Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Summer Series: Essie in the Blues!

Τα βερνίκια νυχιών της Essie είναι έρωτας... Όσο και αν προσπαθώ να αντισταθώ, κάθε φορά οι καινούριες της αποχρώσεις είναι πειρασμός και καταλήγω να αποκτώ όλο και περισσότερες!

Στο σημερινό ποστ θα μοιραστώ μαζί σας τέσσερις αγαπημένες μου αποχρώσεις του μπλε, μια για κάθε γούστο!


Πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα πιο καλοκαιρινό από ένα θαλασσί μανικιούρ, και χάρη στην Essie αυτό μπορεί να είναι και απίστευτα σικ!


Το Essie Salt Water Happy, πέραν του ότι έχει το πιο καλοκαιρινό όνομα ever, είναι για μένα το απόλυτα σικ baby blue χρώμα, που δείχνει φανταστικό τόσο σε λευκή, όσο και σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Έπιασα τον εαυτό μου να το χρησιμοποιεί τρεις φορές συνεχόμενα, και αυτό λέει πολλά για κάποια που θέλει συνεχώς να αλλάζει το χρώμα του μανικιούρ της γιατί το βαριέται στις δύο μέρες... Αν είναι να αγοράσετε μόνο ένα καλοκαιρινό βερνίκι νυχιών, σας προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό να είναι το Salt Water Happy!



Το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ένα τυρκουάζ που μου θυμίζει τα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών νησιών... Ο λόγος για το Essie Garden Variety, που δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω και να μη με ρωτήσουν ποιό είναι!

Το Essie All Access Pass είναι το πιο ιδιαίτερο μπλε- μωβ που θα βρείτε σε μανό και είναι ιδανικό για όλο το χρόνο, και όχι μόνο για το καλοκαίρι!

Τέλος, το Essie Strut Your Stuff είναι ένα κλασσικό, γνήσιο θαλασσί, που απλά δεν γίνεται να μην σε βάλει στο mood των διακοπών.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας μπλε απόχρωση;

6 σχόλια:

  1. Και μόνα τους και συνδυασμένα μεταξύ τους, όνειρο είναι!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, ομορφιά μου! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα τελευταία χρόνια το μπλε είναι από τα χρώματα που προτιμώ χειμώνα καλοκαίρι!
    Φοβερές αποχρώσεις και οι 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπληκτικές αποχρώσεις και οι τέσσερις! Και οι φωτογραφίες σου πολύ ωραίες Σίσση μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @In Mary's Makeup: Σ' ευχαριστώ πολύυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena