Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Skincare Travel Essentials! #sissitravels

Και συνεχίζουμε τα ταξιδιωτικά ποστς με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης για τα ταξίδια! (Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο ποστ με προϊόντα μακιγιάζ εδώ).

Το νεσεσέρ του ταξιδιού με τα προϊόντα περιποίησης είναι πάντα για μένα μια πρόκληση: Πρέπει να βρω έναν τρόπο να εντάξω όλα τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης χωρίς να το υπερφορτώσω...


Όσες διαβάσατε το ποστ μου, Makeup Travel Essentials, γνωρίζετε ήδη τις βασικές αρχές που προσπαθώ αν ακολουθήσω για να εξοικονομώ χώρο και... βάρος...


Ένα must προϊόν τόσο στην καθημερινότητά μου, όσο και στα ταξίδια μου, είναι το Bioderma Sensibio H2O. Στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ την τεράστια συσκευασία των 500 ml, ενώ στα ταξίδια μου επιλέγω την συσκευασία των 100 ml, που είναι πολύ βολική και χαριτωμένη. Αφαιρεί μακιγιάζ, ρύπους, καυσαέριο, ιδρώτα και σμήγμα με ελάχιστο κόπο και είναι εξαιρετικά απαλό με το δέρμα- ακόμα και το πιο ευαίσθητο!

Επειδή τα καθαριστικά προσώπου που χρησιμοποιώ είναι σε αρκετά μεγάλες συσκευασίες, άβολες για ταξίδια, βρήκα την λύση στο travel size Caudalie Mousse Nettoyante Fleur de Vigne. Πρόκειται για ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου, που αφήνει το δέρμα πάρα πολύ απαλό και πεντακάθαρο.

Και φυσικά θα πάρω μαζί μου δίσκους ντεμακιγιάζ, αλλά και μπατονέτες που έχουν πάρα πολλές χρήσεις εκτός από το να με βοηθάνε να ξεβάφομαι.


Η κρέμα προσώπου που θα πάρω μαζί μου είναι η Bioderma Sensibio Light, μια ελαφριά ενυδατική και καλμαντική κρέμα προσώπου, κατάλληλη για λιπαρά-μεικτά δέρματα. Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένη, τόσο για το βράδυ όσο και για το πρωί, μιας και αποτελεί μια πολύ ωραία βάση για το μακιγιάζ!

Η κρέμα ματιών της Apivita Bee Radiant, έρχεται σε μια πολύ βολική συσκευασία με αντλία και δίνει  ωραία λάμψη στην περιοχή των ματιών. Αν και προτιμώ την Apivita Aquavita γιατί είναι πιο ελαφριά στην υφή, νομίζω ότι η συγκεκριμένη βοηθάει να κρύψω τα σημάδια της κούρασης!


Ακόμα ένα προϊόν για τα μάτια, που κάποιες μπορεί να βρούνε υπερβολικό για ένα νεσεσέρ ταξιδιού, αλλά δεν μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα, είναι το Darphin Ideal Resource Anti-dark Circle Eye Illuminator. Πρόκειται για ένα προϊόν που πραγματικά πιστεύω ότι κάνει την διαφορά, είτε είμαι άβαφτη είτε φοράω μακιγιάζ! Αυτό που κάνει άμεσα, είναι να δίνει φως στην περιοχή των ματιών και να δίνει την αίσθηση ενός πιο ξεκούραστου βλέμματος με λιγότερες ατέλειες, καθώς έχει και ένα πάρα πολύ ελαφρύ χρώμα. Όταν χρησιμοποιείται κάτω από το concealer λειτουργεί σαν ένα... "porefessional" για τα μάτια, αφού κάνει την περιοχή απίστευτα λεία και απαλή, ενώ οποιοδήποτε concealer στρώνει απίστευτα καλά, χωρίς να μαζεύει ή να φαίνεται cakey! Η μεταλλική άκρη με την οποία απλώνεται το προϊόν, βοηθάει να ανακουφίζεται η περιοχή από πρηξίματα και δίνει μια ανακουφιστική αίσθηση δροσιάς, ενώ υπόσχεται και μακροπρόθεσμη βελτίωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Πραγματικά δεν έχω αρκετά καλά λόγια για το Darphin Ideal Resource Anti-dark Circle Eye Illuminator και δεν λείπει ποτέ από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου!

Ένα πολύ ενυδατικό και επανορθωτικό lip balm είναι απαραίτητο, και η επιλογή μου είναι το all time favorite Apivita Lip Balm with Propolis, που αφήνει τα χείλη μου απίστευτα ενυδατωμένα και απαλά!


Και επειδή γνωρίζετε τι Face Mask Freak είμαι, δεν μπορώ να αποχωριστώ τις αγαπημένες μου μάσκες ούτε στο ταξίδι! Η λύση είναι πολύ απλή: Οι μάσκες σε μονοδόσεις της Apivita! Η Apivita Express Beauty with Propolis είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής και η Apivita Express Beauty with Aloe θα προσφέρει την απαραίτητα ενυδάτωση στο δέρμα μου. Τέλος, τα eye patches Apivita Express Gold with Rose είναι τέλεια για την ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και χαρίζουν ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Αυτά είναι τα προϊόντα περιποίησης που θα πάρω μαζί μου στο ταξίδι μου! Stay tuned, γιατί στο επόμενο #sissitravels post θα μιλήσουμε για αγορές...

6 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα! Οι μασκούλες της Apivita σε φακελάκια νομιζω πως βολευουν παρα πολύ για ταξίδι.xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δύο sensibio προϊόντα τα γνωρίζω και τα αγαπώ!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, λατρεία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @lila: Έτσι ακριβώς! Τις αγαπώωω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Τα Sensibio είναι απίστευτα! Καλή Ανάσταση αγαπημένη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena