Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Secret Sharing Sunday!

Hello girls!

H μέρα σήμερα είναι άκρως χειμωνιάτικη! Βρέχει από το πρωί και είναι η ιδανική ευκαιρία να χουχουλιάσετε στο σπιτάκι σας αγκαλιά με κουβερτούλα, ζεστο τσαγάκι και το αγαπημένο σας βιβλίο!

Το σημερινό μυστικό ομορφιάς που μοιραζόμαστε, κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη και μας βοηθάει να αποκτήσουμε απαλές φτέρνες χωρίς καθόλου κόπο!



Όπως ξέρετε, ένα από τα βασικά βήματα για να έχετε απαλές και περιποιημένες φτέρνες, ειδικά τώρα τον χειμώνα, είναι η απολέπιση... Το δέρμα στις πατούσες τείνει να αποκτά σκληρύνσεις και έτσι πρέπει να κάνουμε συχνά απολέπιση για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Όμως το τρίψιμο με ελαφρόπετρα αποτελεί μια διαδικασία κάπως χρονοβόρα, αφού πρέπει πρώτα να κάνουμε ποδόλουτρο και να μουλιάσουμε τα πόδια μας σε ζεστό νερό για περίπου 10'...

Η λύση είναι απλή: βάλτε την ελαφρόπετρα στην μπανιέρα σας! Στο τέλος του ντουζ σας,  τα πέλματά σας έχουν ήδη μαλακώσει, αφού βρίσκονται μονίμως μέσα στο νερό... Εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό και χρησιμοποιείστε την ελαφρόπετρα σε βρεγμένο δέρμα, πριν βγείτε από την μπανιέρα, 2-3 φορές την εβδομάδα! Μετά βέβαια μην παραλείψετε να απλώσετε μια καλή ενυδατική κρέμα και σύντομα θα δείτε τα πόδια σας να μεταμορφώνονται!

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το μυστικό χρήσιμο και να έχετε μια υπέροχη χουχουλιάρικη Κυριακή, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα!

4 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμο!
    Κι εδώ η μέρα είναι ακριβώς όπως την περιγράφεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Despina: Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο Δέσποινά μου! Πολλά φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμο όντως!!! Και εύκολο, αφού θα βλέπεις την ελαφρόπετρα, δεν θα ξεχνάς να τη χρησιμοποιήσεις!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ntina: Έτσι σκέφτηκε και εγώ και μετακόμισα την ελαφρόπετρά μου στην μπανιέρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena