Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Summer Favorites: The vacation edition!

Hello girls!


Και ναι, ήρθε η ώρα να πάμε διακοπές και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα για τις διακοπές, και αυτά που σας συστήνω να πάρετε μαζί σας και στις δικές σας αποδράσεις!

 

Τα πλέον απαραίτητα για την παραλία, είναι ένα πλατύ καπέλο που θα προστατέψει το πρόσωπό σας από τον ήλιο και γυαλιά ηλίου, που θα προστατέψουν τα μάτια σας... Προσοχή στα γυαλιά ηλίου που αγοράζετε- προτιμήστε να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα, αλλά να είστε σίγουρες για την ποιότητα των φακών που θα έχουν, ώστε να σας προστατεύουν αποτελεσματικά! Φέτος τα δικά μου γυαλιά είναι από την εταιρία Carrera, έχουν τέλειο μπλε χρώμα που πάει με όλα- κυρίως με το μπλε της θάλασσας- και μου φτιάχνει τη διάθεση!


Για την αντιηλιακή μου προστασία φέτος αγάπησα το αντιηλιακό του Κορρέ σε μορφή spray για πρόσωπο και σώμα! Εξαιρετικά ελαφρύ, δεν κολλάει, χωρίς βλαβερές ουσίες- είναι ότι πρέπει για τις διακοπές μας και όχι μόνο!

Αλλά αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε, είναι το After Sun με γιαούρτι, πάλι από τον Κορρέ! Το έχω μόνιμα στο ψυγείο και έχουμε τελειώσει ήδη δύο συσκευασίες γιατί το "δανείζονται" και οι υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας! Έχει ελαφριά υφή τζελ και αφήνει την πιο δροσερή, ανάλαφρη και απαλή αίσθηση στο δέρμα! Ιδανικό για μετά την παραλία ή απλά μια βόλτα στην πόλη σε υψηλές θερμοκρασίες, περιέχει βρώσιμο γιαούρτι, δροσίζει και ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς από τον ήλιο και- το καλύτερο- παρά την απίστευτα λεπτή υφή του, αφήνει το δέρμα σούπερ ενυδατωμένο και απαλό... Προσωπικά το μόνο που δεν με συγκλονίζει είναι η μυρωδιά του (προτιμώ αυτή του after sun με aloe vera πάλι από Kορρέ), αλλά η αίσθηση αφού το βγάλετε από το ψυγείο είναι ασύγκριτη και δεν το αλλάζω με τίποτα!


 Στα μαλλιά, δεν αλλάζω εδώ και χρόνια το σαμπουάν της Apivita με χαμομήλι για συχνό λούσιμο! Είναι πολύ απαλό με τα μαλλιά, ιδανικό για καθημερινό λούσιμο μετά την θάλασσα, μοσχομυρίζει χαμομήλι και είχε και έκπτωση -20%! Απλά τέλειο!

Για conditioner επέλεξα το Conditioner with Raspberry από την Kyana. Πολύ ελαφρύ, αλλά και ενυδατικό, δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει πολύ απαλά και ενυδατωμένα, ενώ προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση!


Για το υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής από την Apivita, σας έχω ξαναμιλήσει, αφού το αγαπώ και δεν το αλλάζω με τίποτα! Ειδικά στις διακοπές, είναι παραίτητη η έξτρα προστασία, αφού ζέστη, θάλασσα, άμμος και μαγιό δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μικρομολύνσεις της περιοχής! Χάρη στα φυσικά, αλλά άκρως αποτελεσματικά συστατικά του, το Intimate Daily είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ενώ αφήνει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας!

Και για τα βράδια όμως η Apivita έχει την λύση, με μια αντικουνουπική λοσιόν με 90% φυσικά συστατικά! Τα κουνούπια θα σας αφήσουν ήσυχους, ενώ ενυδατώνει και το δέρμα! Must- have προϊόν, για να μην γίνετε πουά!


Το λαδάκι Monoi Tiki Tahiti με καρύδα, είναι ένα πολυχρηστικό λαδάκι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά...Το άρωμα της καρύδας δεν μου αρέσει και τόσο όπως μυρίζει στο σώμα μου, οπότε βρήκα την ιδανική εναλλακτική του: το χρησιμοποιώ σε μικρή ποσότητα σαν λαδάκι για τα μαλλιά! Κάνει υπέροχες μπούκλες τα σπαστά μαλλιά, ενώ τα ενυδατώνει και τα αφήνει απαλά και στιλπνά!

Για την κρέμα ποδιών της Panthenol Extra σας έχω ξαναμιλήσει και είναι απλά υπέροχη! Η καθημερινή χρήση της κάνει θαύματα στα ταλαιπωρημένα πατουσάκια, απαλύνοντας σκλυρήνσεις και αφήνοντας το δέρμα παιδικό!

Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για τις διακοπές;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena