Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

The M-Files: Diorshow New Look

Hello girls!

Στο σημερινό ποστ της σειράς "The M-Files" μιλάμε για μια high-end μάσκαρα από τον Dior, την Diorshow New Look!

Aυτό που με εντυπωσίασε αρχικά στην συγκεκριμένη μάσκρα και με έκανε να θέλω διακαώς να την αποκτήσω, είναι το γεγονός ότι περιέχει ένα serum για τις βλεφαρίδες και υπόσχεται ότι με καθημερινή χρήση οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, πιο παχιές και πιο πολλές. Παράλληλα υπόσχεται ότι δίνει μήκος και έντονο διαχωρισμό, και ένα εφέ πολλαπλασιασμού των βλεφαρίδων!


Δεν ήθελα και πολλά για να πειστώ και έτσι έγινε δική μου στην απόχρωση 090, που είναι ένα απλό μάυρο. Η συσκευασία της είναι μάυρη και πολύ ογκώδης, με μια ανάγλυφη ασημένια λωρίδα με το σήμα του Dior. To δε βουρτσάκι, είναι το ακριβώς αντίστροφο της συσκευασίας- όσο ογκώδης είναι η τελευταία, τόσο μικροσκοπικό είναι το πρώτο! Και υποτίθεται ότι ακριβώς αυτό το μικροσκοπικό βουρτσάκι από σιλικόνη ευθύνεται για τον απόλυτο διαχωρισμό των βλεφαρίδων, αφού πιάνει ακόμα και τις πιο μικρές και τις βάφει μια- μια ξεχωριστά!

'Οταν την πρωτοάνοιξα και την χρησιμοποίησα έπαθα σοκ- βρήκα ότι με το μικρούλι αυτό βουρτσάκι ήταν αδύνατον να μην λερωθώ, ενώ το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου- η σύσταση της μάσκαρα ήταν πολύ υγρή με αποτέλεσμα να αργεί πολύ να στεγνώσει, αλλά και να κολλάνε οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και να βαραίνουν. Χάλι μαύρο δηλαδή!

Επειδή όμως, δεν μπορούσα να δεχθώ το ότι μια τόσο ακριβή μάσκαρα θα πάει για πέταμα, είπα να περιμένω να στεγνώσει λίγο... Την ανοιγόκλεινα καθημερινά για 2 εβδομάδες, και επιτέλους είδα αποτελέσματα: Άρχισε να ξεραίνεται και να μεταμορφώνεται σε αξιοπρεπέστατη μάσκαρα. Τώρα πλέον δίνει το αποτέλεσμα που υπόσχεται: διαχωρισμός, σχετικό μήκος και εφέ πολλαπλασιασμού των βλεφαρίδων.



Και θα ήταν μια πολύ καλή μάσκαρα για φυσικό αποτέλεσμα αν δεν είχε ένα τεράστιο μειονέκτημα: μουτζουρώνει απίστευτα! Με το που τρίψετε λίγο τα μάτια σας, έχετε μεταμορφωθεί σε ένα ωραιότατο panda! Επίσης, αν την φοράτε αρκετές ώρες, θα μουτζουρωθείτε σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν τρίψετε τα μάτια σας... Τέλος, βρίσκω ότι είναι δύσκολη και στην αφαίρεση, με αποτέλεσμα να με παιδεύει πολύ!

Όπως βλέπετε, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ωραίο, αλλά ειλικρινά, πιστεύω ότι μπορώ να βρω πολύ καλύτερες μάσκαρα με αυτή την απόδοση, χωρίς όμως τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης και σε πολύ καλύτερη τιμή... Ειδικά δε, δεδομένου του ότι είναι μια ακριβή μάσκαρα, βρήκα ότι ήταν απογοητευτική...

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Πώς σας φαίνεται;

12 σχόλια:

  1. Προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα με τις μάσκαρα! Την συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει (ούτε και προτίθεμαι, αν δεν μου τη χαρίσει κάποιος...) αλλά θα σου πω ένα τρικ που έχω βρει μετα από πολλά χρόνια δοκιμών που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Όταν το βουρτσάκι σου έχει συσσωρευμένο πολύ προϊόν, "σκούπιζέ" το πάνω στο στόμιο και προς τα μέσα. Έτσι, και δεν πάει χαμένο το έξτρα προϊόν και μένει στο βουρτσάκι ακριβώς όσο θέλεις/χρειάζεσαι. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @barefoot duchess: Δεν με μπέρδεψες καθόλου! Ίσα- ίσα το συγκεκριμένο τρικ το κάνω και εγώ με τις μάσκαρα που φορτώνουν πολύ προϊόν! Τι πρόβλημα όμως της συγκεκριμένης δεν ήταν αυτό δυστυχώς! Δεν φόρτωνε πολύ προίόν, απλώς όσο προίόν φόρτωνε ήταν πολύ υδαρές με αποτέλεσμα να κάνεις τις βλεφαρίδες... μια! Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως που το μοιράστηκες μαζί μας- λατρεύω τέτοιου είδους τρικ! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμ άλλα περίμενα να διαβάσω και άλλα διαβάζω. Νομίζω δε θα τη δοκίμαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Eλένη: Και εγώ η καψερή άλλο περίμενα να δω και άλλο είδαααα! Γενικώς δεν θα την πρότεινα- θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες μάσκαρα σε πολύ χαμηλότερες τιμές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ έχει πανέμορφη συσκευασία, γλυκούλι βουρτσάκι και γενικά έναν αέρα πολυτέλειας, αν μουτζουρώνει κάτω από τα μάτια, τότε κρίμα, μάλλον δεν αξίζει!! Υπέροχο review Σίσσυ μου! Και υπέροχο μάτι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Constantina: Σ' ευχαριστώ πολύυυυ! Δυστυχώς δεν αξίζει- κρίμα τα λεφτά της... Υπάρχουν πολύ καλύτερες μάσκαρα στην μισή- και βγάλε- τιμή! :( xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απιστευτη μασκαρα!!!κριμα ομως που μουτζουρωνει!!οντως,υπαρχουν πολυ οικονομικοτερες που αξιζουν περισσοτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ είμαι fan της blackout και δεν την αλλάζω με τίποτα!βέβαια τη συγκεκριμένη επειδή την είχα παλιά, και την χρησιμοποιήσα και σχετικά πρόσφατα, έχω να πω, πως δυστυχώς δεν είναι η ίδια...δεν ξέρω τι παθαίνουν οι ετιαρίες και αλλοιώνουν τις φόρμουλες κτλ σε πετυχημένα προιόντα... φφφ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα για τέτοιο όνομα να έχει τέτοια αρνητικά! Ενώ πολύ χαμηλότερων τιμών μάρκες τα έχουν ξεπεράσει αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @danah: Έτσι ακριβώς! Καλύτερα πάντως που δνε την λάτρεψα, γιατί η τσέπη μου θα την μισούσε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Χαρα: Πραγματικά έχω κατά νου ένα σωρό υπερτέλεια προϊόντα που είτε τα άλλαξαν, είτε τα σταμάτησαν... Whyyyyyy?? xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Maria: Aν και έχω πολλά Dior τα οποία λατρεύω, δυστυχώς το όνομα δεν είναι πάντα συνωνυμο της ποιότητας... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena