Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Spring Edit: The Nail Polish Edition!

 Μπήκε ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, αλλά κατ΄ουσίαν ο ήλιος και η ζέστη μόλις έκαναν την εμφάνισή τους. Τώρα, λοιπόν, είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσουμε για χρώμα στο μακιγιάζ μας, τα νύχια και τα ρούχα μας, αφήνοντας πίσω την μουντάδα και τις σκούρες αποχρώσεις του Χειμώνα!

 Η σειρά ποστς Spring Edit, ξεκινάει με ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών και θα ακολουθήσουν φυσικά και αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ! Ξεκινάει επίσης και ένα καινούριο "project" για να υποδεχτούμε τον ανοιξιάτικο καιρό, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο τέλος αυτού του ποστ...


Η Essie έχει αναμφισβήτητα βερνίκια σε υπέροχα και μοναδικά χρώματα και δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω κάποια από αυτά στα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα βερνίκια... Το Urban Jungle είναι το πιο υπέροχο, chic, μοναδικό και κομψό βερνίκι νυχιών ever και πραγματικά έχω πάθει μια μικρή εμμονή μαζί του! Πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω και να μην με ρωτήσουν ποιο είναι! Το Back in the Limo είναι ένα απαλό παστέλ ροδακινί, ιδανικό για τις μέρες που δεν θέλω κάτι πολύ έντονο. Για τις υπόλοιπες μέρες, το πιο υπέροχο τυρκουάζ είναι αναμφισβήτητα το Garden Variety από την καινούρια ανοιξιάτικη συλλογή της Essie και είμαι σίγουρη ότι θα το κατευχαριστηθώ και το καλοκαίρι! Τέλος, ένα υπέροχα φούξια, το Haute in the Hit και το πιο υπέροχο ροζ από την bridal collection, το Brides no Grooms, με βάζουν στο απόλυτα ανοιξιάτικο κλίμα!

Brides no Grooms, Urban Jungle, Back in the Limo, Garden Variety, Haute in the Heat

 Ένα πολύ οικονομικό αλλά και αξιόλογο βερνίκι νυχιών είναι το Golden Rose Rich Color Nail Laquer No 13, ένα πολύ βαθύ και έντονο φούξια. Το δε Models Own Hypergel στην απόχρωση Lilac Sheen είναι ένα υπέροχο παστέλ μωβ με έντονη λάμψη και πολύ καλή διάρκεια. Δύο πολύ όμορφα και ανοιξιάτικα βερνίκια από την Erre Due είναι το Erre Due Last Minute Jamaica Sunset, ένα υπέροχο σχεδόν neon ροζ-πορτοκαλί και το Erre Due Exclusive Heart Trick που θυμίζει πολύ το  Flowerista από την ανοιξιάτικη συλλογή της Essie!

Golden Rose No 13, Models Own Lilac Sheen, Jamaica Sunset, Heart Trick

Το Korres Spring Lilac είναι ένα πανέμορφο μωβ, που ακροβατεί μεταξύ του μωβ και του γκρι. Το Dior Psychedelic Orange προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο ροζ απ΄ό,τι πορτοκαλί και μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε το φοράω! Το Maybelline Colorama Pink Bikini είναι ένα πανέμορφο έντονο ροζ που ταιριάζει τέλεια σε λευκές και μαυρισμένες επιδερμίδες. Τέλος, το Morgan Taylor Waτch Your Step, Sister από την συλλογή Cinderella, είναι τόσο γλυκό και φωτεινό,  ενώ το σούπερ οικονομικό αγαπημένο μου βερνίκι της Reveri έχει το πιο τέλειο mint χρώμα!

Korres Spring Lilac, Dior Psychedelic Orange, Reveri, Morgan Taylor Watch Your Step, Sister, Maybelline Pink Bikini,
Αποφάσισα τον Μάιο να ξεκινήσω ένα project στο Instagram, το #springnailsmay. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα σας δείξω όλα τα παραπάνω βερνίκια φορεμένα ώστε να δείτε τα χρώματα καλύτερα- γιατί μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις- αλλά και να κάνω το Instagram μου λίγο πιο πολύχρωμο και χαρούμενο! Αν θέλετε να τα δείτε λοιπόν, ακολουθήστε με στο Instagram (@sissisplace) και stay tuned! Και φυσικά, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μου και τα δικά σας αγαπημένα βερνίκια νυχιών για την άνοιξη!

11 σχόλια:

  1. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες και τα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Despina: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυ! Λατρεύω τα ανοιξιάτικα χρώματα στα νύχια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το στοιχείο μου!!!!!!
    Ήδη τα φαντάζομαι φορεμένα! Και φαντάζομαι και πιθανούς συνδυασμούς και σχεδιάκια και αχ... ενθουσιάστηκα!
    Αναμένω!!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα χρώματα! Πες μου κι ένα μυστικό για να μη "ξεφλουδίζουν" γιατί εγώ που γράφω στον υπολογιστή όλη τη μέρα, μόνο στο πεντικιουρ τα απολαμβάνω, στα χέρια μου κρατάνε το πολύ μια δυο μέρες... και βάζω βάση, και από πάνω στερεωτικό, αλλά και πάλι.

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @syros2js: Μα μου φτιάχνουν τόσο πολύ την διάθεση! Πολλά φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ελένη: Και εγώ είχα πάντα αυτό το πρόβλημα! Μου χαλάνε πολύ γρήγορα τα νύχια γιατί έχω λιπαρή βάση! Το μόνο που έχει βοηθήσει είναι μια πολύ καλή βάση και ένα καλό top coat! Θέλω να δοκιμάσω και το seche vite, αλλά διστάζω γιατί έχω ακούσει mixed reviews! χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπεροχα ολα και τι υπεροχες φωτογραφιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα χρώματα όλα! Σίγουρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα μόνο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena