Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Secret Sharing Sunday: The best way to clean your beauty blender!

Kαλημερούδια όμορφες!

Στο σημερινό κυριακάτικο μυστικό μοιραζόμαστε τον καλυτερο τρόπο για να καθαρίσετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σας, είτε είναι beauty blender είτε είναι ένα απλό αντίγραφό του!


Το δικό μου είναι ένα φτηνό αντίγραφο από το Sammydress, και το έχω καταβολευτεί... Όσες όμως έχετε τέτοιου είδους σφουγγαράκια, ξέρετε οτι είναι σχεδόν αδύνατον να τα καθαρίσετε πλήρως και χρειάζονται κόπος, χρόνος υπομονή και επιμονή! Είχα δοκιμάσει και υγρό καθαριστικό και σαπούνι σε πλάκα, αλλά κανένα από τα δύο δεν έκανε εύκολη την διαδικασία, με αποτέλεσμα να διστάζω να το χρησιμοποιήσω γιατί σκεφτόμουν τη διαδικασία του πλυσίματος!

Μέχρι που σκέφτηκα να δοκιμάσω να το καθαρίσω στον DIY δίσκο καθαρισμού που σας είχα δείξει σε πρόσφατο ποστ! Όχι μόνο καθάρισε σε 2 λεπτά, αλλά έγινε σαν καινούριο! Δεν έμεινε ίχνος make-up πολύ εύκολα, χωρίς καθόλου κόπο!


Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα από όποιο υγρό χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό των πινέλων σας στο πιατάκι και τρίβετε το σφουγγαράκι σας στις διάφορες ανώμαλες επιφάνειες από όλες τις πλευρές. Ξεπλένετε και είστε έτοιμες!

Δοκιμάστε το και θα σωθείτε! Να έχετε  μια υπέροχη Κυριακή!

2 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena