Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Empties Vol.1~

Kαλημέρα όμορφες!

Σήμερα θα σας δείξω μερικά πραγματάκια που τελείωσα πρόσφατα και θα σας μιλήσω με δυο λόγια για κάθε ένα από αυτά, καθώς έχοντας χρησιμοποιήσει ολόκληρη τη συσκευασία, έχω ολοκληρωμένη άποψη!

-Βioderma Sensibio H2O:




To πασίγνωστο πλέον νεράκι της Bioderma...Το αγόρασα έχοντας διαβάσει πολλά διθυραμβικά reviews, και ναι, είναι τόσο καλό όσο λένε! Απίστευτα απαλό, ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, αφαιρεί τα πάντα με μια κίνηση, ενώ είναι κατάλληλο και για τα μάτια. Το αγαπώ και ήδη το ξαναπήρα! Το μόνο μείον, είναι η τιμή, αλλά μια μικρή έρευνα σε online φαρμακεία, και θα σας ευγνωμονούν τόσο το δέρμα σας, όσο και η τσέπη σας.





 

 -Αpivita face mask με ρόδι:




Από τις πιο ωραίες μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει! Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, ενώ μυρίζει και εκπληκτικά! Κοστίζεί λιγότερο από 10 € και θα σας φτάσει για 7-8 χρήσεις άνετα!








-Shiseido The Skincare Purifying mask:






Μάσκα με λευκή άργιλο για βαθύ καθαρισμό του δέρματος, που όμως δεν το ξηραίνει καθόλου! Μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, πραγματικά σαν άρωμα! Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και καθαρό, ενώ  μειώνει και τα μαύρα στίγματα. Την έχω ήδη ξαναγοράσει, διότι θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάσκα καθαρισμού, μαζί με τον ροζ άργιλο της Apivita.







 
-The Body Shop Vanilla Bliss Body Butter:




To τελείωσε η μητέρα μου, που της το χάρισα, καθώς εμένα η βανίλια δεν μου πολυαρέσει... Το λάτρεψε! Εξαιρετική ενυδάτωση για το ξηρό της δέρμα, ενώ σας διαβεβαιώ ότι όταν το έβαζε μύριζε ολόκληρος ο τόπος, όπως συμβαίνει με όλα τα body butter του The Body Shop!








 -Mastic Spa Liposvelte chocomastic:





 Mια κρέμα κατά της κυταρρίτιδας, με άρωμα σοκολάτα-μαστίχα (kind of) και εμφάνιση μους σοκολάτας. Δεν θα σας πω ότι εξαφανίζει την κυταρρίτιδα, διότι δεν το κάνει. Αφήνει το δέρμα σούπερ απαλό, λατρεύω το άρωμά της και την υφή της που απορροφάται άμεσα... Νομίζω ότι οι προβληματικές περιοχές εμφανίζουν μια μικρή βελτίωση, αλλά τίποτα θεαματικό...Δυστυχώς κοστίζει 27 €, οπότε είναι μάλλον δύσκολο να την ξαναποκτήσω... Μόνο με καμία έκπτωση 50%...







-Ιαματικό νερό της Avene





Είχα την μικρή συσκευασία, που χωράει στην τσάντα, και την έχω ήδη ξαναγοράσει. Δροσίζει, ενυδατώνει, μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς... Με λίγα λόγια το αγαπώ και το θεωρώ άκρως απαραίτητο πλέον προϊόν στην καθημερινότητά μου!







Aυτά τα ολίγα από εμένα!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Πώς σας φάνηκαν;

9 σχόλια:

  1. Το νερακι της bioderma ειναι τρομερο, το πηρα προσφατα και εκανα στην ακρη ολα τα υπολοιπα προιοντα ντεμακιγιαζ που ειχα! Τη liposvelte την ειχα παλιοτερα, αλλα κι εγω δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Οκ ενυδατωνει και βελτιωνει ελαφρα την οψη του δερματος αλλα αν δεν γυμναζεσαι και δεν τρως σωστα η κυτταριτιδα δεν φευγει με κρεμες. Αληθεια το "γιατροσοφι" με τον καφε και το λαδι το ξερεις? Παμφθηνο και θαυματουργο! Θα κανω μια σχετικη αναρτηση νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @christina: Δυστυχώς θαύματα δεν γίνονται, αυτό είναι σίγουρο! Δυστυχώς το γιατροσόφι δεν το ξέρω! Εννοείται να κάνεις ανάρτηση! Έρχεται καλοκαίριιιιι!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νεράκι της Avene το αγαπώ!Το Bioderma θέλω πολύ να το δοκιμάσω,διστάζω όμως επειδή είμαι τύπος του γαλακτώματος και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει.Θυμάσαι μήπως τιμή για τη μάσκα Shisheido; :)Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pwpw pote prolave kai to teleiwse??:D:D
    eidika tin vanillia epeidi einai toso paxureusti den mporw na tin teleiwsw!vasika einai sxedon gemati akoma!!
    to neraki to agapw ki egw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το νερακι της avene κυκλοφορει σε διαφορα μεγεθη στο σπιτι μου :) οσο για το bioderma το εχω δοκιμασει απο δειγματα και μου εχει αρεσει τρελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @j: To Βioderma δεν παίζεται! Αν το δοκιμάσεις, δεν θα μπορέσεις να ξαναβάλεις γαλάκτωμα επάνω σου! Η μάσκα έχεια ρκχική τιμή 38 €!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @beauty and the food beast: Πολυέξοδη παιδί μου, τι να πεις;:Ρ Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @stella: Αυτό το μέγεθος είναι ιδανικό για τσάντα! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι μασκες της apivita ειναι καταπληκτικες! εγω χρησιμοποιω αυτη:)

    http://mairhxeno.blogspot.gr/2013/04/sea-lavender.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena