Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Fresh Line Must-Buys #1!

Την αδυναμία που έχω στην Fresh Line την ξέρετε, μιας και σας έχω μιλήσει γι' αυτήν από την πρώτη στιγμή που έφτιαξα το blog... Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης σώματος. αλλά και κάποια προσώπου και μαλλιών. Σήμερα θα σας μιλήσω σε ένα σύντομο ποστ για τις δύο αγαπημένες μου σειρές από την Fresh Line, που πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε!


H καινούρια μου αγάπη είναι η Διώνη... Μια σειρά με πάνω από 96% φυσικά συστατικά που συνδυάζει τριαντάφυλλα και βανίλια σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πάντρεμα, που δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς περιέχει καταπραυντικά και ενυδατικά συστατικά όπως η αλόη βέρα, η βρώμη και η καλέντουλα. Τα προϊόντα που ξεχώρισα είναι το body souffle, το body splash και η bath bomb... Την bath bomb την τρίβω λίγο- λίγο κάθε φορά που κάνω manicure και pedicure και μυρίζει τέλεια, ενώ μαλακώνει περισσέτρο και τα χέρια.

Το body souffle έχει μια υπέροχη υφή, απίστευτα απαλή ενώ η ενυδάτωση που προσφέρει είναι ασύγκριτη... Αρωματίζει το δέρμα πολύ ωραία, αλλά το άρωμα δεν διαρκεί για τόσο πολύ... Και εδώ έρχεται το τρίτο και καλύτερο προϊόν της σειράς, που για μένα είναι must have. To body splash είναι απλά μοναδικό... Μυρίζει καταπληκτικά και το άρωμα του διαρκεί για αρκετή ώρα, ενώ αν το συνδυάσετε με το body souffle το αποτέλεσμα είναι θεσπέσιο! Προσωπικά λατρεύω να το ψεκάζω και στα ρούχα μου- αλλά και τις μπυζάμες μου- και μοσχομυρίζουν όλη μέρα! Αν είναι  να αγοράσετε μόνο ένα προϊόν από την Διώνη, αυτό πρέπει να είναι αναμφισβήτητα το body splash!


Και πάμε στο μοναδικό σταφύλι... Την σειρά αυτή την βρίσκετε χύμα στο Fresh Bar, και μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα που επιθυμείτε... Αγαπώ το αφρόλουτρο, καθώς έχει ένα εξαιρετικά φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα, ενώ το body lotion εχει την πιο τέλεια και ιδιαίτερη μυρωδιά και γι' αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχω στην συλλογή μου οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή... Το καλύτερο είναι ότι το άρωμα διαρκεί στο σώμα, αλλά και στα ρούχα και ειδικά το καλοκαίρι, είναι ό,τι καλύτερο!

 Η bath bomb είναι μια μικρή πολυτέλεια που επιτρέπω που και που στον εαυτό μου και την χρησιμοποιώ ως εξής: Αρχικά, την αφήνω ανοιχτή στο δωμάτιο για 1-2 εβδομάδες και λειτουργεί σαν αρωματικό χώρου- πιστέψτε με μοσχομυρίζει ο τόπος! Στην συνέχεια την τρίβω λίγο- λίγο κάθε φορά που κάνω manicure και pedicure  και με αυτόν τον τρόπο μου κρατάει πολύ καιρό! Πρόσφατα δοκίμασα και το αντίστοιχο scrub και μου αρέσει και αυτό πάρα πολύ. Τα Χριστούγεννα είχε βγάλει η Fresh Line ένα σετ με όλα τα παραπάνω σε πολύ καλή τιμή  και φυσικά δεν γινόταν να μην το αγοράσω! Και επειδή  (κατά βάθος) θέλω να κάνω οικονομία, αγόρασα δύο τέτοια σετ, ώστε να είμαι εξοπλισμένη για τουλάχιστον ένα εξάμηνο! Μυρίστε τα, και θα με θυμηθείτε!

Εννοείται ότι υπάρχουν ακόμα πολλά προϊόντα από την Fresh Line που μου αρέσουν πάρα πολύ και θα σας μιλήσω γι' αυτά σε επόμενο ποστ...Προς το παρόν μην παραλείψετε να μυρίσετε τις δύο παραπάνω σειρές και - γιατί όχι;- να αποκτήσερε κάποια από αυτά...Και για να αισθανόμαστε και λίγο καλύτερα, έχει και εκπτώσεις κορίτσια- μην το σκέφτεστε!

10 σχόλια:

  1. φοβερές μυρωδιές!
    Κ μόνο που περνάς έξω από ένα κατάστημα fresh line σου φτιάχνει τη διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Gen Emman: Άσε! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και να μην πάρω το κάτιτις μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπώ Fresh line..όποτε μπαίνω σε ενα κατάστημα, αφηνιάζω...χχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vasiliki: Το ίδιο πρόβλημα έχουμε αγαπημένη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να τσεκάρω τη σειρά Διώνη! Όποτε περνάω έξω από κατάστημα Fresh Line μοσχομυρίζει ο τόπος! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @stavroula: Να την τσεκάρεις οπωσδήποτε- είναι τέλεια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Χριστούγεννα πήρα δώρο στην αδερφή μου το σετ που αναφέρεις με τα προϊόντα από τη σειρά με σταφύλι και είναι πραγματικά τέλεια!! Χρησιμοποίησα κι εγώ το scrub ειδικά και το λάτρεψα!
    Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις το link του post σου σχετικά με τα Fresh Line( και link από οποιοδήποτε post έχεις σχετικά με τα συγκεκριμένα προϊόντα) στο πρόσφατο Post μου σχετικά με τα προϊόντα Athena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Marina: Μα δεν μυρίζουν θεσπέσια;! Δεν αφήνω ποτέ links σε σχόλια, γιατί το βρίσκω κάπως άκομψο, σαν να πεοσπαθώ να διαφημιστώ εκμεταλλευόμενη την δουλειά του άλλου, ειδικά δεδομένου ότι δεν είμαι καινούρια στον χώρο... Σ' ευχαριστώ πάντως πολύ για την πρόταση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μυρωδιά του σταφυλιού δεν με είχε τρελάνει όταν τα μύρισα αλλά με τη Διώνη έπαθα! Είναι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Maria: Εν τέλει, ό,τι και να λέμε, γούστα είναι αυτά- εγώ πεθαίνω για το σταφύλι! Ειδικά όμως το body splash της Διωνης, είναι απαιχτο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena