Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

To Buy or Not to Buy? L' Oreal Skin Perfection Magic Touch


Καλησπέρα όμορφες!

Στο σημερινό ποστ, θα μιλήσουμε για ένα πολλά υποσχόμενο primer που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στα καταστήματα καλλυντικών!


Ο λόγος για το Skin Perfection Magic Touch από την L' Oreal... Όταν το είχα πρωτοδεί, είχα εντυπωσιαστεί από το concept: Ένα primer που μειώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων και χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα... Η πρώτη μου σκέψη ήταν αν θα μπορούσε να είναι ένα dupe για το εξιαρετικό μεν, πανάκριβο δε, Porefessional της Benefit, το οποίο και λατρεύω, καθώς αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους διεσταλμένους πόρους σε όλο μου το πρόσωπο!


Όταν το πρωτοδοκίμασα οι εντυπώσεις μου ήταν έτσι και έτσι... Δεν με τρέλανε αλλά ούτε και με απογοήτευσε ώστε να το βάλω στην άκρη.. Το δοκίμασα ακόμα 2-3 φορές και ήμουν έτοιμη αν το κατατάξω στην κατηγορία "μέτριο" μέχρι την στιγμή που ένα λάθος, έγινε η αιτία να αναθεωρήσω πλήρως για αυτό!

Και το λάθος ήταν το εξής: Μια μέρα πίεσα παραπάνω το σωληνάριο με αποτέλεσμα να βγάλει σχεδόν την διπλάσια ποσότητα προϊόντος απ' ό,τι έβαζα. Και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να το πετάξω, οπότε το άπλωσα όλο στο πρόσωπό μου, και ήρθε η αποκάλυψη! Οι διεσταλμένοι πόροι σχεδόν εξαφανίστηκαν! Όπως καλά καταλάβατε την είχα πατήσει, γιατί τον προηγούμενο καιρό χρησιμοποιούσα μια πολύ μικρή ποσότητα! Για να σας δώσω να καταλάβετε, χρησιμοποιούσα μια ποσότητα όσο ένας κόκκος φακής, ενώ τελικά χρειάζομαι περίπου την διπλάσια ποσότητα για να καλύψω τα προβληματικά σημεία!

Και ο λόγος για τον οποίο φοβόμουν να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερη ποσότητα; Γενικώς, έχω ένα θέμα με τα primers που αφήνουν αυτή την βελούδινη αίσθηση της σιλικόνης στο δέρμα, γιατί φοβάμαι ότι θα φράξει τους πόρους μου και θα μου δημιουργήσει- επιπλέον- σπυράκια...Το Magic Touch, δεν μου δημιούργησε κανένα απολύτως τέτοιο πρόβλημα, ακόμα και τώρα που βάζω την κανονική ποσότητα, και όχι μια κουκιδίτσα.


Ήταν από τα καλύτερα λάθη που έχω κάνει ποτέ, αφού οδήγησε στο να  ξανανακαλύψω ένα προϊόν, το οποίο πλέον αγαπώ! Πραγματικά η διαφορά στην όψη των διεσταλμένων πόρων είναι πολύ μεγάλη! Όσες αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζετε ότι και το καλύτερο και ακριβότερο foundation να βάλουμε, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ τέλειο, διότι όλα, μα όλα  τα make-up ( άλλο περισσότερο, άλλο λιγότερο) κάθονται στους πόρους και φαίνεται "κάπως" το αποτέλεσμα...

Με το primer αυτό, λύνεται το πρόβλημα σε πολύ μεγάλο βαθμό! Απλώς πρέπει να μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ! Δεν χρειάζεται υπερβολική ποσότητα, αλλά ούτε και την ελάχιστη δυνατή!

Αυτό βέβαια που κάνει το Skin Perfection Μagic Touch να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας, είναι η  τιμή του:  14 €, δηλαδή μισή τιμή σε σχέση με αυτό της Benefit, ενώ έχουν την ίδια ακριβώς ποσότητα!

Συμπέρασμα: Τo buy, αν έχετε πρόβλημα με διεσταλμένους πόρους, και δεν θα σας απογοητεύσει! Η αναλογία ποιότητας- τιμής είναι εξαιρετική και πραγματικά το βρίσκω ένα αξιοπρεπέστατο και αποτελεσματικό primer, που κάνει το foundation να δείχνει αψεγάδιαστο!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας primer;

18 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον,έχει ανάλογο πρόβλημα η αδερφή μου, θα της το προτείνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Despina: Και πολύ καλά θα κάνεις! Οικονομικό και αποτελεσματικό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχα δοκιμασει ενα δειγματακι λιγο καιρο πριν και μου ειχε αρεσει αρκετα!Αφου το εγκρινεις σιγουρα θα μπει στη λιστα με τις επομενες αγορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Alexandra: :) Ελπίζω να το ευχαριστήθεις γλυκιά μου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αφού και γω έχω πρόβλημα με τους πόρους, αλλά φοβάμαι τα συστατικά του... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ros eleana: Τι εννοείς ότι φοβάσαι τα συστατικά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρέσει πολύ και το αντίστοιχο 5sec κατι της garnier κ δε το περιμενα! πιο καλο το βρiσκω απ το porefessional. δε χρησιμοποιώ σιλικόνες συστηματικά, αλλά όταν τις χρησιμοποιώ, δε το μετανιώνω ...ως προς το αποτελεσμα δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Mata: Αυτό της Garnier, δεν το έχω πάρει γιατί είχα δει ότι απευθύνεται σε γέμισαμ λεπτών γραμμών και ρυτίδων, κάτι που δεν χρειάζομαι ακόμα... Από την άλλη αφού γεμίζει γραμμές, δνε θα γεμίζει κουκκίδες ( aka πόρους);; Αφού σου αρέσει πιο πολύ και από το porefessional, Νομίζω ότι επιβάλλεται μια δοκιμή, γιατί το άτιμο είναι πανάκρινο! Μόλις μου τελειώσει αυτό, θα του δώσω σίγουρα μια ευακιρία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ευαίσθητο δέρμα και φοβάμαι μήπως έχει κάποια συστατικά όπως π.χ. αλκοόλ που θα ερεθίσουν το δέρμα μου ή θα βγάλω σπυράκια. Γι αυτό το λόγο γενικά επιλέγω προϊόντα με όσο πιο φυσικά συστατικά μπορώ να βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έχω αλλά δεν το δοκίμασα επαρκώς ακόμα.. Θα ακολουθήσω το παράδειγμα σου και θα προσέξω τι ποσότητα χρησιμοποιώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ros Eleana: Kατάλαβα! Είδα τα συστατικά, και δεν αναφέρει αλκοόλ πάντως... Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να μαι σίγουρη! Και εγώ γενικώς προτιμώ τα φυσικά συστατικά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν είναι πάντα εφικτό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Claire: Ναι, ναι! Να το προσέξεις λίγο αυτό! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ ωραίο review!ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά για την ποιότητα κι αυτά που κάνει μπορώ να πω πως έχει καταπληκτική τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Maria: Αχ πόσο σε ζηλεύωωωω! Έχει τέλεια τιμή και τέλεια αποτελέσματα! Love it! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει την ενυδατική κρέμα και τον ορό,και κατενθουσιάστικα!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ και έχουν γίνει τα καλύτερα προιόντα ever!!!Αυτή η σειρά η skin perfection είναι πραγματικά φοβερή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Marw: Έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτή η σειρά είναι η καλύτερη της l' oreal μέχρι σήμερα, και συναγωνίζεται επάξια πολύ πιο ακριβά προϊόντα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηθελα να το παρω αλλα ειδα οτι ειναι πολυ μικρουλι και αποτι ειδα λες οτι θελει γερη ποσοτητα..(εχω και εγω πολλους πορους)..το Porefessional μπορει να ειναι ακριβο αλλα σκεψου οτι εχω ενα δειγματακι που το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα για 3 μηνες και ακομα εχει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @vasiliki: Έχεις δίκιο! Το Porefessional χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, αλλά και πάλι το βρίσκω ακριβό το άτιμο... Το Magic Touch, το βρίσκω μια πολύ καλή εναλλακτική, αν δεν θέλουμε να δώσουμε τόσα λεφτά μαζεμένα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena