Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

L' Oreal CC cream: The review!

Kαλημέρα κορίτσια!

Σήμερα, θα σας μιλήσω για την CC cream από την L' Oreal! Mετά τις bb creams, η νέα τάση είναι οι cc creams! Kαι όσο και αν αυτό ακούγεται λίγο σαν ανέκδοτο, είναι αλήθεια!



Το CC σημαίνει color control και οι νέες κρέμες έρχονται να κάνουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: να ελέγξουν  και να διορθώσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει ως προς το χρώμα τις επιδερμίδας!
Η L' Oreal λάνσαρε 2 cc creams: μία κατά των κοκκινίλων και μια για θαμπά δέρματα!

Εμένα τo δέρμα μου όπως σας έχω ξαναπεί, έχει μεγάλο θέμα με τις κοκκινίλες! Μπορεί να έχω ψιλοκαταφέρει να ξεφορτωθώ την ακμή, αλλά πιστεύω από το κόκκινο δεν θα ξεφύγω ποτέ!

Όσες έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα, θα γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δυστυχώς, το καλύτερο και πιο καλυπτικό make-up και να βάλουμε, πάντα η κοκκινίλα "βγαίνει" ξανά στην επιφάνεια μετά από λίγη ώρα...

Έτσι λοιπόν, όταν είδα την νέα CC cream anti-redness, ενθουσιάστηκα και ήθελα να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε! Η L' Oreal  είχε την καλοσύνη να μου την στείλει, και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!


Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου!

Κατ' αρχάς όταν βγαίνει από το σωληνάριο, έχει ένα πράσινο χρώμα... Πρώτη εντύπωση, πολύ θετική, διότι το πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο! Όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, αλλάζει χρώμα και γίνεται... δερματί!


Από τότε που την πήρα στα χέρια μου, την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και έχω να πω τα εξής:
Όντως καλύπτει την κοκκινίλα πολύ καλά! Δεν θα πω ότι την εξαφανίζει, γιατί θαύματα δεν γίνονται, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά! Λειτουργεί και σαν bb cream, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, και έχει μέτρια κάλυψη!

Και μέχρι εδώ θα το ανακύρησσα σε holy grail προϊόν... Αλλά δυστυχώς υπάρχουν δύο μικρά μειονεκτήματα που δεν με αφήνουν να το καταλατρέψω...

1) Βγαίνει σε μια μόνο απόχρωση, με αποτέλεσμα, εγώ η Ασπρούλα να φαίνομαι ολίγον ηλιοκαμμένη! Το καλοκαίρι φαντάζομαι θα μου είναι μια χαρά, που θα έχω μαυρίσει ολίγον! Επίσης, σε κοπέλες με λίγο πιο σκούρο τόνο επιδερμίδας από εμένα (δηλαδή σχεδόν σε όλες), το χρώμα θα ναι μια χαρά! Tip: Όταν τη δοκιμάσετε, θα σας φανεί το χρώμα πιο σκούρο απ' ό,τι είναι πραγματικά! Όσο την απλώνετε, τόσο προσαρμόζεται κάπως στο χρώμα της επιδερμίδας σας!


2) Δεν έχει ματ αποτέλεσμα! Είναι λιγότερο λιπαρή από την πρώτη bb της Garnier, αλλά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεται οπωσδήποτε πούδρα...

Εγώ όμως, αυτά τα δύο μειονεκτήματα τα έλυσα με έναν απλούστατο τρόπο! Την αναμειγνύω με την bb cream μου! Έτσι έχω και το αποτέλεσμα κάλυψης που θέλω, και πιο ανοιχτό χρώμα και πιο ματ αποτέλεσμα!


Με τον τρόπο αυτό, την έχω λατρέψει και κατευχαριστηθεί! Επίσης να σας πω, ότι αυτές τις μέρες την έχει στα Hondos Center με έκπτωση 4 €, οπότε να θέλετε να τη δοκιμάσετε είναι ευκαιρία!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Ποιά είναι η άποψή σας;

21 σχόλια:

  1. poli oraio post..exo k ego ena mikro thema me tis kokkiniles! i kanoniki tis timi poso einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ την έχω αλλά δυστυχώς είναι πολύ σκούρα για μένα. Ίσως το καλοκαίρι να είναι εντάξει, αν και δεν μαυρίζω πολύ. Ωραίο review. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τα δεχτήκαμε
    ¨Αρχισαν να έρχονται λοιπόν και στα ευρείας οι περίφημεςcc cream!
    Μ' αυτήν που χρησιμοποιώ εγώ από το καλοκαίρι πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη...
    http://parfum-color.blogspot.gr/2012/11/cc-cream.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβαζα με μεγάλη χαρά το review σου μέχρι που διάβασα το δεύτερο μειονέκτημα.. Πάντως θέλω πολύ να την δοκιμάσω γιατί τώρα έχω ένα concealer σε μορφή stick από την Avene σε πράσινη απόχρωση, βάζοντας τοπικά και παίρνει τόση ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήθελα, Θέλω να τη δοκιμάσω γιατι εχω κι εγώ θέμα με τις κοκκινίλες. Αλλά το ότι είναι λίγο σκούρα (εγώ είμαι πολύ άσπρη) και δεν είναι τόσο ματ... είναι μείον! Δεν ξέρω, ίσως να τη δοκιμάσω!!! Πολύ ωραίο πάντως review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. exei 3 nomizw cc cream i l'oreal!den thumamai gia ti einai i triti!!
    tin exw dei arketa tis teleutaies meres..isws tin dokimasw!!wraio review pantws!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα!
    Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη cc για θαμπές επιδερμίδες μιας και δεν έχω θέμα με κοκκινίλες!!
    Ωραίο review*
    Kαλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο το blog σου..Σε ακολουθώ..Αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @natasa tze: Aν δεν κάνω λάθος (γιατί στραβώθηκα από την έκπτωση), 12 €!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @cosmetic girls: Πόσο σε νιώθω, δεν μπορείς να φανταστείς! Γιατί να μην είμαστε λίιιιγο πιο σκούρες;;;;xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Thomi: Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες ευρείας!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @claire: Αυτό το concealer θέλω και εγώ να το δοκιμάσω πολύ! Όντως φαντάζομαι ότι θα παίρνει ώρα, αλλά με τόσο πράσινο, αντίο κοκκινίλααα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @MΑΡΙΑ Π: Αν είσαι πολύ λευκή, σίγουρα θα σου είναι πολύ σκούρα! Δοκίμασέ την πριν την αγοράσεις, για να μην κλαις μετά τα λεφτά σου! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @beauty and the food beast: Νομίζω ότι στην Ελλαδα έχουν έρθει μόνο οι δύο! Ευχαριστπώ πολύυυ! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @myStickland: Να μας πεις εντυπώσεις αν τη δοκιμάσεις!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αααχ την δοκίμασες???? το review που χρειαζομουν! ευχαριστούμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @cuteandgirlyDMS: Ελπίζω να το βρήκες διαφωτιστικό Ντέπυ μου! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. &εγώ τη δοκίμασα και όπως έγραψα στο review μου την έχω καταβολευτεί!! εγώ δεν έχω λιπαρό δέρμα είναι κανονικό προς ξηρό και το αποτέλεσμα είναι πολύ ματ!! μπορώ να πω αυτό μου αρέσε περισσότερο! ίσως ότι γίνεται τόσο σκούρη έχει να κάνει με την ποσότητα που χρησιμοποιείς..εγώ είμαι άσπρη αλλά το χρώμα της μαρέσει.. Φιλιααά!
    beautyisanemotion.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Adeola: Αν τη δοκιμάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena