Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

New at the Drugstore: Korres Face Masks!

Ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα (γιατί στην Αμερική κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό) οι μάσκες προσώπου του Κορρέ και δεν θα μπορούσα να μην τις δοκιμάσω και να σας μιλήσω γι' αυτές, ξεκινώντας την νέα αυτή ενότητα με οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί σε επίπεδο ομορφιάς!

Η σειρά περιλαμβάνει πέντε μάσκες προσώπου, δύο scrubs και μια μάσκα ματιών... Και επειδή ξέρετε ότι είμαι face mask freak (υπάρχει και ολόκληρη αντίστοιχη ενότητα στο blog) ήθελα να τις δοκιμάσω όλες, εκτός από τα scrubs, διότι όπως ίσως ξέρετε όσες με διαβάζετε, το ευαίσθητό μου δέρμα δεν αγαπά την  μηχανική απολέπιση και προτιμώ την καταπληκτική Caudalie Enzymatic Peel Mask...


Κάθε μάσκα περιέχει 18 ml (αρκετή ποσότητα για τρεις χρήσεις με προσεκτική εφαρμογή), ενώ η μάσκα ματιών περιέχει 8 ml...

Εκ πρώτης όψεως, δεν βρίσκω την συσκευασία τους ιδιαίτερα ελκυστική... Μου βγάζουν κάτι παιδικό, αλλά όχι με την καλή έννοια (φταίει ίσως που τις συγκρίνω με τις πανέμορφες και sleek συσκευασίες των μασκών της Apivita που μοιάζουν με τέμπερες). Αυτό όμως που ο Κορρές έχει πετύχει εξαιρετικά, είναι οι μυρωδιές τους, εκτός φυσικά από την μάσκα ματιών που δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα. Ιδιαίτερα οι Nectarine, Watermelon και Cranberry, μυρίζουν συγκλονιστικά!


Από τις έξι μάσκες που δοκίμασα, ξεχώρισα τρεις. Η Cucumber Eye Mask είναι μια μάσκα ματιών σε μορφή gel που υπόσχεται βελτίωση στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες... Δεν εξαφανίζει το πρόβλημα, αλλά σίγουρα κάνει την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο ξεκούραστη και λαμπερή. Δυσκολεύομαι να βρω μάσκες ματιών που να μην είναι αντιρρυτιδικές, και ο Κορρές μου έλυσε τα χέρια!

Η Watermelon Face Mask, είναι μια ιδιαίτερη μάσκα που υπόσχεται αναζωογόνηση. Το ιδιαίτερο έγκειται σε δύο παράγοντες: Πρώτον είναι σε χρώμα καρπουζί με μάυρους μικροσκοπικούς κόκκους, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το καταπληκτικό άρωμά της, να θυμίζει απίστευτα καρπούζι και καλοκαίρι. Το άλλο εντυπωσιακό είναι ότι όποτε την φοράω, αισθάνομαι ότι "παγώνει" το πρόσωπό μου! Δεν ξέρω ποιο συστατικό έχει αυτή τη δράση, αλλά έχει μια αίσθηση δροσιάς που δεν έχω ξανασυναντήσει σε μάσκα! Το καλοκαίρι θα την κατευχαριστηθώ!

Τέλος, η Grapefruit Face Mask υπόσχεται άμεση λάμψη, και το πραγματοποιεί! Επίσης, όταν την χρησιμοποιώ, βλέπω το δέρμα μου πιο... λευκό, κάτι που μου αρέσει πολύ!


Οι υπόλοιπες τρεις μάσκες  είναι ωραίες, αλλά δεν βρίσκω ότι είναι τίποτα το ξεχωριστό. Μπορείτε να τις δοκιμάσετε αν θέλετε μια εναλλαγή από τις συνηθισμένες σας μάσκες ή αν θέλετε κάποια μάσκα για ένα ταξίδι... Η Natural Clay Face Mask είναι μια καθαριστική μάσκα με άργιλο η οποία καθαρίζει ικανοποιητικά το δέρμα και μυρίζει πολύ όμορφα. Η Nectarine Face Mask είναι μια ενυδαστική μάσκα που προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση, και η Cranberry Face Mask υπόσχεται σύσφιξη, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο χρήσης για να φανούν αποτελέσματα. Παρά ταύτα, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, και η μαμά μου την έχει ευχαριστηθεί πολύ.



Κάθε μάσκα κοστίζει 4 €, αλλά μέχρι και την Κυριακή θα τις βρείτε στο iNatural 2,77 € την κάθε μια, καθώς είναι 15μερο Κορρές! Εννοείται ότι θα βρείτε και όλα τα προϊόντα του Κορρέ σε έκπτωση έως 35%, αλλά και άλλες προσφορές που συμφέρουν! Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε και εσείς  τις καινούριες μάσκες ή κάποιο προϊόν (παλιό ή καινούριο) από τον Κορρέ, είναι ευκαιρία!

Εσείς ποια λέτε να δοκιμάσετε πρώτη;

10 σχόλια:

  1. και μενα το Packaging δεν μου αρεσε. κατ'αρχην δε θυμιζει korres που μας εχει συνηθισει σε πιο λιτες και σοφιστικε συσκευασιες.
    και μενα η μασκα ματιων με ιντριγκαρε.
    παντως 18ml για 4ε. καλα ειναι. και ειδικα με τις ποοσφορες των online φαρμακειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @evi: Απαράδεκτο packaging indeed! Η τιμή τους είναι μια χαρά και ειδικά με τις προσφορές συμφέρει αρκετά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να τις δοκιμάσω όλες όταν τελειώσω τη θεραπεία για την ακμή!! Ειδικά η μάσκα ματιών ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα ειδικά για όλες εμάς που περνάμε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ για τη συσκευασία!!!!! πάντως θα δοκίμαζα μια, αν και με έχουν βολέψει πολύ τα φακελάκια της apivita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν ελληνική εταιρία να κυκλοφορεί να προϊόντα της πρώτα στην Αμερική και μετά από καιρό εδώ;! Για τη συσκευασία θα συμφωνήσω συν το ότι θα μπορούσαν να έχουν λίγη περισσότερη ποσότητα. Στη λίστα μου έχω αυτή με τo γκρέιπφρουτ και αυτή των ματιών, Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @stavroula: Η μάσκα ματιών είναι πραγματικά πολύ καλή! Και πόσο δίκιο έχεις για τον υπολογιστή... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @chara: Η apivita γενικά θεωρώ ότι έχει κλάσεις ανώτερα προϊόντα... Από την άλλη, είανι ωραίο να έχεις εναλλαγές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Maria: Αχ Μαρία μου, το έχει πει και σε άλλο ποστ, είναι απαράδεκτο να βγάζει εταιρία που θέλει να λέγεται ελληνική τα προϊόντα της πρώτα στο εξωτερικό και μετά εδώ... Άσε που πολλά δεν έρχονται καν στην Ελλαδίτσα... Απαράδεκτο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εψαχνα review για να επιλεξω μασκα korres και επεσα πανω στο post σου !!Υπεροχες φωτογραφιες και πανω απ ολα κατατοπιστική με βοηθησες να επιλεξω . Την Grapefruit θα παρω !!!!Απλα υπεροχο post !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Kate Tzoe: Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω να την απολαύσεις όσο εγώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena