Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

iHerb Haul!

Hello ladies!

Aν και ήθελα να σας ετοιμάσω ένα διαφορετικό ποστ για σήμερα, χτες κατέφτασε μια παραγγελία που είχα κάνει από το iHerb και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω τι πήρα από το πλέον αγαπημένο μου site του εξωτερικού!


Για όσες δεν ξέρετε, το iHerb είναι ένα e-shop από την Αμερική, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα σε πολύ καλές τιμές: από καλλυντικά, μέχρι τρόφιμα και από προϊόντα για τα κατοικίδιά σας μέχρι μακιγιάζ! Ενδεικτικά, είναι ιδιαιτέρως γνωστό για τα παρακάτω: Real Techniques, Ecotools, Physician's Formula, Elf, λάδια βάσης και αιθέρια έλαια παντός τύπου, το λατρεμένο λάδι καρύδας κλπ! Έχει πολύ χαμηλά μεταφορικά (λιγότερο από 3 €), ενώ αν παραγγέλνετε για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας στο check out τον κωδικό TSN539, έχετε έκπτωση έως και -$10 από την παραγγελία σας!



Αυτή τη φορά τα πράγματα μου ήρθαν πολύ γρήγορα (σε λιγότερο από 15 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας) και όπως πάντα πολύ προσεκτικά συσκευασμένα για να μην σπάσει ή ανοίξει τίποτα. Αυτή είναι η πρώτη παραγγελία από τις δύο που έκανα, διότι ήθελα αρκετά πράγματα, αλλά δεν ήθελα να βγει πολύ βαρύ ή ακριβό το δέμα και να έχω πρόβλημα με το τελωνείο, οπότε έσπασα την παραγγελία μου σε δύο  μικρότερες. Την δεύτερη την μοιράστηκα με δύο φίλες μου που ήθελαν από ένα μόλις πραγματάκι, οπότε τα  μεταφορικά μου ήρθαν σε μόλις 1 €... Ακόμα και αν εσείς δεν είστε καταναλωτικά όργια σαν εμένα, μπορείτε και εσείς να μοιραστείτε την παραγγελία με μια φίλη σας και να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος!

Πάμε να δούμε τι πήρα:

Το λάδι καρύδας ήταν στην κορυφή της λίστας μου, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το αγοράσω με όλα αυτά τα καλά που έχω διαβάσει! Επέλεξα το Cococare 100% Coconut Oil το οποίο έχει και έκπτωση 20%! Ήταν λοιπόν πολύ καλή ευκαιρία για να δω επιτέλους αν είναι όντως τόσο θαυματουργό όσο λένε!



Εδώ και καιρό έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ αποσμητικό κρύσταλλο, αντί για τα αποσμητικά του εμπορίου, αλλά όσες έχετε χρησιμοποιήσει, ξέρετε ότι είναι κάπως δύσχρηστος.... Έτσι, αποφάσισα να δοκιμάσω έναν αποσμητικό κρύσταλλο σε μορφή spray από την εταιρία Crystal, για το οποίο είχα διαβάσει τα καλύτερα! Επίσης, πέραν του ότι είναι απαλλαγμένο από κάθε βλαβερή ουσία, είναι και πολύ οικονομικό και πρακτικό, οπότε μένει μόνο να τεστάρω την αποτελεσματικότητά του!

Ένα ακόμα πραγματάκι που ήταν στην κορυφή της wishlist μου εδώ και μήνες, είναι το Expert Face Brush από Real Techniques. Eίναι τόσο, ματ τόσο απαλό και όμορφο και είμαι σίγουρη ότι θα το κατευχαριστηθώ!

Η επόμενη αγορά μου, ήταν κάπως παρορμητική, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που την έκανα! Ο λόγος για το EcoTools Mini Essential Set. Όπως μαρτυρά και το όνομά του είναι ένα σετάκι με τρία βασικά πινέλα σε εκδοχή... mini me, τρισχαριτωμένα τα οποία είναι ιδανικά για το μικρό τσαντάκι που κουβαλάμε πάντα μαζί μας, αλλά και για ταξίδια! Το σετ περιλαμβάνει ένα πινέλο για πούδρα (αρκούντως fluffy και πολύ απαλό), ένα πινέλο για σκιά και ένα λοξό πινελάκι για eyeliner, από τα πιο επιτυχημένα που έχω πετύχει, το οποίο με βολεύει πολύ κια για να βάζω σκιά κάτω από το μάτι, για να κάνω την γωνία και να γεμίζω τα φρύδια μου! Πολύ πολύ βολικό σετάκι, με τα πινελάκια να έχουν την γνωστή ποιότητα EcoTools, ενώ χάρη στο πολύ μικρό τους μέγεθος, είναι ιδανικά για να τα έχουμε πάντα μαζί μας! Η τιμή τους είναι $6, δηλαδή περίπου 5 €! Τέλειο;!

Τέλος, επέλεξα ένα προϊόνα από τα Trials, τα οποία ουσιαστικά είναι προϊόντα, τα οποία αν δεν έχετε ξαναγοράσει, μπορείτε να τα αποκτήσετε με πολύ μεγάλη έκπτωση αντί της αρχικής τιμής τους. Πήρα λοιπόν να δοκιμάσω τις Moisturizing Socks, που κατ ουσίαν είναι μιας χρήσης πλαστικές κάλτσες με μια πλούσια κρέμα- μάσκα για τα πόδια, που τις φοράτε gia 20'-30' και ενυδατώνουν σε βάθος τα πατουσάκια σας! Η τιμή τους; μόλις 0,50 €!

Αυτά τα ολίγα για την πρώτη μου παραγγελία! Η δεύτερη περιλαμβάνει μερικά skincare προϊόντα, αλλά και elf!

Εσείς τι άλλο έχετε να μου προτείνετε από iHerb;

10 σχόλια:

  1. Το πινέλο της Real Techniques θα το χρησιμοποιήσεις για υγρό foudation??
    Με γεια σου κιόλας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Claire: Tο χρησιμοποίησα σήμερα με υγρό foundation. με concealer και cream blush! Merciii! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το πινέλο από RT πρέπει να ναι τέλειο!Φαντάσου,έχω την απομίμιση από ebay και έχω ξετρελαθεί να το χρησιμοποιώ!!Με γειάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Evaggelia: Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε πάρα πολύ! Θα το χρησιμοποιήσω εκτενέστερα και θα ετοιμάσω και ένα review! Σ' ευχαριστώ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια σου! να τα χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραία πραγματάκια όλα! Ειδικά τα πινελάκια της Ecotools μου άρεσαν πάρα πολύ! Τελευταία κι εγώ χρησιμοποιώ κρύσταλλο για αποσμητικό και σκέφτομαι το επόμενο να είναι σε σπρέι...Να μας πεις εντυπώσεις! Με γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Maria: Αχ, μα δεν είναι πολύ μπελαλίδικος ο κρύσταλλος;;; Εννοείται ότι θα σας πω εντυπώσεις πολύ σύντομα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με γεια σου!!! Είναι υπέροχα!! Ειδικά τα πινέλα RT ξέρεις πόσο τα έχω αγαπήσει!! Λάδι καρύδας θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω!! Κι επειδή όντως ο κρύσταλλος στην αρχική μορφή είναι δύσκολος στη χρήση, έχω βάλει κι εγώ στο μάτι τον συγκεκριμένο σε σπρέι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Constantina: Aχ, ξέρω, ξέρω! Το σετάκι που έχεις, έχει ήδη μπει στο καλάθι μου και περιμένει υπομονετικά... Το λάδι καρύδας το έχω λατρέψει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena