Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

My haircare routine!

Hello beauties!

To σημερινό ποστ μου το έχουν ζητήσει πολλές κοπέλες και αφορά στα προϊόντα που εγώ χρησιμοποιώ για να περιποιούμαι τα μαλλιά μου!

Κατ' αρχάς να σας πω ότι τα μαλλιά μου είναι λιπαρά με πολύ λεπτή τρίχα, ξηρά στις άκρες,που σπάνε πολύ εύκολα και δεν έχουν όγκο... Ζηλεύω τόσο πολύ τις κοπέλες με πλούσια, πυκνά, φουντωτά μαλλιά, αλλά ο καθένας πρέπει να δουλεύει με ό,τι έχει και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, σωστά;

Μου αρέσει να αλλάζω συχνά προϊόντα και να δοκιμάζω καιμούρια πράγματα που υπόσχονται θαύματα στα μαλλιά μου, οπότε θα σας δείξω τι χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο και ομολογουμένως είμαι άκρως ευχαριστημένη!


-Garnier Fructis Fruity Passion (Mαλλιά κανονικά με τάση ξηρότητας):


Δεν είναι σαν το λατρεμένο μου "Θρέψη και επανόρθωση 3", αλλά είναι πάρα πολύ καλό! Μυρίζει passion fruit και κάνει πάαααρα πολύ αφρό (αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα)! Και θα μου πείτε, με λιπαρά μαλλιά, χρησιμοποιείς αυτό το σαμπουάν; Κι όμως δεν μου προκαλεί καθόλου επιπλέον λιπαρότητα, ενώ αφήνει τα μαλλιά μου ενυδατωμένα... (Βέβαια, ξαναλέω, σαν το " Θρέψη και απαλότητα 3", κανένα!)

-Μoroccan Οil Βalsamo Εxtra Volume Conditioner


To αγαπώ, το αγαπώ, το αγαπώ! Και εξηγούμαι: Είναι πραγματικά σαν βάλσαμο για τα μαλλιά! Τα αφήνει απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα και κυρίως να ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ! Μυρίζουν επί 3 μέρες ακριβά προϊόντα κομμωτηρίου... Έχω εθιστεί σε αυτή τη μυρωδιά και δεν έχω λόγια για το πόσο το λατρεύω!

-Garnier Fructis Δυναμωτική μάσκα "Θρέψη και Επανόρθωση 3"


Αυτή τη σειρά την θεωρώ την πιο πετυχημένη drugstore σειρά για την περιποίηση των μαλλιών... Η μάσκα είναι συγκλονιστική: σε ένα μόλις λεπτό έχετε απαλά, σούπερ ενυδατωμένα μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα (και το άρωμα κρατάει) και κυρίως σε πάρα πολύ καλή τιμή! Αυτή την περίοδο τρέχει και μια ενέργεια από την Garnier, σε συγκεκριμένα σουπερ-μάρκετ, με την αγορά ενός προϊόντος, παίρνετε άλλο ένα δώρο, οπότε συμφέρει τρελά!

-Marrakesh Oil, Hair Styling Elixir


Tο λαδάκι που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο. Πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα (θα σας κάνω και ένα ποστ για όλα τα λαδάκια που έχω δοκιμάσει). Είναι πάρα πολύ παχύρρευστο, σχεδόν σαν τζελ, και γι αυτό χρειάζεται μια πάρα πολύ μικρή ποσότητα. Μυρίζει υπέροχα (ξέρω, ξέρω, σας έχω πρήξει με τις μυρωδιές) και κάνει τα μαλλιά σαν μετάξι. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η αίσθηση διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο! Εγώ το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά για να "κλειδώσω" την υγρασία...

-Μoroccan Oil Curl Defining Cream


To χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες, χωρίς το ειδικό εργαλείο...Λέει κρέμα φορμαρίσματος για μπούκλες και είναι αυτό ακριβώς... Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αφρός... Αμ, δε! Είναι κρέμα, πολύ παχύρρευστη, σαν body butter! Περίεργη υφή, αλλά κάνει αυτό που υπόσχεται: Φτιάχνει καλοσχηματισμένες μπούκλες που κάθονται πολύ όμορφα, χωρίς να φριζάρουν τα μαλλιά! Επίσης αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι δεν μου τα κολλάει τα μαλλιά, ενώ κατά τα άλλα λειτουργεί σαν αφρός για μπούκλες.

Αυτά χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο... Θα χαιρόμουν πολύ να ακούσω τις προτάσεις σας, για να δοκιμάσω νέα προϊόντα για τα μαλλιά!

Για πείτεεεεεεεε!

13 σχόλια:

  1. Τα fructis είναι τέλεια...Εγώ χρησιμοποιώ το conditioner.
    Σήμερα στο blog μας ξεκινήσαμε διαγωνισμό με δώρο προϊόντα kerastase. Αν σου αρέσουν τα προϊόντα, πέρνα μια βολτίτσα... Καλημέρα! :)

    http://fairiesofbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Marrakesh... με εντυπωσίασε κ εμένα η μυρωδιά του κ το ότι κρατάει... μυρίζουν μέρες... και είναι σαν μετάξι ως το επόμενο λούσιμο, όντως. Από τα υπόλοιπα δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι.
    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ioanna: To conditioner δεν το εχω δοκιμασει! Θα το κανω συντομα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @beauty tips by Niki: Mα δεν ειναι καταπληκτικο; Και εμενα με εχει εντυπωσιασει!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη μάσκα Θρέψη και Επανόρθωση 3 της Fructis την χρησιμοποιώ εδώ κ' λίγους μήνες κ' είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    Φιλάκια πολλά!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα fructis δε με τρελαίνουν,αλλά να είμαι ειλικρινής έχω να τα χρησιμοποιήσω χρόνια!!!εγώ λατρεύω dove kai σήμερα έγραψα ένα ποστ για ένα τιμοτεί που μου αρέσει πολύ!!!ενθουσιάστηκα πολύ με τα λαδάκια που γράφεις,φαίνονται υπέροχα!!!!από που τα έχεις πάρει;;φιλα΄κια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2js: Tην λατρεύω αυτή τη μάσκα! Δεν έχει απίστευτο άρωμα;;;πολλα φιλακιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @χαρα: Παλιά και εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαζόμουνα! Ομως το "θρεψη και επανορθωση 3",δεν παίζεται! Αχ τα Timotei μου αρέσουν και εμένα πολύ! Το συγκεκριμένο το βρίσκεις στην παρακάτω σελίδα http://marrakesh.gr/kahm.php... Τώρα άλλα λαδάκια που έχω δοκιμάσει τα έχω πάρει από σουπερ μάρκετ ή hc! Θα ακολουθήσει σύντομα ποστ!φιλακιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε,μη μου λες για μαλλιά,πάντα είχα λιπαρά αλλά από το Σεπτέμβρη που μετακόμισα απόγινε το κακό!Λούζομαι πχ το μεσημέρι, ε το άλλο πρωί είναι σα να είμαι 4 μέρες άλουστη!Έχω αλλαξει 4 σαμπουάν, καμία διαφορά, αλλάζω συχνά μαξιλαροθήκες, τα ξεβγάζω εννοείται πολύ καλά, για μάσκα και μαλακτική ούτε λόγος, αν βάλω δε βλέπονται!Μπορεί να φταίει το νερό της περιοχής (αν και δεν έχω ακούσει άλλον με το ίδιο πρόβλημα), αλλά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα Fructis τα ΜΙΣΩ,δε μου κανουν καθολου,σαν κανταιφι το μαλι,χαχχαχαχ,αλλα θελω να δοκιμασω και εγω τα marrakesh,λατρευω ολα τα προιοντα που περιεχουν ελαια μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Δέσποινα: Πωπωωωω! Δράμα η κατάσταση! Θα σου πρότεινα να πας σε έναν δερματολόγο να σου πει τι να κάνεις, διότι δεν παλεύεται η κατάσταση! Εγώ ομολογουμένως δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά αυτό το σαμπουάν που με βοήθησε πολύ και έχω ακούσει ότι βοήθησε και άλλες κοπέλες, είναι το σαμπουάν με χαμομήλι της Apivita... Eίναι πολύ απαλό και δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Despoina: Kρίμα για τα Fructis! Tο marrakesh περιέχει μέσα και καναβέλαιο!!! Τέλειο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την τελευταία κρεμούλα θα ήθελα να την δοκιμάσω..
    Ωραία περιποιήσε τα μαλλάκια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena