Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

iHerb Haul! (Real Techniques, EcoTools,ELF, Hugo&Debra Naturals, Twinings, Crystal etc)

Η παραγγελία μου από το iHerb ήρθε πριν αρκετό καιρό και πραγματικά είμαι κατενθουσιασμένη με τα περισσότερα προϊόντα, οπότε είπα να σας δείξω τι πήρα και να σας κάνω και ένα mini review για το καθένα!

Μην ξεχνάτε ότι χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539  έχετε $5- $10 έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία!


Από Real Techniques αγόρασα το Miracle Complexion Sponge, ένα σφουγγαράκι dupe για το beauty blender, το οποίο κοστίζει λιγότερο από 5 €. Δεν έχω το beauty blender για να τα συγκρίνω, όμως το συγκεκριμένο  σφουγγαράκι είναι απλά ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει για να απλώνω το foundation ή τις bb creams μου. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και είμαι κατευχαριστημένη. Όταν βραχεί μεγαλώνει και γίνεται πολύ απαλό. Δίνει το πιο φυσικό τελείωμα σε όλα τα foundations, όσο βαριά και να είναι, ενώ φαίνεται σαν να μην φοράω τίποτα! Θα αγοράσω και ένα back-up γιατί δεν μπορώ πλέον να φανταστώ το μακιγιάζ μου χωρίς αυτό...


 Από EcoTools, είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι το Tapered Blush Brush, αλλά και το Eye Enhancing Duo Set. Το πρώτο απλώνει τέλεια το ρουζ, ενώ μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ και για κοψίματα! Το δε σετ πινέλων για τα μάτια είναι απίστευτα βολικό  αφού έχει τέσσερα κατ ουσίαν πινέλα σε μόλις δύο, και είναι η τέλεια λύση για ταξίδια και όχι μόνο. Και τα δύο είναι πολύ απαλά, με την γνωστή ποιότητα των EcoTools.


Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω και ό,τι είχα βάλει στο μάτι από ELF εδώ και καιρό! Πήρα λοιπόν δύο πινέλα, το Stipple Brush, το οποίο θέλω για κρεμώδη ρουζ, και το διάσημο Powder Brush που τα κάνει όλα και συμφέρει! Από αυτά έχω χρησιμοποιήσει μόνο το δεύτερο για να απλώνω την πούδρα μου και είναι απλά τέλειο! Κοστίζει λιγότερο από 3 € και είναι μια αγορά που πραγματικά αξίζει! Πήρα επίσης, το Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, ένα σετάκι με ένα ρουζ και ένα bronzer, αλλά και το διάσημο ρουζ Candid Coral, το οποίο λέγεται ότι είναι dupe του Orgasm της Nars! Έχουν όλα λεπτοκομμένο shimmer- το οποίο όμως δεν φαίνεται στο δέρμα, και μπορώ να πω ότι δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, αλλά θα προτιμούσα το bronzer να είναι ματ... Τέλος, δύο Matte Lip Colours έγιναν δικά μου στις αποχρώσεις Coral και Tea Rose, και είναι απλά τέλεια! Γράφουν πολύ ωραία, είανι ματ αλλά όχι ξηρά, δεν τονίζουν τις γραμμές των χειλιών και σίγουρα θα αποκτήσω κι άλλα! Τέλος πήρα και δύο Cream Eyeliners σε μαύρη και καφέ απόχρωση, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να σας πω την άποψή μου!


Και μιας και τα Twinings είχαν και αυτά έκπτωση, δεν μπορούσα να μην πάρω δύο γεύσεις που είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι! Πήρα το Twinings, Chai, Pumpkin Spice και το Twinings, Chai, French Vanilla!  Το Chai Latte είναι ένα από τα αγαπημένα μου ροφήματα και ειδικά αυτό με την vanilla είναι υπέροχο και ό,τι πρέπει για τον Χειμώνα! Το δε Crystal Body Deodorant, το έχω ξαναγοράσει σε μορφή spray και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, και αποφάσισα να το δοκιμάσω σε roll-on που θα είναι πιο εύκολο στην χρήση! Πολύ αποτελεσματικό, απολύτως ασφαλές και σε πολύ καλή τιμή, πήρα δύο για να μην ξεμείνω! Τέλος, από τα Specials, πήρα ένα "σουρωτήρι" για το τσάι για λιγότερο από 0,50 €, και εννοείται ότι ήταν μια από τις καλύτερες αγορές μου!


Τέλος, πήρα το Hugo & Debra Naturals, Vanilla & Sweet Orange Travel Kit είναι ένα σετ με έξι προϊόντα για το οποίο είχα ακούσει ότι μυρίζει υπέροχ. Δυστυχώς, η μυρωδιά των προϊόντων αυτών δεν μου άρεσε καθόλου, με εξαίρεση το lip balm που είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είναι κάτι που θα ξαναγόραζα και με απογοήτευσε αρκετά.

Τα χείλη μου αυτή την περίοδο περνάμε μια ιδιαιτέρως ξηρή φάση και επέλεξα και δύο lip balms- το κλασικό και πολύ καλό Sierra Bees Organic Pomegranate Beeswax Lip Balm with Vitamin E  και ένα που δοκιμάζω για πρώτη φορά και έχει και μια ελαφριά κόκκινη απόχρωση, το Alba Botanica, Mineral TerraTints, SPF 15, Blaze. Το τελευταίο, αφήνει ένα πολύ ωραίο και διακριτικό κόκκινο χρώμα, ενώ έχει άρωμα μέντας! Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο ενυδατικό lip balm που έχω δοκιμάσει, αλλά για lip balm με χρώμα κάνει μια χαρά την δουλειά του!

Δυστυχώς το iHerb έχει ανεβάσει τα μεταφορικά του, κάνοντας δύσκολες τις μεγάλες παραγγελίες, διότι πλέον πληρώνουμε ανάλογα με το βάρος... Τρέχει όμως μια πολύ καλή προσφορά αυτή την περίοδο: Στις αγορές από 20  € και πάνω έχουμε έκπτωση στα μεταφορικά 50%! Έτσι το καλάθι μου τώρα είναι γεμάτο στο όριο του βάρους και τα μεταφορικά μου βγαίνουν γύρω στα 5 €, τιμή που δεν βρίσκω απαγορευτική...Ελπίζω να κάνουν συνέχεια προσφορές ή να αλλάξουν ξανά την πολίτική τους με τα μεταφορικά γιατί δηλώνω εθισμένη στο iHerb!

11 σχόλια:

  1. στην τελευταία μου παραγγελία είχα σχεδόν παρόμοια προϊόντα!!!sponge RT,ecotools και τσαγάκι!!!κρίμα που δεν σου άρεσε το πορτοκαλάκι απο hugo...εμένα μου ταιριάζει αρκετά και μου αρέσει!αλλά όπως λέω πάντα δεν ταιριάζουν όλα σε όλους...κι εγώ πολλές φορές κάποιες μυρωδιές δεν συμφωνώ ότι είναι καλές!!να τα χαρείς όλα!!!καλή χρονιά και όσα επιθυμείς να γίνουν πραγματικότητα!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5€ μεταφορικά είναι μια χαρά τιμή! (Εδώ σε παραγγελίες εσωτερικού και πληρώνεις παραπάνω!)
    ;-)
    Με 'γεια σου, Σισσάκι μου!
    Αυτά το ροφηματάκια, δεν τα έχει ξαναπάρει κάπου το μάτι μου! χμμμ! Interesting!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @giasemi: Εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικό του γούστο και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους... Απλώς είχα αυξημένες προσδοκίες και απογοητεύτηκα! Αλλά δεν πειράζει, γιατί με αποζημίωσαν όλα τα υπόλοιπα! Ειδικά το σφουγγαράκι έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου στο μακιγιάζ! Καλή χρονιά και σε σένα! Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον καινούριο χρόνο! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Aγαπώ chai latte, και το βρίσκω απλά εθιστικό! Η αύξηση στα μεταφορικά με στεναχώρησε, αλλά νομίζω ότι με την προσφορά είναι ok! Πολλά φιλιάαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη Χρονια!!! Υπεροχα ολα με γεια σου να τα χαρεις!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Δέσποινα: Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά και ευτυχισμένη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Χρονιά! πολύ ωραία πράγματα αγόρασες! να τα αγοράσεις όλα!!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sissyπου θα βρω το konjac Spong! Ευχαριστώ πολύ! 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sissyπου θα βρω το konjac Spong! Ευχαριστώ πολύ! 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tzeni: Μπορείς να το βρεις στο iHerb! Παραθέτω και το link: http://eu.iherb.com/ecotools-pure-complexion-facial-sponge-sensitive-skin-1-sponge/55070?rcode=tsn539

    Και χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539 έχεις και έκπτωση -$5 στην πρώτη σου παραγγελία! Enjoy! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena