Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Βeauty diaries event at Inglot!

Kαλημέρα κοριτσάκια!! Την Τρίτη που μας πέρασε, η Έφη Ανέστη και το αγαπημένο Beauty Diaries, διοργάνωσαν ένα open event στα Inglot στη Γλυφάδα, ένα workshop για να μάθουμε να τραβάμε την πολυπόθητη ( και πολύπαθη, τολμώ να πω) γραμμή eye liner!



Επειδή ο Μάρτης δε λείπει από τη Σαρακοστή, και η beauty blogger από ένα καλό event, πήγε και η αφεντιά μου, και καθόλου δεν το μετάνοιωσα!



Παρέα εκεί μου έκανε η γλυκήτατη Nαταλία από το nataliesbeautyland, αλλά και άλλες κοπέλες που είχα τη χαρά να γνωρίσω εκεί! Η Έφη  γλυκήτατη όπως πάντα και γεμάτη θετική ενέργεια μας έκανε να αισθανόμαστε μια παρέα!




Φάγαμε υπέροχα cupcakes από το I Love Cupcakes ( το σοκολατένιο θα συμφωνήσουν όλες μαζί μου ήταν ΣΟΚΟΛΑΣΗ!) και ήπιαμε σπιτική λεμονάδα!


 Οι make-up artists της Inglot μας περιποιήθηκαν, μας έβαψαν και μας έκαναν να αισθανόμαστε όλες κουκλάρες (όχι ότι δεν είμαστε...). Εγώ έβαλα τουφάκια ψεύτικες βλεφαρίδες και μπλε gel eyeliner... Υπέροχο αποτέλεσμα! Το δε eyeliner είναι σε μια ΥΠΕΡΟΧΗ μπλε-μωβ απόχρωση και έχει ήδη μπει στη wishlist μου (ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που δεν σκέφτηκα να το βγάλω φωτογραφία)! Να σημειωθεί ότι μου το έβαλαν στις 5 και όταν γύρισα σπίτι κατά τος 12:30, ήταν σνα το είχα μόλις  βάλει!


Στη συνέχεια μάθαμε πώς να υπολογίζουμε τη σωστή κλίση της γραμμής eyeliner: Παίρνετε ένα μολύβι και ακουμπάτε τη μια άκρη του στην άκρη της μύτης σας και την άλλη στο τέλος των βλεφαρίδων σας και voila η ευθεία πάνω στην οποία πρέπει να κινηθείτε! Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, είναι το gel eyeliner με πινελάκι που συγχωρεί λαθάκια και ασταθές χέρι! Επίσης μια συμβουλή της ειδικού είναι να ζωγραφίζουμε πρώτα μια αχνή γραμμή εμ το μολύβι και μετά να την πατάμε εμ το eyeliner για πιο εύκολο και όμορφο αποτέλεσμα!






Επίσης να ξέρετε ότι για το επόμενο καλοκαίρι η τάση θα είναι έντονο ανοιχτόχρωμο eyeliner κάτω από το μάτι!!!Το "μοντέλο" είναι η Ιωάννα από το Ordinary Pulse blog!


Στο τέλος, η Inglot είχε την καλοσύνη να χαρίσει μετά από κλήρωση σε 10 από μας ένα δωράκι: 2 προϊόντα ματιών, διαφορετικά για την κάθε μια! Εγώ ήμουν η τελευταία νικήτρια και καταχάρηκα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο τέλεια προϊόντα είναι τα Inglot, στη σωστή σχέση ποιότητας-τιμής!


Πραγματικά ανυπομονώ να φορέσω το μολύβι και τη σκιά, και σύντομα θα σας κάνω και swatches! Ευχαριστούμε πολύ Inglot και Beauty Diaries για το υπέροχο απόγευμα!!!

*Mηνε ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο τεράστιο Giveaway μου, με δώρο 10 υπέροχα προϊόντα! http://sissisplace.blogspot.gr/2012/09/my-huge-giveaway.html

9 σχόλια:

  1. Αν πω πως δεν ζήλεψα τα cupcakes θα πω ψέμματα!Μ'αρέσουν πολύ οι σκιές από τα Inglot!Επόμενα στη wishlist μου είναι τα gel eyeliners για τα οποία έχω ακούσει τα καλύτερα και βγαίνουν και σε τέλειες αποχρώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφα χαμογελα, υπεροχα χρωματα, δωρακια & cupcakes!! Thats paradise ;-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανgel Mary ειναι καταπληκτικα!Εγω εχω ηδη ενα και η συλλογη μου θα μεγαλωσει πολυ συντομα!χιχιχι!

    @MARIA KHOURI εχει στο metro mall και συντομα θα ανοιξει και στο χαλανδρι! (σσσσσς!αυτό ειναι μυστικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται πως περάσατε υπέροχα!! Τώρα που το σκέφτομαι έχω καιρό να επισκεφτώ τα αγαπημένα μου Inglot και πρέπει να το κάνω σύντομα!


    beautynotesbyathina.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περάσαμε τέλεια! Το eyeliner να το καθιερώσεις, μη και σε δω χωρίς αυτό! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ομορφα ήταν!!:)
    Μη μου τα θυμίζεις τα cupcakes....Πόσο θα ήθελα μερικά τώρα.....χιχι!!
    Κατερίνα Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που βλέπω χαρούμενες γνώριμες φατσούλες! Στο επόμενο event (δεν θα είμαι άρρωστη...) θα χαρώ να σας δω από κοντά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι μπορώ να πώ πως περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!! λατρεμένος χώρος σου εφτιαχνε τη διάθεση μόλις έμπαινες μέσα!
    Μπορώ και εγώ να σας πω ότι ακόμα κ την άλλη μέρα (ναι κοιμήθηκα έτσι γτ δεν ήθελα να το χαλάσω.....) και το eyeliner Και τα τουφάκια βλεφαρίδες ήταν στη θέση τους σα να τα χα μόλις βάλει. Και αξίζει να πω πως σήμερα αφαίρεσα τα τουφάκια που μετά απο μπάνιο και ξεβάψημο δεν είχαν φύγει απο τη θέση τους!Όσο για τα cupcakes.... το αφήνω ασχολίαστο γτ έχει κλείσει και το κατάστημα τώρα και που να βρίσκω... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena