Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Erre Due Volumizing Waterproof Mascara electric blue: First impressions+swatches!

Καλημέρα όμορφες!

\Την Παρασκευή ανέβασα μια φωτογραφία στο Facebook με τη νέα αδιάβροχη μάσκαρα της Erre Due, την οποία η εταιρία μου έστειλε για να δοκιμάσω σε μαύρο και μπλε ηλεκτρίκ!


Μια φίλη, μου ζήτησε να σας δείξω φορεμένη την μπλε, για να δει το αποτέλεσμα, και φυσικά, δεν θα μπορούσα να της χαλάσω το χατίρι!

Ξεκινάω από τα προφανή: Πολύ ωραία κίτρινη συσκευασία, η οποία περιέχει 13 ml προϊόντος...

Το βουρτσάκι της είναι λίγο περίεργο, από σιλικόνη, ενώ βρήκα τη σύστασή της, λίγο πιο υγρή από όσο θα ήθελα, κάτι όμως που θα διορθωθεί με τον καιρό! Επίσης, για να έχει την απόδοση χρώματος που βλέπετε, θα χρειαστεί να την περάσετε αρκετές φορές από τις βλεφαρίδες σας, χωρίς να περιμένετε όμως να στεγνώσει κάθε στρώση! Δεν κοκκαλώνει τις βλεφαρίδες, και τις αφήνει μαλακές και εύκαμπτες!





Και πάμε στο χρώμα: Γενικά, επειδή έχω πράσινα μάτια, δεν επιλέγω μακιγιάζ σε μπλε τόνους, και δεν είχα ποτέ μπλε μάσκαρα! Το αποτέλεσμα όμως μου άρεσε αρκετά, αν και νομίζω ότι θα απογειώνεται στα καφέ μάτια! Το βρήκα πολύ καλοκαιρινό χρώμα!



Επίσης, η αγαπημένη blogger/youtuber Nατάσσα, πριν λίγο καιρό είχε κάνει ένα άκρως ενδιαφέρον βιντεάκι για το πώς μπορείτε να φορέσετε την χρωματιστή σας μάσκαρα (δείτε το σχετικό βιντεάκι της εδώ)... Η πρωτότυπη ιδέα της, ήταν να την χρησιμοποιήσουμε σαν eyeliner, με το ειδικό πινελάκι! Ενθουσιάστηκα πραγματικά, και ήδη έχω χρησιμοποιήσει μια μωβ μάσκαρα με αυτόν τον τρόπο και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Είπα λοιπόν, να σας την δείξω φορεμένη και σαν eyeliner! (Η γραμμή είναι πιο μακριά και πιο παχιά απ' ό,τι την κάνω συνήθως, ενώ δεν φοράω και μάσκαρα για να δείτε ξεκάθαρα το χρώμα!)


 


Όσον αφορά στην αφαίρεσή της, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! Την αφαίρεσα πολύ εύκολα με το διφασικό απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών της L' Oreal, που είναι ιδανικό για αδιάβροχο μακιγιάζ! Ούτε τρίψιμο, ούτε κούραση!


Πώς σας φαίνεται;
Θα το τολμούσατε να βάλετε τέτοιο χρώμα μάσκαρα;

16 σχόλια:

  1. Εκτός από το μαύρο που ασφαλώς λατρεύω, μόνο μπλε έχω δοκιμάσει σε μάσκαρα...
    Τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει (ακόμα!), αλλά μου άρεσε πολύ το πώς πηγαίνει με τα υπέροχα μάτια σου!!!
    Φιλάκια, κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ! Nα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και μωβ! Φιλάκια όμορφηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχω δοκιμασει μπλε μασκαρα ακομα!Εχω και γω πρασινα ματια και δεν νομιζω πως μου παει...ομως σαν χρωμα το φοραω πολυ και τωρα το καλοκαιρι τα χρωματιστα μολυβια ματιων εχουν την τιμητικη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Alexandra: Nα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και μωβ μάσκαρα! Βάζεις μόνο αυτή, και είσαι έτοιμη!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο!Το θυμήθηκες ότι στο ζήτησα!!Τέλεια είναι.και το ότι δεν τις κοκαλώνει είναι ακόμα πιο σούπερ!!
    Ευχαριστώ πολύ!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Domniki: Μου αρέσει πολύ να ετοιμάζω ποστ που μου ζητάτε!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απίστευτο κ όμως δείχνει ωραίο! Το φοβόμαστε το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ αλλά φαίνεται εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλο θέλω να δοκιμάσω χρωματιστή μάσκαρα,κι όλο διστάζω..Θα το κάνω,τι στο καλό! :D Πάντως σου πηγαίνει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @chiCATes: Και εγώ εντυπωσιάστηκα! Αν και πιστεύω ότι σε καφέ μάτια, θα είναι απλά υπέροχο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @j: Kοίτα, εγώ πλέον κατέληξα στο εξής: Την πήρα και δεν μου άρεσε; Θα την χρησιμοποιήσω ως eyeliner και δεν θα κλάψω τα λεφτά μου! Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε και μωβ που πάει σε όλες!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι πιστεύω ότι σου πάει! Κι εγώ έχω πράσινα μάτια και δοκιμάζω χρώματα, ιδίως σε σκιές. Αλλά και σαν eyeliner πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Και καλή απόδοση, ενδιαφέρουσα φαίνεται αυτή η μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @just another vintage holic: Kαι εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμά της! Το επόμενο βήμα, είναι να δοκιμ'άσω μάσκαρα σε πράσινο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κι όμως! νομίζω ότι σου πάει η μπλέ μάσκαρα! και τίποτα άλλο να μην φοράς στα μάτια, νομίζω ότι μόνη της είναι εξαιρετική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Bιβή: Σ' ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι το τέλειο με τη χρωματιστή μάσκαρα: Βάζεις μόνο αυτήν και φαίνεσαι περιποιημένη χωρίς καθόλου κόπο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena