Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές προτάσεις #3

Hello Girls!

Το σημερινό ποστ, αποτελέι το τρίτο και τελευταίο μέρος των καλοκαιρινών μου προτάσεων, με τα προϊόντα για το σώμα, τα αοποία χρησιμοποίησα και λάτρεψα φέτος το καλοκαίρι!







Το αφρόλουτρο Cotton Blossom της σειράς aromatics από την ελληνική εταιρία Παπουτσάνης, το αγαπώ! Είναι το δεύτερο μπουκάλι που κοντεύω να αδειάσω και το λατρεύω για το υπέροχο και πολύ ελαφρύ άρωμά του!












Την La Roche Posay την αγαπώ για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της, αλλά φέτος με εξέπληξε πολύ ευχάριστα με ένα ενυδατικό gel σώματος! Έχει όλα όσα θέλω για το καλοκαίρι: Απίστευτα ελαφριά υφή gel που απορροφάται άμεσα, ενυδάτωση στο φουλ και πολύ ευχάριστο άρωμα! Αν θέλετε και εσείς όλα τα παραπάνω, δοκιμάστε σίγουρα το Lipikar gel-fluide.











 Για το Body Slim Destock Nuit της Lierac, σας έχω ξαναμιλήσει... Το καλοκαίρι το τελείωσα και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη δράση του! Στα συν, το υπέροχο άρωμά του και η απίστευτα ελαφριά υφή του που απορροφάται άμεσα!









Ένα προϊόν που δεν περίμενα ποτέ να αναφέρω, είναι μια βαζελίνη... Εξηγούμαι: Την βαζελίνη δεν τη συμπαθώ καθόλου... Όμως φέτος εμφάνισα ένα πολύ περίεργο και επίμονο ξεφλούδισμα στο εσωτερικώ της παλάμης μου και με καμία ενυδατική δεν είδα προκοπή... Μέχρι που άρχισα να βάζω κάθε βράδυ στα χέρια μου, λίγη βαζελίνη της Dalon... Τα χέρια μου συνήλθαν σε 5 μέρες, ενώ έχει το πιο τέλειο άρωμα καρύδας που μπορείτε να φανταστείτε!



Και πάμε σε ένα ακόμη προϊόν που ποτέ δεν περίμενα να αναφέρω: Το αντιηλιακό λάδι μαυρίσματος και προστασίας της Solene... Λάδια δεν χρησιμοποιούσα ποτέ γιατί όλα είχαν χαμηλούς δείκτες προστασίας και εγώ κάτω από SPF 20 στο σώμα, δεν πέφτω! Το συγκεκριμένο μου παρείχε την προστασία που ήθελα, οπότε είπα να το δοκιμάσω... Και το ερωτευτηκα! Κατ' αρχάς έχει ένα κάπως καφετί χρώμα, που σας κάνει να μοιάζετε ελάχιστα πιο μαυρισμένη όταν το φοράτε (το έβαζα και κάποια βράδια μόνο στα πόδια μου για έξτρα μαύρισμα και λάμψη). Επίσης, εγώ που ποτέ δεν μαυρίζω, φέτος πήρα ένα πολύ ωραίο και βαθύ χρώμα! Επιπλέον, είναι ενυδατικό ως λάδι και έτσι όταν βγείτε από την θάλσσα, το δέρμα σας δεν θα το αισθάνεστε καθόλου ξηρό, ενώ μυρίζει και υπέροχα! Το αγαπώ, το αγαπώ, το αγαπώωωωω!





Τέλος, η Apivita, έκανε και φέτος το θαύμα της και δημιούργησε το πιο τέλειο αντιηλιακό του κόσμου... Ο λόγος για το παιδικό αντιηλιακό σώματος και προσώπου, το οποίο είδα σε ένα ξαδερφάκια μου, και ναι, είχα τα κότσια να πάω στο φαρμακείο και να το αγοράσω και για μένα! Ο λόγος; Πέραν του ότι έχει SPF 50 και προστατεύει και μπλα μπλα μπλα, ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ!!! Σας μιλάω για μια από τις πιο υπέροχες μυρωδιές EVER- μοσχοβολάει ο τόπος σας λέω! Σας προκαλλώ να πάτε να το μυρίσετε άμεσα και να μου πείτε εντυπώσεις! (H φωτογραφία είναι από το Internet, διότι είμαι τόσο έξυπνη που αφού τελείωσε, το πέταξα πριν το φωτογραφήσω)



Τέλος, για μετά τον ήλο, αγόρασα ένα after sun του Korre με aloe vera, μόνο και μόνο επειδή το πρότεινε η αγαπημένη Πασχαλία, και έλεγε πόσο τέλεια ήταν η μυρωδιά του! Για να φανταστείτε για τι τυφλή εμπιστοσύνη της έχω, το αγόρασα χωρίς να το μυρίσω! Και όταν το άνοιξα έπαθα σοκ, γιατί η μυρωδιά μου φάνηκε κάπως βαριά, ειδικά για καλοκαίρι! Είπα όμως, μιας και έσκασα τα ωραία μου λεφτάκια, θα το βάλω... Ε, ρε κορίτσια, ένα πράγμα, όποτε το φοράω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην με ρωτήσει κάποιος τι είναι αυτό το τέλειο άρωμα που φοράω! Και όντως έχω την αίσθηση ότι στο σώμα μυρίζει πολύ πιο ωραία απ' ότι στο σωληνάριο... Κουλό; Έτσι λοιπόν, το αγάπησα και εγώ, και το βάζω ως καλοκαιρινή πρόταση (των άλλων, όχι δική μου)!

Αυτά από εμένα κορίτσια! Στο επόμενο ποστ, έχω να σας δείξω κάποια προϊόντα μακιγιάζ που παρήγγειλα από διάφορα sites του εξωτερικού! Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και να πάρετε ιδέες!

Ηave fun girls! Summer is still here!

16 σχόλια:

  1. Μου άρεσαν πολύ οι επιλογές σου, το αντηλιακό βερίκοκο το έχω μυρίσει και εγώ και είναι απίθανο! Πολύ πολύ ωραία μυρωδάτη ανάρτηση!
    Φιλιά
    Μαίρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Mary: Mα μοσχοβολάει το άτιμοοοοο! Φιλάκια όμορφηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφα!!χαχα τι γλυκουλι να μυριζει βερυκοκο το αντιηλιακο !!εχω δοκιμασει τη σειρα cotton blossom κ αφηνει το δερμα τοσο απαλο
    φιλακια!! καλο φθινοπωρο σισσυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @caramellitsa: Με το βερίκοκο είναι πολύ ευχάριστο για τα παιδάκια, αλλά και για μας, τα λίιιγο μεγαλ΄υτερα παιδάκια! Το cotton blossom, όντως αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και ελαφριά αρωματισμένο! Καλό φθινόπωρο και σε σένα γλυκιά μου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Cotton Blossom αφρόλουτρο, δεν έχω καταφέρει να το πετύχω -πάντα sold out είναι- αλλά η κρέμα σώματος είναι Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΗ!!!
    Σισσάκι μου, σε φιλώ πολύ-πολύ!!!
    Να περνάς όμορφα, κορίτσι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @syros2js: Να το ψάξεις και στην προσφορά που έχει συνήθως, 1+1 δώρο, που έρχεται και πάρα πολύ οικονομικα! Φιλάκια όμορφηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. axaxaxa τελειο το αρωμα του Korres After sun εεε?? Αν και έχω το λευκο μπουκαλι με το γιαουρτι, τωρα με εβαλες σε σκεψεις να παρω και αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. aaa!!πολύ ωραίο ποστ!!!να σ ρωτήσω το αφρόλουτρο Cotton Blossom από που μπορώ να το προμηθευτώ...πρώτη φορά ακούω για αυτή τη μάρκα και από τη στιγμή που είναι ελληνική θα ήθελα ν την στηρίξω..αλλά δεν την έχω δει σε κάποιο σουπερ μάρκετ!!επίσης αν θέλεις θα χάρω να μου πεις τη γνώμη σου για το δικό μου ποστ!!μεχρι το επόμενο σου ποστ σε φιλώ!!

    xoxo stefania :)
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Irene: Kαλέ έχει κάνει πάταγοοοο! Ήδη δυο φίλες μου το πήρανε- ο Κορρές πρέπει να μου κόβει ποσοστά! Πάντως, για καλό και για κακό, δοκίμασέ το πρώτα στο δέρμα σου, μην βρεθείς και εσύ προ εκπλήξεως! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ΣΤΕΦΑΝΙΑ: Η εταιρία λέγεται Παπουτσάνης η συγκεκριμένη σειρά Αροματιψσ, κυκλοφορεί τόσο σε Hondos Center, όσο και σε σουπερ μαρκετ! Ενδεικτικά την έχω δει σε Carrefour, Bερόπουλο και Βασιλόπουλο! Αν τα πετύχεις, αναζήτησε και το Cinnabar, έναν πολύ πετυχημένο συνδυασμό τριαντάφυλλου και καρύδας! Επίσης συχνά τα βρίσκεις 1+1 δώρο, πράγμα που τα κάνει και πολύ οικονομικά!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολα πολυ όμορφα το αφρόλουτρο όμως το αγαπω! :)

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @beauty swings: Eίναι όντως υπέροχο το άρωμάτου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίο & ενημερωτικό post κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Eva: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκιά μου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena