Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Top 3: Panthenol Extra!

Hello ladies!

Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για τα 3 προϊόντα που έχω ξεχωρίσει από την εταιρία Panthenol Extra, τα οποία και συστήνω ανεπιφύλακτα!



1. Panthenol Extra Cream: Την συγκεκριμένη κρέμα δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές την έχω αγοράσει! Βρίσκεται πάντα, μα πάντα στο συρτάρι μου, ενώ συχνά έχω και μια επιπλέον, μην τυχόν και μου τελειώσει! Πρόκειται για μια κρέμα ιδανική για ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα, με 5% πανθενόλη και 5% ουρία, συστατικά που βοηθάνε στην ανάπλαση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας! Την χρησιμοποιώ σε ερεθισμένο δέρμα, σε ελαφριά μικροκαψίματα, μετά την αποτρίχωση, μετά την ηλιοθεραπεία, στους αγκώνες, στις πατούσες, στα χέρια, σαν ελαφριά- αλλά πολύ αναπλαστική- κρέμα σώματος κλπ κλπ! Πραγματικά, έχει χίλιες και μια χρήσεις και θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείπει από κανένα συρτάρι!

2. Panthenol Extra Hand Cream: Η πιο μικρή, βολική, αποτελεσματική και οικονομική κρέμα χρεριών! Ιδανική για την τσάντα μας, χάρη στο μικρό της μέγεθος, αφήνει τα χέρια απίστευτα ενυδατωμένα χωρίς όμως, ίχνος λιπαρότητας! Την έχω αγαπήσε,ι γιατί ενώ έχει απίστευτα ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως, αναπλάθει το σκασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα με εξαιρετικά αποτελέσματα! Την έχω μαζί μου χειμώνα- καλοκαίρι!

3. Panthenol Extra Face Cleansing Gel: Ένα gel καθαρισμού προσώπου, που μου αρέσει πολύ! Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από ρύπους και λιπαρότητα, χωρίς όμως να την ξηραίνει ή να δημιουργεί ερεθισμούς! Αφήνει το δέρμα σούπερ απαλό και δροσερό- ό,τι πρέπει για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες σαν την δική μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την Panthenol Extra;

6 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο από τα παραπάνω, αλλά η ενυδατική ακούγεται πολύ καλή ιδέα! Ειδικά για καλοκαίρι, για ερεθισμένο, από τον ήλιο ή την συχνή αποτρίχωση, δέρμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο ποστ, εμπιστεύομαι πολύ την Panthenol, έχω το καθαριστικό της που είναι για την ευαίσθητη περιοχή και για όλο το σώμα, μου το σύστησε γυναικολόγος. Αυτά που προτείνεις δεν τα έχω δοκιμάσει, οπότε τα πρόσθεσα στο τετραδιάκι ομορφιάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ntina: Ακριβώς! Την χρησιμοποιώ σχεδόν παντού! Λατρεύω τα πολυχρηστικά προϊόντα και αυτό είναι στην κορυφή της λίστας μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Vicky: Πολύ ενιδαφέρον! Θα έχω και εγώ στα υπόψιν τα προϊόντα που σου άρεσαν για μελλοντικές αγορές! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία φαίνονται! Το gel πόσο κάνει θυμάσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Maria: Σε ηλεκτρονικό φαρμακείο γύρω στα 5 €! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena