο μπορούν να μην χρησιμοποιούν επικίνδυνα χημικά συστατικά, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν χρησιμοποιούν καθόλου!!!!!
    Και εγώ πάντως τρελαίνομαι για τα κραγιόν του Korre!!!
    Είναι τέλεια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω θεωρω οτι συνδυαζουν αξιοπρεπεστατη ποιοτητα με σχετικη αθωοτητα στα συστατικα!!!αφου σου αρεσουν τοσο πολυ ειμαι σιγουρη οτι θα σε ενθουσιασει και το giveaway που ετοιμαζω!!χιχιχι!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  8. δεν ετυχε ποτε να δοκιμασω κραγιον Κορρε, φαινεται καλο παντως.

    From Paris with love!
    Kristina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ax afto to fouxia einai teleio.kai einai to agapimeno mou xroma se kragion.http://www.nailsartgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. a kai kati allo exeis kanei to test gia na deis an periexoun moluvdo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena