Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Smelling like heaven (Part 1)

Καλημέρα όμορφες!

Όπως γνωρίζετε όσες με  διαβάζετε εδώ και καιρό, ένα θέμα με τα αρώματα και τις μυρωδιές το έχω! Αναζητώ ευχάριστες μυρωδιές παντού: σε αφρόλουτρα, σαμπουάν, conditioner, κρέμες σώματος, κρέμες προσώπου, καλλυντικά κλπ!

Τα ευχάριστα αρώματα, μας φτιάχνουν τη διάθεση και επιδρούν σ' αυτήν καθοριστικά!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου αφρόλουτρα, τα οποία λατρεύω για τις απίστευτες μυρωδιές τους! Ανάλογα με τα αιθέρια έλαια που περιέχουν, μπορούν να μας ξυπνήσουν, να μας χαλαρώσουν, να μας ανανεώσουν και να μας ηρεμήσουν!


 Ελπίζω να πάρετε μερικές ιδέες, και να δοκιμάσετε κάποια από αυτά, και πραγματικά, η μύτη σας θα σας ευγνωμονεί, και θα αισθάνεστε ανανεωμένες, με το τίποτα-κάνοντας απλώς ένα ντουζάκι!






Ξεκινάω με τα λατρεμένα Le Petit Marseillais! Από τότε που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, έχω δοκιμάσει τα περισσότερα και πάντα ένα από αυτά βρίσκεται στο μπάνιο μου! Αυτή την περίοδο, λατρεύω αυτό με τα άνθη πορτοκαλιάς, το οποίο τελείωσε και η μητέρα μου πέταξε πριν προλάβω να σας το δείξω (μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) και αυτό με το ροδάκινο, που φέρνει το καλοκαίρι στο μπάνιο σας!









Η εταιρία Παπουτσάνης, στη σειρά Aromatics, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ωραία αρώματα σε αφρόλουτρο κατά την άποψή μου! Cinnabar:Τριαντάφυλλο και καρύδα, δημιουργούν ένα ανέλπιστα μοναδικό άρωμα, που δεν είναι ούτε πολύ γλυκό, ούτε πολύ δροσερό-απλά τέλειο! Επίσης, το Spicecake, μυρίζει χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά, και το Χειμώνα είμαι σίγουρη ότι θα το κατευχαριστηθώ! Να σημειώσω ότι σε super-market και Hondos Center, βρίσκετε πολλά αφρόλουτρα της σειράς Aromatics 1+1 δώρο, με αποτέλεσμα, να πληρώνετε γύρω στα 5 €, για 1 λίτρο αφρόλουτρου, που μυρίζει και υπέροχα!











Το αφρόλουτρο πραλίνα της Natural Care Πραλίνα, μυρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέει το όνομά του: Πραλίνα, αλλά πραγματική πραλίνα, όχι κάπως σαν... Η μαμά μου, κάθε φορά που βγαίνω από το μπάνιο, μου λέει ότι ο χώρος μυρίζει σαν ζαχαροπλαστείο! Όπου το πετύχετε, αγοράστε το με κλειστά τα μάτια! Χρειάζεται πυγμή για να μην το φάτε, ενώ στη συσκευασία, έχει και ένα σηματάκι που διευκρινίζει ότι δεν πίνεται!














Τα αφρόλουτρα της Apivita, είναι επίσης σταθερές αξίες για το μπάνιο μου... Το body euphoria, με γιασεμί και λευκό τσάι, μυρίζει υπέροχα και περιέχει 86% φυσικά συστατικά! Δοκιμάστε επίσης και το body lotion, αλλά και τα άλατα μπάνιου από αυτήν τη σειρά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;












Όσες αγαπάτε τη μαστίχα, θα αγαπήσετε το αφρόλουτρο με
μαστιχέλαιο και αλόη, που μυρίζει ακριβώς σαν μαστίχα! Τρέλα!










Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις για αφρόλουτρα! Σε επόμενο ποστ θα σας μιλήσω για body lotion, που κάνουν τους πάντες να ρωτάνε τι φοράτε!

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τις δικές σας μυρωδάτες προτάσεις!

19 σχόλια:

  1. τελειο ποστ !!!...σκεφτομαι καιρο να κανω ενα παρομοιο αλλα ολο το αναβάλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας ανοιξες την οσφρηση και την ορεξη!καλημεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @me: Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι βοηθάει πολύ στο να παίρνουμε ιδέες, όσες αγαπάμε τα αρώματα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @reaction: Xιχιχι! Χαίρομαι που παίρνετε μυρωδάτες ιδέες! Kαλημερούδιαααααα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα είναι και τα σφρόλουτρα του Κορρέ και το άρωμα τους μένει! Όπως και τα αφρόλουτρα Valley της σειράς Aromacare! Πολύ ωραίο το post σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ioanna: Τα αφρόλουτρα Valley, τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι και θέλω την καραμέλα και το σοκολάτα-πορτοκάλι! Θα τα δοκιμάσω πολύ σύντομα! Σ' ευχαριστώ πολύ!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το πρώτο το έχω και γω και είναι τόσο τέλειο!!!Λυπάμαι να το τελειώσω!!!Επίσης μου αρέσει πολύ της Johnsons το ροζ με το ροδάκινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Evaggelia: Aχ το ροδάκινο το λατρεύω γενικώς σαν μυρωδιά! Σίγουρα θα τσεκάρω και αυτό που προτείνεις!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα Le Petit Marseillais είναι και δική μου αδυναμία.. τα έχω δοκιμάσει όλα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Claire: Kαι εγλω το ίδιο! Χιχι! Νομίζω πρόσφατα έβγαλε και ένα με παπαρούνα! Τέλειο ΚΑΙ αυτό!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ ωραιο ποστ! Αυτο με την πραλινα πρεπει να το δοκιμασω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Iwanna: Ω ναι! ΠΡΕΠΕΙ! Θα με θυμηθείς!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To Le Petit Marseillais rodakino to exw ki egw auto to diastima!!!!!!!murizei teleia! :D :D
    opws kai tis Apivita..ta alla omologw oti den ta exw dokimasei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @beauty and the food beast: Tης Apivita, έχω όλη τη σειρά και τα λατρεύω! Το Cinnabar, να το μυρίσεις με την πρώτη ευκαιρία οπωσδήποτε!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μόνο από το όνομα νομίζω θα μου αρέσει!!φιλαάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυκλοφόρησε τo ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Aromatics Θαλασσινή Αύρα όπου μαζί με το Spicecake είναι φανταστικά αντρικά αφρόλουτρα, κάνουν ένα καλό δώρο για το αγόρι σας και ... είναι Ελληνικά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To θαλασσινή αύρα δεν το έχω μυρίσει, αλλά σίγουρα θα το αναζητήσω! Προσωπικά τα βρίσκω καταπληκτικά και για εμάς τις ίδιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena