Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινές προτάσεις #1

Καλησπέρα όμορφες!

Τι μου κάνετε; Εγώ διακοπεύω ακόμα, και γι' αυτο έχω ψιλοχαθεί!

Αποφάσισα όμως να κάνω τρια posts, όπου θα σας δείχνω κάποιες προτάσεις μου για προϊόντα, που χρησιμοποιώ εγώ τώρα το καλικαίρι, και τα έχω αγαπήσει! Ελπίζω να πάρετε μερικές ιδέες, ενώ θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις!

Ξεκινάμε με την περιποίηση του προσώπου μας!




Ο καθαρισμός , είναι ένα απαραίτητο βήμα χειμώνα-καλοκαίρι! Οι δικές μου προτάσεις: Αvene Mousse Nettoyante για μεικτές-ευαίσθητες επιδερμίδες για το πρωί και Effaclar Gel της La Roche Posay για το βράδυ! Το πρώτο κρατάει το δέρμα ματ για περισσότερη ώρα, ενώ το δεύτερο βοηθάει στη μείωση των ατελειών!







Για το Ιαματικό νερό της Avene, ό,τι και να πω είναι λίγο! Το πήρα στην πιο τεράστια συσκευασία που υπάρχει γιατί το καλοκαίρι το χρησιμοποιώ σχεδόν μόνιμα! Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, στην παραλία, μέσα στο σπίτι, στις βόλτες ( έχω και το μικρό μέγεθος, για την τσάντα!)... ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!









Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, η ζέστη αφυδατώνουν το δέρμα μας και χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση, με ελαφριές όμως υφές, που δεν μας κάνουν λιπαρές και δεν φράζουν τους πόρους! Το Hydraphase Intense Serum και η Effaclar Mat της La Roche Posay, με έχουν σώσει! Ειδικά το serum, το έχω αγοράσει 3 φορές και είναι για μένα holy grail προϊόν! Αισθάνομαι πραγματικά το δέρμα μου να ξεδιψάει!







Όσον αφορά την αντιηλιακή προστασία, δεν θα σας μιλήσω για το δικό μου αντιηλιακό (ακόμα δοκιμάζω κάμποσα, για να καταλήξω στο ποιο μου αρέσει πιο πολύ), αλλά της μαμάς μου!
Είναι από την Apivita, με 50 SPF, ειδικό για δέρματα με πανάδες: Όχι μόνο προφυλάσσει από την δημιουργία τους, αλλά δρα και επανορθωτικά! Το είχα αγοράσει σε ένα σετ, με δώρο την καινούρια μάσκα της Apivita, με θαλάσσια λεβάντα! Όπως βλέπετε, το τελείωσε ήδη και αγόρασε ακόμα δύο για να τα έχει σε stock







Φυσικά δεν ξεχνάμε το βούρτσισμα των δοντιών,για δροσερή αναπνοή! Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μια οδοντόκρεμα από τα Mastic Spa, και λατρεύω τη γεύση μαστίχας που έχει! Όσες αγαπάτε τη μαστίχα, θα την λατρέψετε!


 Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και εσείς τις δικές σας καλοκαιρινές προτάσεις!





14 σχόλια:

  1. Ναι, θύμισέ μας πως κάνεις διακοπές...
    Και κάνουμε και καμιά ανάρτηση για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια...
    Ε, όχι κυρία μου, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!
    ;-) χαχα!!!
    Φιλάκια, κούκλα!!!
    Να περνάς όμορφα!!!
    (Όμορφες επιλογές!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala na pernas!!!!!!!!!! :)
    axxaxaxa gelaw me tin apo panw mou!hahahahah!!!

    polu wraia proionta!exw dokimasei tin krema apo La roche posay alla oxi to serum!!tha psaxw na vrw deigmatakia! :D
    filakia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Χαχαχαχαχαχαχα! Καλε μιλάς εσύ που έχεις το καλοκαίρι (βλ. θάλασσα) όλο το χρόνο στα πόδια σουυυυ;;;; Καλά να περνάς και εσύ όμορφη! Φιλάκιααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ beauty and the food beast: Το serum το συστήνω ανεπιφύλακτα! Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Enjoy the summer!!!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία προϊόντα! Το νεράκι το έχω και εγώ πάντα μαζι μου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι!!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @beauty swings: Και για μένα το ιαματικό νερό είναι απαραίτητο... αξεσουάρ για το καλοκαίρι!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to sapouni tis la roche einai oti kalutero exw dokimasei makran...afairei ta panta...to eixa parei 10 eyrw apo ilektroniko farmakeio ta 400 ml kai mou kratise 10 mines me kathimerini xrisi 2 fores toulaxiston!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @vanessa: Συμφωνώ απόλυτα! Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια κάθε βράδυ και δεν το αλλάζω με τίποτα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένα αντιηλιακά της Lierac, δεν τα αλλάζω με τίποτα! Ακριβά μεν, φοβερά δε. After sun για σώμα το βαζάκι της ambre solaire(μυρίζει θεικά),για το πρόσωπο lierac. Και πάντα ,πάντα ,απολέπιση σε σώμα και πρόσωπο κάθε 3-4 μέρες.

    missybou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @missybou: Tέλειες οι προτάσεις σου! Το AFTER SUN της Garnier, το έχω μυρίσει και είναι όντως καταπληκτικό το άρωμά του! Χαίρομαι πολύ που μου το θύμισες, θα το τσεκάρω σίγουρα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το apivita το λατρεύω κι εγώ! Τι ωραίο post και παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ ωραίο ποστ!!!έχω δοκιμάσει το σαπούνι και τη κρέμα της la roche η οποία είναι φανταστική σαν νερό!το σαπούνι δεν ξηραίνει καθόλου κ είναι άοσμο αλλά σε σχέση με το τζελ της avene (ένα πράσινο) νομίζω ότι σε καθαριότητα έρχεται ένα τσακ πιο πίσω!γενικά είναι πολύ καλές εταιρίες και οι δύο!θα σου πρότεινα από τη μεριά μου να δοκιμάσεις αν θες προιόντα της froika ή της frezyderm τα οποία είναι εξαιρετικά και ελληνικά αλλά τιμολογιακά λίγο τσιμπημένα δυστυχώς!αν τα βρεις σε προσφορά ή ηλεκτρονικό φαρμακείο αξίζουν πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @christina: Tης Frezyderm, εχω βάλει στο μάτι μια κρέμα με ΑΗΑ και λέω να την ξεκινήσω από Οκτώβριο! Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά και στην Froika! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena