Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μac haul!

Hello dolls!

Σήμερα θα σας δείξω κάποια κραγιονάκια που είχα πάρει από την mac όταν είχε εκπτώσεις! Γενικά να σας πω ότι πριν ξεκινήσω το blogging, είχα πάρει μόνο μια σκιά από τη συγκεκριμένη εταιρία... Όταν όμως βλέπεις παντού κραγιόν mac, δεν μπορείς παρά να τα θέλεις κολασμένα και εσύ!

Έτσι λοιπόν, είχα πει ότι θα κάνω την έρευνα αγοράς μου από bloggers και youtubers, θα κάνω τη wishlist μου και μόλις βάλει εκπτώσεις θα σπεύσω να αγοράσω τα πολυπόθητα κραγιονάκια! Διότι κραγιονάκια λιγουρευόμουν, καθώς σκιές δεν πολυφοράω, ώστε να δώσω πολλά λεφτά...


Μετά από ατέλειωτες ώρες (λέμε τώρα) σε posts, videos κλπ, αποφάσισα να πάρω 2 πιο σκούρα χρώματα και 3 ψιλο-nude (δεν θέλω σχόλια-είμεθα λεξιπλάστες), που πάνε με όλα και συμφέρουν και χαμένα δεν θα πάνε εν πάσει περιπτώσει!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αγορές μου!


Πρώτο και καλύτερο, τσίμπησα το russian red! To πιο πολυσυζητημένο κόκκινο της mac, έγινε δικό μου και το λάτρεψα! Με φοβερή διάρκεια, όπως και τα περισσότερα κραγιόν της, είναι μια σίγουρη λύση για το βράδυ! Το κακό είναι ότι δεν είναι πάρα πολύ σταθερό και χρειάζεται οπωσδήποτε lip liner για να μείνει εντός ορίων και να μην καταλήξουμε κλόουν.
Επίσης, πήρα και το rebel, που δεν είναι τόσο εύχρηστο χρώμα, αλλά είναι υπέροχοοοοο!
Στη μέση βλέπετε να φιγουράρει το mocha... To πλεόν αγαπημένο μου κραγιόν για κάθε μέρα! Δεν είναι το εκρού του νεκρού, δίνει λίγο χρώμα και πάει με ολα! Πολύ σταθερό, το φοράς και το ξεχνάς! Το χω λιώσει!




Και πάμε να δούμε τα υπόλοιπα δυο πιο ουδέτερα χρώματα που πήρα! Το honeylove και το kindasexy (love it, love it, love it!)!... honeylove ήταν για μένα μια απογοήτευση, διότι είναι παντελώς άχρωμο επάνω μου και  φέρνει λίγο προς το προαναφερθέν εκρού... Δεν ξέρω τι θα κάνω με την πάρτη του... Σας έβαλα και το mocha δίπλα για να συγκρίνετε τις αποχρώσεις!





Και τώρα τσούπρες, πείτε μου, ποια άλλα αξίζει να αγοράσω από mac στις επόμενες εκπτώσεις;;;

12 σχόλια:

  1. με γεια και καλοφόρετα!!!! είναι όλα τέλεια!! με το russian red έχω πάθει ψύχωση, είναι συγκλονιστικό!! μου άρεσε πολύ και το kindasexy και μάλλον στις επόμενες εκπτώσεις θα το τσιμπήσω!!! αχχχ!! φωτιές μου άναψες τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @villy: Eίναι τα άτιμα φοβερά! Πολύ ιδιαίτερα χρώματα και πολύ καλή ποιότητα! Το kindasexy το αγαπώ! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γειά! Απο οτι βλεπω επέλεξες matte και τα satin κραγιονακια κατα το πλειστον, τοτε πρεπει να δοκιμασεις και το snob που ειναι ενα πολυ ωραιο ψυχρο ροζ, my favorite! Επισης για το καλοκαιρι αξιζει να δεις το Impassioned και το Costa Chic! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου!!! :)
    Το russian red είναι θεϊκό!! Το έχω στην λίστα μου εδώ και καιρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @emily: To impassioned το είχα ήδη στα υπόψιν! θα δω και το snob οπωςσδήποτε! Σ' ευχαριστώ πολύ!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Claire: Eυχαριστώ πολύ! Το russian red είναι για μένα το απόλυτο κόκκινο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω δε μπορω να ζήσω χωρίς το myth και to to catch a sailor. το δεύτερο είναι limited edition από τη σειρά Hey,Sailor. Θα μου άρεσε να δω και reviews από τα ρουζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @lena: To myth το χω ξανακουσει! Θα το δω οπωσδήποτε! Merci!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα russian red,rebel και kinda sexy ειναι απο τα αγαπημενα μου!γενικα τα mac ειναι πολυ σταθερα ακομα κ σε εμενα που δεν κραταει τιποτα κι εχω εθιστει!δοκιμασε οπωσδηποτε και κατι σε ροζ αποχρωση οπως το chatterbox η ακομα και το impassioned αν φορας εντονα χρωματα.εχω και ποστ me swatches για καποια απο τα κραγιον που εχω αν θες περνα να το δεις!φιλακια και καλοφορετα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @stella: Το impassioned είναι ήδη στη wishlist και θα δω οπωσδήποτε και το chatterbox! Ευχαρθστώ πολύυυυ!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena