Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

IBX System Nail Treatment at Nail Pro!

Όταν είχα πάει στην Έκθεση Ομορφιάς στο Περιστέρι, είχα δει την θεραπεία για τα νυχια IBX System, την οποία έχει φέρει η Nail Pro Care, ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.  Για την Nail Pro Care σας έχω ξαναμιλήσει εδώ, όταν είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά τα Balbcare- τα οποία επίσης εισάγει ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα- και είχα ενθουσιαστεί!

Έτσι, λοιπόν, μιας και τα νύχια μου ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση (είχαν ξεφλουδίσει και σπάσει σε διάφορα σημεία), αποφάσισα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και τα ημιμόνιμα βερνίκια της Nail Pro Care ενόψει του Πάσχα. Επισκέφτηκα, λοιπον, το γνωστό και αγαπημένο Nail Pro και ιδού οι εντυπώσεις μου!


Τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορούν να την εφαρμόσουν μόνο τεχνίτριες, και δεν την εφαρμόζουμε μόνες στο σπίτι μας. Έτσι, αν θέλετε να την δοκιμάσετε και εσείς, θα πρέπει να βρείτε κάποια τεχνίτρια ή κάποιο ινστιτούτο που να την εφαρμόζει, όπως το Nail Pro. Η διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα και μπορεί να γίνει μόνη της ή κάτω από απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στην διάρκεια ζωής του, όπως διαπίστωσα  στα δικά μου νύχια.

Αποτελείται από δύο προϊόντα, το IBX και το IBX Repair, τα οποία μετά την εφαρμογή τους πολυμερίζονται σε λάμπες LED ή UV για να εισχωρήσουν στο νύχι και να δράσουν κάτω από την επιφάνειά του. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι μια διαδικασία που διαρκεί κάποια ώρα, αλλά τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά! Τα νύχια μου έδειχναν αμέσως πιο υγιή και στιλπνά, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι όταν αφαίρεσα το ημιμόνιμο, παρατήρησα ότι ήταν εμφανώς πιο σκληρά και δυνατά! Όπως μου εξήγησαν στο Nail Pro, η θεραπεία συνεχίζει να δρα για αρκετές μέρες μετά την εφαρμογή της, και είναι ιδανική για άτομα με αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα, δεν μακραίνουν, είναι αδύναμα και κατεστραμένα. Aν κάνετε μια αναζήτηση στις εικόνες του Google για το IBX System, μπορείτε να βρείτε πληθώρα φωτογραφιών από τα αποτελέσματα της θεραπείας- τόσο τα άμεσα όσο και τα μακροπρόθεσμα!


Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν που έχει φέρει η Nail Pro Care, είναι το Dadi' Oil, ένα λαδάκι ιδανικό για το μανικιούρ, καθώς θρέφει νύχια, επωνύχια και χέρια. Απορροφάται γρήγορα και έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα.


Και δεν γινότανε να μην δοκιμάσω τα ημιμόνιμα βερνίκια της εταιρίας, μιας και έχουν βγάλει υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα! Επέλεξα ένα πανέμορφο λιλά, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για την Άνοιξη! Η ποικιλία των χρωμάτων τους είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά έκανα 20 λεπτά να επιλέξω (ναι, τις έπρηξα λίγο τις καημένες, αλλά δεν είπαν τίποτα)... 


Το μανικιούρ μου διατηρήθηκε σε τέλεια κατάσταση 10 ημέρες (στην φωτογραφία το βλέπετε την 10η μέρα), κάτι που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, μιας και έχοντας πολύ λιπαρή βάση, συνήθως τα ημιμόνιμα μου κρατάνε μάξιμουμ μια εβδομάδα.



 Δηλώνω- για ακόμα μια φορά- ενθουσιασμένη από τα καινοτόμα προϊόντα που φέρνει η Nail Pro Care και πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε την θεραπεία IBX System αν έχετε αδύναμα νύχια που σπάνε, δεν μακραίνουν και είναι ταλαιπωρημένα. Εξάλλου, μην ξεχνάτε, ότι ένα περιποιημένο μανικιούρ μεταμορφώνει την εικόνα των χεριών μας!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας παρουσιάζεις, θα ψάξω να βρω που μπορώ τη θεραπεία στη Θεσσαλονίκη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Tickle me pink: Αν τη δοκιμάσεις περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena