Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Pre-travel Shopping at Hellenic Duty Free Shops! #sissitravels

Σε σας, που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την ομορφιά, μπορώ να το ομολογήσω... Μια από τις μεγαλύτερες απολάυσεις του ταξιδιού, είναι για μένα τα ψώνια στα Duty Free Shops. Λατρεύω να χαζεύω πριν την πτήση μου όλα τα καλούδια που έχουνε, και γι' αυτό είμαι πάντα στο αεροδρόμιο τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την αναμενόμενη ώρα αναχώρησης...


Και να σας πω κάτι; Δεν φταίω εγώ!

 Στα Hellenic Duty Free Shops μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλυντικά, ρολόγια -όπως τα αγαπημένα μου Swatch- κοσμήματα Swarovsky και Folli Follie, αρώματα, σοκολάτες και αλκοολούχα ποτά σε πολύ καλές τιμές! Και να μην ξεχνάμε φυσικά τα travel exclusive sets που κυκλοφορούν μόνο εκεί, και συνήθως είναι τρομερό value for money (αναφέρομαι σε καλλυντικά αλλά και σοκολάτες, χιχι)!



Το καλύτερο όμως- ας μην γελιόμαστε- είναι οι εξαιρετικές προσφορές που έχουν στον τομέα που με ενδιαφέρει περισσότερο, τα καλλυντικά... Δεν είναι πάντα οι ίδιες, αλλά κάθε φορά που ταξιδεύω θα βρω μια ακαταμάχητη προσφορά να εκμεταλλευτώ και θα αποκτήσω προϊόντα που βρίσκονται στην wishlist μου σε τέλεια τιμή!


Αυτή την φορά πέτυχα ακόμα μια εξαιρετική προσφορά: Buy one get one 50% off, που θα λέγανε και οι φίλες μας οι ξένες. Επί το ελληνικότερον, αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν, παίρνετε το δεύτερο ίσης ή μικρότερης αξίας με 50% έκπτωση! Τα προϊόντα δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας εταιρίας και η ποικιλία είναι τεράστια! Πέραν των γνωστών εταιριών που βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, τα  Duty Free Shops έχουν Mac, Victoria's Secret, OPI και για πρώτη φορά είδα ότι έχουν φέρει και Smashbox!


Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, άργησε και το λεωφορείο, οπότε είχα πολύ περιορισμένο χρόνο, αλλά δεν μπορούσα να μην αγοράσω το κάτιτίς μου, το οποίο θα δείτε σε ένα haul post. Ο χώρος είναι τόσο ευχάριστος και γεμάτος πειρασμούς που είναι σχεδόν απίθανο να αντισταθείς!


Βέβαια μετά έμαθα ότι υπάρχει τρόπος να μην την πατήσετε όπως εγώ: Στα Duty Free Shops,  υπάρχει πλέον η δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας online γλιτώνοντας σημαντικό χρόνο στο αεροδρόμιο! Συγκεκριμένα, αφού προ-παραγγείλετε online μέσω της ιστοσελίδας DutyFreeShops.gr, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας την ημέρα της αναχώρησή σας από συγκεκριμένα σημεία  του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Τέλειο;

Stay tuned για το επόμενο haul post και πείτε μου αν αγαπάτε και εσείς τα Duty Free και τις αγορές πριν το ταξίδι, για να μην αισθάνομαι μόνη!

4 σχόλια:

  1. ΠΗΡΑ ΓΥΑΛΙΑ CAVALLI ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥΠΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @maria: Τι τέλεια! Με γεια! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικές προσφορές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως τα duty free της Αθήνας είναι πολύ ωραία! Έχουν πολλούς πειρασμούς. Της Θεσσαλονίκης βέβαια δεν είχα χρόνο να τα γυρίσω μόνο στα αγαπημένα μου Desingual πήγα κι αυτό μόνο για μια γρήγορη ματιά. Next time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @In Mary's Makeup: Ευχομαι πολλά πολλά ταξίδια μέσα στους επόμενους μήνες- και shopping εννοείται! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena