Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Back to work makeup essentials!

Hello girls!

Σήμερα σας δείχνω τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μακιγιάζ της δουλειάς, μιας και μπήκε ο Σεπτέμβριος και επιστρέψαμε (ή επιστρέφουμε σιγά-σιγά) στην δουλειά!

Προσωπικά έχω επιστρέψει εδώ και 15 μέρες στη δουλειά και έχω προσαρμοστεί για τα καλά! Για μένα, το μακιγιάζ της δουλειάς πρέπει να είναι σχετικά λιτό και μίνιμαλ, διακριτικό και γρήγορο γιατί έτσι εξοικονομώ πολύτιμο χρόνο ύπνου!


Στο πρόσωπο, δεν αποχωρίζομαι ούτε τον Σεπτέμβριο τις αγαπημένες μου bb creams για τις οποίες σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ... Στην Ελλάδα η ηλιοφάνεια δεν φεύγει με τον Αύγουστο, οπότε χρησιμοποιώντας μια bb cream με υψηλό SPF παραμένω προστατευμένη και έχω και την ομοιομορφία και την κάλυψη που θέλω! Μια νέα προσθήκη στο νεσεσέρ μου είναι το concealer- κρέμα ματιών Diopticerne Teintee από την Lierac! Θα την βρείτε στο Pharamacy Secrets για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ, και έρχεται στην πιο μικροσκοπική συσκευασία ever! Όταν την πρωτοάνοιξα, έπαθα ένα σοκ με το μέγεθός της, και μετά είδα ότι είναι 5 ml (συνήθως τα concealers είναι 7 ml). Βρίσκω την συσκευασία του αξιαγάπητη και ειλικρινά είναι τόσο συμπηκνωμένο που χρειάζεστε την μισή ποσότητα απ' ό,τι συνήθως. Καλύπτει αρκετά καλά τους έντονους μαύρους κύκλους μου και ταυτοχρόνως δρα ώστε να τους μειώσει και να εξαφανίσει και τις σακούλες! Και εννοείται ότι δεν αποχωρίζομαι με τίποτα το λατρεμένο μου bb highlighter από την Estee Lauder, το οποίο φωτίζει το βλέμμα μου, αλλά και όποια άλλα σημεία του προσώπου μου θέλω! Έρωτας! Τέλος, η αντιηλιακή πούδρα της Shiseido όχι μόνο κρατάει την επιδερμίδα μου ματ, αλλά έχει και αντιηλιακό δείκτη, για απόλυτη προστασία! Must-have χειμώνα- καλοκαίρι!


Για τα "κοψίματα" χρησιμοποιω το αγαπημένο μου blush stick από τον Κορρέ στην απόχρωση Νatural, για πολύ φυσικό αποτέλεσμα... Στα μάγουλα λατρεύω να χρησιμοποιώ ένα από τα δύο ρουζ ανάλογα με το τα χρώματα που φοράω την εκάστοτε μέρα: To Pure Color Blush 03 Electric Pink από την Estee Lauder, για ένα απόλυτα φυσικό και κολακευτικό αποτέλεσμα (η περιβόητη όψη υγείας) και το Peaches and Cream Blush από την Beauty UK για ένα πιο κοραλλί και φωτεινό αποτέλεσμα, χάρη στο shimmer που περιέχει, το οποίο αντικαθιστά το highlighter!


Στα μάτια, μια σκιά σε κρεμώδη μορφή όπως η αιώνια αγαπημένη Pink Gold Color Tattoo της Maybelline, μια σκιά σε μορφή στυλό όπως τα λατρεμένα Twist Eyeshadows από τον Kορρέ σε γήινες αποχρώσεις  ή μια σκιά σε μορφή μολυβιού και απίστευτο κοραλλο-χάλκινο χρώμα σαν αυτό της Beauty UK στην απόχρωση black & copper, αρκεί για να δώσει λάμψη και διακριτική ένταση στα μάτια μου, χωρίς πολύ χρόνο και κόπο. Η Μiss Manga από την Maybelline με μια στρώση δίνει ένα υπέροχα τονισμένο, αλλά χωρίς ακρότητες αποτέλεσμα που λατρεύω για το πρωί! Τέλος, το πιο οικονομικό και υπέροχο μολύβι φρυδιών το βρήκα στην Golden Rose: Ένα γκρι-καφέ που δίνει το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα με μια κίνηση!


Όσο για τα χείλη, πάλι προτιμώ διακριτικές αποχρώσεις που δεν κάνουν "μπαμ" και είναι... work- appropriate! To Twist Lipstick του Κορρέ στην απόχρωση Romance, δίνει ένα υπέροχο ζουμερό ροζ χρώμα στα χείλη, ενώ δεν τα ξηραίνει και καθόλου. Το Velevet Matte Lipstick από την Golden Rose, έχει υπέροχη ματ υφή  και κοραλλί χρωματάκι που διαρκεί για ώρες, ενώ είναι πολύ άνετο στην εφαρμογή. Το Perfect Rouge PK307 από την Shiseido, είναι το απόλυτο "your lips but better" κραγιόν με ενυδατική, ημι-ματ υφή και πολύ καλή διάρκεια. Τέλος, για το αγαπημένο μου Hot Lips στην απόχρωση L406 από την Ellis Faas σας έχω μιλήσει αναλυτικά, οπότε μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα που έχει στα χείλη και θα καταλάβετε γιατί το αγαπώ!


Και επισήμως πλέον, καλό Φθινόπωρο!

15 σχόλια:

  1. Μμ υπεροχες επιλογες και εχουμε κ πολλες κοινες τολμω να πω... . καλο μας φθινοπωρο λοιπον.
    Xoxoxo
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμ υπεροχες επιλογες και εχουμε κ πολλες κοινες τολμω να πω... . καλο μας φθινοπωρο λοιπον.
    Xoxoxo
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @barefoot duchess: Mια από τις αγαπημένες μου της Maybelline μαζί με την Colossal... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Mary: Καλό Φθινόπωροοο! Χαίρομαι πολύ που συμπίπτουν οι επιλογές μας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπέροχα όλα!!!!! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ωραια προϊοντα..ολα ενα και ενα..τη μασκαρα τη θελω και γω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @vasiliki: Νομίζω ότι τρέχει και κάποια έκπτωση στην Maybelline αυτή την περίοδο, οπότε είναι ευκαιρία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σε ρωτήσω κάτι; Το μολύβι φρυδιών γεμίζει και τα κενά; Είναι γενικά buildable; Πολύ πολύ ωραίες όλες οι επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Μaria: Tα γεμίζει πολύ καλά! Εμένα είναι το ίδιο χρώμα με τα φρύδια μου και δεν ξεχωρίζεις την διαφορά... Σ' ευχαριστώ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena