Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

AXDW Day #1: Panos Emporio, Makis Tselios, Underground / ApostolosMitropoulos for Underground

Καλησπέρα όμορφες!

Το τερταήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο μόφα, λάμψη, στυλ και ομορφιά... Πού τα βρίσκει κανείς όλα αυτά; Φυσικά στην 14η AXDW, την ελληνική εβδομάδα μόδας!



Έχοντας παρακολουθήσει τις τρεις από τις τέσσερις μέρες, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το ταλέντο, η πρωτοτυπία, η κομψότητα και το στυλ δεν λείπουν σε καμία περίπτωση από τους έλληνες σχεδιαστές! Δημιουργίες για όλα τα γούστα από τα πιο κλασσικά μέχρι και τα πιο avant-garde παρακολουθήσαμε στην γιορτή αυτή της μόδας και της ομορφιάς!

Πάμε να δούμε κάποια κομμάτια που ξεχώρισα εγώ από  την πρώτη μέρα, και να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας!

Ξεκινάω με μαγιό (ω, ναι! Καλά, καλά δεν μπήκε ο χειμώνας και εμείς απολαύμασε μαγιό που μας έκαναν να ονιερευόμαστε και να αναπολούμε παραλιές, διακοπές, ήλιο και θάλασσα!). Η εταιρία Panos Emporio μας παρουσίασε μαγιό με patterns, αέρινα φουστάνια για μετά την παραλία, αλλά και ένα "πολυμορφικό" μαγιό, που πολύ με άρεσε σαν ιδέα: το φοράς σαν μαγιό-από-κάτω-φουστάκι-από-πάνω αλλά και σαν ολόσωμο μαγιό! Δύο σε ένα πολύ πρακτικό και πρωτότυπο! Τέλος, η εταιρία μας εντυπωσίασε και με ένα νέο λανσάρισμα (όχι, δεν είναι σειρά ρούχων), αλλά για αυτό θα σας μιλήσω σε επόμενο ποστ...



Στη συνέχεια ο Mάκης Τσέλιος δικαίωσε την φήμη του ως maitre του στυλ με δημιουργίες κάπως vintage, βγαλμένες από άλλη εποχή, ρομαντικές και τόσο μα τόσο κομψές, χωρίς να χάνουν ποτέ το μέτρο...





Τέλος, η βραδιά έκλεισε με Underground / ApostolosMitropoulos for Underground. Ρούχα για τις πιο τολμηρές... Ερωτεύτηκα το σούπερ-ουάου πουκάμισο με τα φουντωτά μανίκια τα ασύμμετρο τελείωμα και τη φιγούρα του Micky Mouse να κυριαρχεί, το οποίο ονειρεύομαι φορεμένο με μαύρο κολάν ή παντελόνι και ψηλές μαύρε γόβες (δεν βλάπτει να ονειρευόμαστε πού και πού, σωστά;)!



Αυτά είδαμε την πρώτη μέρα της 14ης AXDW! Σε επόμενα ποστς θα δείτε και τις επόμενες μέρες με ακόμα περισσότερο στυλ και ομορφιά!

Πώς σας φάνηκαν οι παραπάνω δημιουργίες;
Ποιές είναι πιο κοντά στο στυλ σας;

*Photos by STUDIO PANOULIS

2 σχόλια:

  1. σε ζηλεύω τόσο πολύ που βρέθηκες εκεί!όλα είναι πολύ στυλάτα!ειδικά το μωβ το μαγιώ όμως!!!περιμένω και τις επόμενες μέρες!στο blog μου ξεκίνησε διαγωνισμός...αν θες ρίξε μια ματιά!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/10/yves-rocher.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Maria: Ήταν όντως καταπληκτική εμπειρία! Ασφαλώς και θα τον κοιτάξω! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena