Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Για τα μάτια σας μόνο!

Hello dolls!

Ηello girls!

Σήμερα όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, θα μιλήσουμε για κάτι που θα αγαπήσουν τα μάτια σας!

Δεν πρόκειται για κάπoιο μάσκαρα ή σκιές ή κρέμα ματιών όμως...

Έχετε σκεφτεί πόσες ώρες περνάμε μπροστά στον υπολογιστή;;; Οι περισσότερες από εμάς περνάμε πάνω από 5 ώρες την ημέρα μπροστά από την οθόνη... Και αυτό, γιατί πλέον ο υπολογιστής μας είναι τόσο το εργαλείο της δουλειάς μας, όσο και ένας τρόπος χαλάρωσης, διασκέδασης και επικοινωνίας με φίλους και γνωστούς.

Αυτή όμως η καθημερινή μας συνήθεια, έχει και επιπτώσεις στον οργανισμό μας... Πιασμένος αυχένας, καρποί που πονάνε και πολύ συχνά πονεμένα, κοκκινισμένα μάτια...

Στο τελευταίο θα σταθώ και γι' αυτό θα σας μιλήσω σήμερα...

Γνωρίζατε την οφθαλμογήρανση; Ναι, ναι! Τα μάτια μας γερνάνε! Αν παρατηρήσετε, θα δείτε ότι όσο μεγαλώνουμε το λευκό των ματιών κιτρινίζει σιγά σιγά και αποκτά περισσότερα κόκκινα αγγεία... Oι αιτίες; Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η παρατεταμένη χρήση του Η/Υ, ο κλιματισμός, ο καπνός, το τακτικό μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ κλπ...

Το πρόβλημα αυτό ήρθαν να λύσουν τα οφθαλμοκαλλυντικά, και ευχαριστώ πολύ την εταιρία Kiten Beauty, που μου τα έστειλε για να τα δοκιμάσω!


Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty ενυδατώνουν και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στα μάτια χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχουν. Τα δοκίμασα περίπου 20 μέρες . Δεν τα έβαζα κάθε μέρα, αλλά όταν αισθανόμουν τα μάτια μου κουρασμένα, να τσούζουν και να 'ναι κόκκινα. Αισθανόμουν αμέσως πολύ καλύτερα, και τα μάτια μου σαν να φαινόντουσαν πιο λαμπερά!

Αυτά όμως που μου άρεσαν πιο πολύ είναι τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού και αφαίρεσης make-up!


Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στον οφθαλμίατρο μου συνέστησε να χρησιμοποιώ τέτοια μαντηλάκια (όχι της συγκεκριμένης εταιρίας-όποιας θέλω), διότι τα μάτια μας καθημερινά ταλαιπωρούνται και δέχονται "επιθέσεις" βακτηριδίων λόγω του μακιγιάζ και των περοβαλλοντικών συνθηκών... Όσο και να ακολουθούμε τους κανόνες υγειινής για τα προϊόντα μακιγιάζ (κάτι που πρέπει ΠΑΝΤΑ να κάνουμε), όταν βάζουμε μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, μάσκαρα κλπ, τίποτα από αυτά δεν είναι αποστειρωμένο... Επίσης συχνά βάζουμε τα χέρια μας στα μάτια μας, τα οποία δεν είναι πάντα πεντακάθαρα... Έτσι λοιπόν, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους μαντηλάκια, για να προλαμβάνουμε συχνές μολύνσεις!

Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια μου άρεσαν πάρα πολύ! Τα χρησιμοποιώ κάθε φορά μετά το ντεμακιγιαζ ματιών, για να αφαιρέσουν και τα τελευταία υπολλέιματα και να με προφυλάξουν από μολύνσεις! Και πάντα, μα πάντα, υπάρχει κάτι λίγο να αφαιρέσουν! Δεν είναι λεία και στην αρχή τα φοβήθηκα, αλλά είναι πάρα πολύ απαλά! Το μόνο που δεν μου άρεσε τόσο πολύ, είναι η κάπως έντονη μυρωδιά τους...

Τα δάκρυα κοστίζουν 13,75 €, ενώ τα μαντηλάκια  3,75 €. Μπορείτε να τα βρέιτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα Hondos Center!

4 σχόλια:

  1. Από το ωραιότερα posts για τα μάτια μας... Ενημερωτικό κ' υπέροχο!!!
    Μπράβο σου!!!
    Φιλάκια πολλάάάάά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύυυυυ! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σταγόνες είναι τόσο απαραίτητες!!! Όπως λες και εσύ όταν καθόμαστε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή λογικό είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @claire: Δυστυχώε πλέον καταπονούμε αρκετά τα μάτια μας (και όχι μόνο) εξαιτίας του υπολογιστή, οπότε πρέπει να τους δίνουμε μια φροντίδα παραπάνω!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena